Naponta frissülő tartalommal, ami gondolkodásra késztet

IFL Gazdaság

Így ne add el pénzért a lelkedet!

2013. június 11. - Szarvas Norbert

sell-your-soul.jpgMegjelent egy remekmű: Szepesi Nikolett Én, a szexmániás című könyve! Összegezve ezt a tökéletesen felépített marketinggépezetet, és levonva a tanulságokat megállapíthatom, hogy a mi drága Nikink eladta a lelkét az ördögnek. Kinyitotta Pandora szelencéjét, ennek pedig a jövőben olyan, a számára beláthatatlan következményei lesznek, amelyek bőven túlmutatnak egy szeleburdi tini lány fejével gondolkodó nő tapasztalatain és közlési vágyain. Életeket tehet tönkre, miközben az iromány megszületésének valódi okairól semmit nem tudunk, és sajnos soha nem tudjuk meg azt a mély sértettséget, amelyik igazából vezérelte kezét az írásban.

 

Kétségtelen, hogy Niki könyve nagyobbat szólt, mint egy bomba, miközben Magyarország elmúlt 5 évének egyik legjelentőségteljesebb hazai könyvévé avanzsált. Nem feltétlenül az irodalmi értékei okán, hanem a könyvet és Niki személyét szorosan átfogó marketingnek köszönhetően, amely akkorára fújta ezt a lufit, hogyha egyszer valóban kilyukad, akkor kő kövön nem marad, és emberi életek fognak tönkremenni.

Több riportot megnéztem a promóció során, és egyre csak azt érzem el ezzel a csajszival kapcsolatban, hogy valójában nem túl okos. Legalábbis elég egyszerű lélek, aki úgy kuncog és vihog mindenhol, hogy az ember ki nem nézné belőle ezt a fajta kurválkodást. Persze lehet azt mondani, hogy mindenki prűd ebben az országban, és egyedül csak ő az, aki felvállalja magát. Erre a válaszom egy ismert sportolói szólás: „Ami az edzőtáborban történik, az az edzőtáborban marad”.

Persze ezt a „gyereket” azonnal megtalálta magának a magyar média összes hiénája (Dopemannel kezdve), akik Nikin keresztül szerezték meg az e havi szereplést, miközben mindenki magasról tesz az áldozatokra. Ugyanis amit Niki csinált, az elképesztően etikátlan, hiszen ilyent nem lehet megtenni senkivel még akkor sem, ha a sztorik név nélküliek, és ha a másiknak volt párkapcsolata. Nyilván ezek az emberek nem azért szexeltek egy nagyot, hogy később ezt a tényt a másik felhasználja pénzszerzés céljából.

Ha már kapcsolat, akkor nagyon érdekes lelki világa lehet Niki párjának és az egész kapcsolatnak, hiszen elképzelni nem tudom, hogyan adhatja (f)el az elveit egy férfi egy Barcelona-meccsért cserébe. Hogyan tudja elviselni, hogy párja egyik napról a másikra a nemzet hivatalos kurvája lesz? Hogyan tud egyáltalán megbirkózni ezzel a dologgal? Miért gondolom azt, hogy a kapcsolatuk 1 éven belül felbomlik? És akkor fel lehet tenni a kérdést: „Niki, megérte?”.

Jelenleg persze hogy megéri az egész, hiszen Niki nagyobb médiafigyelmet kap, mint amennyit sportolóként elérhetett sikerei csúcsán (ez sajnos a magyar társadalom minőségi igényének a karikatúrája). Agyonkeresi magát, miközben nagyon okosan név nélkül sztorizgatott egy jót (ami miatt perelhetetlen lesz, ráadásul aki perel, az beismeri saját bűnét). Igazság szerint létezik egy olyan határ, amelyiket még pénzért sem szabad átlépni…

És akkor be is fordultunk a család utcájába, hiszen Niki létrehozta pajzán életének örökös lenyomatát, ezzel pedig valamilyen szinten megpecsételte a gyerekei és a családja sorsát. Hogy képes ezek után a szülei szemébe nézni, és hogyan tudja ezek után a gyerekeit erkölcsre tanítani? Valóban megérte az a pár millió forint és pár havi celebség? Egyáltalán belegondolt Niki ezekbe a dolgokba, vagy ez most tök jó bulinak és könnyű pénznek tűnt, amivel ráadásul vissza is vághatott a sérelmeiért?

Azonkívül, hogy vélhetően jó pár (pár)kapcsolati problémát okozott a könyv, és sokakat magyarázkodásra kényszerített, meg kell említeni azt a masszőrt, akit most pedofíliával (molesztálással) vádolt meg Niki. Ez már korántsem játék! Az a baj, hogyha bebizonyosodik is, hogy hamisak a vádak, az úriember az életben le nem mossa magáról ezt a nyilvános megaláztatást, és mindenki gyanakodni fog rá. Amennyiben viszont jogosak a vádak, akkor miért nem hamarabb robbantott bombát, és miért nem a rendőrségen?

Niki könyve ráadásul az egész sportágra romboló hatással lesz, hiszen biztos vagyok abban, hogy sok szülő pontosan emiatt (kurválkodás, molesztálás) nem fogja a gyerekét sportolni vinni, ami senkinek sem jó. Persze ez mit érdekli a hölgyet, aki most jól megszedi magát ebből?

Mondjuk, az biztosan jelent valamit, hogy számtalan világhíres magyar sportoló Niki ellen fordult, és egy nyilatkozatot fogalmazott meg:

„Mi kiállunk az Egyesületünk edzői kollektívája és az igazság mellett, így ezúton kérünk mindenkit, hogy ne adjon hitelt a megjelent rágalmaknak, és fogadja el azt, hogy az élsport sikereihez bizony nagyon kemény út vezet, mely azonban mentes a megjelent rágalmaktól!” – szögezték le a levél aláírói, köztük az Európa-bajnok Batházi István, a többszörös olimpiai érmes, világ- és Európa-bajnok Cseh László, az olimpiai ezüstérmes, kontinensgyőztes Güttler Károly, a vb-érmes Zubor Attila, az ifjúsági Eb-érmes Buth Zsuzsanna, az ifi Európa-bajnok Lipcsei Krisztina, és Kiss Gergő László.

Összegezve azt érzem, hogy ez az egész a hírnévről és a pénzről szól, nem pedig egy őszintén önfeltáró és jó szándékú írás. Niki leégette saját magát, leégette a sportot, leégette az olimpikonokat, leégette a szurkolókat. És megmutatta: így ne add el pénzért a lelkedet.

 Íme egy nóta Nikiről, ami a neten terjed:

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://iflgazdasag.blog.hu/api/trackback/id/tr565354262

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2013.06.12. 12:00:03

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

manager2008 2013.06.12. 15:26:09

Azért érdekes hogy mekkora ész lesz utólag mindenki. A története a Niki lánynak igaz lehet. Tuti. Volt úszó barátnőm és láttam mi megy vele. Ha rákérdeztem dolgokra, akkor lényegtelen eseménynek állította be. Egyszerűen megszokta a dolgot, és nem is zavarta egyáltalán. Nem tudom mit írt le a Niki (nem olvastam) de lehetne ilyen könyvet írni egy párat. A fokozatosság csodákat tesz. Azért gondolkozzunk már, nem olyan rossz érzés ha simogatnak valakit. Arról nem volt fogalma 13-14 évesen hogy ez olyan borzasztó lehet, azt érezte hogy nem kell beszélni róla, de ha ügyes volt az edző, masszőr stb. akkor felépített egy olyan légkört hogy ő kiváltságosnak érezte magát és egy darabig nem állt ellen. Amikor meg igen akkor hagyták a fenébe, mert jött az utánpótlás. Valami olyasmi lehetett ez hogy a lány azt érezte ő bent van egy körben, rengeteg előnnyel, vele foglalkoznak, a legjobbat kapja, és ebben ez is benne van. Ha szól, ellenáll stb. akkor kikerül és az egész befektetett munka megy a kukába. Néha kicsit éreztették is ezt vele, és akkor a folyatás mellett döntött. A szülőknek más kamasz lány sem mondja el mit csinál vele a többi srác a bulikban. Ő már nagy lány, az otthoniak meg különben is őskövületek, nem értenek meg semmit. "Anyám te ezt nem érted" és passz.. A feleség is csak a válóperben hord össze mindent a férje ellen, addig csak élvezi az előnyöket és az anyagiakat, aztán hirtelen megvilágosodik ha feltűnik az új pasi.

Teljesítményfokozó sporttáplálkozás · http://teljesitmenyfokozosporttaplalkozas.blog.hu/ 2013.06.12. 15:26:37

@fermion: Ő egy rendőr, nekem meg a Semmelweis egyetem egészségtudományi karán ismerős a képzés. Probléma? Fizikusok műtik a vakbeled? :D

borinborin (törölt) 2013.06.12. 15:26:59

@hopptarisznya:
Pont te beszélsz, prostikhoz járó nőgyűlölő, szerencsétlenség...Fizetsz azért, hogy egyáltalán hozzád érjenek. Szánalmas.

fermion 2013.06.12. 15:28:42

@Teljesítményfokozó sporttáplálkozás: ja ,hogy osztod az észt de 3-ig se tudsz számolni!nevetséges vagy!A tudomány nyelve a matematika...ja te csak egy élsportoló vagy téged ez nem érdekel?:D

fermion 2013.06.12. 15:31:16

@Teljesítményfokozó sporttáplálkozás:
ha én elromlok megjavítom magam!gondolod a fajtádra bíznám magam?na ne nevettess ,mert kiugrik a vakbelem!:D

borinborin (törölt) 2013.06.12. 15:31:29

@manager2008:

Ezeket előadod nőrokonaidnak is?
Vagy csak itt, sunyiban éled ki magad?

g-dúrban zúgó kabóca 2013.06.12. 15:31:31

„Ami az edzőtáborban történik, az az edzőtáborban marad”.

Hogy mi van???

ember, ha ezt tényleg így gondolod, hát olyan mélyen az általad nemzet kurvájának nevezett lány alatt vagy, hogy alapszintű leckéket vehetnél tőle erkölcstanból.

manager2008 2013.06.12. 15:33:57

A másik vetülete ennek a dolognak, hogy ki gondolja azt, hogy az úszó, az edző és a masszőr mind egy lovagrend tagjai, és az IQ is veri náluk a Nobel díjasok szintjét? Talán nézzük meg a nyilatkozatokat amikor egy verseny előtt vagy után kérdezi őket a riporter. Fizikailag top szintre pörgetett, a monoton helyzeteket jól tűrő emberek, akiknek kell egy kis izgalom, és motiváció miért legyenek ott ahol vannak. Folyamatosan megmondják neki mit csináljon, ellentmondás nincs, és nem is lehet, miért pont a simogatásnak mondana ellen amikor az jó?

fermion 2013.06.12. 15:35:39

@Teljesítményfokozó sporttáplálkozás: még az se vagy?valami műtőssegéd vagy szakápoló?vagy valami gyógytornász?bukfencből írtad a szakdolgozatod?:D
ne használj olyan fogalmakat amiről gőzöd sincs ,mert csak fokozod a nevetségességed!

manager2008 2013.06.12. 15:37:10

@borinborin: Szeretnél izgalmas részleteket hallani vagy mi van?

vittore 2013.06.12. 15:39:06

@alysz: Valóban. A "köznép" hajlamos bizonyos embereket (pl. sportoló, rendőr, tűzoltó, pap bácsik... stb) úgy kezelni mintha ők nem is emberek lennének a maguk kis-nagy gyarlóságaival, hanem valamilyen más faj. Rendőrszálló közelében lakom, tudnék mesélni. :)

Teljesítményfokozó sporttáplálkozás · http://teljesitmenyfokozosporttaplalkozas.blog.hu/ 2013.06.12. 15:39:46

@fermion: Amíg ez nem akadályoz a munkádban addig semmi gond. Erdős Pál is stimulánsokon élt, másnak meg más a gondja. Mondjuk neki nem volt ekkora arca mint neked. :)

Magánvéleményem · http://maganvelemenyem.blog.hu/ 2013.06.12. 15:43:27

@Wrex: Igen, olyasmikre képesek amire én nem, ettől még cirkuszi akrobaták maradnak, számomra nem fétisek, eccerü emberek, akiket a politika hájpol.
Ó, és mint egyszerű emberek, nem is különbek annál, van köztük becsületes, van köztük törtető, van szégyelős, és van aki megmutatja a "titkos" életét, és persze van aki egy követ fúj a vezetőséggel, mert a nyomukba akar majd lépni....

Igen önző, de nem kurva, lehet azt mondani rá, hogy ledér, könnyűvérű, kikapós, de semmiképp nem kurva. Ó igen, és valószínűleg igazat mond. És valószínűleg attól lett olyan amilyen, hogy molesztálták, bántalmazták. Inkább vigyázz, és figyelj a gyerekedre, nehogy kiderüljön, hogy őt is buzerálta egy "Kicsi Bácsi"!

Attól, hogy valaki élsportoló, még ugyanolyan ember marad, és főleg a gyerekként megélt bántalmazás nagyon durva nyomokat hagy.
A molesztáló masszőrt pedig már nem lehet elítélni, az elévülés miatt, de jó tudni, hogy a jelenség létezik, és jó tudni azt is, hogy a sportvezetés nem csak a magasabb szinten, hanem már az edzők és masszőrök szintjén is összezár, és mindent megpróbálnak elkenni ha sárosak!

fermion 2013.06.12. 15:44:00

@Teljesítményfokozó sporttáplálkozás: és te Erdőshöz hasonlítod magad?és még nekem nagy az arcom?
Az arcoskodást te kezdted a mesekönyveddel.....én a helyedben visszakérném a pénzt a SOTE-tól ,mert nem tanítottak meg a tudományos gondolkodásra!kidobott pénz volt!:D

belekotyogok 2013.06.12. 15:44:42

@Szarvas Norbert: És azért nem vinnéd, mert SZepesi megírta, vagy azért, mert a masszőr tapizza, az edző meg veri a gyerekedet?

Magánvéleményem · http://maganvelemenyem.blog.hu/ 2013.06.12. 15:45:15

@tejcsokoládé: Fröcsögés? Tényeket közölt, ahogy korábban az egyik női teniszező is. Az hogy téged ez frusztrál, már a Te gondod, attól hogy nem beszélsz róla a tény még tény marad :-)

Magánvéleményem · http://maganvelemenyem.blog.hu/ 2013.06.12. 15:48:10

@tejcsokoládé: Azért, mert a kurva szó a prostituáltak meghatározására szolgál, itt a ledér, könnyűvérű, kikapós (stb) a helyénvaló szóhasználat.

Ha édesanyád egynél több férfivel bújt össze életében, akkor Ő is kurva?

Teljesítményfokozó sporttáplálkozás · http://teljesitmenyfokozosporttaplalkozas.blog.hu/ 2013.06.12. 15:49:06

@fermion: Téged hasonlítottalak hozzá. Még mindig nem tudsz olvasni (szöveget értelmezni). :D

fermion 2013.06.12. 15:56:32

@Teljesítményfokozó sporttáplálkozás: szerintem te nem tudsz vakbelet operálni hisz ahhoz orvosi szakvizsga kell!Amúgy fizikusok nélkül még mindig a vizelet kóstolgatásban merülne ki a ti nagy tudományotok....diagnosztika és laborvizsgálatok nélkül annyit tudnátok javítani egy elromlott emberi testen mint a portás bácsi!nem véletlen ,hogy a ti képzésetek nem ttk-n történik.....sose volt igazi tudomány az orvoslás.

sas70 2013.06.12. 15:57:37

Milyen csúnya dolog, amikor a piedesztára emelt, álszent, prűd stb. sportról lerántja valaki a leplet és kiderül, hogy az a valóságban milyen. Persze nem az a hibás, aki a felesége/férje mellett félrekefél, hanem az aki ezt elmondja! Persze nem szép dolog kiteregetni a szennyest, csak irritáló, hogy valaki játssza szentet, miközben pl. az öltözőben keféli a sport társ nőt!

Anno az edzőtáborban két dolog érdekelt bennünket a pia, meg a pina. Az edzéseket letudtuk és ment mindenki az ágyába vagy más ágyába. A harmadik naptól már általában megvoltak a párok és vegyesek lettek a szobák. És a szex tényleg baromi jól kikapcsol és még a teljesítményt is fokozza.

Az olimpián 560ezer darab óvszer fogyott el, illetve annyit biztosítottak a rendezők és tuti, hogy mindenki vitt is magával. Lehetne numerabecsléseket csinálni, de szerintem lényegtelen.
Az egyik reptér vámmentes boltjában találkoztam nemrég egy sportcsapattal, zömében három dolgot vettek: piát, óvszert, csokoládét. A többit mindenki sejtheti!

fermion 2013.06.12. 15:58:52

@Teljesítményfokozó sporttáplálkozás: értelmetlenül megfogalmazott mondatokat valóban nem értem!nálunk pontosan szokás fogalmazni!mi precízek vagyunk!

Teljesítményfokozó sporttáplálkozás · http://teljesitmenyfokozosporttaplalkozas.blog.hu/ 2013.06.12. 16:06:01

@fermion: Lélegezz mélyeket. Érthetően írtam, csak túl vagy pörögve. Nem volna jó egy "szélütést kapott a neten vitatkozó fizikus, a takarítónő talált rá" cikket olvasni holnap a lapokban.

/A posztoló talán moderálhatja is pár hozzászólásunkat, nagyon OFF./

okl.szakfordító 2013.06.12. 16:08:46

@jánosbácsi: Köszönöm sokadszor is az értelmes, becsületes hozzászólásokat.

Elijah_Baley 2013.06.12. 16:12:16

sakkozni köll, az nem olyan kurvás sport.

fermion 2013.06.12. 16:13:07

@Teljesítményfokozó sporttáplálkozás: én haláli nyugodt vagyok!rossz a diagnózisod!:D
láthatod milyen jó ember vagyok,mert segítek megtalálnod a helyed a tudás és intelligencia piramisán!gondolom ezt is eltitkolták előled a SOTE-n ,hogy létezik egy ilyen piramis....én már meg se lepődöm ezen!:)

Teljesítményfokozó sporttáplálkozás · http://teljesitmenyfokozosporttaplalkozas.blog.hu/ 2013.06.12. 16:13:19

Erőszak sportoló gyermekek ellen - UNICEF kérdőív, töltsétek ki!

"GYERMEKEK A SPORTBAN UNICEF Magyar Bizottság

A KÉRDŐÍVRŐL
A rendszeres testmozgás nagyon fontos a gyermekek életében. A sport nagymértékben hozzájárulhat a gyermekek egészséges testi és lelki fejlődéséhez. Sajnos azonban néha a gyermekek nem csak pozitív élményeket szereznek. A csapattársak, vagy a felnőttek viselkedése, a sportolás légköre jó esetben pozitív és megerősítő, rossz esetben viszont erőszakos és bántalmazó.

Mivel Magyarországon egyelőre semmilyen adattal nem rendelkezünk a témában, első lépésként fel kell mérnünk, hogy a sporthoz kapcsolódóan milyen élményeket, tapasztalatokat szereznek a gyermekek."

docs.google.com/forms/d/1QD0ZudmFsCwxkqjFnxGePXxFvfRGs3zG7nTODaf-X28/viewform?pli=1

(Eredeti UNICEF link: www.facebook.com/photo.php?fbid=10151435749100814&set=a.431285950813.226377.289633770813&type=1&theater )

Wrex 2013.06.12. 16:13:46

@Magánvéleményem:

"számomra nem fétisek, eccerü emberek, akiket a politika hájpol"
Azért egy tetszőleges világbajnokot (vagy csak egy szimpla országos bajnokot akár) "eccerü ember"-nek titulálni kb. annyi, mint egy Trabantot és egy Bugatti Veyront egy kalap alá venni, csak azért mert négy kereke van. Hogy ezek az "eccerü emberek" mit csinálnak a magánéletükben, az más tészta, de az edzéseken azért hajtanak, hogy jobbak legyenek. Másoknál, és saját maguknál is. És ez mindenképpen példaértékű. Az hogy te soha semmit nem értél el, nem úgy kéne kompenzálni hogy másokat is lehúzol a szintedre.

A politika pedig rendszerint csak azokat "hájpolja", akik világversenyeken tesznek le valamit az asztalra. Ráadásul azokból se mindet.

"de nem kurva"
Érdekből dugott sok más emberrel = kurva.

Teljesítményfokozó sporttáplálkozás · http://teljesitmenyfokozosporttaplalkozas.blog.hu/ 2013.06.12. 16:16:19

@fermion: Ügyesen titkolod. Minden mondat után "!". Lehetne !!!!!444444 is :) Ettől nem látszol okosabbnak. A szövegértésed sem javul.

Wrex 2013.06.12. 16:19:26

@Magánvéleményem: "de jó tudni, hogy a jelenség létezik"
Mármint hogy idősebb pasasok fiatal lányokat molesztálnak? Hát képzeld, pl. a középkorban tökre elfogadott volt ilyen korú gyerekeket akár kiházasítani is. Úgyhogy igen, a jelenség létezik, párezer (pártízezer) éve, jó reggelt.

Teljesítményfokozó sporttáplálkozás · http://teljesitmenyfokozosporttaplalkozas.blog.hu/ 2013.06.12. 16:22:38

@fermion: Ismerem az IQ-m. Nem vagyok extrém okos, nagyon ostoba sem. Ha ettől megnyugszol elhiszem, hogy okosabb vagy! Foglalkozzunk a témával.

blah 2013.06.12. 16:23:43

Szerintem, hogy ki hogyan kivel az magánügy. Az, hogy erre sokan kíváncsiak csak azt mutatja mennyire unalmas is az élete bizonyos embereknek. Egy színvonal, csodás egymásra találás. Mi itt a gond? Eddig nem tudtuk, hogy az emberek különbözőek és a parasztkodásnak, IQ harcnak vannak fokozatai? Persze értem, hogy szokni kell a szitut de ilyen a világ, ezért népszerű a facebook, instagram vagy ezért számíthat követendő példának egy rapper vagy egy filmben látott viselkedési minta. Mindenki szeretne nyomot hagyni a világban. Embere válogatja, hogy kinek mi a szánalmas vagy kinek mit jelent "nyomot hagyni"...

hollario 2013.06.12. 16:24:03

@Wrex: Ezek a senkik adózzák össze a doppingravalódat, te nyomorult.

fermion 2013.06.12. 16:25:52

@Teljesítményfokozó sporttáplálkozás: ja érveid és álláspontod nincs csak a személyeskedés megy mint az oviban!Na igen a vitatkozásnak is megvan a logikája aminek ismeretével úgy látszik szintén nem rendelkezel.Én már sajnálom azt az embert aki a kezeid közé kerül!:D
Lehet jobb lenne ha csak könyveket írnál azzal talán sok ember életét megmenthetnéd.....na persze ez csak egy felvetés......:D
további jó garázdálkodást kívánok neked a "gyógyításban"!:D

Teljesítményfokozó sporttáplálkozás · http://teljesitmenyfokozosporttaplalkozas.blog.hu/ 2013.06.12. 16:31:13

@fermion: Ne itt vezesd le a feszültséged. Vitatkozhatnánk ha volna mondanivalód, témához kapcsolódó gondolatod. Ami nincs. Viszont használod már ezt ".", tehát fejlődőképes vagy.

Magánvéleményem · http://maganvelemenyem.blog.hu/ 2013.06.12. 16:35:48

@Wrex: Azért az erős feltételezés, hogy azért dugott sok emberrel az edzőtáborban, hogy később majd jól megírja az aktusokat pénzért... :-)

Gloyva (törölt) 2013.06.12. 16:38:40

Ami a könyvet illeti, egyrészt az, hogy ma Magyarországon ez ekkora médiafigyelmet kap, az szerintem kétségbeejtő! Hetek óta mást se hallani, mint hogy szegény lánynak mennyit kellett szenvedni, kikkel dugott, stb. Ha tényleg megtörtént is minden, amit leír, akkor ahogy a poszt írója is taglalja, miért csak most derült ki és miért nem a rendőrségre ment? Másrészről viszont a sportolói társadalom többi tagja is elég alacsony szellemi színvonalról tett tanúbizonyságot, amikor szinte elkezdtek versenyezni, hogy ki is mert magára a könyvben! Ha esetleg én érintett lennék a dologban, akkor lapítanék, mint a szar a fűben! Ami pedig a pedofíliával megvádolt masszőrt illeti, szerintem magáért beszél az, hogy Szepesin kívül eddig még egyetlen úszónő nem vádolta meg. Médiacirkusz az egész. De mondom, szerintem az a legocsmányabb, ahogy a fél ország ezen csámcsog! Edzőtáborban, versenyek előtt szexelt egy jó párszor. Ki nem szarja le? Szerintem ez mindenkinek a magánügye kellene, hogy legyen! És mindenki úgy csinál, mintha akkora ritkaság lenne, hogy egy-két házas ember (akár férfi, akár nő) félrekefél néhanapján. Csak azért az egész felhajtás, mert ismertek. Felfújják az egészet, a bulvármédia meg két kézzel söpri be a rengeteg pénzt, amit a pletykára éhes átlagmagyar fizet ezért a szemétért! Úgyhogy szerintem teljes mértékben igaza van poszt írójának, a pénzről szól az egész. A Blikk, a Bors, meg a többi ilyen papír és elektronikus alapú médiahulladék kaszál, Nikike meg megkapja a maga részét az egészből! Egy hónapig mindenki róla beszél, aztán elfelejtik, leszarják, ki-ki a saját vérmérséklete szerint! Panem et circenses!

kérődzőgiliszta 2013.06.12. 16:40:35

@kovi1970: Persze, a véleménykülönbséged kifejtéséhez szükség volt egy kis anyázásra!

Ejej!

Csak halkan jegyzem meg, hogy a SzN könyv kapcsán sincs más egyébről szó a hírekben és a kommentekben, mint ki kivel, hogyan, etc. Meg SzN most mennyit keres mindezen. Aki pro vagy kontra szól hozzá, azt ki pénzeli, stb.

Az embereket a b@szás és a pénz érdekli! Meg a két dologgal kapcsolatos erőszak. A bulvár ebből él.

Az erkölcsi, mentális kérdések le vannak szarva.

hopptarisznya 2013.06.12. 16:41:37

@borinborin: nem cicám. Én azért fizetek primkó kurváknak, hogy a Szepesi Nikolett-féle ingyenkurvák kihagyjanak a könyvükből.

Magánvéleményem · http://maganvelemenyem.blog.hu/ 2013.06.12. 16:41:46

@Wrex: Az, hogy párszáz éve ez még törvényes, de legalábbis elfogadott volt, nem jelenti azt, hogy ezt most is el kell tűrni és el kell kendőzni.

Felvilágosítalak, ez ma már bűncselekmény!

Hivatalból üldözendő! Ha tudtoddal történik, akkor minimum bűnpártoló vagy, de lehet hogy bűnrészes. Állampolgári kötelességed feljelenteni az ilyen "Kicsi Bácsi" féle pedofil állatokat. Nem mérlegelhetsz, kötelességed!

röhögő 2013.06.12. 16:43:02

@Fejesrob: Má ráj5tem. Visszafele olvastam a cuccost

kérődzőgiliszta 2013.06.12. 16:45:50

@hopptarisznya: Szóval te vagy a kicsif@szú, nagyfülű szőrös és borzalmasan büdös, akit ütni kell, hogy jó legyen. Akiről a profiqrvák mesélnek a halpiacon!

röhögő 2013.06.12. 16:50:45

@kérődzőgiliszta: Mesélj! Milyen extráid vannak még?

Túrós (törölt) 2013.06.12. 16:52:19

ez a nő annyira ronda hogy az egész könyvet nem is hiszem el

Wrex 2013.06.12. 16:56:26

@Magánvéleményem: Jól van, úgy látszik kezdesz te is úgy viselkedni mint az a másik hozzászóló akinek ezt írtam:
"Nem tudatlan vagy, hanem szövegértési nehézségeid vannak (=hülye), vagy szándékosan csúsztatsz (=hazug)."
Segítek: én nem írtam sehol, hogy "azért dugott sok emberrel az edzőtáborban, hogy később majd jól megírja az aktusokat pénzért". Hanem ezt: "Érdekből dugott sok más emberrel."

"Érdek" =/= "később majd jól megírja az aktusokat pénzért". Számos más érdeke fűződhetett hozzá, akár anyagi is, de nyilvánvaló hogy tizenakárhány évesen NEM abból az érdekből dugott másokkal hogy majd tíz év múlva írjon könyvet.

Hajdú Peter 2013.06.12. 16:56:29

@Magánvéleményem:
"Állampolgári kötelességed feljelenteni az ilyen "Kicsi Bácsi" féle pedofil állatokat. "

Nem mintha a pedofil szexualitassal barmilyen problema lenne, de azt megis honnan veszed, hogy pedofil volt ? Mert a tenyek nem ezt mutatjak. Aki 12-13 evesek irant vonzodik szexualisan, az biztosan nem pedofil. Ez normal heteroszexualitas.

Melee 2013.06.12. 16:56:51

@Wrex: "Mármint hogy idősebb pasasok fiatal lányokat molesztálnak? Hát képzeld, pl. a középkorban tökre elfogadott volt ilyen korú gyerekeket akár kiházasítani is. Úgyhogy igen, a jelenség létezik, párezer (pártízezer) éve, jó reggelt. "

A középkorban a földesurak saját földjeiken dolgozó parasztok felett élet-halál urai voltak, tetszés szerint halálra kínoztathattak egypárat, ha éppen így szottyant kedvük. Ez akkoriban tökre elfogadott volt. Ezt is visszasírod te pedofil gyökér?!? A pedofíliát csak az védi, aki molesztálóként érintett benne.

Wrex 2013.06.12. 16:58:36

@Magánvéleményem: Kíváncsi voltam hogy lecsapod-e ezt a labdát, és igen. Ennek megfelelően csak ismételni tudom magamat: "szövegértési nehézségeid vannak (=hülye), vagy szándékosan csúsztatsz (=hazug)". És ezúttal nem fejtem ki hogy miért, ha megmutatod az apukádnak, talán elmagyarázza neked.

Wrex 2013.06.12. 16:59:09

@Melee: ahogy fentebb is írtam: "szövegértési nehézségeid vannak (=hülye), vagy szándékosan csúsztatsz (=hazug)".

Melee 2013.06.12. 17:00:05

@Hajdú Peter: "Aki 12-13 evesek irant vonzodik szexualisan, az biztosan nem pedofil. Ez normal heteroszexualitas."

Szóval te 12-13 évesekhez vonzódsz szexuálisan, és nem tartod magad pedofilnak. Biztos megerősít a hitedben, hogy a 20 évesek már hidegen hagynak szexuális téren, ugye?

Melee 2013.06.12. 17:07:10

@Wrex: Az, hogy középkori nézeteiddel nem értesz másokat, akik a mai világban gondolkodnak lehet mások hibája, de a tied is. Gondolkodj el ezen - már ha sikerül.

Magánvéleményem · http://maganvelemenyem.blog.hu/ 2013.06.12. 17:09:24

@Wrex: Az élsportolót azért fizetik, hogy eddzen, és jobb legyen a másik pályatársánál. Ez egy szimpla szakma. És nem trabant, és nem bugatti.... még hogy bugatti röhejes
Minden élsportoló abból él, mint a többi celeb, az emberek kíváncsiságából. Ha a kutyát nem érdekelnék a versenyek (mint ahogy vannak ilyen sportágak), akkor nem is lennének hájpolva, nem lenne pénz az "élsport"-ra, nem lenne élsport, nem lenne értelmezve az a szó, hogy "élsport".

Hogy, ilyen nincs? De van! Ott vannak a magyar sárkányhajósok, nincsenek hájpolva mégis a világ élvonalában vannak... fizetést nem is nagyon kapnak, pedig igazi élsportolók ők is

(csak épp nincsenek mesteredzőik, akik gyerekekkel kegyetlenkednek, nincsenek masszőreik akik a gyerekeket fogdosnak...)

a szó nemesebbik értelmében, és mégsem jut eszükbe, hogy ők bárkinél is különbek lennének! Jobbára saját maguk fedezik a versenyzésük költségét...
Maradjunk annyiban, hogy az olimpiai "élsport" egy majomcirkusz, amire kegyetlen módszerekkel készítenek fel gyerekeket, testi és leki nyomorékok lesznek a 30-as éveikre a legtöbben, mindezt azért, hogy nacionalista és politikai célokra fel lehessen használni az általuk elért eredményt.
Nyomorult celebeket nevelnek, kihasználják őket, és azt a sok ezret is, akiket megdarálva kiköpnek, akiknek nem sikerül az eredményeket hozni, mert idő előtt nyomorodnak meg!
Csak sajnálni tudom ezeket a gyerekeket, hogy a szülők hagyták hogy az történjen velük, illetve azt, hogy a szülők önként és dalolva juttatják az edzők és a "Kicsi Bácsik" kezére a saját gyerekeiket, hátha ők lesznek a következő olimpikonok, és akkor majd nekik milyen jó lesz...

Hajdú Peter 2013.06.12. 17:10:15

@Melee: Lenyegtelen, hogy en kiket tartok szexualisan vonzonak. A lenyeg, hogy a pedofil szexualitasu emberek, a nemileg ERETLEN emberek irant vonzodnak szexualisan(kb a 10 ev alatti korosztaly)
Egy 12-13 eves lany, manapsag az esetek 99%-ban nemileg mar erett, es az irantuk erzett szexualis vonzodas, az nem pedofil szexualitas, hanem hetkoznapi hetero, vagy homo szexualis vonzodas.
Ha nev nelkul megkerdeznenek 1 millio hetero ferfit, hogy szexualisan vonzonak tart e egy atlagos 12-13 eves lanyt, akkor az 1 milliobol, minimum 1 millio IGENNEL valaszolna.

lobaszopiatej 2013.06.12. 17:23:14

@Wrex:
"magánéletükben, az más tészta, de az edzéseken azért hajtanak, hogy jobbak legyenek. Másoknál, és saját maguknál is."

Ma már az ész az amiben versengés van, ettől leszel sikeresebb a mai modern életben, nem a fizikai teljesítménytől!

Nyilván kell egy alap fizikum (el tudj futni / megvédeni magad / kezeld a stresszt stb),tehát szükséges a sport, de csak mint kiegészítő hobbitevékenység!

Persze, ha valaki 4 éves korától erre késztetnek, azon ne csodálkozzunk már ha jól teljesít fizikumilag!

Magánvéleményem · http://maganvelemenyem.blog.hu/ 2013.06.12. 17:31:17

@Wrex: Felháborító módon próbálod a történteket relativizálni, ez az egyetlen bajom veled!

Wrex 2013.06.12. 17:31:53

@Melee: Na jó, látom mégis muszáj lesz, ha már nem tudsz olvasni. Tehát:
Magánvélemény olvtárs roppantul meglepődött azon hogy létezik a pedofília. Erre felhomályosítottam hogy olyannyira létezik, hogy a középkorban még intézményes keretek között is elfogadott volt. Természetesen SEHOL nem írtam olyasmit, sőt, nem is utaltam arra hogy elfogadnám, pláne helyeselném a pedofíliát. Hogy ezt mégis odaképzelted, az csak azt bizonyítja amit fentebb írtam, vagyis
- vagy nem tudod értelmezni a szöveget ezért olyasmivel vádolsz amit nem követtem el,
- vagy érvek helyett inkább rosszindulatú vádaskodásba kezdesz.

mumma 2013.06.12. 17:31:55

u ndorító ahogy sokak megnyilvánulnak és elítélik szepesit! biztosan megtörtént vele mindaz amit leír! ez nem pénzhajhászás! és miért most? szerintem azért mert már nem árthat sem magának sem az őt zaklatónak!! de ki kellett mondania mert az egész további életét ez befolyásolja(ta)! ez csak annyi, hogy kebeszélte magából! ezt biztos nem lehet meg nem történtté tenni! ő még fiatal élni kell az életét, ha lehet ennél jobban! soha nem tud majd azonosulni azzal ami történt vele, de ezzel együtt kell élnie! ha nektek (önöknek) lányotok van és felelősséget éreztek iránta, nincs az a cél ami felülírná egy zaklatott lány lelkében zajló "hábotút"! az összes tööbi ezzel, azzal lezajlott egy éjszakás "öröm" mind- mind csak menekülés, az önértékeklés hiánya és a biztonságkeresés lehetett" nagyon sajnálom, de nem ítélem el, mert felvállalta a saját gyengeségét!

mim 2013.06.12. 17:34:29

Láthatóan bemeséli magának, hogy ő csak katalizátora volt mások hibáinak és igazából erkölcsi bajnok és igazából ő az áldozat.

Igazi lúzer.

Magánvéleményem · http://maganvelemenyem.blog.hu/ 2013.06.12. 17:35:08

@Hajdú Peter: Ne relativizálj, a serdülők még gyerekek, pedofília ez is, még ha neked nem is tetszik a dolog!

Wrex 2013.06.12. 17:40:16

@Magánvéleményem: Mit is relativizálok? Te voltál az, aki olyan nagyon meglepődött azon hogy létezik a pedofília. Eddig is lehetett tudni hogy vannak idős pasasok akik a fiatal pipikre buknak, és - meglepetéééés!!!!!!! - a sportolók között is van ilyen. Ezen nem csodálkozni kell, hanem küzdeni ellene, mégpedig rendőrségi feljelentéssel. Az nem küzdelem hogy egy önző kurva azt írja hogy két dugás között a masszőr is letaperolta. A szülők felelőssége meg abban áll, hogy ha a gyerek ilyet mond, szépen el kell menni a rendőrségre és feljelentést tenni. És - muszáj leírnom gyengék kedvéért - ez természetesen egyáltalán nem menti, sem pedig relativizálja bármely pedofil tettét (tetteit).

ohmyFgod 2013.06.12. 17:41:12

Örülök ennek a könyvnek. A nyilvánosság betekintést nyerhetett abba, hogy mi zajlik a VALÓSÁGBAN, nem csak sportolók között, hanem mindenütt. Aki kicsit hajlandó volt kinyitni a szemét, és nem játszotta az erkölcscsőszt az eddig is tudta. De a társadalom, a nyilvánosság nem vesz tudomást arról, hogy milyen az emberi természet valójában. A mai napig a többség évszázados szabályrendszerek és elvárások szerint él (legalábbis kifelé ezt mutatja), miközben az emberek nagy része folytatólagosan töri meg az íratlan szabályokat és szokásokat.Nyilvánosan megy a nagy rácsodálkozás és az ekézés, közben a magánéletében 10-ből 8 áthágja a szabályokat. Megcsalások, válások, sorozatos monogámia, stb.

Ez nem jelent mást, mint azt, hogy ez a rendszer bomlik, válságban van. Régen eljárt felette az idő. Nyilvánosan a nem létező közerkölcshöz ragaszkodunk teljesen feleslegesen foggal-körömmel, miközben szinte senki nem viselkedik a magánéletében a szerint.

ohmyFgod 2013.06.12. 17:47:58

@kérődzőgiliszta: Milyen erkölcsi kérdések vannak leszarva? Pont, hogy nyilvánosan, csakis a látszat-erkölcsösség szerint ítél el a társadalom mindenkit. Kirúgjuk aki káromkodik egy híradó műsorban, és megbélyegezzük azt, akiről kiderül, hogy több emberrel is kefélt, stb. Főleg, ha nő. A társadalom annyira egészségtelen, hogy nyilvánosan minden olyat elítél, amit az egyének szintjén a többség örömmel művel. :) Miért élünk kirakat társadalomban ahelyett, hogy beismernénk milyenek vagyunk valójában? Ja, tudom. Senki nem ilyen. Szepesi is csak magával dugott, egyes-egyedül.

Wrex 2013.06.12. 17:51:29

@Magánvéleményem: Erre a szörnyű katyvaszra csak azt tudom mondani, hogy olvasd el egyszer Székely Éva (szintén olimpikon, csak kicsit régebben) "Sírni csak a győztesnek szabad" c. könyvét, és majd rájössz hogy mekkora fasság amiket írtál. Az a könyv ugyanis nem a dugással foglalkozik, hanem leírja hogy hogyan lesz valakiből élsportoló. És látszik hogy az életben soha nem sportoltál komolyabban, mert akkor pontosan tudnád, hogy hiába adsz baromi sok pénzt valakinek, attól nem lesz olimpikon. Ahhoz hogy valaki napi 6-8 órán át szó szerint kidolgozza a belét, a pénz nem elég. Arról nem is beszélve, hogy a sportban ELŐBB le kell tenni valamit az asztalra, és UTÁNA kapod a pénzt, apafej! Értelemszerűen egyik sportágban többet, a másikban kevesebbet. Az utcaseprő sem keres annyit mint egy buszvezető, pedig időben ugyanannyit dolgozik.

Wrex 2013.06.12. 18:00:21

@lobaszopiatej:
"Ma már az ész az amiben versengés van"
Az lehet. Te versengesz valakivel agyilag? Felmerül benned hogy jobb akarj lenni másoknál? Ugye nem, elég ha "elég jó" vagy. Egy _igazi_ sportoló épp azzal emelkedik mások fölé, hogy neki ez nem elég, ő akar lenni a legjobb, és ezért dolgozik.

ohmyFgod 2013.06.12. 18:09:57

@Gloyva: Teljesen igazad van. De mivel ez a "félrelépés néhanapján" egyáltalán nem olyan ritka mint ahogyan azt egyesek szeretnék, le kellene vonni belőle a megfelelő következtetéseket. Iszonyat sok a megcsalás, válás, és mindenki több partnerrel jön össze életében, valós monogámia már csak elvétve létezik. Furcsa mentalitásra vall, ha a társadalom íratlan szabályrendszere szerint olyan jelenséget nevezünk erkölcstelennek, amit a többség előszeretettel művel. Ki többször, ki kevesebbszer élete folyamán. Mit jelent az, hogy erkölcs? Milyen elvárás, szabály az ami ma már csak 10-ből 3, 4 emberre vonatkozik, és amit csak annyian tartanak be? A szabályok, elvárások vannak az emberekért vagy fordítva? Érdemes lenne ilyeneken gondolkozni, ezért lenne értelme "rugózni" ezen a könyvön, pontosabban ezáltal a témán, nyilvánosan.

Hajdú Peter 2013.06.12. 18:11:58

@Magánvéleményem: Semmit sem relativizaltam, csak a tenyeket irtam. Hogy a 12-13 eves nemileg erett emberek irant, nem a pedofil szexualitasu emberek vonzodnak, hanem a hetkoznapi hetero, homo szexualitasu emberek.

szintetikus 2013.06.12. 18:12:42

Korábban nem hallottam még erről a lányról. Valjuk be az úszás marketing értéke konvergál a nullához... Maradjon is így.

szintetikus 2013.06.12. 18:13:35

@szintetikus: Én meg bevallom, hogy el is írtam... :)

Az állomány jelenleg a vacsorát hajtja végre 2013.06.12. 18:36:58

@Wrex: És most pont úgy érveltél, hogy számonkérhetnéd magadon nagyképűen, amit a többieken: tökéletesen mellébeszélsz, mert nincs válaszod arra, hogy mi az élsport.

Hirtelen "szörnyű katyvasz" lett az, amire nincs egy értelmes szónyi válaszod. :))
Pedig kristály tisztán, türelmesen elmagyarázta neked a kolléga, és szóról szóra igaza an.

Fuss neki mégegyszer, különben még valaki azt fogja hinni, hogy vagy hülye vagy, vagy hazudsz. :))))

(A személyeskedést megelőzve: egész életemben szenvedélyes sportember voltam, most is az vagyok, nem voltak sikereim papírom, ahogy kudarcaim sem, mivel soha nem versenyeztem, pláne nem pénzért. Ja, de mégis, a szakmámban vannak sikereim, mivel szakmám viszont van.)

Az állomány jelenleg a vacsorát hajtja végre 2013.06.12. 18:37:41

@Wrex: És most pont úgy érveltél, hogy számonkérhetnéd magadon nagyképűen, amit a többieken: tökéletesen mellébeszélsz, mert nincs válaszod arra, hogy mi az élsport.

Hirtelen "szörnyű katyvasz" lett az, amire nincs egy értelmes szónyi válaszod. :))
Pedig kristály tisztán, türelmesen elmagyarázta neked a kolléga, és szóról szóra igaza an.

Fuss neki mégegyszer, különben még valaki azt fogja hinni, hogy vagy hülye vagy, vagy hazudsz. :))))

(A személyeskedést megelőzve: egész életemben szenvedélyes sportember voltam, most is az vagyok, nem voltak sikereim papírom, ahogy kudarcaim sem, mivel soha nem versenyeztem, pláne nem pénzért. Ja, de mégis, a szakmámban vannak sikereim, mivel szakmám viszont van.)

Celsius 2013.06.12. 18:41:02

Valamennyire érintet vagyok, ezért szólok hozzá. No, nem abban, h Niki maga fölé gyűrt, hanem abban, hogy én is úszó voltam, néha engem is vertek és láttam hogyan vernek aláznak nyomorítanak meg másokat. Ez a fiatalabb sportolók élsportjában akkor elfogadott volt, szomorúan olvasom, hogy később is. Visszatetsző számomra, hogy most sportolókat (kényszerítenek?) bírnak rá arra, hogy nyílt leveleket írjanak alá az edzők védelmében. Kérem magyarázza el nekem valaki, hogy ami könnyű testi sértés, vagy garázdaság felnőttek között, az miért megengedett, ha az áldozat testileg lelkileg a nevelőjének kiszolgáltatott gyermek? Mit szólna a Cár, ha most kisétálnék az edzésére és "kizárólag nevelő célzattal, természetesen" orcán sújtanám? Majd a vihogva a nadrágjába nyúlnék? Utána kijelenteném, hogy én egy mélyen vallásos ember vagyok ám, így biztosan nem cselekedhetek rosszat. Ja és ha elmondja valakinek, most vagy később, akkor cikkeket jelentetek meg arról, hogy mennyit árt ez a műbalhé a magyar sportnak?

hopptarisznya 2013.06.12. 19:08:48

@Magánvéleményem: a sport nem egy "szakma"!
Ugyanis a sima munka, az lazaság. Senki nem lihegve melózik.
Az utcaseprőt ne a sportolóval hasonlítsd össze! Favágó is lehet bárkiből, de ha el akar indulni a Kanadai világbajnokságon, akkor oda iszonyatosan fel kell készülni.
És szellemi szakmákban is van ilyen. Pl egy vénróka programozó nem biztos hogy labdába rúgna a 24 órás programozó versenyen.
Szóval a sport az nem egy szakma!

azbesztos 2013.06.12. 19:46:12

Hazug, mániás depressziós kurva.

szepi79 2013.06.12. 19:48:15

szerintem ezzel a könyvvel mindenki kurva szarul fog járni hosszútávon. a szerző nem tudja bizonyitani, hogy amit leirt, az megtörtént; aki meg szerepel a könyvben, az meg azt nem tudja bizonyitani, hogy nem történt meg... és innentől kezdve mindig lesznek olyanok, akik az egyik félnek, meg olyanok, akik a másiknak hisznek... kb. mint a zsanett ügy...

gabardin 2013.06.12. 19:52:36

@hopptarisznya: a sima munka, az lazaság? a mai világban? persze az emberek nem lihegnek (már aki), hanem gyomorszorítva, infarktus határon, stresszes körülmények között "szétröhögik a belüket"

Wrex 2013.06.12. 19:58:38

@Az állomány jelenleg a vacsorát hajtja végre: Úgy látszik sokaknak baja van a szövegértéssel. Megválaszoltam apafej, ajánlottam egy könyvet, mert nincs időm a kedves hozzászóló kisregénnyel felérő méretű katyvaszát soronként cáfolni. Ha elolvasod a könyvet, abban megtalálod amit keresel.

jánosbácsi (törölt) 2013.06.12. 21:21:45

@manager2008: Tudod hogy egy gyerekről beszélsz, te takony!?

Elstron 2013.06.12. 21:24:11

@Wrex: Most nem azért, de egy úszó miben különbözik az egységnyi árokásó munkástól? Fizikai munkások mindketten, ennyi.

Vagy szerinted miért van az, hogy pályafutásuk után annyi sportoló végzi igazi lecsúszott lúzerként? Talán mert semmihez sem értenek a világon?

jánosbácsi (törölt) 2013.06.12. 21:26:28

@Hajdú Peter: Szerinted egy 12 éves nemileg érett?! Mert megjött a mensese?! Vagy mi a faszomtól lenne nemileg érett?! Te nemileg érettnek gondolsz egy gyereket?! Akkor te meg is dugnád!

Hajdú Peter 2013.06.13. 01:02:09

@jánosbácsi: Attol, nemileg erett, hogy ugy nez ki mint egy no. Melle van, noies alkata. Ja es egy 12 eves lany mar kepes gyereket szulni, ami regebben nem is volt ritkasag. Szerintem ez azert a nemi eretseg jele. Es nem dugasrol volt szo, csak azt vitattam, hogy egy pedofil szexualitasu ember vonzodna e egy 12-13 eves emberhez. Nyilvan valoan nem, ezert felesleges belekeverni szegeny pedofilokat.

Wrex 2013.06.13. 08:34:35

@Elstron: "egy úszó miben különbözik az egységnyi árokásó munkástól?"
Talán abban, hogy egy árokásó munkás nem azért dolgozik, hogy még jobban tudjon árokásni.

"Talán mert semmihez sem értenek a világon?"
Azért megnézném hogy te, mondjuk 20 év meló után ami során végig ugyanott és ugyanazt csináltad (pl. uránbányász), mihez kezdenél miután közlik hogy már nincs rád szükség mert az újak jobbak (vagy épp megszűnik az uránbányászat). Aztán kiderül hogy máshol se kellesz azzal a tudással. Persze, vannak lehetőségek, de a sportolók közül - bárki máshoz hasonlóan - nem mindenki tud azokkal élni.

kérődzőgiliszta 2013.06.13. 08:54:02

@ohmyFgod: Ajjaj! Lehet, hogy nem egy bolygón élünk!
Nézz szét a médiában, meg a gazdasági életben, és ha találkozol a jóerkölccsel, akkor csóváld a farkad!
Ne a kevéske rendhagyó példából indulj ki, hanem a tömeges jelenségekből!

kérődzőgiliszta 2013.06.13. 09:02:54

@Magánvéleményem: Kb. ugyanígy látom én is! Végülis a dolgok ott durvultak el, amikor a média vette kezébe a dolgok irányítását! Amíg nem volt TV, internet, addig azért a sport is sokkal humánusabb volt! A média beletett egy csomó pénzt a sportba, és ettől megőrült mindenki!
Az egész média-centrikus világ a hazugságokon alapszik. Hatalmas befolyásra tett szert, leginkább a szintén hazugságon alapuló politikában. Részévé vélt a tömeges népbutításnak. Annak, hogy az emberek minél sötétebbek maradjanak és minél könnyebben vezethetők legyenek.

Roan 2013.06.13. 09:41:10

@kovi1970: Mert egyelőre nem vették komolyan az ilyen eseteket: évtizedekig gyúróként dolgozó, molesztáló pedofil, vadállat edző, stb. Ezeket nem mondanám pozitív hatásnak. Ha valóban történni fog valami, akkor az majd pozitívan hat, de egyelőre még semmilyen változásról nem tudni.

kérődzőgiliszta 2013.06.13. 09:50:26

@Roan: A sportért felelős Balog pátert most más ügyek foglalkoztatják, (pl.: mire költse az egyetemistáktól elsíbolt ösztöndíjakat)nem ér rá foglalkozni ilyen piti pedofil ügyekkel! A rendőrök homokoznak, vagy épp letartóztatottakat gyilkolásznak, kinek mihez van kedve! Turi pedig megtért, és száműzte pedagógiai módszerei közül a gyerekbántalmazást. Bár nem tudom, hol és kitől tanulta ezt a "módszert"!

röhögő 2013.06.13. 12:59:35

"Turi mellett nyílt levélben álltak ki tanítványai, igaz egyik olimpiai bajnoknő – Egerszegi Krisztina, Kovács Ági, Risztov Éva - sem írta alá, pedig Turi velük is dolgozott."

- Forrás: Index. Azért ez sokat elmond.

DR. Smit Pal 2013.06.13. 19:55:04

Ostoba, primitív, celebkurva. Aki tehetségtelenségét, rondaságát, mások besározása árán próbálja meg kompenzálni. Ki franc akarna egy ilyen randa békát taperolni, az a típus akit bottal sem piszkálna meg senki sem.

Perillustris 2013.06.14. 00:38:46

@DR. Smit Pal: Senki nem kérdezte, hogy taperolnád-e? Senki, de te késztetést éreztél arra, hogy bizonygasd, hogy nem. Tehát? Taperolnád bizony. Ha hagyná. De valószínűleg még mindig jobb pasik jönnek össze nekik, mint te, úgyhogy ne aggódj, nem lesz alkalmad bizonyítani. :P
süti beállítások módosítása