Naponta frissülő tartalommal, ami gondolkodásra késztet

IFL Gazdaság

Rogán Antal elvégezte a Jedi OKJ-t

2013. december 04. - Szarvas Norbert

image.aspx.jpegRogán Antal szerény számításaim szerint mostanra biztosan elvégezte a nemzeti Jedi OKJ akkreditált képzést, rögtön a Roxfordban töltött tanulmányai után. A Rezesková ügy utóélete a bizonyítéka a Jedik erejének és annak, hogy hiába vásárolta fel az egészet a Disney, ők még mindig elképesztően erősek. Szavaik sugallatán még a legtökösebb bíróság is azonnal összerezzen, döntését a szokásokkal ellentétben azonnal megváltoztatja. Ezek után az már csak újgyakorlatnak tűnik, ha egy Jedi teljes uralma alá vonta a demokratikus törvénykezést és képes azzal fenyegetni úgy, mintha csak rajta múlna a döntés. Tulajdonképpen rajta múlik.

Megy a Videoton- Barcelona Bajnokok Ligája mérkőzés, amikor Messi belövi a 70-ik percben az ötödik gólt. 5:0. Ebben a percben Rogán Antal csúnyán rápillant a bíróra, aki az imént adta meg a szabályosnak mondott gólt. A bíró elgondolkodik szörnyű tettén, hogyan véthetett ekkorát a magyarok ellen és azon nyomban visszafújja a gólt, de még az azt megelőző kettőt is. 

Indoklás: A Barcelona elégedjen meg a két góllal, mert neki úgyis sokkal több van, mint a szegény Videotonnak, ráadásul egy Bajnokok Ligája mérkőzésen a szabályokon felül áll a választópolgári közhangulat. A magyar hangulat pedig mélységesen elítéli a szabályok szerint jogosan belőtt Messi gólokat. 

Barcelona reakciója: Fejlesütve elnézést kértek azon nyomban, hogy jobb helyzetben vannak.

Az állam intervenciója: Azonnal rezsicsökkentésbe kezdett a pályán és 50%-ot elvett a lőtt gólok és az eltelt idő számából.

Az állás: 35-ik perc, 1:0 a Barcelonának.

Tanulság: A Jedi lovagokkal ne szórakozz.


Városi legenda, hogy a BMW-hez külön kresz jár, külön szabályrendszerrel. Ezt nem kell különösebben magyarázni szerintem senkinek. A BMW-re nem vonatkoznak a tiltások, a piros lámpa, a zebra tilalom és oda parkol ahol jól esik. (Erről Hajdú Péter sokat tudna mesélni, aki öszöntlényként képes egy főúton csúcsforgalomban is azonnal megállni középen, kiszállni és elmenni shoppingolni.) Úgy néz ki, az új magyar jogrendszerben ha nem haver vagy, de gazdag, akkor rád más szabályok fognak vonatkozni, mint az átlagos emberre.

Amit a szlovák Rezesková művelt, az botrány. Ittasan leszorított és ezzel a halálba kergetett egy autót és annak négy utasát. A rendőrség megállapította, hogy bizony a véletlennek nem sok köze volt ehhez, a bíróság pedig azt, hogy Rezesková bűnös. Ami utána történt, az pedig több mint felháborító. A pofám leszakadt, amikor arról olvastam, hogy Rezesková házi őrizetet kapott (és ott töltheti 6 éves börtönbűntetését, amit lazán lecsökkenthet akár 1-2 évre is+ előzetesben lekönyvelt idő), amit ő anyagilag független és mocskosul gazdag nőként Budapest egyik luxus épületében tervezett meg.

Nagyon felháborodtam ezen (bár nem ért váratlanul), hogy a magyar jog a bűnözőket és bűnösöket védi, az elzárás pedig sok esetben felér egy wellnessel (esetünkben konkrétan tényleg). Hiszem, hogy a kényelem nem börtönbe való, aki pedig ilyen körülmények között felelős emberek haláláért, azt ne engedjék már házi őrizetbe. Ilyen alapon nem értem, hogy Stohl Buci mit keresett börtönben, hiszen még embert sem ölt.

Persze lett népharag, meg közfelháborodás. De amit ezt követte, az már mindennek a teteje. Rogán Antal nyilatkozott egyet, hogy ez tűrhetetlen és a bíróság azon nyomban fogta magát és kamu indokokkal megszűntette a házi őrizetet.  Aztán Rogán Antal arról is beszélt, hogy ha kell akkor törvényt változtatnak. Bennem pedig az merült fel, hogyan lehetséges törvényváltoztatással fenyegetőzni? 

Most bemondásra játszunk Spori?

Egy demokratikus jogállamban a jognak és a törvénynek nem egyedi esetekre kellene íródnia politikai haszonszerzés céljából, hanem átfogóan esettől függetlenül a jogállamiság és a béke fenntartása érdekében. Ne azért írják át a törvényt, mert a karhatalmon levő elvtársnak valami böki a csőrét, hanem azért mert az a törvény rossz vagy hiányos. Ehhez pedig nem kellett Rezesková, hogy tudjuk évtizedek óta. Csak ez most jól hangzik.

2013-ban eljutottunk oda, hogy a törvény nem azért változik, mert kell, hanem mert böki valakinek a csőrét. Az pedig magától értetődő, hogy akinek védenie kellene a jogállamiságot, az a maffia eszközeivel pontosan ezzel fenyeget és reguláz meg mindenkit, aki szemben van vele. Bár ezen sem kell meglepődni, hiszen az elmúlt évek pontosan így működtek eddig is.

A Rezesková ügyhöz annyit, hogy a bíróság nem mérlegelhet anyagi háttér miatt. Nem változtathatja meg a döntését azért, mert valaki házi őrizet alatt a jobb minőséget engedheti meg magának. "Ilyen alapon, aki szegény, azt hazaküldik, mert ott rosszabb lesz neki?" (köszönjük 444.hu) 

Mi a következő lépés? Ha a dühös táradalom azt követeli, hogy végezzenek ki valakit, akkor majd a Rogán és társai intézkednek róla, hogy megtörténjen, mert ez a népakarat és ez a popularista ösztönzőrendszer a szavazatok begyűjtése végett? 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://iflgazdasag.blog.hu/api/trackback/id/tr425675364

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sas70 2013.12.04. 18:18:12

Ez van, amikor valaki politika céllal kezdi a szezont a faszommal keverni!
Leegyszerűsítve: a vádlottat mindaddig ártatlannak kell tekinteni, amíg a bíróság jogerősen el nem ítéli.
Az előzetes letartóztatást pedig akkor kell elrendeli, ha a szökés, elrejtőzés, vagy a bizonyítékok megsemmisítése, megváltoztatása, a tanúk befolyásolása stb. fennállhat. Bizonyos esetekben lehetőség van az előzetes fogva tartást, házi őrizetre változtatni. Itt a bíróság ezt tette addig, amíg a jogerős ítélet meg nem születik. Ha jogerősen elítélik, akkor mehet vissza a megfelelő fegyintézetbe, letölteni a még hátralévő büntetését.
Ezt egyébként egy parlamenti képviselőnek azért illik tudni. Nyilván tudja is, ennek ellenére mond ilyen hülyeségeket.
Szóval szó nincs arról, hogy egy jogerősen elítélt a saját lakásában, kényelemben tölti a büntetését! Arról van szó, hogy amíg a büntetőeljárás tovább folyik, addig otthon fog kuksolni, persze nyilván kényelmesebben, mint a börtönben, de nem is a közösség költségén, hanem a sajátján.
Az pedig egyébként elképesztő, hogy egy jogállamban embereket jogerős ítéletek nélkül évekig fogva tartanak, mert elhúzódnak az eljárások. És teljesen mindegy, hogy valóban bűnös-e valaki vagy ártatlan. Ez célszerűtlen, jogszerűtlen, drága és embertelen!

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2013.12.04. 18:34:02

Na egy újabb MSZP csicska, aki hülyeségeket beszél.

De miért pont Rogán ?

Több ezren posztoltak blogoltak a vérlázítóan enyhe ítélet után, börtönt követelve, mely ítéletet Rezesova is hajnalig tertó bulival abszorvált.

És hogy miért pont Rogán ?
Mert az MSZP csicskákat a napi bérretegésügért fizetik.

"Semmi összefüggés nincs Rogán Antal nyilatkozata és a bíróság döntése között" – mondta az Origónak Koszta János, a Budapest Környéki Törvényszék szóvivője. Szerinte ezt az bizonyítja a legjobban, hogy a Rezesová személyi szabadságáról döntő bírói tanács már ülésezett akkor, amikor kedden délelőtt Rogán kirakta a videót, és a sajtóban elterjedt a hír. A szóvivő szerint a tanács tagjai csak az után értesültek Rogán videójáról, hogy az előzetesről szóló végzést aláírták. "Fizikailag kizárt, hogy ez a politikusi nyilatkozat bármilyen hatást gyakorolt volna a bíróságra" – mondta Koszta

Gyurma73 · https://plus.google.com 2013.12.04. 18:45:38

nem érti meg senki hogy a luxus börtön is börtön,itt a szabadságveszés a lényeg nem az hogy kényszermunkára itéljék a bóti tolvajokat.
Kiváncsi lennék hogy egyesek meddig bírnák ki azt hogy pl a Hiltonból nem mehetnek sehova,ok pár hónapig Hawaii ,de utána azért az is kezd szar lenni,a börtönben nem az a rossz hogy 6 kor kell kelni és szar a kaja hanem nem mész oda ahova akarsz,akkor amikor akarod.

Szarvas Norbert 2013.12.04. 18:46:25

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

és szerinted tényleg egy video alapján dönthetne máshogy a bíróság?

Mire Rogán kitette a videot és ha azt feltételezzük, hogy a politika közbeszólt, akkor elhiheted, hogy előbb szóltak közben és lett video, mint fordítva...

A dolgok a színfalak mögött zajlanak, nem a Facebookon..

Gyurma73 · https://plus.google.com 2013.12.04. 18:51:42

Az hogy iyen eyszerűen tudják befolyásolnk a bíroságokat az érdekes.
Pl hozhatnának egy oyan törvényt is hogy akit Gyurcsány Ferencnek hívnak az bűnös ,és le kell ültetni.Érdekes hogy Gyurcsány még szabadlábon van a Fidesz kormány idején.

kutyás majmok vagytok (törölt) 2013.12.04. 18:53:46

"...nyilatkozott egyet, hogy ez tűrhetetlen és a bíróság azon nyomban fogta magát és kamu indokokkal megszűntette a házi őrizetet. Aztán ... arról is beszélt, hogy ha kell akkor törvényt változtatnak."

Nem most kellett volna pampogni, hanem a gyilkosság után, amikor még lángolt az autó az áldozatokkal. Végig lehetett következtetni a tárgyalás során, hogy ebből ez lesz... tóni köcsög.

Különben is azoknak, akik elengedték a baltás gyilkost, nincs semmilyen erkölcsi alapjuk, hogy jogi témákban nyilatkozzanak.

Szarvas Norbert 2013.12.04. 18:53:48

@Gyurma73:

érdekes hogy egyenlőre még szabadon lehet kritizáló cikkeket írni, bár lassan kezdek félni...

Mértékadó értelmiségi (törölt) 2013.12.04. 18:54:51

@sas70: "Az előzetes letartóztatást pedig akkor kell elrendeli, ha a szökés, elrejtőzés, vagy a bizonyítékok megsemmisítése, megváltoztatása, a tanúk befolyásolása stb. fennállhat. Bizonyos esetekben lehetőség van az előzetes fogva tartást, házi őrizetre változtatni. Itt a bíróság ezt tette addig, amíg a jogerős ítélet meg nem születik. Ha jogerősen elítélik, akkor mehet vissza a megfelelő fegyintézetbe, letölteni a még hátralévő büntetését.
Ezt egyébként egy parlamenti képviselőnek azért illik tudni. Nyilván tudja is, ennek ellenére mond ilyen hülyeségeket."
Ha eddig nem tűnt volna fel, akkor elmondom, hogy nem az előzetes letartoztatáshoz köthető jogszabályokról folyik a diskurzus, hanem arról, hogy az emberek és most már a bíróság szerint is indokolt az előzetes letartóztatás.
Ha már másokat hülyézel, akkor nem ártana legalább arról tájékozódni, hogy miről van szó :)

"Az pedig egyébként elképesztő, hogy egy jogállamban embereket jogerős ítéletek nélkül évekig fogva tartanak, mert elhúzódnak az eljárások. "
Ezzel viszont egyetértek! Máig sem értem, hogy a jogállam és az emberi jogokra mindig is sokat adó EU miért tiltakozott foggal-körömmel a bírósági ügyeket gyorsító ügyáthelyezési lehetőség megteremtése ellen.

"Leegyszerűsítve: a vádlottat mindaddig ártatlannak kell tekinteni, amíg a bíróság jogerősen el nem ítéli."
Kivéve, ha az illető a jobboldalhoz köthető. Páran nem, hogy a jogerős ítéletet nem várják meg a gyalázkodásukkal, hanem mindenféle nyomozás vagy egyéb eljárás nélkül is képesek közgépezni, maffiázni, vagy csak szimplán köztörvényesként beállítani a nekik nem tetsző embereket...

vezér01 2013.12.04. 18:55:56

Norbika ! Az ügyészség megfellebbezte a bírónő elsőfokú ítéletét is,meg a házi őrizetre vonatkozó döntését is,és másodfokon így döntött a bíróság.Hogy ez a bíró Rogánra hallgatott -e,az enyhe ítéletet hozó bírónő meg egy másik politikusra,nyilván sose tudjuk meg. A bírói függetlenségről csak annyit,hogy Horn Gyula és Vastagh Pál beballagott a Legfelsőbb Bíróságra,és
az első fokon felmentett Kunos bankár mehetett a dutyiba.

goldenhind 2013.12.04. 18:58:35

Nem az az elsődleges kérdés, hogy miatta döntött-e a bíróság így(valószínüsítem hogy nem), hanem az, hogy politikusként nem kérdőjelezheti meg a bíróság döntését egy jogállamban, ez politikai nyomásgyakorlás, hatalommal való visszaélés, ha mint fideszmittudoménkicsodademarháranemérdekel-ként ilyen nyilatkozatot tesz...
Nyugat-afrikában nem csodálkozik hasonló esetben az ember, de Európában???

2013.12.04. 18:59:41

A posztíró nagyon tájékozatlan, így komolytalanná vált az írás.
"Rezesková házi őrizetet kapott (és ott töltheti 6 éves börtönbűntetését, amit lazán lecsökkenthet akár 1-2 évre is+ előzetesben lekönyvelt idő)"
Rezesova házi őrizetben másodfokig maradhatott volna, a házi őrizet meg egyébként is csak félidőnek számít.
A demagógiákat meg, már nem is említem.
Írnám, hogy vicc az egész írás, de inkább szánalmas.
Ja meg ha valakiről írsz egy posztot nézz má' utána mi a neve!

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2013.12.04. 19:01:33

@Szarvas Norbert:

Tőlem aztán retteghetsz kedvedre..

Ám ismerve az ügyet, sok pénzt nem keresett volna az aki a dutyiba helyezére tippelt volna.

Szóval kb egy 80%-os valószínűségi esemény bekövetkezett.

Az MSZP csicskák szerint, nem azért mert 80% volt erre az esély, hanem azért mert Rogán fingot a facebookon.

goldenhind 2013.12.04. 19:03:05

@vezér01:
Ez mindegy mely oldalon történik, elfogadhatatlan...
Befejezhetnétek a visszafelé mutogatást, ez az oviban még elnézhető, de felnőtt embereknél?
Mert ő azt csinálta akkor... és? nem akartok fejlődni kicsit? különbek lenni náluk?

kulcsar2011 2013.12.04. 19:03:38

A másodfoki döntésig maradt volna házi őrizetben. Utána fogházba került volna. Ami esetében 3 évre csökkenthető.

Amúgy tudjuk, hogy milyen sokba kerül az elítéltek eltartása?

Tiszta ház, rendes udvar (törölt) 2013.12.04. 19:03:50

@goldenhind: "hanem az, hogy politikusként nem kérdőjelezheti meg a bíróság döntését egy jogállamban, ez politikai nyomásgyakorlás, hatalommal való visszaélés, ha mint fideszmittudoménkicsodademarháranemérdekel-ként ilyen nyilatkozatot tesz..."
Akkor is ez volt a véleményed, amikor XY bíró megítélte, hogy XY párt nem tekinthető szélsőséges ideológiákat valló politikai erők örököseinek?

A független bíróság olyan, mint a független sajtó. Addig van, amíg csak neked tetsző álláspontot képvisel :)

zobod 2013.12.04. 19:03:52

Akár Rogánon múlt, akár nem, nagyon jól tették hogy visszavitték Rezesovat a börtönbe. Szenvedjen. A gazdagságát nem irigységből említették az indoklásban, hanem mert a szökés esélyét növeli, ha valaki olyan családba való aminek a vagyonát euroban is százmilliós nagyságrendben mérik. Még csak az kell, ez is meglépjen, mint az ír gyerekgyilkos.

Szarvas Norbert 2013.12.04. 19:07:55

Visszavonom a cikket, ugyanis most hallottam a híradóban a nyilatkozatot, hogy nem Rogán és politikai nyomás volt! Márpedig, mint tudjuk, amit a híradóban mondanak az úúúúúúgy van! :)

holvanataskam 2013.12.04. 19:19:52

na mivan norbi, cenzúrázunk?

kutyás majmok vagytok (törölt) 2013.12.04. 19:27:09

@Mértékadó értelmiségi: "Páran nem, hogy a jogerős ítéletet nem várják meg a gyalázkodásukkal, hanem mindenféle nyomozás vagy egyéb eljárás nélkül is képesek közgépezni, maffiázni, vagy csak szimplán köztörvényesként beállítani a nekik nem tetsző embereket... "

Azon kívül, hogy megmagyarázod itt, miért kellett egy ribancot luxus körülményekbe helyezni, miután gyilkolt, még rá is akarod húzni másokra a bandíta pártod kedvenc taktikáját. Idézzem fel az emútnyócévet vagy elegendő Bajnai libázását megemlítenem?
Méghogy "mértékadó értelmiségi"... beszarok...

goldenhind 2013.12.04. 19:27:12

@Tiszta ház, rendes udvar:
:)
Az amit írtál, csak abban kapcsolódik ahhoz, amit én írtam, hogy mindkettőben szerepel a bíróság... :)
Mindegy, kérdésedre válaszolva, azok az emberek úgy bohóckodnak ahogy akarnak, nem érdekelnek, soha nem lesz tömegbázisuk, ha pl. masírozgatni akkor csinálják azt, törvényes keretek közt....

Szarvas Norbert 2013.12.04. 19:28:28

@holvanataskam:

igen cenzúrázom a bunkókat, akik olyan stílusban mréicskélnek engem, mint ahogyan... sajnálom de ezt az egyet nem engedem.

Szarvas Norbert 2013.12.04. 19:38:58

@holvanataskam:

a parlamentből is kivezetik azt aki minősíthetetlenül viselkedik, ugyanez igaz mindenhol.

A demokrácia nem a bunkók tolerálását jelenti. Szabadon vélekedhet rólam csak azt mondja a szemembe és ne névtelenül a blogon mikor semmi köze a cikkhez

holvanataskam 2013.12.04. 19:44:18

ok, akkor vedd úgy, hogy nem írtam le, hogy egy hülye fasz vagy. az viszont mindenhogyan szomorú, amilyen magabiztossággal és határozottsággal irkálsz baromságokat.

amúgy meg a magamfajta bunkók miatt blogolhatsz, mert nélkülünk (egy pár önjelölt okostojást kivéve) a kutya nem olvasná el az irományaidat

Tapogatott Kukorica 2013.12.04. 19:45:09

"újgyakorlat" - Na neee! :)

vezér01 2013.12.04. 19:45:48

@goldenhind: Nem érdemes abbahagyni,a múltból lehet a legtöbbet tanulni. Amúgy meg én a Thürmert kedvelem,a többi jellemtelen köpönyegforgató.

hunyuan 2013.12.04. 19:49:27

@Gyurma73: Feri nem lesz kaptár közelében sem, a csuti trafikos kokereó tudja ha ezt meglépi jópár év múlva ugyanúgy menni fog ő is.
Mondjuk jobban meg is érdemelné.

Nick Leeson 2013.12.04. 19:55:44

@Gyurma73: Ja, egy picit Neked is igazad van!

Viszont nem lehet egy napon említeni a két dolgot. Ne hasonlítsuk, a lelakott fogdát, a bezárt ajtót, a fegyőröket, az időre kelést, az időre kajálást, a lerobbant környezetet, a lepukkant börtöntársakat.
A luxuslakás kényelméhez, csúcstechnikához, LCD tv-hez, tv csatornákhoz, tisztasághoz, igényes normális kajákhoz (azt eszel amit akarsz), családi környezethez, normálisan megünnepelt karácsonyhoz, stb. Ja, hogy nem mehet sehova? Igen picit kellemetlen, de egy börtönhöz képest semmi!!!!

Astor5 2013.12.04. 19:57:40

@Szarvas Norbert: féljél baszdki, ha nincs jobb dolgod, megérdemled - egy ilyen poszt után :)

Nick Leeson 2013.12.04. 19:58:50

Egyébként én megvártam volna a visszavitellel a dec.24.-et. Kb. délután 1-2 óra körül állítottam volna be hozzá. Milyen szép karácsonya lett volna. :)))))))))))))

Astor5 2013.12.04. 20:01:29

@Szarvas Norbert: nem, a demokrácia az, hogy szabadon vélekedhet és szabadon EL IS MONDHATJA! ez a lényege, nem kell a szemedbe mondania, hátat fordíthat, bedughatja a fülét, és szabadon üvöltheti a falnak. Te meg szabadon LESZARHATOD amit mond. Ez a demokrácia.

goldenhind 2013.12.04. 20:15:47

@vezér01:
Imádom a történelmet, természetesen nem úgy értem, hogy nem kell TANULNI belőle...
Ezt az ovis szintű xy ezt tette akkor című dalokat kellene elhagyni...
Ha ilyeneket hoz fel valaki, akkor bizonyos szinten azonosul pont azzal akit negatív példaként említ, ha ő megtette, akkor én is megtehetem, és nem vizsgál benn oly kérdést, hogy etikus, törvényes, morálisan megfelelő volt-é...

Parasite 2013.12.04. 20:17:10

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
te mi az anyádról beszélsz? ki a tökömet érdekel a blogon fröcsögő sok barom??? a rogán meg egy viszonylag magas befolyásoltsággal bíró kormánypárti politikus. azért nem mindegy, hogy ő mit mond. érteni tetszik már vagy fogalmazzak tagoltan?

goldenhind 2013.12.04. 20:20:32

@vezér01:
Thürmert?...
Én jobb liberális beállítottságú vagyok, ezért elég nehéz a dolgom most, ezen az oldalon elég gyenge a felhozatal, Fodor, Ungár még bizonyos szinten vállalható, de sajna harmat gyengék... :)

_most_ 2013.12.04. 20:32:01

vicc, hogy az a fidesz kritizálja az ítéletet, akik elengedték a baltás gyilkost, ezeknek aztán tényleg van bőr a képükön.

komplikato 2013.12.04. 20:52:43

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: "De miért pont Rogán ?

Több ezren posztoltak blogoltak a vérlázítóan enyhe ítélet után, börtönt követelve, mely ítéletet Rezesova is hajnalig tertó bulival abszorvált."

Öööö, mint arra többen rámutattak a tömegek posztjai és aRogán Tóni beszólása között RÖPKE hetek teltek el, ellenben a beszólás és a bíróság "észbe kapása" között egy fél nap sem. Na? Így sem?

komplikato 2013.12.04. 20:54:17

@kulcsar2011: Naponta 5.000, de körülményektől függően felmehet a duplájára is ...

komplikato 2013.12.04. 20:57:13

@Szarvas Norbert: "a parlamentből is kivezetik azt aki minősíthetetlenül viselkedik ..."
Kivéve ugye Kövér elvtársat.

makk_ász 2013.12.04. 21:04:35

gondolom nem Rogán performansza után kapott a fejéhet a bíróság, hogy: Húú tényleg há' a Tóninak igaza van, induljon a TEK és hozzák vissza narancssárga kezeslábasban, kéz- és láb bilincsben.

inkább az a gáz, hogy a határozat -vagy mi a frászt hoznak ezek a taláros jóemberek- előtt Rogán, háttérinfók ismeretében előadta ezt a kis jelenetet és az egységsugarú szavazó most tapsol örömében. Csak a politikai haszonszerzésre megy ki a játék.

komplikato 2013.12.04. 21:10:15

@makk_ász: Nyilván tudott róla, hogy aznap a bírák döntenek a kérdésben. Szóval elég valószínű kis megrendezett darabot láthattunk.

Sírköves Slomó 2013.12.04. 21:13:04

teljesen jó döntést hozott a bíróság, mindeki örül.

komplikato 2013.12.04. 21:25:11

@Sírköves Slomó: A 20 forintos kérdés, hogy mi van ha NEM a bíróság hozta azt a döntést?

high up! 2013.12.04. 22:06:16

Hogy rohaggyatok meg rohatt bolsilibsik hogy ti állandóan csak áskálóttok népünk nemzetünk tehetségei ellen. Mert a fi felyetekben semmi nincs, ezért irigykettek most is hogy a nemzeti Rógán Tóniénkban meg mennyi van!

Sose lesz annyi találmányotok mint amennyit a mi nemzeti Tónink kitalált. Az ő felyéből pattant ki a Magyar Vizsla, a Szerverbetörés, az államadósságtábla, a Blikkszobor, a Bérkommandó, az ingyér készpénzfelvétel. Ha vártok még öt percet, akkor Nemzetünk Tónija feltalálja a többes árfolyam rendszert is.

Nemzeti üdvözlettel rohaggyatok meg:
özv. Rezsicsökkentett Lajospistáné
nyugdíjas főállású Birkamenetszervező

BelAmi 2013.12.04. 22:06:56

Én még emlékszem arra a hírhedt maffiózóra, aki gyilkosokat bérelt fel emberek likvidálására, mégis háziőrízetbe helyezték budai luxusPALOTÁJÁBA (nem túlzás, tornyos várkastélyban lakott!) Csomagjait rendőrök cipelték és rakták be az autójába. Úgy tudom ma is börtönben csücsül és élvezi a kóserkosztot.

P.Freddy 2013.12.04. 23:13:40

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

..."azért mert Rogán fingot a facebookon. "

Pontosan. Múlt héten mindenki tudta (írásos dokumentumok, visszanézheted), hogy Orbán Viktor bele fog nyúlni és neki tetsző helyzet lesz majd.

Rogán Antalra osztották az igaságos tóni szerepét, ahogy pár napja Varga Mihály ment a geyerekével bohóckodni, ahogy korábban Orbán dörgedelmezett, ahogy még korábban Selmeczi befosott a bugyijába, stb.

Most éppen ezt osztották, ezzel hülyítik a birkákat - azt hiszik, ezzel előrébb jutnak.

Sajnos, annyira hülyék a Fideszes bégető választóbirkák, hogy igen, előrébb jutnak ezzel a faszsággal.

Mélységesen hülyének nézik a népet. Jogosan.

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2013.12.04. 23:23:02

a kváa nm ava, hgy a bíó és a vádl ügyvédj közösen jelentetnem meg könyvet...
bírók...lassan legalja banda lesz.

Reszelő Aladár 2013.12.04. 23:53:51

Ha s bíróság független, akkor lehet kritizálni is őket nem? Akár még a más hatalmi ágak képvislőinek is? Rogán kormánytag? Nem. Képviselő, azon belül frakcióvezető. Politikus. Vagyis dumál, képvisel. Ebből él.
Ha a posztoló küldött volna videóüzenetet, akkor is ez lenne a helyzet.

A hőbörgéssel az a baj, hogy néha jobb követelni mint megkapni. Követelni jó buli, ha viszont megvan, akkor vége a bulinak és lehet hazamenni. Itt is ez történik.

Amúgy pedig a törvény értünk van. Ha egy büntetéssel senki sem ért egyet, akkor rossz a törvény. És ki tud rajta változtatni? Az Országgyűlés. Ha egy négyszeres emberülés után kvázi el lehet sétálni, akkor valami nem stimmel.

Amúgy pedig nem lett volna túl bonyolult Rezesovának megszüknie. Jön egy helikopter, kb 10 perc alatt ér ki a légtérből. Odaát is keresik, de már ül egy repülön, és megy valamerre, ahonnan meg bizonyos összegért nem adják ki. A család milliárdos...

Mr. Közbiztonság Szilárd 2013.12.05. 05:22:45

Legalább a nevét tudd leírni, te majom (elnézést a majmoktól... az emberszabásúaktól mindenképp).

Nem RezesKová, hanem Rezesová.

ÉS nem leszorítta, te fasz, hanem nekik ment, és nekilökte őket a külső sávban haladó teherautónak.

Ilyen totál fogalmatlan faszkalapok miért állnak neki blogot írni?
süti beállítások módosítása