Naponta frissülő tartalommal, ami gondolkodásra késztet

IFL Gazdaság

A Fidesz lemondásra készül?

2016. március 21. - Szarvas Norbert

6lset6l3mamtjlcms.jpegCsak a hihetetlenül elvakult fanatikusok és a heringek (mert a heringek boldogok) nem érzékelik az elmúl pár hónap felgyorsult intézkedéseit, ami az állami pénzpumpákat jelenti. Mostmár gyakorlatilag hetente üti fel a fejét egy "legújabb" demokrácia ellenes, közpénzeltüntető manőver, amit nem lehet gazdaságilag indokolni. Mi szükség az MNB alapítványainak a "nem közpénz" jellegére, amikor az MNB közpénzt kezel? Bár ez utóbbi nagyon érdekes, hiszen hiány esetén a "mi pénzünk, amit pótolni kell", de nyereség esetén az "ő pénzük, amivel maguk rendelkeznek". A vérmesebb politikai szurkolók kapásból tudnának az elmúlt 2 hónapból három tucat olyan bulit mondani, ami már pofátlan. Sokan visszasírjuk a Nokia dobozos időszakot...

Az csak egy doboz volt, ez meg egy tankerhajó

Rogán legújabb agymenése a NOK , amiről csak az IQ huszárok nem képesek észrevenni, hogy az ötödik kerületi ingatlanmágus közreműködésével az állam visszahozta a játékba azokat a pilotajáték szerű népi átbaszásokat, amiket pont maguk tiltottak be pár éve. Nagyon bátor lesz, aki bemeri ide tenni a pénzét. De egyre inkább olyan érzésem van, hogy ez nem a kisemberek pénzéről szól. 

Sokkal inkább az állami támogatásról, amit (mint kiderült) előre odaadnak a csoportoknak. Ilyet még a szintén államilag támogatott lakástakarékoknál sem mertek megcsinálni. Ha összejön 120 darab ember, akkor 15 éves futamidővel 300.000x120x15= 540.000.000 forintot utal az állam ebbe a buliba azonnal, kérdezés és fedezet nélkül. 

Ha összegyűjtenek 3000 kollégiumi havert, akkor 3000x300.000x15= 13,5 mrd forint került utalásra (remélem, azért tranzakciós adót nem szednek majd le ebből).

Vegyük bele a képlete a "tapasztalt szervezőnek" megfelelő cégeket! A 444 írásában rámutat, hogy jelenleg:

"Ezek közül a CL Brokers, a Best Life Center, az Aegis Invest és a Maat Corporation kényszertörlés alatt van, a Dotal Plus tőkéje pedig negatív, egyszóval ezt a céglistát senki nem fogja kirakni a kirakatba.

Maradt tehát két cég ezek közül, amelyik megfelel a törvény feltételeinek, de azok is egy cégcsoportba tartoznak.

Konkrétan a Carion csoportról van szó,annak központi cége ugyanis még a kilencvenes évek végén megvette a Poligrupo nevű versenytársát is"forrás 444

Ízlelgesd picit. Rogán Antal és a sleppje ráírta a Carion csoportra a NOK törvényt. Ez a cégcsoport az egyetlen, amelyik képes lesz megszervezni a NOK csoportokat. Minek is szórakozni a látszattal? 

Mi történik, ha egyetlen épeszű kisember sem ugrik bele a buliba? 

Még ebben az esetben is lesz értelme a NOK rendszernek, ugyanis megnyílik a 

Nemzeti Mézesbödön Közösség

 

Szóval merül fel a kérdés, hogy ennek mi lesz a vége és hol van a vége? A nemzeti mézesbödön közösség által a sokadvonalas kormányközeli seggnyalók is megkapják a végkielégítésüket, kompenzációjukat, mielőtt megtörténik a menetrendszerinti 8 éves irányváltás. 

Én még azt hittem tavaly, hogy Orbán megnyerte a migránsokkal a 2018-as szavazásokat. Ma már látom, hogy nem akarnak hatalmon maradni. Helyette nagyon szépen megszervezik a rendszert és minden támogató igényét kielégítik. 

Úgy látszik, hogy Magyarországnak a 8 év a tűréshatára. 8. év közelében minden hatalomnál kibukik a bili, aztán kezdjük elölről csak más néven, más segget nyalja és másnak éljenezve. Juppiiééé

 

 

kepernyofoto_2016-03-19_23_02_34.png

A bejegyzés trackback címe:

https://iflgazdasag.blog.hu/api/trackback/id/tr888510042

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dinkainka 2016.03.21. 22:58:25

Van elég villanykaró....

2016.03.22. 03:58:36

A CSOK szükségessége leleplezi nemzet pusztitó gazdaságpolitikájukat!
„S valljon mi megint ezen elfogultság oka, melly a közönséget e tárgy körül tökéletes sötétségben tartja? Semmi egyéb, mint országos embereink legnagyobb részének járatlansága a reactiók törvényi körül – melly mint fentebb érintém, felette fájdalmas, s a közönségre nézve kimondhatlan káros… Minden engedékeny s lágy törvény okvetetlenül éppen ezen most említett effectust szüli. Tíz bűnöst s gondatlant directe kimél, ellenben száz ártatlant és szorgalmatost indirecte büntet…a rosszat, lágyvelejűt, tanulatlant s gondatlant ápoló törvény, midőn e szép társaságnak néhányit tán megmenti – s csak tán, mert ez is kérdés – minden bizonnyal számtalan jót,okost, tanultat s gondost szüntelen büntet, s eképp nem az élet elvének, de a rom Istenének állít oltárt.” Széchényi Hitelben, de nem hitelbe! Kamatmentesen használhatod!

dr. jenőke (jenőke) 2016.03.22. 06:36:31

Az a Nokiás doboz üresen nem volt, tankerhajót (?) pedig nem látni ebben az országban.
Tanker helyett javíts inkább Kamazra. Az egy szép, nagy teherautó.
Ha kicsinek találod, legyen csuklós busz.
Úgyis egyre több az indok, hogy emlegessük ezt az egyre jobban teljesítő csapatot.
Sztahanovot már legyűrték.

Csaba Szikora 2016.03.22. 08:17:48

Én fideszes vagyok,de ez NOK egy agyrém.Nekemis a 15-20 évvel ezelőtti cégek jutnak eszembe,ahová betették a pénzüket,és még ma is sírnak.

Mr. Waszabi 2016.03.22. 08:39:38

@dr. jenőke (jenőke): vasúttal lopják, kérem, vasúttal.

KDNP a selejtek gyűjtőhelye 2016.03.22. 08:42:43

Nem kell aggódni. Amíg a fideSSjobbikkdnp selejtjei a magyarországi szavazóbázis legnagyobb szegmensét, a csak szaporodásra képes negatív IQ-s idiótákat célozzák meg, addig nincs okuk lemondani.

fideSSjobbikkdnp = az emberiség genetikai selejtje

Gera 2016.03.22. 08:56:46

Ezért nem szabad a 444-re alapozni egy cikket, mert ehhez ők sajnos túl hülyék. Nem fizeti ki az állam előre az állami támogatást, akkor fizeti ki, amikor lakást vesz a NOK adott tagja, aki kiválasztásra került, korábban pont, hogy nem fizetnek semmit, ez van a törvényben.

"33./(5) A jogosultságot szerzett és állami támogatásra jogosult tag esetében a megvásárolni kívánt ingatlan vételárához a tagot megillető, a tagsági jogviszony teljes időtartamára eső állami támogatás összegét egyösszegben a központi költségvetés az adás-vételi szerződés megkötésének időpontját követő 45 napon belül – a lakáscél megfelelő igazolása mellett – a közösség számára megfizeti."

Ettől függetlenül is hülyeség persze a felvetés. Az lehet, hogy arra készülnek, hogy a következő választáson buknak, de hogy korábban lemondanának a hatalomról, az kizárt. A felgyorsult lopás csak annyit jelent, hogy elszaladt velük a ló és ezért jó eséllyel tényleg bukni fognak. Valóban észrevehető, hogy mostanában szinte naponta jönnek újabb hírek eszméletlen dolgokról, ez azért nem tartható sokáig még egy ilyen elcseszett helyen se.

Ma Baker 2016.03.22. 09:23:41

Nna ezért tart itt ez az ország ahol. Ha van egy ötlet, egyből a szétbaszásán ügyködik a másik oldal.

H?P? 2016.03.22. 09:40:21

A baloldal altal tamogatott arab terroristak, megint aktivizaltak magukat.
SZEP VOLT BALOLDAL.
Gyerunk nyomjatok tovabbra is reduletlenul, hogy a bevandorlas, csak egy all problema, es hogy kizarolag az orbanrezsim korrupciojarol akarjak elterelni a figyelmet. HAJRA, 2018-ban megfogjak halalni a valasztok.

Miazmás · http://miazmas.blog.hu 2016.03.22. 10:06:58

@H?P?: Én meg úgy emlékszem, hogy Orbán engedett át több százezer migránst regisztráció nélkül. A schengeni határok védelmének jegyében. Amit nagyon hangoztatott, ugye.

Frady Endre · http://fradyendre.blogspot.com/ 2016.03.22. 10:08:29

Közpénzmatek

Miért hagyja a NAV, a TEK,
Hogy elüljön minden sanda
Gyanú s nőjön közpénzmatek,
Amit űz pár lopós banda?

Kötelesség lenne még itt,
Szóljon valaki a mórnak,
Fogja meg a munka végit,
Mert honunkban mindent csórnak!

Vagy esetleg jöjjön Yoda,
Jó Erője van még annak,
S fénykardjával sújtson oda,
Ahol enyves kezek vannak!

;-)

Moin Moin 2016.03.22. 10:17:25

Aha! - Akkor ezek szerint Orbán Tóbiás Jóskának, vagy Botka Lacinak építi vissza a Horthy-várat?

Ki hitte volna ezt az altruizmust róla!:-)

...De komolyra fordítva: az a bő egymillió szavazó, akik már hosszú ideje inaktív, ám elvileg szeretnének beleszólni a magyar politika alakulásába, és akik nélkül nem képzelhető el kormányváltás, csak egy olyan programmal mozdítható meg, amelynek az első pontja a Fidesz-vezérkar büntetőjogi felelősségre vonása. (Hogy mik a további, szintén elengedhetetlen pontok, az most itt mindegy...)

Szóval: a Fidesz-vezérkar, Orbánnal az élen, jól tudja, hogy csak "győzelem vagy halált" játszhat: vagy maradnak hatalmon, amíg csak lehet, vagy mennek a börtönbe, teljes vagyonelkobzással. Az pedig elképzelhetetlen, hogy az MSZP - vagy a Jobbik - akkorára tudna nőni az említett bő egymilliós szavazói tömeg nélkül, hogy egy, a Fidesszel el és le nem számoló politikával kormányra tudna kerülni...

...Csúnya vége lesz! - "Il me tarde!":-)

hétköznapi libsizmus 2016.03.22. 10:19:50

A fidesz meg fog bukni, legkésőbb 2010 őszére lemondásra kényszerül. Ezért építi ki a diktatúrát, de majd 2011-ben Kohn-Bendit akcióba lép és lerendezi

Egyéb újdonság?

lavór 2016.03.22. 10:26:25

Dehogy készülnek lemondásra; inkább a szabadrablásra.

Ballib Cenzúrázók Réme 6 2016.03.22. 10:27:10

A NOK jelen formájában szar az kétségtelen.

De hogy a Fidesz lemond, vagy megbukik, vagy előrehozott választást akar, ez már nagyon-nagyon uncsi....

Kb 6 éve mást se hallani.

Baromság.

Khonsu 2016.03.22. 10:40:26

Szerintem csak arról van szó, hogy közeleg a kampányidőszak, és még előtte le akarják zavarni a visszás ügyeket, hogy aztán másfél évig tolhassák a népszerűségnövelő intézkedéseket. Az is lehet, hogy a következő ciklusban a rendszer konszolidációját tervezik, ezért még előtte belehúznak...

BiG74 Bodri 2016.03.22. 10:41:15

A fityisz lemond, amikor még van legalább 10 forint lopnivaló? Ez azért hihetetlen!

Fairy4 2016.03.22. 10:55:34

Az, hogy a NOK is a közpénz kitalicskázásáról szól, az számomra is egyértelmű.
Azt viszont kételm, hogy Orbán Viktor le akarna mondani a hatalmáról. Igen intelligens ember, de a hatalom mámorítóan hat rá, nem képes elengedni.
Ráadásul semmi oka sincs rá - a "reformok" (az ország hatalomelvű átalakítása) működik, rövid- és közép távon semmi sem állíthatja meg.
Ha nem lenne újabb ötlet a migránsozás és sorosozás után, és lecsökkenne a szavazóbázis, akkor módosítják újra a választási törvényt, hogy 20%-al is lehessen 2/3-uk.
Bármilyen helyzetben meg tudják tartani a hatalmukat, de bizonyos eszközökhöz bölcsen nem nyúlnak, amíg nem szükséges, mert akkor elveszítik az uniós pénzeket.
Értem én, hogy a remény hal meg utoljára... de itt lenne az ideje felismerni, hogy ez a helyzet nem oldja meg önmagát, sőt, egyre keményebb lesz.

videki gyerek 2016.03.22. 11:13:51

Az orbanrezsimnel nincs aljasabb, most epp felrobbantotta Bruszelt, csak azert hogy a menekultek ellen hangolja az embereket, hogy igy szerezze vissza az elvesztett szavazatokat.

Kimberly Clarck 2016.03.22. 11:36:09

kedd van, ilyenkor szokott megbukni

Afrika steht an der Elbe 2016.03.22. 13:13:39

Ahogy látom, mostanában már hetente kétszer bukik. Eddig csak egyszer bukott meg minden héten.

toportyánzsóti 2016.03.22. 13:44:57

@H?P?: Rosszul emlékezel a jobberek szeretik a keleti embereket mert irtják a zsidrákokat,most ehetitek a főztötöket.

toportyánzsóti 2016.03.22. 13:46:28

@videki gyerek: Robbantások eddig is voltak csak némi memória kell hogy ráébredj.

toportyánzsóti 2016.03.22. 13:53:08

@Ballib Cenzúrázók Réme 6: Némi összefüggés van azért a rábatimiképeire recskázás,MNB közpénzlenyúlás,soktízezres pedagógustüntetés,baltásgyilkossal seftelés és egyébb nyalánkságok és a narancsgecik bukása között.Még viselkedni sem tanult meg ez a hazug tolvaj analfabéta narancsvarangy horda.

toportyánzsóti 2016.03.22. 13:54:42

Az erőből értenek ezek a narancsvarangyok,voltak olyan balfékek hogy összekovácsolták az embereket maguk ellen.

elemes 2016.03.22. 14:13:17

Jaj ez a poszt nagyon elborult.

elemes 2016.03.22. 14:14:28

@Ma Baker:

Ez a NOK azért nem akkora nagy ötlet.

elemes 2016.03.22. 14:15:33

@Fairy4:

"Az, hogy a NOK is a közpénz kitalicskázásáról szól, az számomra is egyértelmű."

Világítsd meg nekem, hogyan fogják kitalicskázni a közpénzt a nokon keresztül :-)

Nagyorrú Barbi 2016.03.22. 14:36:59

Aztán Norbika fölébredt, mert a bilibe lógott az ujja...

Szűtté mamá? Szűjjé! 2016.03.22. 14:37:52

@hétköznapi libsizmus: Gondolkozom, hogy milyen pofa lehetsz, amiért kényszeresen minden blog aláb beírod ezt a baromságot. Párszor még vicces volt, de mostanra már nagyon uncsi. Kb mint az "elsőzés" volt egy időben. Max az a szinvonal.
@Afrika steht an der Elbe: Neked is szól... már ha nem ugyenaz a narancskomcsi ül a két nick mögött.

Amúgy a fidesz nem készül lemondásra. Csak azrt pörgetik a lopást, mert megtehetik. Nem történik semmi.

Ballib Cenzúrázók Réme 6 2016.03.22. 15:01:12

@Jobban való teljesítés van:

Tehát kényszeresen ír, és amúgy meg igaza van ?

"Amúgy a fidesz nem készül lemondásra."

Mellesleg a te neveddel ilyen híereket kéne löketni:
hvg.hu/gazdasag/20160320_Nott_a_foglalkoztatottak_szama_Magyarorszagon
A foglalkoztatottak száma tavaly 110 ezerrel, éves átlagban 4 millió 210 ezerre emelkedett, a munkanélküliek száma pedig 35,5 ezerrel, 307,8 ezerre mérséklődött

Szarvas Norbert 2016.03.22. 15:05:30

@elemes:

elolvasod a NOK cikk bejegyzésemet (link a NOK-ra kattintva a cikkben), ahol egész konrkétan elmagyarázom...

jágör68 2016.03.22. 15:26:51

Na már ezen a héten is megint megbuktak?
Mit megbuktak- önként lemondanak :DD

Peetee 2016.03.22. 15:44:58

Felejtsd el, ez teljesen elképzelhetetlen. Soha, soha nem fognak lemondani, ha elkergetné őket a nép, akkor is úgy kiabálnának vissza Záhony felé, hogy "ez nevetséges, mert ez csak egy újabb politikai lejáratókampány része, és a Gyurcsány, a szocik, a komcsik, az USA és az EU felelős mindenért!!!

s 2016.03.22. 15:59:20

Golyó általi halál. - ha engem kérdezel.

Az egész kibaszott stábnak, statáriálisan kimondva.

s 2016.03.22. 16:03:05

@Gera: Ez a lényeg. Nem azért lopnak gyorsan, mert bukni fognak. Pont fordítva. Azért fognak bukni, mert gyorsan lopnak.

s 2016.03.22. 16:06:10

@Miazmás: Ha jól vagyok értesülve, valami kibaszott terroristát is mi engedtünk át. Az a fasz orbán annyira Brüsszel ellenes, hogy rájuk ereszti az egész telibekúrt arab világot. Nézd meg mit csináltak ma is. Biztos örül orbán, mert ő nagyon nem szereti Brüsszelt.

s 2016.03.22. 16:07:26

@Frady Endre: Köszpénz. Úgy köll mondani.

s 2016.03.22. 16:13:47

@Moin Moin: "Aha! - Akkor ezek szerint Orbán Tóbiás Jóskának, vagy Botka Lacinak építi vissza a Horthy-várat?"

Faszt. Az utána jövőknek átengedi a parlamentet, ő maga meg beül a várba.

"vagy maradnak hatalmon, amíg csak lehet, vagy mennek a börtönbe, teljes vagyonelkobzással"

A börtön megváltás lenne nekik. Lámpavason fogják végezni.

"Az pedig elképzelhetetlen, hogy az MSZP - vagy a Jobbik - akkorára tudna nőni az említett bő egymilliós szavazói tömeg nélkül"

Így van. Nem ők lesznek azok. Valaki más lesz. A fidesz még nem látja. Már megették azt a banánt, aminek a héján el fognak csúszni.

Frady Endre · http://fradyendre.blogspot.com/ 2016.03.22. 16:14:11

@s: Köszpénz? De hát még meg sem köszönik! Mintha eredendően a sajátjuk lenne... :)

s 2016.03.22. 16:15:44

@hétköznapi libsizmus: Van egyéb újság. A kutyátok szájba baszta anyádat. Persze lehet, hogy ez nem is akkora újság. Megteszi minden nap.

s 2016.03.22. 16:16:49

@Frady Endre: Hát ez az. A minimális úri emberség is hiányzik ezekből a faszszopókból.

s 2016.03.22. 16:19:26

@Ballib Cenzúrázók Réme 6: 6. nick? Nem szarral gurigázol, az ténykérdés. 2016.02.23. óta tag. Fiatal kis pöcs.

s 2016.03.22. 16:22:17

@Khonsu: A remény hal meg utoljára. Tudod mi az a konszolidáció? Eddig markoló géppel vették ki a pénzt a közösből. A konszolidáció azt jelenti, hogy építenek egy 999999999999999999999999 billió megatonnás hidrogén bombát és azzal robbantják bele a saját zsebükbe az összes fellelhető pénzt.

s 2016.03.22. 16:23:36

@BiG74 Bodri: Persze hogy az. Van ennél nagyobb művészet is. Ez a hitelbe lopás. Az azért odabasz.

s 2016.03.22. 16:26:07

@toportyánzsóti: Keleti nyitás. Ez van, basszátok meg.

s 2016.03.22. 16:29:11

@elemes: Alapítvány lesz, mert miért ne. Aztán jön a kósalali és tart egy osztályfőnöki órát, hogy ahhoz már senkinek semmi köze. Csak nekik. El is teszik gyorsan, mint a manyup pénzt, nehogy valami baja essék.

s 2016.03.22. 16:31:25

@Nagyorrú Barbi: Te meg kihörpintetted orbán híg fosát, visszahánytad, de rád szóltak a pártközpontból, hogy ejnye-bejnye, ezért visszaittad a kiokádott fost. Te mocskos buzi orbángeci.

eßemfaßom meg áll 2016.03.22. 17:28:24

no, orbánnak megvan az eheti elörehozottválasztása is?

hétköznapi libsizmus 2016.03.22. 18:04:02

@Jobban való teljesítés van:
Annyira buta vagy, hogy észre se veszed amikor a másik oldal igazságát erősíted a hozzászólásoddal. Ha neked uncsi hogy röhögök az Orbánék bukásáról/lemondásáról szóló híreken, akkor próbáld beleélni magad, mennyire uncsisak a reálisan gondolkodóknak ezek a hírek

A hozzád hasonlók miatt van Orbán még mindig hatalmon. És mivel ilyen az ellenzéke, remélem még sokáig marad

elemes 2016.03.22. 18:04:33

@s:

...de hol van benne a közpénz?

elemes 2016.03.22. 18:08:15

@s:

Jók ezek a festményszerűen kidolgozott hasonlatok, de tudod az idő vasfoga minden sebet begyógyít, tán szombaton hallottam egy jó régi rádiókabarét, két mondatra emlékszem belőle, kb olyasmi volt, hogy london igazi világváros, tizenhat metróvonal, demszky tíz körmét megnyalná utána, mennyit lehet itt lopni.

Ugye hogy ugye.

Untermensch4 2016.03.22. 18:56:54

@elemes: A közpénz egyrészt az állami támogatási rész lesz, másrészt ha jó káderek NOK-csapata dől be, OBA helyett milyen pénzből fogják megmenteni őket..?
:)
A metróshoz hasonló, "háztáji": Nem érdemes magyarországon olimpiát rendezni. Annak akkora a költségvetése hogy egy-két kisebb, szomszédos országot is ellopnának.

elemes 2016.03.22. 19:00:19

@Szarvas Norbert:

Lehet, hogy lassú a felfogásom, de nekem nem jött át.

Közpénz ott kerül a rendszerbe, amikor a NOK aktuális nyertese megveszi a lakást a befizetései + 30% állami támogatásból.

Lenyúlni mondjuk úgy lehet, hogy ifjabb Rogán Antal középső csoportos óvodás korában, egy hónapi NOK tagság után megnyeri új építésű rézmáli villáját, és a jelzálog-bejegyzési kérelem elkallódik a postán.

Ez tényleg nem életszerűtlen, mégis azt gondolom, hogy érdemes visszatérni apolitikusabb témákra, mert ez már nem IFLgazdaság, hanem IFHfidesz vagy mi. Más a célközönség.

Untermensch4 2016.03.22. 19:02:46

@s: A migráncsok átdesszantolása "wilkommenkulturiába" pont stílusos volt.
Ettől függetlenül ha golyó akkor az NKVD-s módszert támogatom. Takarítani is könnyebb és nem olyan gyors-fájdalommentes mint a kisagyra célzott. A végrehajtás külpolitikai marketingje szempontjából a legelőnyösebb viszont a "bteej" (bontatlan tobblerone erőszakos emésztőrendszerbe juttatása) című produkció lenne. A nyomozást segítő tettesek választhatnak hogy merről...

fidesz jobbik mszp dk együtt pm lmp fodor egykutya 2016.03.22. 19:04:44

És a M.o-nak járó összes eu-s pénz lehívása, pontosabban a rá való pályázatok kiírása 2017 közepéig? Mi lesz utána? Az eu-s költségvetési ciklus 2020-ig tart, pont még egy magyar kormányzati félidőig.

Hogy milyen elgondolás, számítás vezérli ezt a felcsúti görényt, azt nem tudom, de egy biztos: a hatalmat soha, semmilyen körülmény között nem engedné ki kezei közül.

Alick 2016.03.22. 19:14:13

Dehogy készülnek lemondásra... hogy az utánuk jövők sittre vágják őket?

tralalala 2016.03.22. 19:45:42

Tuti, mingyá' lemondanak.

Aztán mondjuk másnap megválasztják őket. Szóval miért is tennék?

Tisztességes Természettudomány 2016.03.22. 20:22:21

A Fidesz lemondásra készül?
Hát persze, tessék nyugodtan visszafeküdni, mindjárt érkezik a főorvos úr!

fidesz maszop dk egykutya 2016.03.22. 20:26:21

@Alick: van benne valami logika. Ha lemondanak, jön vissza a maszop, ami ugye nem fogja sittre vágni őket, a háttérmegoldások alapján. De ha erőszakos vége lesz a dolgoknak, és jön egy igazi rendszerváltás, akkor lógni fog a fidesz, és a maszopos elvtársaik is. De ez a távoli jövő, a birkák még nagyjából nyugodtan bégetnek, és morognak a tv előtt.

fidesz maszop dk egykutya 2016.03.22. 20:27:15

@fidesz maszop dk egykutya: "háttérmegoldások" helyett "háttérmegállapodások"

toportyánzsóti 2016.03.22. 20:27:31

@hétköznapi libsizmus: Hoztad a fajtád rábatimiképeire recskázó szintjét,sok tablettásbor-kokó mix már betett

gyászhuszár 2016.03.22. 20:29:23

Es amikor ellenzekbe kerulnek Arogansek, geci gazdagon teszem hozza, majd ujra visszasirjuk/hozzuk oket, mert aki ezek utan bevallalja az orszag vezeteset annak evekig kell kuzdeni a bent maradt gerillakkal es naponta ralepni egy taposoaknara. Igy nem lehet majd dolgozni. Ez olyasmi mint ahogy Janukovics visszatert a hatalomba amikor kudarcba fulladt a narancsos forradalom. De hol is van most?

elemes 2016.03.22. 23:04:35

@gyászhuszár:

ezek unalmas frázisok, amelyeket minden kormányváltás előtt elsírnak, aztán kormányváltás után nicsak, leváltják még a miskolci pályaudvari takarítókat is.

amíg tolvaj a nép, tolvaj lesz a kormány is.

andrásúr 2016.03.23. 08:33:01

" Sötétben bujkáló ellenforradalmár reszkess ! "
Életemben már sok hülyeséget hallottam, de ekkorát ami az írásban szerepel, még nem !
Kedves kommunista, liberális stb. polgártársaim, ha ébren vagytok, ne álmodozzatok !
Ez a kormány az ország felemelésén dolgozik ! Tevékenysége a haza javára és az egyének boldogulására, annak javítására irányul !
Jelenleg nincs kormányzóképes ellenzék, akikre a magyar emberek rá mernék bízni az ország vezetését !
A Fidesznek még legalább két választási győzelmet jósolok !
Egy szavazatommal ezt támogatom !

fidesz maszop dk egykutya 2016.03.23. 11:19:49

@andrásúr: "Ez a kormány az ország felemelésén dolgozik ! Tevékenysége a haza javára és az egyének boldogulására, annak javítására irányul !"

Hahaha ugye csak viccelsz? Félek nem, te tényleg kommunista "eltárs" vagy :)
süti beállítások módosítása