Naponta frissülő tartalommal, ami gondolkodásra késztet

IFL Gazdaság

Így ne add el pénzért a lelkedet!

2013. június 11. - Szarvas Norbert

sell-your-soul.jpgMegjelent egy remekmű: Szepesi Nikolett Én, a szexmániás című könyve! Összegezve ezt a tökéletesen felépített marketinggépezetet, és levonva a tanulságokat megállapíthatom, hogy a mi drága Nikink eladta a lelkét az ördögnek. Kinyitotta Pandora szelencéjét, ennek pedig a jövőben olyan, a számára beláthatatlan következményei lesznek, amelyek bőven túlmutatnak egy szeleburdi tini lány fejével gondolkodó nő tapasztalatain és közlési vágyain. Életeket tehet tönkre, miközben az iromány megszületésének valódi okairól semmit nem tudunk, és sajnos soha nem tudjuk meg azt a mély sértettséget, amelyik igazából vezérelte kezét az írásban.

 

Kétségtelen, hogy Niki könyve nagyobbat szólt, mint egy bomba, miközben Magyarország elmúlt 5 évének egyik legjelentőségteljesebb hazai könyvévé avanzsált. Nem feltétlenül az irodalmi értékei okán, hanem a könyvet és Niki személyét szorosan átfogó marketingnek köszönhetően, amely akkorára fújta ezt a lufit, hogyha egyszer valóban kilyukad, akkor kő kövön nem marad, és emberi életek fognak tönkremenni.

Több riportot megnéztem a promóció során, és egyre csak azt érzem el ezzel a csajszival kapcsolatban, hogy valójában nem túl okos. Legalábbis elég egyszerű lélek, aki úgy kuncog és vihog mindenhol, hogy az ember ki nem nézné belőle ezt a fajta kurválkodást. Persze lehet azt mondani, hogy mindenki prűd ebben az országban, és egyedül csak ő az, aki felvállalja magát. Erre a válaszom egy ismert sportolói szólás: „Ami az edzőtáborban történik, az az edzőtáborban marad”.

Persze ezt a „gyereket” azonnal megtalálta magának a magyar média összes hiénája (Dopemannel kezdve), akik Nikin keresztül szerezték meg az e havi szereplést, miközben mindenki magasról tesz az áldozatokra. Ugyanis amit Niki csinált, az elképesztően etikátlan, hiszen ilyent nem lehet megtenni senkivel még akkor sem, ha a sztorik név nélküliek, és ha a másiknak volt párkapcsolata. Nyilván ezek az emberek nem azért szexeltek egy nagyot, hogy később ezt a tényt a másik felhasználja pénzszerzés céljából.

Ha már kapcsolat, akkor nagyon érdekes lelki világa lehet Niki párjának és az egész kapcsolatnak, hiszen elképzelni nem tudom, hogyan adhatja (f)el az elveit egy férfi egy Barcelona-meccsért cserébe. Hogyan tudja elviselni, hogy párja egyik napról a másikra a nemzet hivatalos kurvája lesz? Hogyan tud egyáltalán megbirkózni ezzel a dologgal? Miért gondolom azt, hogy a kapcsolatuk 1 éven belül felbomlik? És akkor fel lehet tenni a kérdést: „Niki, megérte?”.

Jelenleg persze hogy megéri az egész, hiszen Niki nagyobb médiafigyelmet kap, mint amennyit sportolóként elérhetett sikerei csúcsán (ez sajnos a magyar társadalom minőségi igényének a karikatúrája). Agyonkeresi magát, miközben nagyon okosan név nélkül sztorizgatott egy jót (ami miatt perelhetetlen lesz, ráadásul aki perel, az beismeri saját bűnét). Igazság szerint létezik egy olyan határ, amelyiket még pénzért sem szabad átlépni…

És akkor be is fordultunk a család utcájába, hiszen Niki létrehozta pajzán életének örökös lenyomatát, ezzel pedig valamilyen szinten megpecsételte a gyerekei és a családja sorsát. Hogy képes ezek után a szülei szemébe nézni, és hogyan tudja ezek után a gyerekeit erkölcsre tanítani? Valóban megérte az a pár millió forint és pár havi celebség? Egyáltalán belegondolt Niki ezekbe a dolgokba, vagy ez most tök jó bulinak és könnyű pénznek tűnt, amivel ráadásul vissza is vághatott a sérelmeiért?

Azonkívül, hogy vélhetően jó pár (pár)kapcsolati problémát okozott a könyv, és sokakat magyarázkodásra kényszerített, meg kell említeni azt a masszőrt, akit most pedofíliával (molesztálással) vádolt meg Niki. Ez már korántsem játék! Az a baj, hogyha bebizonyosodik is, hogy hamisak a vádak, az úriember az életben le nem mossa magáról ezt a nyilvános megaláztatást, és mindenki gyanakodni fog rá. Amennyiben viszont jogosak a vádak, akkor miért nem hamarabb robbantott bombát, és miért nem a rendőrségen?

Niki könyve ráadásul az egész sportágra romboló hatással lesz, hiszen biztos vagyok abban, hogy sok szülő pontosan emiatt (kurválkodás, molesztálás) nem fogja a gyerekét sportolni vinni, ami senkinek sem jó. Persze ez mit érdekli a hölgyet, aki most jól megszedi magát ebből?

Mondjuk, az biztosan jelent valamit, hogy számtalan világhíres magyar sportoló Niki ellen fordult, és egy nyilatkozatot fogalmazott meg:

„Mi kiállunk az Egyesületünk edzői kollektívája és az igazság mellett, így ezúton kérünk mindenkit, hogy ne adjon hitelt a megjelent rágalmaknak, és fogadja el azt, hogy az élsport sikereihez bizony nagyon kemény út vezet, mely azonban mentes a megjelent rágalmaktól!” – szögezték le a levél aláírói, köztük az Európa-bajnok Batházi István, a többszörös olimpiai érmes, világ- és Európa-bajnok Cseh László, az olimpiai ezüstérmes, kontinensgyőztes Güttler Károly, a vb-érmes Zubor Attila, az ifjúsági Eb-érmes Buth Zsuzsanna, az ifi Európa-bajnok Lipcsei Krisztina, és Kiss Gergő László.

Összegezve azt érzem, hogy ez az egész a hírnévről és a pénzről szól, nem pedig egy őszintén önfeltáró és jó szándékú írás. Niki leégette saját magát, leégette a sportot, leégette az olimpikonokat, leégette a szurkolókat. És megmutatta: így ne add el pénzért a lelkedet.

 Íme egy nóta Nikiről, ami a neten terjed:

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://iflgazdasag.blog.hu/api/trackback/id/tr875354262

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2013.06.12. 12:00:03

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

malfunction 2013.06.12. 00:23:28

Hogy te milyen hülye vagy...

vénkujon 2013.06.12. 01:28:32

bírom, ahogy melldöngetve, sorjázva a plecsniket csinálnak magukból hülyét a nagy sportolóink. :D

bretman 2013.06.12. 01:35:34

"számtalan világhíres magyar sportoló"

Konkrétan kettő: Cseh László és Güttler Károly. A többiek egyike sem ismertebb, mint volt Szepesi.

Turi György leghíresebb egykori tanítványa például nincs az aláírók közt. A második leghíresebb sincs. Ezt csak azért említem, mert úgy tűnik, neked fontos az aláírók hírneve.

A könyvben egyébként egyetlen érdekes dolog van. A szexuális erőszak (mert, amit a könyvben leír a masszőrrel, az egy 12 éves gyerek esetében az). Ha az nem történt meg, akkor igazad van. Ha megtörtént, akkor gyalázatos, amit írsz.

Persze, nem tudjuk, ártatlanság vélelme, satöbbi (bár, tegyük hozzá, ebben az ügyben már nem csak Szepesi állítása áll szemben, a masszőrével, hanem több szülőé és a masszőr rokonáé). De egy dolog egyértelműen kiderült: Turi György mesteredző Cárnak nevezteti magát (pontosabban Czárnak. Ez az e-mail címe). Az igazság az, hogy ennyi bőven elég ahhoz, hogy egy szülő ne vigye hozzá a gyerekét.

(amúgy a klip semmivel ízlésesebb, mint Szepesi könyve, így annak linkeléséig volt hihető, hogy az igazság és a morál vezetett és nem a gyűlölet)

bretman 2013.06.12. 01:50:37

Csak most látom, hogy jobb oldalt a like-ablakban " Minden TISZTELET az ÖVÉK, hogy kimertek állni" kommentárral linkeltek egy 444.hu-cikket. Ezt:

444.hu/2013/06/11/dadasd/

Idézet a cikkből:

"Tavaly novemberben egy amerikai főiskola kampuszán a projekttől inspirálódva diákok tüntettek az iskola vezetői ellen, mert azok nem vették komolyan az oda járó diákok szexuális zaklatásokat jelentő panaszait. A diákok azokat a lerázó, visszakérdező, gúnyolódó üzeneteket írták fel a lapokra, amiket a zaklatott lányok kaptak, amikor megpróbálták elmesélni, mi történt velük. "

Semmilyen párhuzamot nem éreztek?

v2peti 2013.06.12. 01:51:58

Nézzük meg az aláírókat!
Ha kivesszük azokat, akik nem nőneműek, akkoriban még túlságosan kiskorúak, vagy túlságosan nagykorúak voltak, vagy nem ő masszírozta őket, vagy valamiért "nem voltak az esetei", akkor ők masszőr perverzióiról nem is tudnak. Na de ekkor marad még egyáltalán aláíró?

Melee 2013.06.12. 02:11:12

"Niki könyve ráadásul az egész sportágra romboló hatással lesz, hiszen biztos vagyok abban, hogy sok szülő pontosan emiatt (kurválkodás, molesztálás) nem fogja a gyerekét sportolni vinni, ami senkinek sem jó. Persze ez mit érdekli a hölgyet, aki most jól megszedi magát ebből?"

Jajj, szegény magyar sporttársadalom, kevesebb szülő fogja gyerekét pedofil masszőrök és testi- lelki megaláztatással élő edzők keze alá adni! Szörnyű!
Ez csak az egyik kiragadott böszme szösszenet volt a hülyeségáradatból.

A megnevezett masszőrt saját unokahúga is megvádolta pedofíliával. De Szarvas Norbertnek ez sem elég ahhoz, hogy kihúzza a fejét a seggéből és körbenézzen mielőtt ír.

Egy ismerősöm fia pólózni járt, gimivel elkerült másik iskolába, másik csapatba, amíg zuhanyzott edzés után az idősebb csapattagok szétszórták a táskája tartalmát a vizes földön, és röhögtek rajta, mikor számonkérte. Az edző hozzáállása az volt, hogy így keményebbek lesznek a fiúk. A srác reakciója meg az, hogy kapd be, és abbahagyta. Ez a hozzáállás van jelen túlnyomórészt az úszóknál (és más sportágakban is), az edzők legfeljebb egy-két übertehetséget védenek valamennyire, mindenki más "majd edződik". Angliában is ez volt a helyzet 20 évvel ezelőtt, aztán ráálltak a normális viselkedésmodellek ellenőrzésére, és az így felnevelt generáció szó szerint termeli az eredményeket.

internetszörfölő 2013.06.12. 02:34:48

Hát, speciel, most olvasom, és azt kell mondjam, karakán volt, hogy ezt így bevállalta.

Életek mennek tönkre? Jah kérem, ha családosan félredugtál, lelked rajta, a kockázat, hogy valahogy kiderül, az első összekacsintástól benne volt, vállaltad...

Pedók buknak le? Nagyon helyes! Ha csak az árnyéka vetül valakire, hogy gyerekeket molesztál, azt vizsgálják ki. Ha nem tud elszámolni, akkor annyi.

Ja hogy, nem mennek a gyerekek profi sportolónak? Ilyen kizsigerelő helyre ne is menjenek, mert érzelmileg/értelmileg ronccsá válnak. Nézd meg az élsportolók többségének értelmi színvonalát! Alacsonyabb az átlag IQ, mint a felnőtt filmekben szereplő pics... színésznőké.

Jó Mercutio halott 2013.06.12. 03:29:42

Elkepzelesed sincs, hogy Szepesi bikaja hogy adhatta el az elveit? Milyen elveket, te szerencsetlen? Hogy amirol nem beszelunk az nincs? Mert ez az egesz pudvaszagu langyfos iras errol szol: a vagyott, kenyelmes mesevilagrol. Ezzel a cikkel te jobban leegetted magad, mint Szepesi vagy a csavoja barmikor tette. Gratulalunk. Szegyelld magad, azt ajanlom, de nagyon melyen. Mikulas nincs es a a csajod is mas faszra gondolva maszturbal. De lehet, hogy epp most szopik egyet. Es elolvasva ezt a szemforgato nyomorult jellemtelenseget, amit osszehordtal itt, meg tudnam erteni.

genyamagyar 2013.06.12. 03:59:08

"Erre a válaszom egy ismert sportolói szólás: „Ami az edzőtáborban történik, az az edzőtáborban marad”."

Remélem valaki majd jól szájbakurja a lányodat az edzőtáborban úgy, hogy közben kettel lefogják.

És mint tudjuk: „Ami az edzőtáborban történik, az az edzőtáborban marad”.

Te tényleg ilyen idióta vagy?

genyamagyar 2013.06.12. 04:00:59

És igen, nem árt ha a nagyközönség megtudja, hogy is viselkednek élsortolóink. Már amelyik...

Bretschneider detektív 2013.06.12. 04:42:18

@v2peti: Ja, az nekem is "tetszett", hogy az aláírók nagy része férfi. :-) És Kicsi bácsi még csak be se nyúlt a lábuk közé. Őket is mozgathatja a sértettség, ha már motivációt keresünk.

Nem várt hozadéka a könyvnek a UNICEF-hez beáramló bejelentések sokasága (600 körül jár), amelyeket minden egyéb más sportágban versenyzők, azok szülei tettek hasonló témakörben. Ez eddig látens volt, lassan pedig eléri a reprezentatív mintavételhez szükséges mennyiséget, amely alapján azért már ki lehet majd jelenteni valamit.

indaa 2013.06.12. 05:51:07

A cikk szerzője szerint az a felelős, aki nyilvánosságra hozza, nem az aki elköveti a bűnt.

Jóléti Dán Kekszesdoboz 2013.06.12. 06:58:09

Idehaza mindent addig tussolnak, amíg egyszer kiborul a szarosbili, de akkor mindenki ugrál meg kapkod, hogy mi hogy én? Ott se vótam bazmeg.

magyar ember teli szájjal 2013.06.12. 07:04:09

Szerintem te még Nikinél is butább vagy. Uszonyod-e van-e?

siskalaszlo · http://vulgarian.blog.hu 2013.06.12. 07:25:30

@indaa: igen, és így általában a bűnösök védekeznek

hosszúkávé 2013.06.12. 07:36:06

Köszönöm a kommentelőknek, hogy ilyen jól indul a reggelem. :) Ilyen intelligens, jó igazságérzetű kommenteket olvasni egy ennyire ostoba cikkre - azt hiszem, ilyet még nem éltem :).

Bedrock 2013.06.12. 07:40:25

"Cica" meg speciel jobban teszi, ha csendben marad. Jókora része van abban (és nem csak egy pizzaszeletnyi), hogy Niki nem jutott ki Londonba...

Dekatlon 2013.06.12. 07:45:19

Ami az edzőtáborban történik, az edzőtáborban marad? Rosszindulatú és káros meglátás. És csak addig vicces, amig a fasz jó végén állsz.
Ez a "nem túl okos" kislány rávilágított egy agyonhallgatott problémára. Amire sokan, például te, nem mertél, vagy nem tudtál.

Dekatlon 2013.06.12. 07:54:39

"Niki könyve ráadásul az egész sportágra romboló hatással lesz, hiszen biztos vagyok abban, hogy sok szülő pontosan emiatt (kurválkodás, molesztálás) nem fogja a gyerekét sportolni vinni, ami senkinek sem jó. "

Sírok, bazdmeg. Te tényleg ennyire hülye vagy?

ember67 2013.06.12. 07:54:57

Én inkább sajnálom, szégyellem a dolgot. Szerencsétlen kisgyerekeket bedarálja a versenysport, mindent megtesznek, hogy a csúcsra kerüljenek -mint olvasható, tényleg mindent- a sok élősködő kihasználja őket, azután meg kidobják a szemétre. Ez a kislány most kifizetteti a számlát!!! Olvastam Csollány történetét: éveit adta az ország dicsőségéért, most vaahol Izlandon ablakokat épít be. Azok a sportvezetők, akik meg sütkéreztek a sikere fényében, ma is ott vannak, pénzt keresve.Undorító világ, mely végre megkapja a maga öszödét, hajrá kislány, zsarold ki a bőrük alól a pénzt a 2. rész meglebegtetésével!!!!

ember67 2013.06.12. 07:59:09

@Dekatlon: Majd most kifejlődik egy egészséges félelem az edzőkben: nincs olyan, hogy a siker érdekében minden szent!!!! Embernek kell maradni!Azért én még elbeszélgetnék a Niki szüleinek a k...a anyjával!! SZép lehetett egy szülői értekezlet. Ez olyasmi tisztulási folyamat, mint az egyházé pedofília ügyben. Egyszer valaki kinyitja a száját és beszélni kezd, így kezdődik.

ideasz 2013.06.12. 08:57:53

Rossz ez a cím... Lehetne inkább " Ezt sem az ujjamból szoptam"

Sárga Király 2013.06.12. 09:13:24

"Niki könyve ráadásul az egész sportágra romboló hatással lesz, hiszen biztos vagyok abban, hogy sok szülő pontosan emiatt (kurválkodás, molesztálás) nem fogja a gyerekét sportolni vinni, ami senkinek sem jó."

Nyugodj meg, biztosan sok olyan beszűkült, saját sikertelenségét kárpótló szülő lesz még, aki versenysportba hajszolja a gyerekét, ha sír, ha tiltakozik a szerencsétlen. És az ilyeneknek az sem fontos, hogy Zoli bá' naponta felképeli a kislányukat, Misi bá' meg a combja közét simogatja. Ahogy neked sem az, prosztoló.

kapanyányimonyó 2013.06.12. 09:23:57

Kedves Cikkíró!

Hosszan akartam kifejteni, hogy hány sebből vérzik a írásod és mekkora idiótaságokat hánytál ide, de szerencsére elolvastam a kommenteket és rájöttem, hogy nincs rá szükség, mert mások is látják.

jobbrolbandita 2013.06.12. 09:37:12

Érdekes a kommentelők morális és emberi nézőpontja. Összefoglalva a kommenteket: aljas, sunyi, debil, infantilis, kapzsi ösztönlénynek lenni vagány, őszinte dolog. Inkább nem kívánom, a sok acsarkodó, kárörvendő kommentelőnek, hogy fussanak össze életükben egy ilyen niki női vagy férfi változatával, esetleg a lányukból legyen ilyen nikiféleség, esetleg derüljön ki édesanyjukról, hogy ilyen nikike volt ifjú korában. A cikk jó, igaza van.

Uri 2013.06.12. 09:40:29

Én elolvastam a könyvet és csak úgy megnézegettem ezeket az interjúkat.
Senki nem beszél arról, hogy a hölgy személyisége, megnyilvánulásai, stílusa, nyelvezete mennyire nem passzol a könyvhöz. Persze az ilyen könyvek úgy születnek, hogy a szereplő mesél egy bér írónak aki aztán kanyarít belőle valamit.
Azért lássuk be, én nem akarok kritizálni senkit, de a kisasszony nem igazán egy szépség ideál, legalább is szerintem. Az utcán a tömegközlekedésben sokkal csinosabb és szebb hölgyek tömkelege sétál el az ember előtt.
Ezeken a videókon amik fent vannak a videomegosztókon, ott is elég zavartnak tűnik.
Azt el tudom képzelni, hogy a könyv fő vonulatai, egy-két komolyabbnak írt párkapcsolata valós volt, de többi szerintem csak azért született, hogy a könyvet el lehessen adni botrány könyvnek.
De javítsanak ki ha tévedek

Sárga Király 2013.06.12. 09:41:58

@jobbrolbandita: Ha nem a saját gondolataidat foglaltad volna össze, hanem a tényleges kommenteket, láthatnád - senki nincs elájulva Niki szellemi képességeitől vagy éppen erkölcsösségétől. Azért hörög mindenki, mert a bejegyzés szerzője a sportélet és teljesítmények érdekében jobbnak tartaná, ha mindenki kussolna az őt ért megaláztatásokról vagy szexuális zaklatásokról.

Szarvas Norbert 2013.06.12. 10:15:53

Tisztelt Kommentelők!

Nagyon elszomorító (azonban tökéletes tükre a valóságnak), hogy általában ennyire gyenge a szövegértés! Nem szoktam ezen ennyire felkapni a vziet, de az, hogy többek szerint számomra a cikkben elfogadott a gyerekmolesztálás, az felháborító és süt a sötétségtől, primitivitástól.

Kérem bárkitől, hogy mutassa meg a szövegben, hogy melyik mondtaban/sorban írtam ezt!Ha ezt bárki megtudja mutattani, holnaptól abbahagyom az írást!

Az egész cikk nem a molesztálásról szól, hanem az erkölcsről és a kurválkodásról! A sportról és Nikiről. A molesztálás megemlítődik, mint egy újabb felelőtlenség:

Azért felelőtlenség, mert ezzel a rendőrségre kellett volna menni és nem kitenni az ablakba (valljuk be pont jól jött ez a dolog a könyvnek...)

Több kommentelő írta, hogy több szülő Niki mellé állt az ógyben, mert tudták hogy....- ha ez igaz, akkor ők is bűnösök! Ráadásul lehet velem van baj, de ha a kislányomhoz bármikor csak egy úját rátenné a Czár vagy a Hobbit vagy bárki, azt ott nyomban verném agyom és nem hallgatnék róla...

"ami az edzőtáborban történik, ott is marad"- elképesztően rosszindulatúnak tartom ebből azt értelmezni, hogy a gyerekmolesztálásra szemet kell hunyi! Teljesen más szövegkontextusban írtam! A lényege az volt (aki sportoló volt valaha, az tudja miről beszélek), hogy vannak iratlan szabályok, amiket nem elegáns megszegni a nagy semmiért. Lehet ez ellen hápogni (és jogos lenne!!!), de ez létező dolog a sporttársadalomban.

Az egész kommentelés elment a pedofília vonalán, miközben maga a könyv és az azt övező marketing a szexre lett felépítve, Niki nimfómániájára! Én ezen a vonalon haladva jelentem ki, hogy igenis nagyon rossz üzenete van ennek és káros a sportra, hiszen akarva akaratlanul ezután minden sportolót kikiálthatunk nimfománnak, az edzőtáborokot szexulsi eseménynek és a gyerekeket pont emiatt nem akarjuk majd sportolni vinni, hiszen egy apa vagy anya se szeretné, ha a gyereke ilyeket csinálna...

is 2013.06.12. 10:24:06

@poszt: örömmel látom, hogy nem én vagyok egyedül ezen az állásponton: a szex témája bulvár, két hétig érdekes a tömegeknek, azon úgyis mindenki túllép.

ami viszont azt illeti, hogy a versenysportban középkori nevelési és pederaszta módszerekkel te egyetértesz, sőt még te kéred ki magadnak, ha ezt valaki szóba hozza, hát ez olyan szinten mellé, hogy ezt a saját szüleiddel meg kellene beszélned, hogy hogyan sikerült ilyen világnézetet beléd nevelni.

neked is annyi jut csak eszedbe, hogy a tükröt szidd, ha megmutatja, hogy kövér és pattanásos vagy.

Sárga Király 2013.06.12. 10:31:01

Kérésére, itt az - ön szerint félreérthető - cikkrészlet.

"Azonkívül, hogy vélhetően jó pár (pár)kapcsolati problémát okozott a könyv, és sokakat magyarázkodásra kényszerített, meg kell említeni azt a masszőrt, akit most pedofíliával (molesztálással) vádolt meg Niki. Ez már korántsem játék! Az a baj, hogyha bebizonyosodik is, hogy hamisak a vádak, az úriember az életben le nem mossa magáról ezt a nyilvános megaláztatást, és mindenki gyanakodni fog rá. Amennyiben viszont jogosak a vádak, akkor miért nem hamarabb robbantott bombát, és miért nem a rendőrségen?

Niki könyve ráadásul az egész sportágra romboló hatással lesz, hiszen biztos vagyok abban, hogy sok szülő pontosan emiatt (kurválkodás, molesztálás) nem fogja a gyerekét sportolni vinni, ami senkinek sem jó. Persze ez mit érdekli a hölgyet, aki most jól megszedi magát ebből?"

1.) A könyvben említett Kicsi bácsi ügyében nem ez az első eset, sőt, miután Szepesi kötete megjelent, még páran jelezték, hogy őket is zaklatta.

2.) Ha egy 12 éves lány mellett a szülei sem állnak ki, akkor ő hogy buktasson le egy sportéletben elismert gyúrót? A rendőrségre hiába ment volna, nem volt bizonyíték a zaklatásra - ráadásul most, hogy nyilvánosságra került a dolog, sem tesznek semmit, pedig hivatalból kellene eljárást indítaniuk.

3.) Már az beteg, aki a gyerekeit egy ilyen világba belekényszeríti, és panaszaira sem figyel oda.

4.) Amikor egy ilyen dolog kibukik, talán nem az a legfontosabb, hogy "Jajistenkém, mit fognak gondolni majd a sporttáborokról."

5.) Ha valakinek a testét már gyerekkorától úgy használják, mintha nem a saját tulajdona volna - "takarodj vissza a vízbe a gecibe, a kurva anyádat", ahogy Cár mondaná - akkor miért kell azon csodálkozni, hogy később is eszközként tekint magára? Kefél össze-vissza, hogy szeressék, hogy levezesse a feszültséget, úgy bánik magával, ahogy vele is bántak.

Szarvas Norbert 2013.06.12. 11:05:39

@Sárga Király:

1, erről nem volt információm

2. Nyílvá nem, de azóta felnőtt és lett volna bőven ideje... nekem egyszerűen nem áll össze a kép, hogy ez szimplán erről szólna, és nem a pénzről. Amúgy azt nem vitatom egy percig sem, hogy ártatlan az ürge/ nem, mert nem tudom és bizonyítékok nélkül nem szeretek ítélni szimplán egy állítás alapján. Ez a rendőrség feladata.

3. tökéletesen igazat adok

4. szintén igazad van, de pontosan ebben nem vagyok biztos, hogy ez bukott ki, vagyis ez volt a cél... mert akkor az egésznek a beharangozása nem a szexre épült volna fel és a nimfómániájára...

5. Azt azért nem szabad elfelejteni, hogy milyen az emberi természet és hogy ezen a szinten milyen eredményeket, teljesítményeket kellene elérni. Ez nyílván nem fog úgy menni, hogy létszi drágám menj vissza a vízbe, de ha nem az se baj. Valóban időnként keménynek kell lenni (bár ennek is van határa)

Gyurma73 · https://plus.google.com 2013.06.12. 11:25:31

ha azt akarja valaki hogy Niki ne járjon jól egyszerűen felteszi a könyvet a netre beszkennelve.
Így lehet az ilyen írásoknak kihúzni a méregfogát.

Boka1 2013.06.12. 11:26:33

Látom, megindult az ellentábor is, akiket Niki lebuktatott.
Szerintem hálás lehet neki a társadalom, hogy felfedte, mi megy a profisportban is. A pedofíliát is beleértve. Smittpali tudna mesélni, meg a vizilabdázók is. Arra jó volt, hogy ha a gyerek mesél otthon, hogy ki hova nyúlkált, akkor a szülő ne ugassa le.

Fejesrob 2013.06.12. 11:27:04

Olvastam a könyvet.

Az mindenképp kiderül belőle, hogy ezt a típusú versenyzést be kellene tiltani, az úszószövetséget pedig megszüntetni, majd újjáalakítani de úgy, hogy aki idáig benne volt, még véletlenül se legyen benne. A "cártól" kezdve a portásig. Az egészről süt, hogy tehetségtelen, sportállásos emberek halmaza. Edző, aki beleszarik abba, hogyan érez tanítványa, nyilvánosan a versenyzőkért "aggódó" sportvezetők, a pedagógiai érzék és figyelem legkisebb szikrája nélkül. A törvénytelenségek tucatjai miattuk lehetséges.

A csaj amúgy elég éretlen, vadászik a szeretetre, persze ennek legolcsóbb formájára a szexre van esélye, hiszen a ffiak sem hülyék. Meg is szívja, aki esetleg többet akar a csajtól mint pinát.

Azzal együtt semmi gondom nem lenne, ha ezt a ferde világot, a versenyzőket tudatlanságuk miatt szanaszét vágó tehetségtelen embereket az én adómból finanszíroznák.

Amit hiányolok a könyvből az az, hogy a felső vezetés jövedelmeit nem hozta nyilvánosságra.

Akire pedig ráismerni az nagyon meg is érdemli, ebben ahogy elnézem nagyon tudatos volt a lány.

Fejesrob 2013.06.12. 11:28:37

(Javítás)
Azzal együtt semmi gondom nem lenne, ha ezt a ferde világot, a versenyzőket tudatlanságuk miatt szanaszét vágó tehetségtelen embereket NEM az én adómból finanszíroznák.

Rókakígyó 2013.06.12. 11:32:03

Nem adta el ő a lelkét. Amit írt azért írta, mert megtörtént vele és szerintem ő érdekesnek tartotta.

Ha mindenki írna ilyet, amit megfelelően bevezet és neadj isten kiderülne belőle az életünk egy-két disznósága, ill. bemutatná azt a rengeteg antiszoc. embert, aki az utcán rohangál (bűnözőkről már ne is beszéljünk), akkor lehet, hogy előbbre jutnánk. Amúgy meg, ha valakit zavar, hogy megrágalmazták, akkor lehet büntető feljelentést tenni és polgári pert indítani. Van egy érzésem, hogy ilyen nyilatkozatokon kívül más nem születik. Kíváncsi leszek, hogy Nikit mikor és hogy állítják le, ha egyáltalán. Mondjuk az elmúlt húszegynéhány évben egyedül a Damu csajának adtak igazat, bármilyen szexuális sérelem miatt. Nem lennék meglepve, ha Nikit is lenyomnák a francba. Mondjuk az ügyes húzás, hogy nem hárítja, hogy egy ribanc lenne.

Gyurma73 · https://plus.google.com 2013.06.12. 11:33:41

megnéztem a videót,kurva:) jó teste van:-) :-) .
én sem hagytam volna ki.

Rókakígyó 2013.06.12. 11:35:01

A könyvet ebookban innen-onnan már le lehet tölteni.

s 2013.06.12. 11:44:07

Ez egy kurva, nem?

TGabi 2013.06.12. 11:44:38

Nekem sem a szívem csücske, ha valaki úgy él, mint ez a csaj. De. Nem az életstílus a legnagyobb gáz, hanem az, ha igaz, ami az uszodában történt.

A szex, a félrelépés 2 emberes projekt-nem az a ciki, hogy a csaj leírta, hanem az, hogy kisgyerekes, elkötelezett kapcsolatban élő vagy házas sportoló (vagy magára valamit is adó) miért megy bele ilyenbe? Ha nem kacsint félre, kimarad a könyvből, simán.

Ha tényleg lelepleznek valami pedofilt-ha tényleg az volt a bácsika-már megérte a könyv. Mindezt persze bizonyítani kell, de azért furcsa, hogy kicsi "bácsi" miatt lassan a fél uszoda jelentkezik, hogy őket is zaklatta. Biztos "véletlen."

Nem fura senkinek, hogy az uszoda prezstizsét védő nyilatkozatot szinte kivétel nélkül férfiak írták alá? (Őket nem abajgatta az öregúr.)

Nem fura az sem, hogy tini kislányokat miért ilyen öreg tatáknak kellett gyúrogatni hosszú évekig? Nem volt valamire való női szakember erre? (teljesen normális beállítottsággal, nyilván.) Na, ne röhögtessenek már.

Molesztálásra emberek 2 féleképpen reagálhatnak: vagy minden normál közeledést is visszautasít, vagy szexmániás lesz.(Pszichológusok mondják.) Lehet, azért ilyen ez a csaj is, mert nem rágalom, amit ír.

Fejesrob 2013.06.12. 11:45:18

@Rókakígyó: Amúgy is jól látszik, hogy csak a vele különösen gecikre utal úgy, hogy azonosíthatók legyenek.

indaa 2013.06.12. 11:53:47

@Szarvas Norbert:
Az egészért Nikit teszi felelőssé a cikkíró:

"Niki leégette saját magát, leégette a sportot, leégette az olimpikonokat, leégette a szurkolókat."

Ha csak arról lenne szó, hogy:
"Az egész kommentelés elment a pedofília vonalán, miközben maga a könyv és az azt övező marketing a szexre lett felépítve, Niki nimfómániájára! "

, akkor Niki csak saját magát égette volna le. De a cikkiró szerint mindenkit Niki égetett le.

NEM! Azok akik elkövették! Ez hatalmas különbség.

kérődzőgiliszta 2013.06.12. 11:54:12

"Niki könyve ráadásul az egész sportágra romboló hatással lesz, hiszen biztos vagyok abban, hogy sok szülő pontosan emiatt (kurválkodás, molesztálás) nem fogja a gyerekét sportolni vinni, ami senkinek sem jó. Persze ez mit érdekli a hölgyet, aki most jól megszedi magát ebből?"

Ez az egy bekezdés is elég világosan rámutat a posztíró aljasságára.
Nem SzN molesztált, hanem őt molesztálták!
Ha valaki emiatt nem viszi sportolni a gyerekét, akkor nem SzN miatt nem viszi, hanem az őt molesztáló és verő Bacsa és Turi miatt!

Összetéveszteni az áldozatot az elkövetővel, az okot az okozattal vétkes dolog! Szándékosan pedig kifejezetten undorító!

flamer 2013.06.12. 11:55:05

@Szarvas Norbert: "Nyílvá nem, de azóta felnőtt és lett volna bőven ideje..."

Egészen pontosan mire? Bemegy a rendőrségre és mit mond? Hogy tíz éve történt valami, amire az összes bizonyítéka annyi, hogy azt mondja? Nem gondoltad ezt végig, igaz?

Démonmac1 2013.06.12. 11:57:44

Dedikáltan kell ez a könyv.

alysz 2013.06.12. 12:04:39

@kérődzőgiliszta: A posztíró összekeveri az okot az okozattal. Sunyi módon védi a pedofil bácsikát, elegánsan elsiklik afelett, hogy többen jelezték már igaz, amit Niki ír.

négyöthat (törölt) 2013.06.12. 12:09:17

A molesztálás ennyi idő alatt elévült, ráadásul ha tinédzserkorában rendőrséghez fordul ezzel, jó eséllyel kettétöri a még el sem kezdődött karrierjét. Persze amellett, hogy a szexuális bántalmazás fiatal áldozatai általában sem lelkesednek a büntetőfeljelentésért, mert hatalmas tortúra még az áldozatnak is.

Fejesrob 2013.06.12. 12:16:16

@s: Ez tutira nem kurva. Nem is volt erre szüksége.

Fejesrob 2013.06.12. 12:17:09

@négyöthat: Az egész úszósportot le kellene nullázni, vezetőséget, edzőket cserélni.

Fejesrob 2013.06.12. 12:18:31

@flamer: Ja, most már baszhatja. A média kollektíven lekurvázza és minden megy úgy, ahogy az ő idejében is mentek.

fermion 2013.06.12. 12:18:52

Nem akarom bántani Nikit ,mert valahol ő is áldozata ennek a korcs társadalomnak amely elhitette vele ,hogy ő ha jól teljesít és viselkedik akkor a társadalom elitjéhez fog tartozni és mindent megkap ami "jár" a politikusoknak,színészeknek,olimpikonoknak,focistáknak.....mert ebben az országban ezek az "elit" és nekik mindent lehet és minden jár!
Azok akik nem a hüllő agyukkal hanem a szürkeállományukkal vagy éppen a kétkezi munkájukkal értéket teremtenek azok csak szimpla ,szürke senkik .....egy orvos vagy mérnök,tanár vagy lakatos akik valóban dolgoznak és akikre igazán büszkék lehetnénk ,nos ők nem futkároznak,úsznak vagy labdáznak napi 10 órában hanem DOLGOZNAk!Az amit a sportolók csinálnak,nos az semmi és pont olyan emberek is lesznek a tevékenységüktől,értéktelen ,torzult személyiségű élősködők!
Mitől is büszke a nemzet az élsportolóikra?Jobb élete lesz az állampolgároknak ha legyőzzük egy másik nemzet csapatát labdázásban vagy valami egyéni sportban?A magyarok megítélése jobb a világban a sport miatt ha mondjuk pénzről és üzletről van szó ?Önámítás ez a melldöngetés ,hogy kis ország vagyunk és mégis mennyi aranyat gyűjtünk egy olimpián...
Szánalmasan torz ennek a népnek a gondolkodása ,mert a szórakoztatást (a sport is ebbe a kategóriába tartozik vagyis ebbe kellene ,hogy tartozzon)ismeri el mint valami egyetlen és büszkeségre méltó tevékenységet holott egy társadalomnak munka és értékalapokon kellene ,hogy megítélje az emberi teljesítményeket !

Komikaze 2013.06.12. 12:19:56

kedves Norbert,

és jobbrolbandita,
ugyanezt gondolom én is, és még sok mást is erről a dologról, ill. a kommentelőkről...

Kék az ég 2013.06.12. 12:20:07

"ezzel pedig valamilyen szinten megpecsételte a gyerekei és a családja sorsát. Hogy képes ezek után a szülei szemébe nézni,"

Komolyan?! Europa p...filmjenek központjában?

Abban az országban erre hivatkoznia ahol Michelle Wild volt a nagy példakép, a szuper okos nő a 140+ IQ-jával?

Abban az országban ahol KOVI egy tisztes úriember lehet?!

kérődzőgiliszta 2013.06.12. 12:21:11

Igazán nem szeretném kellemetlen helyzetbe hozni Turi volt tanítványait azzal, hogy felsorolom, kik NEM írták alá a hivatkozott levelet! Pedig érdemes lenne! Ezerszer beszédesebb lenne, mint a szánalmas, több sebtől vérző, joggal kikezdhető levél.

Kicsit úgy érzem, hogy a SzN által felmelegített ügyek igen kellemetlenül érintették a résztvevőket. Igyekeznek befeketíteni SzN-t. A médiamegjelenésekben tutira lejarató hangok mögött. Pedig a leírt történetek többszereplősek voltak! Az a körülmény, hogy sok érdekes történetnek volt egy közös szereplője, ez még nem menti fel a másik szereplőt a részvétel ódiuma alól. Ha SzN a vibrátorával keveredett volna pikáns kalandokba, mindjárt nem lenne ennyire érdekes a történet.

A másik szokásos fröcsögés, ami kiborította nálam a bilit, az a SzN zsebében való turkálás! Már elnézést, de SzN azt a pénzt teszi zsebre, amit a vevőktől kap! Ha a kedves érintetteknek nem tetszett volna könnyű kalandokba bocsátkozniuk, most nem beszélnének erről! Szóval kedves félrekefélők, az fáj, hogy kicsit befűtöttek nektek, és ezért még pénzt is kap SzN! Szeláví! Máskor tessenek előre gondolkodni!

Kék az ég 2013.06.12. 12:23:21

@ SZN. "valamilyen szinten megpecsételte a gyerekei és a családja sorsát. Hogy képes ezek után a szülei szemébe nézni, és hogyan tudja ezek után a gyerekeit erkölcsre tanítani? "

Komolyan?!

Európa p....filmjeinek központjában a naivat játszani?!

Abban az országban ahol Michelle Wild össznépi kedvenc és már-már példakép volt az 140+ IQ-jával?

Abban az országban ahol KOVI egy joviális úriember lehet?

Te most kinek játszod magad?

flamer 2013.06.12. 12:23:41

@Kék az ég: Meg gondolom Niki szülei soha nem dugtak, meg senki más se, azért lesznek majd nagyon megdöbbenve.

parttalan 2013.06.12. 12:24:36

„Mi kiállunk az Egyesületünk edzői kollektívája és az igazság mellett, így ezúton kérünk mindenkit, hogy ne adjon hitelt a megjelent rágalmaknak... szögezték le a levél aláírói, köztük az Európa-bajnok Batházi István, a többszörös olimpiai érmes, világ- és Európa-bajnok Cseh László, az olimpiai ezüstérmes, kontinensgyőztes Güttler Károly,...

Érintett edző csak pedofil, de nem meleg: nem volt kíváncsi Cseh Lacika fütyijére. Van ez így.

Fejesrob 2013.06.12. 12:25:22

@fermion: Az a gond, hogy a társadalom élteti ezt a rendszert, akik olimpai érmeket szeretnének.

Most ez a Niki megvilágította, hogyan születik az olimpiai bajnok az úszásban és mi lesz a sorsa a többi szerencsétlennek.

Az már csak "hab a tortán" hogy az edzők, személyzet és vezetők ezeket a kislányokat ki is használják, majd eldobják, hiszen nyilván rengetegen vannak.

Gilinggalang 2013.06.12. 12:25:29

nem tudom mi ebben a könyvben olyan meglepő. Ki az a hülye, aki azon csodálkozik, hogy fiatal, kurva jól kinéző emberek óriási stressz alatt annyit dugnak, amennyit csak bírnak?

Ez mitől szenzáció?

Nyilván, ha a taperolásos dolgok igazak (nem kétlem) akkor azokat fel kellene göngyölíteni, de úgy sem fogják, Niki csapodárságára/vagdalkozására hivatkozva lesz eltussolva az ügy.

Illetve ami még szomorú, hogy ha egy ilyen kúrós könyvet egy férfi sportoló írt volna, akkor ő lenne a legnagyobb király, de egy nőtől ez botrány meg kurválkodás.

Fejesrob 2013.06.12. 12:27:26

@Gilinggalang: Ha jól megnézed, itt szinte senkinél nem az veri ki a biztosítékot, hogy Niki azzal dugott akivel csak tudott. Ez végül is a magánügye.

vittore 2013.06.12. 12:29:17

A könyvben leírt sztorik nem érdekelnek. Egy közepesen tehetséges sportoló visszaemlékezései....1000 más ember is írhatna hasonló sztorikat, teljesen hétköznapi dolgok ezek.
Egyedül a pedofil vonal ami figyelmet érdemel. Ha valóban megtörténtek ilyen esetek (gyanítom igen) az a vezetőség felelőssége. Mi a faszra számítottak, amikor hagyják, hogy egy tata kamasz kislányokat masszíroz? Még ha ártatlan is, nyilvánvaló, hogy előbb utóbb felröppennek ilyen olyan kósza hírek. Mint ahogy elöttem írták: lányokhoz profi NŐI masszőrt kellett volna alkalmazni.

Kék az ég 2013.06.12. 12:30:41

@Fejesrob: Az mar akkor kellett volna leváltani, amikor az olimpiára úgy küldték ki a versenyzőinket hogy a kötelező nevezési versenyt meg sem tartottak, hamisították az adatokat!

Amikor meg kiderült, hogy víz sem volt akkor a Komjadiban, egymás után magyarázták, hogy jaj ezt a nemzetért tették, hogy Egerszegi és társai kipihenten nyugton indulhassanak!

Ezek fényében mindent el lehet hinni.

A nép még büszkén bólogatott hogy igen, nem szamit, mi nem vagyunk olyan balfékek mint az amcsik akik akar Carl Lweist kihagyjak ha nem futja, nyeri csinálja meg a nevezesi versenyt és nem indolkojak meg hogy de hat "X.Y. úgyis vilagelso, hat úgyis megcsinálná, minek neki"

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.06.12. 12:32:17

mégis mitől lenne az egyik legjelentősebb?????

még 1 hét vagy hónap aztán a kutya se fog vele, vagy a könyvével foglalkozni.

Gilinggalang 2013.06.12. 12:32:30

@Fejesrob: a szerzőnek pont ez a baja, hogy nem mennek úszni a gyerekek, mert kiderült hogy ott biza a sportolók dugnak.

Kék az ég 2013.06.12. 12:33:27

@Szarvas Norbert: Milyen erkölcs ebben az országban?

Ezek fényében minden elhihető!

epa.oszk.hu/00000/00035/00062/2002-07-ta-Jakab-Esettanulmanyok.html

A Magyar Úszószövetség több magyar úszót egy meg nem tartott verseny hamis eredményeivel juttatott ki az atlantai olimpiára. Az állítólagos úszóversenyen, amelynek időpontjául 1996. június 6–8-át jelölték meg, tizenegy ifjúsági korú úszó elérte – papíron legalábbis – az „olimpiai nevezés szintidejét”, és résztvevője lehetett az olimpiának.

A Mai nap című napilap tényfeltáró újságírója (Volly György) még az olimpia előtt (1996. június 18.) nyilvánosságra hozta az interneten megtalált hamis jegyzőkönyvet és eredményeket, de sokáig úgy tűnt, hogy feledésbe merül az ügy.

1996. szeptember 9-én a Népszava felmelegítette a meghamisított jegyzőkönyv ügyét, s ennek nyomán kirobbant a botrány, amely néhány hétre a magyar sajtó meghatározó témája lett. Másnap a Magyar Úszószövetség vezetősége elismerte a hamisítás tényét, a Szövetség elnöke pedig lemondott.

(...)

Ami történt, arra nincs mentség. Én ugyan közvetlenül nem kaptam tájékoztatást az ügyről, de tisztségemből adódóan engem is felelősség terhel. Ezért is mondtam le tisztségemről, ami nem jelenti azt, hogy most már utánam a vízözön, a továbbiakban nekem már nincs felelősségem. Úgy érzem, hogy – megannyi más példával szemben – itt senki nem hárította el a felelősséget, és azt hiszem, ha a sportról beszélünk, ebből is lehet erőt meríteni. Valamennyien felelősek vagyunk, és meg is kell büntetni a vétkeseket, még akkor is, ha olyan emberekről van szó, akik nem egyéni haszonszerzésből, hanem sportszeretetük miatt nyúltak ilyen eszközökhöz. Mert nagyon remélem, hogy azért eddigi olimpiai sikereinket – Egerszegi, Rózsa, Czene eredményeit – senki nem vonja kétségbe, s azt sem, hogy szeretnénk Sydney-ben is hasonló eredményeket elérni.

Nem akarom kisebbíteni a dolgot, de mivel a hamis jegyzőkönyv ügye már több hónapja közismert, úgy érzem, hogy a hamisítás felmelegítése inkább csak ürügy

smartdrive 2013.06.12. 12:35:29

hehe, csak nem félrekúrt a kedves szerző? és most megideologizálja, hogy miért nem illik ennek kiderülnie

lobaszopiatej 2013.06.12. 12:37:47

Magyar olimpikonok = presztizsből versenyre tenyésztett emberfajta.

Ezt bizony a könyv is megerősíti.
Külföldön hobbiból/önálló kihívásból érik el az eredményeket, nem azért mert 4 éves kortól erre teszik fel gyermekeik életét tanulást is mellőzve, ahol csak a legszerencsésebbeknek jut a sikerből, többiek meg kuka vagy rossz esetben kórház!

Természetesen nem az egészségről szól ez az egész, hanem az állampresztizsről.

Éljen a tömegsport! Aki akar, az maga tehessen saját egészségéért!

Gyerekkoromban úgy kellett suttyomban belógni focipályára is, amit mindenhol a "profi" sportolóknak tartottak fent!

Fejesrob 2013.06.12. 12:38:14

@Kék az ég: Azzal együtt az a véleményem, hogy mindezek megakadályozásáért maguk az úszók és a szüleik tehettek volna a legtöbbet, ha idejében szólnak. Pld. az nagyon gáz, hogy évekig működhet a lányok mellett egy pedofil, gondolom, nem is volt egyedül, hiszen koncra gyűl az éji vad, az edző teljesen természetesnek találja, hogy fiatal lányokat megcsöcsörésznek, gondolom, az úszószövetség fejesei is.

Azzal együtt, ha az én lányom lett volna, már másnap megírják a lapok. Inkább bukjon az úszó karrierje, egy 14-15 éves lánynál ez amúgy sem nagy tragédia.

Kék az ég 2013.06.12. 12:38:32

@flamer: Ja, abban az országban ahol az internetes lapok (pl. Index) szinte mar p... képekkel jelenhetnek meg a címlapon, a legextrább nemi témákról (párnapja hogy a pasik miért a "hátsókaput" szeretik) címlapon szövegelni alig félreérthető képekkel reklámozni, hogy kattintson rá azonnal akar a gyerek is a Velvetre?

Marcell Varga 2013.06.12. 12:39:37

Nem olvastam a remekművet,csak a cíkkhez fűznék némi véleményt.A menyecske olyan amilyen,legyen az ő gondja-de igenis legyen a többiek gondja is,akik önmagukra ismernek a '"szereplőkben".Ugyanis nem gondolom,hogy pisztolyt tartottak volna a fejükhöz,hogy most igenis dugni kell.Magyar sport híre?Ne vicceljünk már.A masszőr meg talán nem mogyorózta meg a fiúkat...A cikk szerint nem helyes az,ha a szülők ezek után nem engedik a gyereküket sportólni és így veszélybe kerül az utánpótlás.Normális vagy öreg?Hadd taperolják,alázzák meg őket,nyugodtan,csak legyen "élsportoló"???Vazzeg...

Fejesrob 2013.06.12. 12:39:59

@Gilinggalang: Ügyes terelés ez arról, hogy az uszikban tenyészhetnek a pedofilok.

Amire ez a Niki rávilágított egy pici kis szelet lehet, mert inkább az érdektelenebb dugásokat domborította ki. (A harmadiktól már átlapoztam ezeket).

iovialis 2013.06.12. 12:40:03

@Szarvas Norbert:
"5. Azt azért nem szabad elfelejteni, hogy milyen az emberi természet és hogy ezen a szinten milyen eredményeket, teljesítményeket kellene elérni. Ez nyílván nem fog úgy menni, hogy létszi drágám menj vissza a vízbe, de ha nem az se baj. Valóban időnként keménynek kell lenni (bár ennek is van határa)"

"Azt azért nem szabad elfelejteni..."

Hmmm. Ez nem érv hanem RELATIVIZÁLÁS. Amit, ha egy problémát vizsgálva "cikket" irunk, szigorúan tilos elkövetni. Mivel tükrözi, hogy objektivitásunk eleve nincsen, vagy ha mégis, hát kényszeredett (avagy: indulatból táplálkozó prekoncepcióval fogtunk neki az írásnak). Ezt ne kelljen magyarázni.

Ha meggyőződéssel nem is állíthatom, megkockáztatni mégis merem a feltevést, hogy a motiválásra vannak emberibb módszerek is. Ha tényleg úgy van, hogy az élsport öldöklő teljesítménykényszere ezeken szükségszerűen túllép, akkor nyugodtan mellőzhetjük nevéből a "-sport" szót. Ez esetben ugyanis inkább a "sikergyártás" a cél, nem az igazi sporteszmények építése és fejlesztése. Márpedig ezen (szélsőséges) esetben a doppingolást is nyugodtan engedélyezhetjük - semmi okunk feltételezni, hogy a testi egészség károsodásai nagyobb veszélyt jelentenének a sportolóra, mint a lelki károsodások.

Ezt "AZÉRT" érdemes végiggondolni. (...és nem szívózok tovább a hülye megfogalmazás miatt. Sajnálom; ha nyilvánosságnak írunk, legyünk igényesebbek.)

nadetényleg 2013.06.12. 12:41:27

Mekkora álszent köcsögök vagytok:-) mi a különbség ha egy élsportóló csinálja, vagy a Pirike a titkárnő, vagy Évike az altatóorvos? Semmi! Biztos vagyok benne MINDENKI ismer ilyen történeteket a saját családjából is:-)! Vagy az a baj leírta? Attól még megtörtént! Az egyéb dolgokat meg miért találta volna ki? Sajnos vagy nem sajnos, az emberiség nagyrésze ilyen!
Kár ezen hőzöngeni.

jánosbácsi (törölt) 2013.06.12. 12:41:48

Na kedves "író úr" !

1, ezt a gyereket tönkre tették!
2, akik tönkre tették most börtönben lenne a helyük,
3, mégsincsenek, hanem a hozzájuk hasonlók védik őket,
4, tényleg életek fognak tönkre menni - remélem is, mert ez nem maradhat kiderítetlenül,
5, nem tudom Te mit tennél ha a Te lányoddal csinálták volna ?!
6, A Túri meg menjen a p.csába a pofonjaival együtt, az kéne még csak hogy tétlenül nézze a társadalom, hogy gyökér eddzők verjenek gyerekeket!

Konklúzió:
Beindult a média gépezet a kislány lejáratására! Tegnap és ma 1 cikket kivéve mindenki egy többszörösen, évekig megerőszakolt gyereket döngöl a földbe a vacak írásaival. Menjetek már a picsába, ti mind akik a vén pedofilokat véditek egy gyerekkel szemben! Az "élsportoló-aláíró-talán-Nikivel-kúró" urakra is értem!

fermion 2013.06.12. 12:42:40

@Fejesrob: lehet ,hogy igazad van de ne feledd akinek a kezében van a média az határozza meg ,hogy a kik is az ő favoritjai és el tudják hitetni a néppel ,hogy ők a büszkeségeik :D.....ez is kommunista örökségünk mint oly sok minden!
Amíg nem söpri ki ez a nép a szemetét addig megmarad a szaga is!:)

kérődzőgiliszta 2013.06.12. 12:43:22

@Gilinggalang: "Nyilván, ha a taperolásos dolgok igazak (nem kétlem) akkor azokat fel kellene göngyölíteni, de úgy sem fogják, Niki csapodárságára/vagdalkozására hivatkozva lesz eltussolva az ügy."

Nagyon remélem, hogy nem így lesz! Ugyan nehéz feltételezni egy bíróról, hogy megértik, de talán lesz aki elmagyarázza majd neki, hogy helyezze el az eseményeket egy időtengely mentén. Nézze meg, SzN hány éves volt, amikor Turi verte, Bacsa meg perverzkedett vele! És akkor itt be is fejezheti a vizsgálódást! Mert ebből a szempontból teljesen közömbös, hogy SzN mit csinált 10-13 évvel ezután! De még az is, hogy öt perccel később! A vele elkövetett bűncselekményekhez mindezeknek semmi köze sincs! Aki ilyesmivel próbálkozik, az valamilyen szempontból érintett az ügyben, vagy hasonló ügyből kifolyólag lelkiismeretfurdalása van, netán maga is perverz és ezzel kompenzál! Az egy aljas kollaboráns, és ugyanúgy büntetendő, mint Bacsa és Turi!
Ne akarjuk már elmismásolni az ügyet!

Az aljas módon hamisan tanúskodni próbáló, kollaboráló, levelet aláíró sportolók pedig tűnjenek el a süllyesztőben!

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2013.06.12. 12:43:44

van egy velejéig romlott sporttársadalom, és akkor z a hibás aki rámutat, hogy romlott?
ne már!
aki félrekúrt vállalja a felelősséget.
szégyen, hogy a molesztált gyerekek vannak a céltáblában, nem a geci perverz vén kujon...
szégyenee ez a férfitársadalomnak/sportársadalomnak/versenysportnak, mondom férfiként. felháborító és gusztustalan.

Fejesrob 2013.06.12. 12:44:20

@Marcell Varga: Sokat nem vesztesz vele, ugyanis meglehetősen unalmas és egysíkú, a lány stílusa (vagy aki leírta), egyáltalán nem érdekfeszítő.

Inkább annak a világnak érdekes ez, amiben Niki élt, na meg az úszópalántákat nevelő szülőknek lehet jó figyelmeztetés, hogy figyeljenek jobban oda, ne dobják gyerekük mentális épségét oda egy bizonytalan karrierért.

Gilinggalang 2013.06.12. 12:45:20

@Fejesrob: igen, nyilván érthető, hogy a sportvezetői réteg + az élsportolók akiknek a presztízse/lóvéja/rengeteg "ingyen" külföldi útja múlik ezen, az minden szalmaszálat megragad, hogy az egész sztorit hiteltelenné tegye, illetve hogy a saját egyáltalán nem létező értékeit domborítsa ki.

évezredek óta bevált recept, hogy nem az állításokat kell támadni, hanem azt, aki mondja, és ezzel aláásni az érdemi mondanivalót.

Magánvéleményem · http://maganvelemenyem.blog.hu/ 2013.06.12. 12:46:05

@Szarvas Norbert:
"...hanem az erkölcsről és a kurválkodásról!..."
Nézd öreg, a kikapós hajadont lekurvázni becsületsértés, ugyanis a KURVA szó a prostituált szó szinonímája. Ledérnek, kikapósnak lehet nevezni, de kurvának semmiképp.

"... Azért felelőtlenség, mert ezzel a rendőrségre kellett volna menni ... "
Azért erről a kijelentésedről lerí az, hogy tudatlan vagy, és nem tudod, hogy az áldozatok pszichológiájával külön tudomány foglalkozik ezt úgy hívják VIKTIMOLÓGIA. Mielőtt kinyilatkoztatod, hogy mit kellett volna tennie egy áldozatnak, előtte nem ártana, ha tájékozódnál, miféle gátlások alakulnak ki az áldozatokban.

"...Több kommentelő írta, hogy több szülő Niki mellé állt az ógyben, mert tudták hogy....- ha ez igaz, akkor ők is bűnösök!..."
Azt is mondták, hogy többen jelezték a masszőr "tevékenységét" az edzőnek, de lepergették a vádakat azzal, hogy a lány hazudik... és mivel külsérelmi nyomok nem voltak, a lelki sérülések pedig nem látszottak, ment minden a maga útján addig, amíg az egyik áldozat ki nem borította a bilit a nyilvánosság előtt. Az, hogy a sportvezetés összekacsint, egymás piszkos ügyeit takargatják, fel sem merül benned, faszfej?

"...Az egész kommentelés elment a pedofília vonalán, miközben maga a könyv és az azt övező marketing a szexre lett felépítve..."
Ne csodálkozz, a pedofília és az erőszak, amit eltitkolnak a sportvezetők, felháborító és üldözendő, míg a szex a mindennapi élet és a közbeszéd része. Az, hogy valaki kiteregeti és közszemlére teszi a "viselt dolgait" egyéni szociális probléma, a celebek ilyenek. Az, hogy valaki így szabadul meg attól a tehertől, amit egy pedofil masszőr tett rá, egyéni szociális probléma. Ezt te személyesen helytelenítheted, de ne csodálkozz, ha mások a lényeget látják meg, nem pedig a sallangot, mint te.

Kék az ég 2013.06.12. 12:46:12

@Fejesrob: Nezd abban az orszagban hol az Olimpia maga a nemzeti buszkeseg es az uszas az egyik legsikeresebb ag, szerinted fellepnek?

Hisz az USA-ban is - ahol pedig a kreténségig elmennek a félelem okán, hogy jaj a szülő nem fényképezheti a saját gyerekét az óvodai ünnepi műsorban mert ha esetleg más meglátja a képet -, na szóval ebben az országban az egyetemi focicsapat kisfiukat molesztáló botrányánál a sikeres főedzőt együtt védte a város(!), hogy jaj hat ő nem felelős az alkalmazottaiért.

Szóval nálunk az úszás mint sport ugyanez!

Nyugi ha ez egy falusi, tollaslabda sportnál történik azonnal követelnék az emberek hogy felháborító, megszüntetni az egész sportegyesületet, kirúgni mindenkit akinek csak hirbol is...

bátor nyúl 2013.06.12. 12:46:26

Ilyen baromságot már régen olvastam, mint ez a poszt.
Tisztára olyan, mint egy egyházi hivatalos közlemény a molesztáló papokról.

Fejesrob 2013.06.12. 12:47:45

@Gilinggalang: Orbánban épp ezt hiányolom. Nem csak a rezsit kell csökkenteni, de a sport világára is ráfér egy alapos rendteremtés.

Állítom, ilyen Nikikből száz és száz lehet.

Fejesrob 2013.06.12. 12:49:10

@Kék az ég: Szerintem sem. A sportban óriási pénzek vannak, senki nem akarja ezt veszélyeztetni.

Azt pedig Róma népét sem nagyon érdekelte, hogyan születnek a híres gladiátorok.

Kék az ég 2013.06.12. 12:49:23

@SZN.

Igen, a hozzád hasonlók tüntettek az USA-ban a híres edzőért a botránykor, mert a sikeres egyetemi foci az mindennel fontosabb ugye?

Persze ha saját gyereked érné a dolog...na az más, akkor...sóval behinteni az egész sportegyesületet.

jánosbácsi (törölt) 2013.06.12. 12:51:09

És "kedves-író-úr"!

Rég rájöttél te már arra, hogy SZARVAS hiba volt ezt a cikket megírni! Szerencsére lapul még erkölcsi tartalék a társadalomban, mégha a hozzád hasonló nyomorult - magukat tévesen újságírónak gondoló - emberek próbálják fordított pozícióba tálalni a történteket! Tulajdonképp erkölcsi értelemben egy nulla vagy!

Gilinggalang 2013.06.12. 12:51:54

@kérődzőgiliszta: a bíró egy dolog. de ha mozgósítanak minden jóhírű "megbízható szavú" tanút, illetve sokáig pörgetik a médiában a "Niki egy kurva" mantrát, akkor bizony sok minden lehet.

Abba nem is merek belegondolni, hogy ha az úszószövetség elkezd a nagypolitikánál lobbizni, hogy ne rontsuk az ország/sportolóink hírét (a politika erre bizony kurva fogékony, mert szeretnek az amúgy semmire sem jó olimpiai címek fényében sütkérezni), akkor bizony lehet hogy a bírót is megmotiválják kicsit, hogy tudja merrefelé kell hajlania.

Kék az ég 2013.06.12. 12:53:33

@kérődzőgiliszta: Pontosan hogy van kapcsolat!

Hisz valószínű éppen azert lett kicsapongó, mert molesztálták és nem tudta feldolgozni.

Nagyon is gyakori eset gyerek áldozatoknál sajnos, hogy a traumát extrém viselkedéssel próbálják feldolgozni!

Gilinggalang 2013.06.12. 12:54:29

@Fejesrob: nem lesz ilyen. minden politikus imádja a sportsikereket, kerül amibe kerül, mert nagyon könnyű eladni a sportsikerek=az ország sikere dumát. amit valamiért a tömegek be is kajálnak csont nélkül.

kovácspéterke 2013.06.12. 12:54:32

ezzel kezdeni egy ilyen írást:
Persze ezt a „gyereket” azonnal megtalálta magának a magyar média összes hiénája

te is épp azt csinálod, nem tűnt fel?

sztem ez a könyv szar és nem gondolom, h valakinek a szennyes kiteregetésével kellene pénzt keresni, de nehogy már mentegessük azokat akik ilyen vagy olyan vonatkozásban közelkerültek a szerzőhöz.

ZOH 2013.06.12. 12:56:06

mekkora fasz a posztolo, te atyaisten

kovácspéterke 2013.06.12. 12:57:22

@Kék az ég:
érdekes volt az is, amikor amerikai focista fiúk megerőszakoltak egy magatehetelen lányt, és a lány volt a hibás, mert sokat ivott és hát amúgy is milyen rendes gyerekek, hát sportolnak - legalábbis a kisváros közvéleménye efelé hajlott.

fizetekmegegysort 2013.06.12. 12:58:09

A gyermekkorban elszenvedett szexuális erőszak egyik leggyakoribb pszichés következménye az, hogy az áldozat később (serdülőként/fiatal felnőttként, vagy akár egy életen át) tárgyként kezeli a saját testét, fűvel-fával lefekszik (a kedves szerző szerint kurválkodik, holott pénzt úgy tudom nem kért a tevékenységért...). Niki esetében pont ezt láthatjuk.
Ugyanakkor Niki erkölcseiről papolni, amikor vélhetően egy áldozatról beszélünk, aki felvállalja mit tett (tudatosan), majd tovább kíván lépni, elég vicces. Azért vicces, mert párhuzamosan a szerző védi és sajnálgatja a család/párkapcsolat mellett félredugó, Niki partnereként a könyvben felismerhető sportolókat, mert nyilván ők aztán akkora erkölcsi minták, hogy fel kéne néznünk rájuk, amiért stikában végigdugták az edzőtábort/olimpiát, majd hazajöttek és boldogan fotózkodtak a családdal/barátnővel plusz a megszerzett érmekkel. Ez az igazi erkölcs, nem az, ha valaki valamit rosszul csinál, belátja, elismeri, tanul belőle majd továbblép.
Szánalmas ez a hímsoviniszta kurvázás, ál-erkölcsös okfejtés, sport jövőjéért való aggódás.

fermion 2013.06.12. 12:58:44

Milyen szülő az aki élsportolót akar csinálni a gyerekéből?
Köztudomású már ,hogy az élsport egészségtelen az emberi szervezetre mind fizikailag mind mentálisan!
Ha gyűlöli a gyerekét akkor inkább adj állami gondozásba mint ezek a "mesterek"keze közé!
Mit is tanulhat egy gyerek és mit is ad fel az élsportért?
Az egész gyerekkorát ,pont legfontosabb időszakát a személyisége fejlődésének!Visszafordíthatatlan károkat okoznak a gyerekeknek ezzel a sikerorientáltsággal!tudjuk az edzőnek csak akkor lesz vastag a pénztárcája ha szállítja az áldozatokat!Na de a gyerek szülei ehhez miért asszisztálnak?Aki szereti az utódját az egészséges,kiegyensúlyozott és gondolkodni tudó mosolygós gyereket nevel !Sportoljon a gyerek de azért tegye és annyi ideig amíg élvezi a sportot ,mert a sport erről szól és nem arról ,hogy vén f..szok meggazdagodjanak rajta és a gyerek hátán feljussanak az "elit"-be!

Gabiiiiii 2013.06.12. 12:58:54

@bretman: igy van..Valamint,ha megnezed az alairok 90%-a pasi,a lanyokat meg feltehetoen bottal sempiszkaltak volna meg,igy konnyu kiallni es nem eroszak aldozata lenni

Kék az ég 2013.06.12. 12:59:39

@Gilinggalang: Hogy össze borul-e? Meg erkölcs?

Olvasd el, hogy hogyan jutatták ki az olimpiára a versenyzőket!

epa.oszk.hu/00000/00035/00062/2002-07-ta-Jakab-Esettanulmanyok.html

Érdekelte a népet? Ugyan már az a fontos Egerszegi és a többiek bajnokok és lehet a mellet verni, hogy mi sport nagyhatalom vagyunk a lakosság%-ban merve az érveket.

jánosbácsi (törölt) 2013.06.12. 13:00:02

Ebben a sztoriban tulajdonképpen mindenki bűnös: a sportvezetők, eddzők, gyúrók, SZÜLŐK, és a tetves média is, egyetlen egy ember nem bűnös : a gyerek!
Ez a könyv ugyanis a látszat ellenére sem a szexről szól kedves szarvas úr, hanem arról hogy egy ember miért jut ide! Az OKOK-ról. Te tulajdonképp ki is vagy? Milyen pereputtyod érintett ebben? A haverod magára ismert? Valamit nyögjél má' bazd meg, ha ezt a kurva cikket volt pofád megírni!

röhögő 2013.06.12. 13:02:23

@Fejesrob: "Sokat nem vesztesz vele, ugyanis meglehetősen unalmas és egysíkú, a lány stílusa (vagy aki leírta), egyáltalán nem érdekfeszítő."
- Lebuktál. :-)) Ezexerint olvastad.

Állásrafal 2013.06.12. 13:02:44

Megérdemli a pénzt amit kap, inkább ő kapja mint olyanok, akik visszaélnek hatalmukkal, és lekurv...k gyerekeinket, nagy fizetésekkel dőzsölnek és mindent megtehetnek, meg ők a "nagyok". Ilyeneket kellene végre kirekeszteni, mi, meg akik évtizedeket ledolgoztunk menjünk sírt ásni, hogy idejében kész legyen. Hiába dolgoztunk tisztességesen, a hosszúnyelvűek kirekesztenek minket. Gratulálok neki. Legyenek minél többen, akik kiállnak magukért, gyermekeik jövőjéért, hogy a "hatalom" arcátlanságát leállítjuk végre, tanítsuk meg őket emberségre, az élet tiszteletére.

Kék az ég 2013.06.12. 13:03:22

@ Szabo N. "Niki könyve ráadásul az egész sportágra romboló hatással lesz, hiszen biztos vagyok abban, hogy sok szülő pontosan emiatt (kurválkodás, molesztálás) nem fogja a gyerekét sportolni vinni, ami senkinek sem jó"

Ezt is letagadnád? Érdekes ez is úszás, meg hasonló téma.

jaj erről se írjon senki mert meg nem mennek úszni a gyerekek a "Polgár Fovarosban?"!

Itt is csak pénzt akar a hírt közlő?

Botrány vert hullámokat az uszodában
www.vagy.hu/tartalom/cikk/1614_botrany_vert_hullamokat_az_uszodaban

A sportiskola úszószakosztályának szeptemberben kinevezett vezetője rövid idő alatt beszerzett egy sárgalapos figyelmeztetést

BGK2012.02.06.12:34

Debrecen – Hogy szülői értekezlet volt, az tény. Hogy rendkívüli-e vagy sem, az mindegy. Hogy az új edző nem az öltözőben, hanem az uszoda nyilvános részében cserélt alsót, az is tény. Hogy mutogatta-e a nemi szervét vagy nem, azt pedig az egyik fél állítja, a másik meg cáfolja. Az érintett hallgat.

Newlacska 2013.06.12. 13:05:46

Tisztelt Cikkíró!
Először is szeretném megkérdezni, hogy milyen sportot űzött versenyszerűen, mit ért el, milyen szinten?
Ennek tisztázása nagyon fontos, mert a lelátóról történő megítélése a sporton belül zajló eseményeknek - lett légyen az bármelyik sportág - "kicsit" nevetséges.
Én élsportoló voltam, és nem úszó, a 70-80-as években tinédzserként. Elvált szülők gyerekeként szegény családból származva a kitörési lehetőség a jó tanuló-jó sportoló vonal volt. És bár a szüleim szerettek, de amikor felmerült, hogy meg kéne mondanom, hogy Gyula bácsi edzéseken folyton fogdossa a lányokat (nem mellesleg bűzlött az alkoholtól), akkor nem mertem elmondani, mert féltem a következményektől, hogy nem folytathatom tovább. Meg mit mondtam volna, és kinek, mikor köztudott volt, hogy a másik edzőbácsi, aki akkor volt kb. 45 éves folyamatosan zaklatja a lányokat, többek között Irénkét, aki akkor volt 13 éves, és 18 évesen gyereket is szült neki, persze a legnagyobb titokban. Mindez egy vidéki kis városban. Ki hitte volna el? A köztiszteletnek örvendő sportvezető és üzletember ellen menni? Eszén van valaki, aki ezt gondolja?
Más oldalról: Nézzen már utána a kedves cikkíró, hogy hány élsportoló van, aki a lányát/gyerekét szintén élsportolónak nevelte? Nem sokat talál. Gyarmati Andreát pedig ne hozzuk fel, mert a szülők akkora hatalommal rendelkeztek, hogy ilyet nem mertek volna fele tenni. Nekem csak fiaim vannak, de egyikből sem akartam élsportolót, csak boldog embert.
Edzőtáborok: Hánybsn tetszett lenni? Ki ne találjuk már, hogy az egy aranyszabály, hogy ami ott történik, az ott is marad! Elég volt a szemforgatásból! Ott ugyanúgy kellett vállalni a felelősséget a tetteinkért, mint bárhol máshol. Ezt valami nős sportoló "királyfi" találta ki, aztán ezt kell követni? Könyörgöm, akkor is, ma is a sztár sportolók úgy viselkedtek/nek, mint a rocksztárok. Akit lehet, megszereznek. Csak náluk agyon kéne hallgatni, a zenészeket meg bulvárlapokban kibeszélni ma már kötelező. Mért különbek a sportolók? A zenészek is gyakorolnak, nem csak a sportolók edzenek.
És most a könyv szerzőjére alkalmazott kifejezés: kurva/kurválkodás. A szó jelentése:

1. Pénzért szexuális szolgáltatást nyújtó személy, leggyakrabban nő, de lehet férfi is, lásd: hímringyó.
2. Nő (általános, rosszindulatú, vagány, bunkó szóhasználat).
Minimálisan elvárható követelmény egy cikkíróval szemben, hogy a leírt kifejezést megfelelően használja, annak jelentése után nézzen. Ez a lány nem pénzért feküdt le senkivel. Bunkó kifejezést pedig mért kell vele szemben alkalmazni? Ennyi erővel bármelyik nő, aki 1 férfinál többel feküdt le az életében, az már kurva? És ha a magyar társadalomban élő nők nagy része kurva, akkor a feleségeiket megcsaló nős férfiak a társadalom érinthetetlen krémje? Amiről nem szabad beszélni? Kiváló ez a szemforgatás!
Amúgy a könyv nem véletlenül keltett ekkora hullámokat. Rávilágított a társadalom egyoldalú elvárásaira, hogy a (várható) sikerért tűrj el mindent, megaláztatást, erőszakot, bármit! Valamint hogy a hűség, mint olyan nem elvárás. Érdekes nézőpont ez egy éppen a vallást előtérbe hozni akaró közegben. A pedofíliát meg akkor kell csak üldözni, ha az interneten bukkan fel, az öltözőben nem????? Milyen érdekes hozzáállás....
A könyv szerzőjének IQ-ja nekem nem számít és a motivációja sem. Nem mindegy??? EZ a legfontosabb? Ha nem tetszik a témája, nem kell elolvasni. Az állítólagos romboló hatása meg leginkább a falak és korlátok lebontásában segít, hála istennek!

Szarvas Norbert 2013.06.12. 13:05:46

@jánosbácsi:

Igen, ha valamiben valaki máshogy gondol valamit, akkor biztosan érintett benne a pereputy...

Szarvas Norbert 2013.06.12. 13:07:23

@Newlacska:

Te a gyerekedet elvinnéd úszóedzésre?

Én személy szerint már nem.

jánosbácsi (törölt) 2013.06.12. 13:08:18

Látom már más blogokon, hogy te ilyen pénzügyi-faszi vagy! Áruld már el honnan az "ihlet", hogy megírd ezt a szart?! Reggel úgy keltél, hogy : "vazze, én még nem is rúgtam bele abba a gyerekbe ma. Pedig milyen szép lenne a hátán az én 44 -es lábnyomom is". Ugye-ugye nem. Mert ha igen, akkor egy gyökér vagy! Ellenben az a véleményem hogy pénzért teszed, láthatóan ez az érdeklődési köröd, és a cikket is a pénzkereset felé domborítottad! És te beszélsz elkurvult világról!?

kérődzőgiliszta 2013.06.12. 13:08:25

@Kék az ég: Valamit félreértettél! Egy korábban történt eseményt (SzN bántalmazása) nem lehet egy későbbi eseménnyel magyarázni, indokolni vagy ok-okozati kapcsolatba állítani! 12 éves korában senki nem tudta megmondani, hogy SzN milyen lesz x év múlv, mit fog csinálni, stb. Csak a sok primitív agyhalott próbálja megfordítani a dolgot, és azzal menteni SzN-t bántalmazását, hogy akik akkor bántalmazták, azok már akkor tudták, hogy SzN 10-0x év múlva milyen lesz!

Azért reménykedem, hogyha perre kerül sor, sikerül a bíróságnak kibányásznia a segghülye, korrupt, bírói karból, egy legalább 70 IQ-s bírót! Akkor lesz arra remény, hogy a fentebb jelzett hamis tanúkat elhajtsák a picsába, és minimum a nyakukba varrjanak egy vaskos bírságot hamis tanúzásért!

Nem az ártatlanság mellett kell tanúzni! Az nem tekinthető releváns tanúvallomásnak, hogy engem Bacsa nem molesztált, engem Turi nem vert! Attól még mást molesztálhatott és verhetett! Éppen emiatt felháborító és borzasztóan visszatetszést keltő a sportolók levele! Mellesleg az aláírók értelmi színvonaláról és mentális állapotáról kitűnő képet ad! Ennyit nem voltak képesek felmérni! Vagy ha igen, de erősen "hatottak" rájuk, hogy azért csak írják alá, akkor még súlyosabb a helyzet! Ezeket a Bacsával és a Turival együtt (és még jó néhány hasonlóval) kéne elhajtani a péróba!

Kék az ég 2013.06.12. 13:08:27

@jánosbácsi: 1 éve hasonlóan úszóedző botrány Debrecenben.

Akkor valahogy nem irt blogot, hogy fúj a kirobbantó csak pénzt akar, nagyon helyes ha az edző a nyilvánosan cserél alsogyatyat, meg "egy 16 éves tanítványával viszonyt kezdett, gyermekeik is születtek, majd elváltak."

www.vagy.hu/tartalom/cikk/1614_botrany_vert_hullamokat_az_uszodaban

Rive 2013.06.12. 13:10:34

Nem tudom, hogy a csajról mit gondoljak.

Nem tudom, hogy amiket leirt, megtörténtek-e.

A közvetlen érintetteken kivül más se tudja.

Épp ezért ~ az összes kibicet, aki az ellenállhatatlan közlési vágyától hajtva igy vagy úgy határozott állást foglal a dologról, konkrét seggfejnek tartom.

Súlyosbitott esetben konkrétan olyas' seggfejnek, amilyennek az efféle tartja azt az úszónőt.

Evvan.

Kék az ég 2013.06.12. 13:11:40

@Newlacska: "Könyörgöm, akkor is, ma is a sztár sportolók úgy viselkedtek/nek, mint a rocksztárok. Akit lehet, megszereznek. Csak náluk agyon kéne hallgatni, a zenészeket meg bulvárlapokban kibeszélni ma már kötelező. Mért különbek a sportolók?"

Ez annyira igaz, hogy a legutóbbi Olimpián az angolok millió számra osztották az ingyen óvszert az olimpia faluban, mert köztudott mi megy...

Gilinggalang 2013.06.12. 13:12:37

@kérődzőgiliszta: ez a magyarázat ez nem ok-okozatot feltételez meg mentegetést, hanem arra játszik majd rá, hogy "komolyan ennek a csajnak hisztek, akit az nem dugott meg aki nem járt arra?" Ez a hiteltelenítésről szól, és a bulvár az általa szaftosnak gondolt szexrészletekkel csak erre erősít rá.

kapanyányimonyó 2013.06.12. 13:12:37

@Szarvas Norbert: "Az egész kommentelés elment a pedofília vonalán, miközben maga a könyv és az azt övező marketing a szexre lett felépítve, Niki nimfómániájára!

A nimfománia (így rövid o-val) nem egyenlő a szexmámiával, vagy a szexfüggőséggel. A nimfománok gépiesen és kényszeresen űzik a szexet élvezet nélkül, nekem úgy tűnt itt nem erről van szó.

"Az egész cikk nem a molesztálásról szól, hanem az erkölcsről és a kurválkodásról!"
Tehát a Nikivel (és ha a könyve fel igaz akkor sokmással) szexelő, családos, nős, barátnős urak az erkölcs mintaképei, Niki pedig egy erkölcstelen kurva, mert mindezt felvállalja. Teljesen logikus. Na és ez a családokat tehet tönkre...begyöpösödött demagóg fröcsögés. A családját az teszi tönkre, aki félrekúr és nem az akivel.

Magánvéleményem · http://maganvelemenyem.blog.hu/ 2013.06.12. 13:13:52

@Szarvas Norbert: "Te a gyerekedet elvinnéd úszóedzésre?

Én személy szerint már nem. "

Hoppá! Ezek szerint hiába fikázod az áldozatot, Te magad is hitelesnek tartod az általa előadottakat.

Az egy másik kérdés ugye, hogy hogy nem tudod eldönteni, hogy a bűnpártolás, szemforgatva mismásolás a jobb vagy az áldozatok melletti kiállás!

Kék az ég 2013.06.12. 13:15:01

@kérődzőgiliszta: Te is félre értettél. Pont azt mondtam, hogy sajnos igazolt tény, hogy traumás gyerekek hajlamosak a tragédiát extrém esetekkel levezetni.

Tehát ha SN valóban akkor k...a lenne, az akkor sem érv ellene, hanem éppen a nagyon lehetséges következménye a molesztálásának!

Q-in-Law 2013.06.12. 13:17:13

Valószínűleg a kiadó sokkal jobb pénz akaszt le, mint Szepesi Niki. Megkockáztatom Niki alig lát majd valamit a tényleges bevételből.

dr Smittpálelnökúr 2013.06.12. 13:17:24

Jól értem, a posztoló szerint az a baj, hogy megírták ezt a könyvet, nem pedig az, hogy megtörténtek az ott leírtak????

1. A csaj párkapcsolati problémákat okoz, mert leírta (név nélkül, de kitalálhatóan), hogy kivel, miket csinált? Nem abból van párkapcsolati probléma, hogy van mit leírnia?
2. Férfi sportolók leírták, hogy őket nem tapogatta a masszőr? Mert minden pedofil egyben bu*i is, ugye?
3. Nők is leírták, hogy őket sem molesztálták. OK, én pedig nem láttam a Hold túlsó oldalát, tehát az nincs is, ugye?

Kék az ég 2013.06.12. 13:18:30

@jánosbácsi: Esetleg maga is megcsalta a feleségét, volt külső kapcsolata és önvédelem?

Nagyon úgy néz ki, pontosan azért ahogy kapanyányimonyó leírta:

"Tehát a Nikivel (és ha a könyve fel igaz akkor sokmással) szexelő, családos, nős, barátnős urak az erkölcs mintaképei, Niki pedig egy erkölcstelen kurva, mert mindezt felvállalja. Teljesen logikus."

jánosbácsi (törölt) 2013.06.12. 13:20:55

@Kék az ég: Igazából ez mindegy is, hogy az író mit csinál. A felháborító, hogy kampányol egy évekig büntetlenül erőszakolt gyerek ellen!

Wrex 2013.06.12. 13:21:52

Hogy ennek a "hölgynek" milyen a lelkivilága ill. hogy mi az ami fontos neki, arra álljon itt néhány idézet a könyvből:

"Ezt a könyvet magamnak ajánlom.
Persze hogy magamnak."

"A mocskos szemét eközben meg sem akart csókolni...De ne sajnálj, én akartam őt és még másokat is."

"Gergővel nem is dugtam, nem vágytam rá, férfiként már nem vonzott, és már a szeretőm is uncsi lett. Joggal kérdezhetnéd: akkor miért nem szakítottam velük?
Hát érdekből."

Vagyis ez a "hölgy" egy önző kurva. Ami persze nem jelenti automatikusan azt hogy amit leírt az nem igaz. Ahogy fentebb is elhangzott:
"Nem tudom, hogy amiket leirt, megtörténtek-e.
A közvetlen érintetteken kivül más se tudja."

Fejesrob 2013.06.12. 13:24:17

@röhögő: A legelső hsz-emben írtam, hogy olvastam.

Newlacska 2013.06.12. 13:24:36

@Szarvas Norbert: Tisztelt Cikkíró! Én a gyerekemet elvittem 1989-ben a Spartacusba úszni tanulni. Akkor volt 6 éves. Az mindenki által agyon dicsért és elsimert edzőnő módszere az volt, hogy bikacsökkel belelökte a gyereket a medencébe, hogy "na akkor űsszál". A szemem láttára. Soha többé nem vittem el. Nagyon nehezen tanult meg ezután úszni, miután majdnem belefulladt.
A kérdés öncélú, igazoltatni akarja velem, hogy elvinném vagy nem vinném el a gyerekemet. Csak nem mindegy, hogy milyen okból? Olyan közegbe nem vinném soha, ahol lelket és testet nyomorítanak bármilyen szinten. És nem nevelnék belőle élsportolót.
Amúgy én konkrétumokat mondok, ha nem tünt volna fel. Ez volt az egyetlen, amibe bele lehetett kapaszkodni?

Szarvas Norbert 2013.06.12. 13:24:39

@kapanyányimonyó:

elferdíted te is a szöveget! Egy szóval nincsen felmentve senki, aki megcsalta a párját! Az egész ügy egy erkölcsi dilemma. De a cikk nem a megcsalás dilemmája, hanem a botrány kirobbantásának és leleplezésnek a dilemmája és annak a módjának a dilemmája (és most a gyerekmolesztálást vegyük ki a képletből, mert az egy külön dolog)

Amúgy ez az egész történet tipikusan mutatja a társadalom sokszínűségét és nézőpontkülönbségét!

Gondolj itt a BKV bérlet és jegyvásárlásra! Egyesek szerint mekkora fasza és királyság az, aki bliccel, hiszen ez a szolgáltatás szar stb... Mások szerint meg szégyenletes, mert emiatt másoknak többet kell fizettni.

Érted metaforikusan a dilemmát? Itt is ez megy: Sokak szerint mekkora vagány csaj, mert kitálal, mások szerint meg nem etikus.

Aztán ehhez vegyük hozzá a gyerekmolesztálás gyanúját (NEM TÉNY? HANEM GYANÚ), amit a legtöbben tényként kezelnek és azonosítanak. Vannak ilyen katalizátorszerű szavak és cselekvések, amiket ha kiejt a száján az ember, akkor gyanún felül áll és úgy van. Ilyen a rasszizmus vagy a nemi erőszak is.

Ezzel most nem akarom sem Niki sem a gyúró felett ítéletet mondani, csak megemlítem hallkan, hogy olyan könnyen hiszünk el mindent és ha valaki ezt állítj, mint Niki, akkor a legtöbben virtuális kaszát fognak és máglyára vetik az embert anélkül, hogy bebizonyosodott volna a valóság.

hopptarisznya 2013.06.12. 13:26:24

Minden nőben benne van a közlési vágy, hogy leírja a jobbfajta (vagy épp rosszabbfajta) kúrásokat. Ez nekünk csak egy kettyintés, nekik viszont "sztori". A többi picsa meg örömmel olvasgatja. A legdurvább amikor egy luxusprosti tesz ilyet. Attól azonnal visszaperelném az extrapénzt, amit nem a feszes punciért kapott (mert egy négyezres 16 éves cigánypuncinál nincs jobb) hanem a diszkrécióért.. Na de ez legyen Tyger Woods baja.

Remélem Niki jelenlegi pasija is pofára fog esni egyszer, amikor Nikike elugatja mekkora és milyen gyakran.... Vagy az mégjobb lenne, ha nem Nikike ugatná el, hanem egy harmadik fél... egy szerető. Megnézem Niki fejét. Kb olyan pofát fog vágni, mint azoknak a fickóknak a nője, akikkel most ő kicseszett.

Ahogy nézem Niki csak egy átlagos Kazincy utcai romkocsmás lány szintjén kúrogatott. Ingyenprosti a szerencsétlen, (grat azoknak, akik ingyé megdugták!) és még büszke is rá, tehát buta mint a föld.. viszont jól keres vele. Bár ha lenne igazság a világban, pár pasi behajthatná rajta azt a pénzt, amivel a jelenlegi kedvesüket engesztelték ki emiatt a smink_nélkül_elég-randa kaland miatt. Reméljük akkor is ilyen mosolygós és vidám lesz.

Kék az ég 2013.06.12. 13:27:11

@Mrs. Jackman: Persze, mert a sikert hozzák a varosnak, hát mindegy mit csinálnak.

Debreceni úszó botrány már volt említve, de kapcsolódik akkor egy másik.

A embert úgy halálragázólót hogy "feje leszakadt" focista eseteben is a teljest eljárást rekord 2 hét alatt lezárták és fel is mentették (pedig "visszaeső" száguldozó, mert ugyanott mar volt balesete)

Hogy a focicsapatnak fontos meccse volt éppen? Semmi kapcsolat, még gondolni is ilyet..Magyarországon ugye ilyen soha.

Perillustris 2013.06.12. 13:28:04

@Sárga Király: "ráadásul most, hogy nyilvánosságra került a dolog, sem tesznek semmit, pedig hivatalból kellene eljárást indítaniuk"

@Szarvas Norbert: "mert ezzel a rendőrségre kellett volna menni"

Elévült.

vénkujon 2013.06.12. 13:29:03

@Szarvas Norbert: na látod. ha nem viszed el a gyermeket, akkor tiszta haszon volt nikolett könyve.
tervezz inkább egy napalm-akciót az uszoda ellen. mondjuk nehéz lesz felgyútani a medencét, de megprobálhatod.

Szarvas Norbert 2013.06.12. 13:29:31

Amúgy mindenkinek javaslom az összes Nikivel készült interjút nézze meg... nekem inkább tűnik pénz és siker vágyásnak, mintsem komoly lelki trauma kiadásának...

alysz 2013.06.12. 13:30:27

A cikkíró ott is téved, hogy a sportolókat az erkölcs példaképének állítja be, pedig hát ők is olyan emberek, mint bárki más. Arról nem is beszélve, hogy Farkas Péter, Csábi Bettina böriben van...

Kék az ég 2013.06.12. 13:31:42

@Newlacska: Ez valami úszó szokás lehet akkor mert a Debreceni botránynál is azzal jöttek védekezésül, hogy ez kemény munka, a gyengék szülei panaszkodnak (olvasd el fentebb a linket)...

2013.06.12. 13:33:33

Ez a ribancz egy önző szutjok. Azt kapta, amit megérdemelt.
Szerintem az egész honi sport megérdemelne egy teljes "átvilágítást". Ratyipornós birkózók, erotikus filmes egykori hírességek (Cs. Sz.), híres hazai uszodában forgatott pornó... elgondolkoztató.

Szarvas Norbert 2013.06.12. 13:33:48

Illetve még egy érdekes észrevétel:

Ha tényleg ilyen nagyüzemben folyt a gyerekmolesztálás az uszodában (és nem állítom hogy nem), akkor képtelenségnek tartom, hogy éveken keresztül egy gyereknek se járt volna el a szája...

Vagy csak nekem fura ez ennyire, hogy több éven, évtizeden keresztül valaki ugyanabban a közösségben, több száz gyereket inzultálva is megússza anélkül, hogy bárki kínos kérdéseket tenne fel, vagy vizsgálódna?

Nem tudom mi az igazság, tényleg! de a cikk továbbra sem a gyerekmolesztálásról szól és íródott. FAPAPUCS

fermion 2013.06.12. 13:34:18

@Wrex: Igazad van egy számító ,érdekember ez a lány ezt senki se vitatja de ilyenné tették azok akik kihasználták és elhitették vele ,hogy "valaki" ,mert élsportoló!Egy torzult személyiség ez egyértelmű!
A gond az ,hogy ez a nő és a hozzáhasonló élsportolók állítólag a nemzet büszkeségei!na ez a gond!Ez a lány bemutatja ,hogy az a kép amit a nemzet felé mutatnak az szimpla színészkedés!

kverti 2013.06.12. 13:34:28

Kedves Norbert! Ha az én barátnőmet (függetlenül attól, hogy miről mit írt) a nemzet hivatalos kurvájaként aposztrofálnád, addig ütném a fejed amíg vért nem kezdenél fújni.Szállj már kicsit magadba.

Kék az ég 2013.06.12. 13:34:52

@jánosbácsi: Nagyon nem mindegy, hisz éppen maga vádolja az áldozatot, hogy pénzért eladja a lelkét.

Akkor most felmerül a kérdés, hogy Szarvas úrnak ki mennyit fizet ezért?

vagy ahogy a dakota mondja, MINDENKI MAGÁBÓL indul ki!

Különösen ahogy írtad, ez a blogja kilóg a többi közül

kérődzőgiliszta 2013.06.12. 13:36:01

@alysz: És ne felejtsük el, Szántó Imre most hagyta ott a válogatottat, mert nem voltak hajlandók szankcionálni egy nyilvánvalóan bűncselekményt elkövető bokszolót! (Majd ha a bíróság kimondja.... Ja, arra várhatunk!)

fermion 2013.06.12. 13:38:32

@kérődzőgiliszta: ja és van egy majdnem PhD-s olimpikonunk is!:D

Kék az ég 2013.06.12. 13:38:58

@Szarvas Norbert: hány pap által molesztáltnál járt el a gyerekek szaja? ?

Vagy a Pittsburgi esetben hány évtizeden keresztül molesztálta az éppen elítélt edző a focista fiukat?

Igen, Niki az hazug, mert a világon mindenütt azonnal rohannak a felnőttek által molesztált gyerekek a médiához.

Már csak azt kell kitalálni, hogy a debreceni szülők miért adtak el a lelküket hogy az úszó edzőt vádolják, ha pénzt nem kapnak érte.

kérődzőgiliszta 2013.06.12. 13:39:08

@Szarvas Norbert: Miért nem a 12 éves SzN-t nézed meg? Ui. akkor molesztálták! Hát te se az eszeddel keresheted a pénzt!

Lilli_Csiribiri 2013.06.12. 13:39:38

Mikor fognak az emberek végre hinni a gyerekeiknek? Nekem nincs egy se de ha lenne és egy ilyen történettel állítana haza biztos nem az jutna eszembe, hogy biztos hazudik. Egy gyereknek magától ilyen eszébe se jut.

Newlacska 2013.06.12. 13:40:52

@Kék az ég: Igazad van. Tényleg? Ki a barát, aki miatt billentyűzetet kellett ragadni? Talán egy vizilabdázó? Ők mozognak otthonosan a pénzügyi szférában.
Még mindig nem kaptam választ arra, hogy a Cikkíró milyen sportot űzött versenyszerűen, milyen szinten?

kérődzőgiliszta 2013.06.12. 13:41:39

@fermion: Hát őt inkább hagyjuk!
:-)
Nem csodálkoznék, ha átmenne szépen a kommentezés a nagy nyelvész és idézőművész ekézésében, mert akkor politikai polaritást kapna az amúgy politikasemleges ügy!

reccs 2013.06.12. 13:41:39

@Szarvas Norbert:

Azt mondod, te minden Szepesi Nikolett interjút láttál.
Én is láttam párat. Vagy igazat mond, vagy zseniálisan hazudik.
Te viszont teljesen tájékozatlan vagy:

"Ha tényleg ilyen nagyüzemben folyt a gyerekmolesztálás az uszodában (és nem állítom hogy nem), akkor képtelenségnek tartom, hogy éveken keresztül egy gyereknek se járt volna el a szája."

De, például az unokahúgának, ha az előbb általam posztolt videót megnézted volna, tudnád. Máshonann is tudhatnád, bár lehet, hogy tudod is, szóval csak le akarod járatni. Most már tényleg érdekel, hogy miért véded a mocskokat?

Gilinggalang 2013.06.12. 13:41:56

@Szarvas Norbert: könnyű megideologizálni, hogy egy esetleges molesztálásnak beavatási szertartás jelleget tulajdonítanak.
Illetve ha valaki egy ilyen után esetleg kiszáll a sportból, akkor inkább megpróbálja az egészet elfojtani, és nem kitenni magát egy esetleges bírósági/média hercehurcának.

Szarvas Norbert 2013.06.12. 13:42:26

@kverti:

Nem én mondtam először, hanem Niki mondta saját magáról (nyílván más szavakkal)

@Kék az ég:

Senki nem fizet, nem kell mindenhol a mutyit keresni.

Pontosan ezt próbálom megértettni a kommentelőkkel, hogy teljesen más irányba ment a beszélgetés, mint amiért és ahogyan a cikk írodott!

A pénzhez, gazdasághoz, üzlethez pontosan kapcsolódik a mondandó, a lényeg:

Mi az a pont, ahol a pénz és üzlet az erkölcs és élet fölé emelkedik? Mi a fontosabb? Mi ennek az üzletnek a lélektana?

fermion 2013.06.12. 13:46:32

@kérődzőgiliszta: nem akartam én ezzel behozni a még nagyobb mocskot ...elég mocsok ez így magában is.Csak gondoltam a "büszkeségeink" egyik jó példánya az ahogy ő látja a világot,mert jellemző ahogy nekik mindent lehet....a felsorolás nélküle nem lenne teljes!:)

kérődzőgiliszta 2013.06.12. 13:48:10

@vittore: Igen! Ezzel kellene alaposan foglalkozni! Rendesen felfejteni minden szálat, érdekeltséget, stb.
Ja, és nem a sportban érdekeltekre kell bízni a vizsgálatot, hanem profi ügyészre és pszichológusra, akik bizonyíthatóan semmilyen érdekeltséggel nem rendelkeznek ezen a vonalon!
Olvasva, hogy máshol is lehetnek hasonló ügyek, azt várnám el, hogy egészen magasról foglalkozzanak a problémával!

Wrex 2013.06.12. 13:48:50

@fermion: Hát épp ez a baj, hogy néhány (illetve konkrétan EGY) önző kurva miatt most sokan azt hiszik hogy MINDEN élsportoló ilyen, holott ez nem igaz.

Az állomány jelenleg a vacsorát hajtja végre 2013.06.12. 13:50:18

@Szarvas Norbert: Undorító poszt. Az én szüleim sírnának a szégyentől, ha ilyen jönne ki belőlem.

Te jó isten, micsoda szegényes neveltetésed lehetett, miféle szüleid lehettek, te szegény.

Nem fontos, mi történik, ki kefél félre, ki molesztál gyerekeket (!!!), csak ki ne derüljön, mert az igazság az mennyire nagyon ártalmas!!!

Az áldozatot pedig le kell kurvázni, szám szerint háromszor a posztban.

Okádék.
Szégyen.

hopptarisznya 2013.06.12. 13:50:33

@Lilli_Csiribiri: magától nem. De én személyesen ismerek olyat, akit az anyja bujtott fel, mert rosszba lett a telekszomszéddal. Az eredmény: a falu a bácsit pedofilnak a tartja, a gyereket és az anyját meg mocskos kurváknak, akik keverik a szart. Pedig a papóka csak egy csökönyös vénember, a lány meg hülye volt. (valóban elég ostoba szegény) Az anyuka viszont tényleg egy szarkeverő, és szintén idióta, mert nem gondolta, hogy ekkora vihar lesz a hülye ötletéből.

reccs 2013.06.12. 13:51:07

@Szarvas Norbert: Mi az a pont, ahol a pénz és üzlet az erkölcs és élet fölé emelkedik? Mi a fontosabb? Mi ennek az üzletnek a lélektana?

Ezt a kérdést lehet, hogy nem a könyv, hanem az élsport kapcsán kellene feltenned, nem?

mrbateman 2013.06.12. 13:51:15

Tényszerű és frappáns, mint egy gimnazista házidolgozata...iskolaújságban a helye!:-D

"Niki könyve ráadásul az egész sportágra romboló hatással lesz, hiszen biztos vagyok abban, hogy sok szülő pontosan emiatt (kurválkodás, molesztálás) nem fogja a gyerekét sportolni vinni, ami senkinek sem jó. Persze ez mit érdekli a hölgyet, aki most jól megszedi magát ebből?"

Éééédesfaszom, mekkora közhely ez már!

sötéthülye.tahóbarom 2013.06.12. 13:51:56

"azt érzem el ezzel a csajszival kapcsolatban, hogy valójában nem túl okos"

Tehát akkor bárki megbaszhatja 12 évesen, és ha eljár a szája, akkor ő a hazaáruló kurva?

"Amennyiben viszont jogosak a vádak, akkor miért nem hamarabb robbantott bombát"

Miért, ha hamarabb robbantotta volna, akkor mit írnál? Csak nem szóról szóra ugyanezt, mint most?

"sok szülő pontosan emiatt (kurválkodás, molesztálás) nem fogja a gyerekét sportolni vinni"

Istenem, szegény masszőr, hogy fog unatkozni. Pedig mennyivel jobb lenne, ha a te lányodat kúrogatná, hát nem-e? Persze csakis a Szent Magyar Nemzeti Úszósport érdekében.

Egyébként pedig sportolni fogják vinni, csak ún. "edző" közelébe nem.

"Mondjuk, az biztosan jelent valamit, hogy számtalan világhíres magyar sportoló Niki ellen fordult"

Hát valamit biztosan.

Szarvas Norbert 2013.06.12. 13:51:56

@reccs:

Lassan tényleg besírok ezen, hogy gyakorlatilag a szöveget már el is hagyta mindenki és kommentek egymásra épülnek, átalakítva a mondandót!

"Azonkívül, hogy vélhetően jó pár (pár)kapcsolati problémát okozott a könyv, és sokakat magyarázkodásra kényszerített, meg kell említeni azt a masszőrt, akit most pedofíliával (molesztálással) vádolt meg Niki. Ez már korántsem játék! Az a baj, hogyha bebizonyosodik is, hogy hamisak a vádak, az úriember az életben le nem mossa magáról ezt a nyilvános megaláztatást, és mindenki gyanakodni fog rá. Amennyiben viszont jogosak a vádak, akkor miért nem hamarabb robbantott bombát, és miért nem a rendőrségen?"

Ennyi szó esik a cikkben a gyerekmolesztálásról! És nem arról konkrétan! Nem teszek igazságot, nem mondom meg a tutit, hanem két nézőpontot állítok szembe egymással, és nyitottá teszem a kérdést, hogy mi van ekkor és mi van akkor!

Felteszem a kérdést, még ha nincs is leírva!!!! Ha holnap téged Kedves Kommentelő vádolnak meg mindenfajta rendőrségi intézkedés helyett és előtt azzal, hogy molesztáltál egy gyereket, és tegyük fel kiderül, hogy hamisak a vádak és nem tettél ilyet, akkor hogyan éled le a további életed? Meg leszel örökre bélyegezve? IGEN Agyonfognak egyesek verni? IGEN Elbszódott az életed? IGEN

Ebbe gondoljatok már bele! Mert most ott tartunk, hogy mindenki gyereket molesztál az úszoedzéseken... ott tartunk, hogy brki, aki edzőként, szakvezetőként dolgozik, az gyerekmolesztáló!

Most ezen lehet kételkedni, de az események így maradnak meg az emberek agyában pár hét, hónap múlva, amikor a sztori lecsengett! Hiába kapják el a bűnöst! A legtöbbekben ott lesz a gondolat, hogy nem viszi abba az egyesületbe/sportágba a gyerekét, hiszen mindenki ilyen... Ezért káros, nem azért ami történt vele és vizsgálatot indítanak!

Fejesrob 2013.06.12. 13:52:07

@Szarvas Norbert: Igen, lehet, hogy elmesélte valakinek az pedig pénzt látott benne.

Maga a csaj pechjére elég szerencsétlen, az a típus, akit ha nem vesznek észre észreveteti magát, ami nem lenne baj, ha nem vonatkozna ez az összes ilyen szituációra.

A média is nyilván kihasználja, ez a típus félig elmegy attól is, ha szépen szólnak hozzá.

Ebből a sztoriból nem is ez érdekes, ez egyéni probléma, hanem azok a szereplők, akik az adófizetők pénzén alkalmatlanok.

kérődzőgiliszta 2013.06.12. 13:52:13

@fermion: Pont az ő ügye az egyik példa, ami miatt félek a bírósági vonaltól! Ugye, kimondták, a csaló nem hibás, csak aki benézte a csalást!
Mellesleg ilyen a magyar közgondolkodás!
Aki gyorsan hajt, az nem hibás, csak az, akit elkapnak miatta!

hopptarisznya 2013.06.12. 13:53:13

@Az állomány jelenleg a vacsorát hajtja végre: Ha csak simán előáll a molesztálós sztorival, senki nem kurvázná le. Így viszont ő nem áldozat, csak egy ingyenpunci, akit mellesleg még molesztáltak is gyerekkorában. Egyébként ahány pasinak most fejfájást okoz (jópénzért), meg is érdemelte a sorsát...

Netuddki. 2013.06.12. 13:56:47

Hát blogoló, neked is elég érdekes "lelkivilágod" lehet. Ki a tökömet érdekli, hogy aki anno meghúzta, megpofozta, zaklatta a csajt annak most "tönkremegy" az élete? Sőt, így kerülnek a dolgok a helyükre. Ha valaki valami fasságot csinál, csinált az bűnhődjön meg érte. Senki ne érezze magát biztonságban aki a zavarosban halászik...

fermion 2013.06.12. 13:58:13

@Wrex: lehet de sok atomfizikus nem szaladgál köztük!:D
Szóval azt mondod ,hogy az élsportolók csakis azért hoznak áldozatot ,hogy a nemzet büszke lehessen rájuk....pénz nem számít,azok a juttatások amiket kapnak azt sose fogadják el hisz nekik van gerincük és megélnek a nép szeretetéből.....nem fényevők hanem szeretetevők!:D
biztos én vagyok tudatlan de én egy ilyet se ismerek!

sötéthülye.tahóbarom 2013.06.12. 14:00:51

@Szarvas Norbert: @Szarvas Norbert: "em mondom meg a tutit, hanem két nézőpontot állítok szembe egymással, és nyitottá teszem a kérdést, hogy mi van ekkor és mi van akkor"

Hat ha valoban ez volt a celod, azert ugyan jarna egy kis pirospont, csak sajnos ez esetben kurva szarul csinaltad, mert a posztot elolvasva nagyon nem ez hallatszik ki belole. Annyira nem, hogy nem is nagyon hiszem, hogy valaha is ez volt a celod. Szerintem csak beszartal, hogy most kivetelesen nem lettel egyertelmuen nepszeru a ribancozassal, pedig a haveri korodben ezt szoktad meg.

idelle · http://egymondatban.blog.hu/ 2013.06.12. 14:01:02

"Az a baj, hogyha bebizonyosodik is, hogy hamisak a vádak, az úriember az életben le nem mossa magáról ezt a nyilvános megaláztatást, és mindenki gyanakodni fog rá. Amennyiben viszont jogosak a vádak, akkor miért nem hamarabb robbantott bombát, és miért nem a rendőrségen?"

vannak bizonyos témák, amelyekhez férfiaknak nem kellene vagy egyenesen nem lenne szabad hozzászólniuk.

ilyen leginkább az abortusz, de ilyen a nők elleni nemi erőszak és a a gyereklányok molesztálása is.

jó lett volna, ha a blogoló tartja magát ehhez.

genyamagyar 2013.06.12. 14:02:18

@Wrex: "Gergővel nem is dugtam, nem vágytam rá, férfiként már nem vonzott, és már a szeretőm is uncsi lett. Joggal kérdezhetnéd: akkor miért nem szakítottam velük?
Hát érdekből."

Tudod hány feleség nem válik el a férjétől és érdekből vele marad? Lehet, hogy éppen a te párod is. Akkor az is csak egy kurva.

Az élsportot meg el kéne törölni...

reccs 2013.06.12. 14:03:30

@Szarvas Norbert: Az a helyzet, hogy nem csak ő mondja, hanem többen is. Azt érteném, hogy neki miért érdeke, de a többinek?
Nem, nincs szó arról, azt hinnék, hogy mindenütt ez van, de nem az első vagy a második gyanús vagy zűrös ügy a magyar élsport körül. Egyébként igen, ez történik, ha egy túlértékelt szentté avatott valamiről kiderül, hogy főleg mocskos üzlet.
Azt mondod, a dolog lélektana érdekel, de a gyermekmolesztálás nem érdekel. És ha az a lényege?

fermion 2013.06.12. 14:03:45

@kérődzőgiliszta: jól mondod ,itt ebben a társadalomban valami nagyon félrecsúszott!ki tudja mióta?talán a tatárjárás után még normális volt hisz alig maradtak....:D
A jogrendszerről meg annyit.....ha te álltál volna a bíró előtt lehet nagyon más lett volna az ítélet....már ha nem vagy te is valami "fontos" ember..:D

alysz 2013.06.12. 14:05:03

@Szarvas Norbert: "Felteszem a kérdést, még ha nincs is leírva!!!! Ha holnap téged Kedves Kommentelő vádolnak meg mindenfajta rendőrségi intézkedés helyett és előtt azzal, hogy molesztáltál egy gyereket, és tegyük fel kiderül, hogy hamisak a vádak és nem tettél ilyet, akkor hogyan éled le a további életed? Meg leszel örökre bélyegezve? IGEN Agyonfognak egyesek verni? IGEN Elbszódott az életed? IGEN"

Te szerencsétlen, mikor fogod már fel, hogy nem csak Niki állítja h molesztálta az öreg? Miért véded?

narmer 2013.06.12. 14:08:45

@nadetényleg: Én nem ismerek a környezetemben ilyen történeteket, a nő meg annyit sem ér amennyit a szerző it leírogatott a védelmébe, vagy ellenére. Hazug kurvák mindig voltak és állítólag Kis László sem egy gáncsnélküli lovag.Ja, ami csúcs, a mamája sopánkodik, hogy, jaj tönkretették a lányát.

Az állomány jelenleg a vacsorát hajtja végre 2013.06.12. 14:09:11

@Szarvas Norbert: "Ennyi szó esik a cikkben a gyerekmolesztálásról!"

Nem éppen ennyi, hanem ez is:

"sok szülő pontosan emiatt (kurválkodás, molesztálás) nem fogja a gyerekét sportolni vinni"

Szegény, szegény aberrált bácsik. Egyébként dehogynem fogja, csak ahogy más is írta, nem beteg állatokhoz.

Amúgy ha a gyerekedet molesztálja egy ilyen szegény jó hírű edzőbácsi, akkor ugye lekurvázod majd a gyerekedet is, ugye.

Ha - mint minden egészséges nő - szereti majd felnőtt korában a szexet, de ezt letagadja, akkor ugye nem kurva. Csak ha beszél is róla. Akkor kurva. Ugye?

terrer 2013.06.12. 14:09:15

@Szarvas Norbert: "Mi az a pont, ahol a pénz és üzlet az erkölcs és élet fölé emelkedik? Mi a fontosabb? Mi ennek az üzletnek a lélektana?"

Neked mennyit fizettek, hogy védd a jelenlegi állapotokat? A kislányokat taperolókat, a cárokat, pofozkodókat.
Nézz körül, mit kaptál itt a nyakad közé... Neked vajon megérte? Netán érdekelt/érintett vagy?
Semmi sem történik ok nélkül, ez a világ egyik alapvetése. Te se ingyen töröd magad, nyilván. De mégis, mennyiért? Áruld már el... Csak úgy "üzleti lélektanilag", érted?!

kérődzőgiliszta 2013.06.12. 14:13:04

@alysz: Hát ez az!

A boxszövetség sem hajlandó addig lépni a bűncselekményt elkövető üdvöskével szemben, amíg nincs jogerős bírósági ítélet! Márpedig abban az esetben tényként lehet kezelni a bűntettet!

Szóval nem csak az uszodák környékén kéne odab@szni!

Megjegyzem, pislantsunk már oda, ki is a sportért felelős miniszter!

Na, akkor most húúúú....

Lilli_Csiribiri 2013.06.12. 14:14:41

@hopptarisznya: Hülyeség. Nem azt mondom, hogy soha nem volt még olyan eset a világ történetében hogy egy gyereket felbujtottak de ez az abszolút extrém kivétel. Az esetek 99,7%-ában amikor a gyerek ilyet állít igenis az igazat mondja és ha egy picit megkaparják az "hírbe hozott ártatlan ember/masszőr/pap/tanító/ jó szomszéd" múltját ez a legtöbb esetben be is bizonyosodik.

Newlacska 2013.06.12. 14:14:50

@reccs: Ezt a pénzügyi takarót azért kellett gyorsan elővenni, mert kényelmetlen lett a sok ekézés, amire nem jön érdemi válasz a tisztelt Cikkírótól. Hogy csak az motiválta a megírásában? Mmmmmm. Ez még leírva itt előttem is vicces.

spenci 2013.06.12. 14:17:05

"Niki könyve ráadásul az egész sportágra romboló hatással lesz, hiszen biztos vagyok abban, hogy sok szülő pontosan emiatt (kurválkodás, molesztálás) nem fogja a gyerekét sportolni vinni, ami senkinek sem jó."

Iszonyatos csúsztatás.
A lány név szerint megnevez edzőket / Nemes Zoltán, Egerszegi Klára /és egy sportvezetőt / Dr. Soós Csaba /, akik a sportág kifejezetten pozitív figurái, ebből következik, hogy el akarja kerülni az általánosítást, /és ezáltal sikerül is / az ő kifogástalan hozzáállásukról / pl Nemes Zoltán kiszolgáltatottságáról/ is ír.
Azt sem írja - mégcsak nem is sugallja -, hogy az egész élsport részt vesz a kicsapongásban.
Pl kb 6-8 vízilabdázót érintenek a történetei, egy válogatott keretben meg vannak kb 16-an, több olimpiát számítva meg kinn volt kb 26.
Az a szülő, aki a könyv miatt nem viszi le sportolni a gyerekét, pont olyan hülye, mint a poszt írója.

Wrex 2013.06.12. 14:20:07

@genyamagyar: Aki "nem válik el a férjétől és érdekből vele marad" az nem kurva hanem legfeljebb önző. Arról nem is beszélve hogy mi az az érdek, pl. a közös gyerek. Másrészt pedig itt szó nem volt férjről, hanem 1. valakiről akivel együtt járt, meg 2. valakiről akivel dugott, de mindkettőt unta. Na ez viszont tényleg kurva.

"Az élsportot meg el kéne törölni."
Azért mert te semmit se értél el az életben, nem úgy kéne reagálni hogy akkor mások se érjenek el semmit...

Wrex 2013.06.12. 14:23:18

@fermion: Nem tudatlan vagy, hanem szövegértési nehézségeid vannak (=hülye), vagy szándékosan csúsztatsz (=hazug).

fermion 2013.06.12. 14:24:05

Egy kérdés a posztolóhoz.
Élsport és az emberi tehetség viszonyáról:
Állítólag az emberi faj azért sikeresebb mint a többi állatfaj ,mert olyat tudott amit a többi nem és ez a tulajdonsága az intelligenciája (az esze) !
Nem azért emelkedtünk ki ,mert jobban tudunk futni mint a gepárdok,jobb úszók vagyunk mint a delfinek vagy könnyebben mászunk fel egy hegyre mint egy kecske....
Szóval a kérdésem:az élsportoló valóban a fajunk legkiemelkedőbb egyede a sporteredményeivel?
Az élsportnak semmi köze az emberi tehetséghez!!!!Az emberi tehetség az ember agyában lakik és nem az izmaiban!Azaz ember tehetséges aki képes alkotni !!!!!
na persze a futkározás és az úszás is kellemes dolog ha már az alkotásban elfáradt az Ember agya!

Magánvéleményem · http://maganvelemenyem.blog.hu/ 2013.06.12. 14:25:02

@Wrex: Érintett vagy, akarsz róla beszélni?

Tudod öregem, lehet szutyokkurvázni, de attól még nagy valószínűséggel igaz amit írt, többen megerősítették. Az élsport pedig mondvacsinált dolog, egyszerű cirkuszi akrobatákat képeznek, és a fellépőknek (sportolóknak) legtöbbször bagóval szúrják ki a szemét, kivéve a sztárokat (tenisz, sakk, fotball...) de ott azér láccik, ha valaki béna :-) ráadásul a csúcsig vezető útat sehol sem propagálják... szutyok az mind. Amerikában sem az az igazi kérdés, miből lett valaki multimilliomos, hanem az, hogyan tett szert az első millióra!

fermion 2013.06.12. 14:25:12

@Wrex: a k... anyád hazug és hülye!

Démonmac1 2013.06.12. 14:25:46

Kellett a sok komment, azért lett ez a téma.
Amúgy jobb lett volna a kaptafánál maradni.
Bár ezen írás után, már abban sem vagyok biztos, hogy a gazdasági hozzáértés rendben van.

euAgWzgmmtq7K 2013.06.12. 14:33:41

prűd vagy, és hipokrita. ha megtörténtek a könyben leírt dolgok, akkor miért is kéne elhallgatni? a benne szereplők beleegyezésével, részvételével történtek az aktusok, meg a zaklatás, meg tudomisén. az meg hogy sz. n. hogy fog elszámolni a családjával, stb. az meg talán az ő dolga, nem másé.
a történet meg nyilván a pénzről szól - mint az élsport, meg az egész világ. üdv a valóságban

Teljesítményfokozó sporttáplálkozás · http://teljesitmenyfokozosporttaplalkozas.blog.hu/ 2013.06.12. 14:36:25

@fermion: Egy kitűzött cél elérése több év alatt kiemelkedő tulajdonság, ami segített a túlélésben. Ez az ami becsülendő. A kreativitás vagy IQ semmire sem jó önmagában, kitartás nélkül.

kérődzőgiliszta 2013.06.12. 14:38:50

@fermion: Az élsport is az élet minden területén (itt nem csak az emberire gondolok!) megnyilvánuló versenyszellem megnyilvánulása. A lét és fajfenntartásért folyó versenyé.
Tévedés azt gondolni - látva a civilizációs vívmányokat - hogy az ember lényege sokat változott! Enni+baszni! A többi az körítés!

jánosbácsi (törölt) 2013.06.12. 14:39:09

@terrer: Kiderült az már számára, hogy védhetetlen álláspontot véd. Ezért is van úgy eltűnve. Biztos hogy zsetonért csinálja, és beleillik a többi tegnapi blogba. Szépen sorjában. 1 volt az indexen, aki a lényeggel foglalkozott: a pedofiliával és a verekedő eddzőkkel.
Valakik fizetnek ezekért a cikkekért és azért hogy mind szépen kikerüljön a főtáblára a 2 nagynál ( Index, Origo). Valakik szólnak valakiknek....ismert séma. A szerencse az, hogy a társadalomban még mindig van önvédelmi reflex egyrészt a bűnözéssel kapcsolatban és a bűnözés védelmezőivel kapcsolatban.

fermion 2013.06.12. 14:40:36

@Teljesítményfokozó sporttáplálkozás:látom te nem vagy alkotó elme ,mert nem ismered a lefolyását.
Talán ha tanultál volna valami tisztességes emberi szakmát akkor nem értetlenkednél ilyen bután....tanulni sosem késő!Hajrá!A nemzet neked szurkol majd ebben is!:D

jánosbácsi (törölt) 2013.06.12. 14:42:14

Ebből is látszik hogy akik gazdasági hozzáértésből élnek, nagyon nincsenek jóban az erkölccsel és az etikával: konkrétan azt se tudja mi az.

fermion 2013.06.12. 14:44:33

@kérődzőgiliszta: igen az alapvető ösztöneink dominánsak a mindennapjainkban is hisz ha nem így lenne kihaltunk volna már.na de aki csak az ösztöneinek él az csak vegetál!
Azt mondod ,hogy az emberek többsége olyan amit te mondasz?Lehet ,de akkor nem is él 7 milliárd Ember ezen a bolygón!

Netuddki. 2013.06.12. 14:47:56

@idelle: Hát igen, annak idején a csajnak pszichológus kellett volna és nem az, hogy végigmenjen rajta az úszócsapat edzőstül mindenestül. Ezért nem a "kiszivárogtatót" kellene ekézni, hanem talán azokat akik kihasználták a csaj helyzetét...

tejcsokoládé (törölt) 2013.06.12. 14:48:46

én csak annyit kérdeznék, vajon Egerszegi Krisztina is megírt volna egy ilyen könyvet? ő inkább sportolt, ez a csaj meg kúrt.
elítélem a kegyetlenkedést, a pedofília minden formáját, de ez a csaj a fröcsögésével semmivel sem különb náluk...

jánosbácsi (törölt) 2013.06.12. 14:49:15

"Mert kell egy őszinte hang gazdasági kérdésekben"....mindent csak pénz alapon képes szemlélni.....

tejcsokoládé (törölt) 2013.06.12. 14:50:28

@fermion: de ha egyszer az? miért nevezzük harmatos virágnak, amikor egy ordas kurva?

Wrex 2013.06.12. 14:50:39

@Magánvéleményem: "többen megerősítették"
Többen pedig cáfolták. Másrészt pedig attól hogy molesztálták, az a logikus következtetés nem változik hogy ő egy önző kurva.

"Az élsport pedig mondvacsinált dolog, egyszerű cirkuszi akrobatákat képeznek"
Azok az "egyszerű cirkuszi akrobaták" olyanokat tudnak, amikre te sosem leszel képes. Mellesleg a valódi cirkuszi akrobaták is, és legalább ugyanannyit edzenek. Nekik ez a munkájuk. És egyikük-másikuk a világon a legjobb benne. Te mennyire vagy jó abban amit csinálsz?

Netuddki. 2013.06.12. 14:52:13

@kérődzőgiliszta: "Tévedés azt gondolni - látva a civilizációs vívmányokat - hogy az ember lényege sokat változott! Enni+baszni! A többi az körítés!"

Ha ez így lenne akkor anyád nem tudna végigmenni az utcán, hogy közben 10-en meg ne basznák közbe. Azért élünk civilizációban és azért vannak a törvények, hogy ez ne így legyen...

flamer 2013.06.12. 14:52:36

@tejcsokoládé: Egerszegi Krisztinát a politika prostituálta egy darabig (meg a Danone), az is elég szomorú ügy volt.

Wrex 2013.06.12. 14:53:16

@fermion: Egyszerű logikai következtetés volt amit írtam. Ha szépen kéred akkor el is magyarázom, bár a hozzászólásod alapján inkább hülye vagy mint hazug.

jánosbácsi (törölt) 2013.06.12. 14:56:03

@Wrex: Mit cáfoltak? Mert velük nem történt meg, akkor az cáfolat arra hogy mással meg igen?!

Mondjuk Téged leütnek az utcán, és megkérdeznek egy másik járókelőt: önt is leütötték? Nem, engem nem! Látod vazze téged se ütöttek le, meg vagy cáfolva.

Micsoda hülyeség!

Roan 2013.06.12. 14:58:20

Nyilván lehet negatív hatása a sportra egy ilyen könyvnek, de ezt kissé eltúlzottnak érzem a posztnál. A Fehér tenyér esetében is előkerültek a vészharangot kongatók, hogy majd senki sem akar tornásznak menni, de ez egyelőre nem jött be. Azokat meg nem tudom sajnálni, akik magukra ismertek a könyvben, mert ők is aktívan tettek azért, hogy belekerüljenek.

titkosgyilkos 2013.06.12. 15:02:29

"Ugyanis amit Niki csinált, az elképesztően etikátlan, hiszen ilyent nem lehet megtenni senkivel még akkor sem, ha a sztorik név nélküliek, és ha a másiknak volt párkapcsolata."

Ó, szegény áldozatok!
A csajszi nyilván bedrogozta, lekötözte, marék viagrával megtömte őket, úgy hancúrozott velük.
Önszántukból eszükbe sem jutott volna félrekúrni, ó dehogy!

n.b.: a csajszi számomra sem tűnik észlénynek, ezért kételyeim vannak, mennyire sikerül majd megragadnia a celeb-világban, amit annyira szeretne, de: amiről ír, az lehet, hogy kellemetlen egyeseknek, de ők is tehetnek róla. Nem kell az egyik felet lekurvázni, a másik fél szerepét a történetben meg bagatellizálni.

fermion 2013.06.12. 15:04:33

@Teljesítményfokozó sporttáplálkozás: ja te is egy ezredik sóbert vagy?:D
én inkább nem mutatom meg az enyéim ,mert megijednél tőlük!
fizikussal akarsz a teljesítményről vitázni....elismerem, bátor az vagy !:D
kezdhetjük mindjárt a könyved 3.3 szakaszával:energia
mi az energia?

fermion 2013.06.12. 15:05:46

@Wrex: bunkóval nem kommunikálok!

fermion 2013.06.12. 15:08:04

@tejcsokoládé: igazad van harmatos virág az már sose lesz belőle!:)

czjanos 2013.06.12. 15:09:55

Nyilván nem azok a hibásak, akik pofonokat osztottak, többek által megerősítetten "illetlenkedtek" fiatalkorúakkal, netán félredugtak a párkapcsolatukból, hanem az, aki ezeket a szennyeseket kiteregeti. Mert, ugye, kiderült, hogy voltak pofonok, volt papuccsal való verés és hát masszírozni is kellett a fiatal sportolókat. Mindez persze mit sem von le az élvonalbeli úszók sikereiből, eredményeiből.

okl.szakfordító 2013.06.12. 15:17:50

@genyamagyar: Veled is maximálisan egyetértek.

Wrex 2013.06.12. 15:20:10

@jánosbácsi: Látom, nem olvastad el a levelüket.

Netuddki. 2013.06.12. 15:20:41

@Roan: "Nyilván lehet negatív hatása a sportra egy ilyen könyvnek"

Az miért lenne negatív hatás, ha ezentúl komolyabban veszik a molesztálási gyanúkat? Vagy ezentúl a sportolók is jobban ügyelnek arra kivel és mikor fekszenek össze? Az alkoholizálásokról nem is beszélve...

Wrex 2013.06.12. 15:20:42

@fermion: Telesírom a párnámat, de tényleg!

fermion 2013.06.12. 15:20:58

@Teljesítményfokozó sporttáplálkozás: végig néztem a műved tartalomjegyzékét.....nos ez a könyv egy fizikusnak csak egy mesekönyv!
kezdjük mindjárt az elején hol a matematikai vagy esetleg a fizikai modelled az emberi testre?
Mivel az ember a gravitációs térben mozog ,nos illet volna a könyv elején bizonyítani ,hogy konzervatív erőtér ,mert enélkül az energiát elég nehéz definiálni!vagy lemaradt az appendix (ott vezetted le) ezért nem találtam?

okl.szakfordító 2013.06.12. 15:23:12

@magyar ember teli szájjal: Veled is maximálisan egyetértek; és a hasonló kommentekkel is, örülök, hogy értelmes és bátor emberek is vannak és nem hagyják szó nélkül a vérlázító baromságokat.

Több kommentre sajnos, nincs lehetőségem, mert sürgős és nagy munkám van.

Köszönettel: okl. szakfordító

Teljesítményfokozó sporttáplálkozás · http://teljesitmenyfokozosporttaplalkozas.blog.hu/ 2013.06.12. 15:23:24

@fermion: Kevered a tudományokat "mester"! :D Ebben nem vagy kompetens. Vegyél be egy kis gravitációt az agitáltságodra. ;)

manager2008 2013.06.12. 15:26:09

Azért érdekes hogy mekkora ész lesz utólag mindenki. A története a Niki lánynak igaz lehet. Tuti. Volt úszó barátnőm és láttam mi megy vele. Ha rákérdeztem dolgokra, akkor lényegtelen eseménynek állította be. Egyszerűen megszokta a dolgot, és nem is zavarta egyáltalán. Nem tudom mit írt le a Niki (nem olvastam) de lehetne ilyen könyvet írni egy párat. A fokozatosság csodákat tesz. Azért gondolkozzunk már, nem olyan rossz érzés ha simogatnak valakit. Arról nem volt fogalma 13-14 évesen hogy ez olyan borzasztó lehet, azt érezte hogy nem kell beszélni róla, de ha ügyes volt az edző, masszőr stb. akkor felépített egy olyan légkört hogy ő kiváltságosnak érezte magát és egy darabig nem állt ellen. Amikor meg igen akkor hagyták a fenébe, mert jött az utánpótlás. Valami olyasmi lehetett ez hogy a lány azt érezte ő bent van egy körben, rengeteg előnnyel, vele foglalkoznak, a legjobbat kapja, és ebben ez is benne van. Ha szól, ellenáll stb. akkor kikerül és az egész befektetett munka megy a kukába. Néha kicsit éreztették is ezt vele, és akkor a folyatás mellett döntött. A szülőknek más kamasz lány sem mondja el mit csinál vele a többi srác a bulikban. Ő már nagy lány, az otthoniak meg különben is őskövületek, nem értenek meg semmit. "Anyám te ezt nem érted" és passz.. A feleség is csak a válóperben hord össze mindent a férje ellen, addig csak élvezi az előnyöket és az anyagiakat, aztán hirtelen megvilágosodik ha feltűnik az új pasi.

Teljesítményfokozó sporttáplálkozás · http://teljesitmenyfokozosporttaplalkozas.blog.hu/ 2013.06.12. 15:26:37

@fermion: Ő egy rendőr, nekem meg a Semmelweis egyetem egészségtudományi karán ismerős a képzés. Probléma? Fizikusok műtik a vakbeled? :D

borinborin (törölt) 2013.06.12. 15:26:59

@hopptarisznya:
Pont te beszélsz, prostikhoz járó nőgyűlölő, szerencsétlenség...Fizetsz azért, hogy egyáltalán hozzád érjenek. Szánalmas.

fermion 2013.06.12. 15:28:42

@Teljesítményfokozó sporttáplálkozás: ja ,hogy osztod az észt de 3-ig se tudsz számolni!nevetséges vagy!A tudomány nyelve a matematika...ja te csak egy élsportoló vagy téged ez nem érdekel?:D

fermion 2013.06.12. 15:31:16

@Teljesítményfokozó sporttáplálkozás:
ha én elromlok megjavítom magam!gondolod a fajtádra bíznám magam?na ne nevettess ,mert kiugrik a vakbelem!:D

borinborin (törölt) 2013.06.12. 15:31:29

@manager2008:

Ezeket előadod nőrokonaidnak is?
Vagy csak itt, sunyiban éled ki magad?

g-dúrban zúgó kabóca 2013.06.12. 15:31:31

„Ami az edzőtáborban történik, az az edzőtáborban marad”.

Hogy mi van???

ember, ha ezt tényleg így gondolod, hát olyan mélyen az általad nemzet kurvájának nevezett lány alatt vagy, hogy alapszintű leckéket vehetnél tőle erkölcstanból.

manager2008 2013.06.12. 15:33:57

A másik vetülete ennek a dolognak, hogy ki gondolja azt, hogy az úszó, az edző és a masszőr mind egy lovagrend tagjai, és az IQ is veri náluk a Nobel díjasok szintjét? Talán nézzük meg a nyilatkozatokat amikor egy verseny előtt vagy után kérdezi őket a riporter. Fizikailag top szintre pörgetett, a monoton helyzeteket jól tűrő emberek, akiknek kell egy kis izgalom, és motiváció miért legyenek ott ahol vannak. Folyamatosan megmondják neki mit csináljon, ellentmondás nincs, és nem is lehet, miért pont a simogatásnak mondana ellen amikor az jó?

fermion 2013.06.12. 15:35:39

@Teljesítményfokozó sporttáplálkozás: még az se vagy?valami műtőssegéd vagy szakápoló?vagy valami gyógytornász?bukfencből írtad a szakdolgozatod?:D
ne használj olyan fogalmakat amiről gőzöd sincs ,mert csak fokozod a nevetségességed!

manager2008 2013.06.12. 15:37:10

@borinborin: Szeretnél izgalmas részleteket hallani vagy mi van?

vittore 2013.06.12. 15:39:06

@alysz: Valóban. A "köznép" hajlamos bizonyos embereket (pl. sportoló, rendőr, tűzoltó, pap bácsik... stb) úgy kezelni mintha ők nem is emberek lennének a maguk kis-nagy gyarlóságaival, hanem valamilyen más faj. Rendőrszálló közelében lakom, tudnék mesélni. :)

Teljesítményfokozó sporttáplálkozás · http://teljesitmenyfokozosporttaplalkozas.blog.hu/ 2013.06.12. 15:39:46

@fermion: Amíg ez nem akadályoz a munkádban addig semmi gond. Erdős Pál is stimulánsokon élt, másnak meg más a gondja. Mondjuk neki nem volt ekkora arca mint neked. :)

Magánvéleményem · http://maganvelemenyem.blog.hu/ 2013.06.12. 15:43:27

@Wrex: Igen, olyasmikre képesek amire én nem, ettől még cirkuszi akrobaták maradnak, számomra nem fétisek, eccerü emberek, akiket a politika hájpol.
Ó, és mint egyszerű emberek, nem is különbek annál, van köztük becsületes, van köztük törtető, van szégyelős, és van aki megmutatja a "titkos" életét, és persze van aki egy követ fúj a vezetőséggel, mert a nyomukba akar majd lépni....

Igen önző, de nem kurva, lehet azt mondani rá, hogy ledér, könnyűvérű, kikapós, de semmiképp nem kurva. Ó igen, és valószínűleg igazat mond. És valószínűleg attól lett olyan amilyen, hogy molesztálták, bántalmazták. Inkább vigyázz, és figyelj a gyerekedre, nehogy kiderüljön, hogy őt is buzerálta egy "Kicsi Bácsi"!

Attól, hogy valaki élsportoló, még ugyanolyan ember marad, és főleg a gyerekként megélt bántalmazás nagyon durva nyomokat hagy.
A molesztáló masszőrt pedig már nem lehet elítélni, az elévülés miatt, de jó tudni, hogy a jelenség létezik, és jó tudni azt is, hogy a sportvezetés nem csak a magasabb szinten, hanem már az edzők és masszőrök szintjén is összezár, és mindent megpróbálnak elkenni ha sárosak!

fermion 2013.06.12. 15:44:00

@Teljesítményfokozó sporttáplálkozás: és te Erdőshöz hasonlítod magad?és még nekem nagy az arcom?
Az arcoskodást te kezdted a mesekönyveddel.....én a helyedben visszakérném a pénzt a SOTE-tól ,mert nem tanítottak meg a tudományos gondolkodásra!kidobott pénz volt!:D

belekotyogok 2013.06.12. 15:44:42

@Szarvas Norbert: És azért nem vinnéd, mert SZepesi megírta, vagy azért, mert a masszőr tapizza, az edző meg veri a gyerekedet?

Magánvéleményem · http://maganvelemenyem.blog.hu/ 2013.06.12. 15:45:15

@tejcsokoládé: Fröcsögés? Tényeket közölt, ahogy korábban az egyik női teniszező is. Az hogy téged ez frusztrál, már a Te gondod, attól hogy nem beszélsz róla a tény még tény marad :-)

Magánvéleményem · http://maganvelemenyem.blog.hu/ 2013.06.12. 15:48:10

@tejcsokoládé: Azért, mert a kurva szó a prostituáltak meghatározására szolgál, itt a ledér, könnyűvérű, kikapós (stb) a helyénvaló szóhasználat.

Ha édesanyád egynél több férfivel bújt össze életében, akkor Ő is kurva?

Teljesítményfokozó sporttáplálkozás · http://teljesitmenyfokozosporttaplalkozas.blog.hu/ 2013.06.12. 15:49:06

@fermion: Téged hasonlítottalak hozzá. Még mindig nem tudsz olvasni (szöveget értelmezni). :D

fermion 2013.06.12. 15:56:32

@Teljesítményfokozó sporttáplálkozás: szerintem te nem tudsz vakbelet operálni hisz ahhoz orvosi szakvizsga kell!Amúgy fizikusok nélkül még mindig a vizelet kóstolgatásban merülne ki a ti nagy tudományotok....diagnosztika és laborvizsgálatok nélkül annyit tudnátok javítani egy elromlott emberi testen mint a portás bácsi!nem véletlen ,hogy a ti képzésetek nem ttk-n történik.....sose volt igazi tudomány az orvoslás.

sas70 2013.06.12. 15:57:37

Milyen csúnya dolog, amikor a piedesztára emelt, álszent, prűd stb. sportról lerántja valaki a leplet és kiderül, hogy az a valóságban milyen. Persze nem az a hibás, aki a felesége/férje mellett félrekefél, hanem az aki ezt elmondja! Persze nem szép dolog kiteregetni a szennyest, csak irritáló, hogy valaki játssza szentet, miközben pl. az öltözőben keféli a sport társ nőt!

Anno az edzőtáborban két dolog érdekelt bennünket a pia, meg a pina. Az edzéseket letudtuk és ment mindenki az ágyába vagy más ágyába. A harmadik naptól már általában megvoltak a párok és vegyesek lettek a szobák. És a szex tényleg baromi jól kikapcsol és még a teljesítményt is fokozza.

Az olimpián 560ezer darab óvszer fogyott el, illetve annyit biztosítottak a rendezők és tuti, hogy mindenki vitt is magával. Lehetne numerabecsléseket csinálni, de szerintem lényegtelen.
Az egyik reptér vámmentes boltjában találkoztam nemrég egy sportcsapattal, zömében három dolgot vettek: piát, óvszert, csokoládét. A többit mindenki sejtheti!

fermion 2013.06.12. 15:58:52

@Teljesítményfokozó sporttáplálkozás: értelmetlenül megfogalmazott mondatokat valóban nem értem!nálunk pontosan szokás fogalmazni!mi precízek vagyunk!

Teljesítményfokozó sporttáplálkozás · http://teljesitmenyfokozosporttaplalkozas.blog.hu/ 2013.06.12. 16:06:01

@fermion: Lélegezz mélyeket. Érthetően írtam, csak túl vagy pörögve. Nem volna jó egy "szélütést kapott a neten vitatkozó fizikus, a takarítónő talált rá" cikket olvasni holnap a lapokban.

/A posztoló talán moderálhatja is pár hozzászólásunkat, nagyon OFF./

okl.szakfordító 2013.06.12. 16:08:46

@jánosbácsi: Köszönöm sokadszor is az értelmes, becsületes hozzászólásokat.

Elijah_Baley 2013.06.12. 16:12:16

sakkozni köll, az nem olyan kurvás sport.

fermion 2013.06.12. 16:13:07

@Teljesítményfokozó sporttáplálkozás: én haláli nyugodt vagyok!rossz a diagnózisod!:D
láthatod milyen jó ember vagyok,mert segítek megtalálnod a helyed a tudás és intelligencia piramisán!gondolom ezt is eltitkolták előled a SOTE-n ,hogy létezik egy ilyen piramis....én már meg se lepődöm ezen!:)

Teljesítményfokozó sporttáplálkozás · http://teljesitmenyfokozosporttaplalkozas.blog.hu/ 2013.06.12. 16:13:19

Erőszak sportoló gyermekek ellen - UNICEF kérdőív, töltsétek ki!

"GYERMEKEK A SPORTBAN UNICEF Magyar Bizottság

A KÉRDŐÍVRŐL
A rendszeres testmozgás nagyon fontos a gyermekek életében. A sport nagymértékben hozzájárulhat a gyermekek egészséges testi és lelki fejlődéséhez. Sajnos azonban néha a gyermekek nem csak pozitív élményeket szereznek. A csapattársak, vagy a felnőttek viselkedése, a sportolás légköre jó esetben pozitív és megerősítő, rossz esetben viszont erőszakos és bántalmazó.

Mivel Magyarországon egyelőre semmilyen adattal nem rendelkezünk a témában, első lépésként fel kell mérnünk, hogy a sporthoz kapcsolódóan milyen élményeket, tapasztalatokat szereznek a gyermekek."

docs.google.com/forms/d/1QD0ZudmFsCwxkqjFnxGePXxFvfRGs3zG7nTODaf-X28/viewform?pli=1

(Eredeti UNICEF link: www.facebook.com/photo.php?fbid=10151435749100814&set=a.431285950813.226377.289633770813&type=1&theater )

Wrex 2013.06.12. 16:13:46

@Magánvéleményem:

"számomra nem fétisek, eccerü emberek, akiket a politika hájpol"
Azért egy tetszőleges világbajnokot (vagy csak egy szimpla országos bajnokot akár) "eccerü ember"-nek titulálni kb. annyi, mint egy Trabantot és egy Bugatti Veyront egy kalap alá venni, csak azért mert négy kereke van. Hogy ezek az "eccerü emberek" mit csinálnak a magánéletükben, az más tészta, de az edzéseken azért hajtanak, hogy jobbak legyenek. Másoknál, és saját maguknál is. És ez mindenképpen példaértékű. Az hogy te soha semmit nem értél el, nem úgy kéne kompenzálni hogy másokat is lehúzol a szintedre.

A politika pedig rendszerint csak azokat "hájpolja", akik világversenyeken tesznek le valamit az asztalra. Ráadásul azokból se mindet.

"de nem kurva"
Érdekből dugott sok más emberrel = kurva.

Teljesítményfokozó sporttáplálkozás · http://teljesitmenyfokozosporttaplalkozas.blog.hu/ 2013.06.12. 16:16:19

@fermion: Ügyesen titkolod. Minden mondat után "!". Lehetne !!!!!444444 is :) Ettől nem látszol okosabbnak. A szövegértésed sem javul.

Wrex 2013.06.12. 16:19:26

@Magánvéleményem: "de jó tudni, hogy a jelenség létezik"
Mármint hogy idősebb pasasok fiatal lányokat molesztálnak? Hát képzeld, pl. a középkorban tökre elfogadott volt ilyen korú gyerekeket akár kiházasítani is. Úgyhogy igen, a jelenség létezik, párezer (pártízezer) éve, jó reggelt.

Teljesítményfokozó sporttáplálkozás · http://teljesitmenyfokozosporttaplalkozas.blog.hu/ 2013.06.12. 16:22:38

@fermion: Ismerem az IQ-m. Nem vagyok extrém okos, nagyon ostoba sem. Ha ettől megnyugszol elhiszem, hogy okosabb vagy! Foglalkozzunk a témával.

blah 2013.06.12. 16:23:43

Szerintem, hogy ki hogyan kivel az magánügy. Az, hogy erre sokan kíváncsiak csak azt mutatja mennyire unalmas is az élete bizonyos embereknek. Egy színvonal, csodás egymásra találás. Mi itt a gond? Eddig nem tudtuk, hogy az emberek különbözőek és a parasztkodásnak, IQ harcnak vannak fokozatai? Persze értem, hogy szokni kell a szitut de ilyen a világ, ezért népszerű a facebook, instagram vagy ezért számíthat követendő példának egy rapper vagy egy filmben látott viselkedési minta. Mindenki szeretne nyomot hagyni a világban. Embere válogatja, hogy kinek mi a szánalmas vagy kinek mit jelent "nyomot hagyni"...

hollario 2013.06.12. 16:24:03

@Wrex: Ezek a senkik adózzák össze a doppingravalódat, te nyomorult.

fermion 2013.06.12. 16:25:52

@Teljesítményfokozó sporttáplálkozás: ja érveid és álláspontod nincs csak a személyeskedés megy mint az oviban!Na igen a vitatkozásnak is megvan a logikája aminek ismeretével úgy látszik szintén nem rendelkezel.Én már sajnálom azt az embert aki a kezeid közé kerül!:D
Lehet jobb lenne ha csak könyveket írnál azzal talán sok ember életét megmenthetnéd.....na persze ez csak egy felvetés......:D
további jó garázdálkodást kívánok neked a "gyógyításban"!:D

Teljesítményfokozó sporttáplálkozás · http://teljesitmenyfokozosporttaplalkozas.blog.hu/ 2013.06.12. 16:31:13

@fermion: Ne itt vezesd le a feszültséged. Vitatkozhatnánk ha volna mondanivalód, témához kapcsolódó gondolatod. Ami nincs. Viszont használod már ezt ".", tehát fejlődőképes vagy.

Magánvéleményem · http://maganvelemenyem.blog.hu/ 2013.06.12. 16:35:48

@Wrex: Azért az erős feltételezés, hogy azért dugott sok emberrel az edzőtáborban, hogy később majd jól megírja az aktusokat pénzért... :-)

Gloyva (törölt) 2013.06.12. 16:38:40

Ami a könyvet illeti, egyrészt az, hogy ma Magyarországon ez ekkora médiafigyelmet kap, az szerintem kétségbeejtő! Hetek óta mást se hallani, mint hogy szegény lánynak mennyit kellett szenvedni, kikkel dugott, stb. Ha tényleg megtörtént is minden, amit leír, akkor ahogy a poszt írója is taglalja, miért csak most derült ki és miért nem a rendőrségre ment? Másrészről viszont a sportolói társadalom többi tagja is elég alacsony szellemi színvonalról tett tanúbizonyságot, amikor szinte elkezdtek versenyezni, hogy ki is mert magára a könyvben! Ha esetleg én érintett lennék a dologban, akkor lapítanék, mint a szar a fűben! Ami pedig a pedofíliával megvádolt masszőrt illeti, szerintem magáért beszél az, hogy Szepesin kívül eddig még egyetlen úszónő nem vádolta meg. Médiacirkusz az egész. De mondom, szerintem az a legocsmányabb, ahogy a fél ország ezen csámcsog! Edzőtáborban, versenyek előtt szexelt egy jó párszor. Ki nem szarja le? Szerintem ez mindenkinek a magánügye kellene, hogy legyen! És mindenki úgy csinál, mintha akkora ritkaság lenne, hogy egy-két házas ember (akár férfi, akár nő) félrekefél néhanapján. Csak azért az egész felhajtás, mert ismertek. Felfújják az egészet, a bulvármédia meg két kézzel söpri be a rengeteg pénzt, amit a pletykára éhes átlagmagyar fizet ezért a szemétért! Úgyhogy szerintem teljes mértékben igaza van poszt írójának, a pénzről szól az egész. A Blikk, a Bors, meg a többi ilyen papír és elektronikus alapú médiahulladék kaszál, Nikike meg megkapja a maga részét az egészből! Egy hónapig mindenki róla beszél, aztán elfelejtik, leszarják, ki-ki a saját vérmérséklete szerint! Panem et circenses!

kérődzőgiliszta 2013.06.12. 16:40:35

@kovi1970: Persze, a véleménykülönbséged kifejtéséhez szükség volt egy kis anyázásra!

Ejej!

Csak halkan jegyzem meg, hogy a SzN könyv kapcsán sincs más egyébről szó a hírekben és a kommentekben, mint ki kivel, hogyan, etc. Meg SzN most mennyit keres mindezen. Aki pro vagy kontra szól hozzá, azt ki pénzeli, stb.

Az embereket a b@szás és a pénz érdekli! Meg a két dologgal kapcsolatos erőszak. A bulvár ebből él.

Az erkölcsi, mentális kérdések le vannak szarva.

hopptarisznya 2013.06.12. 16:41:37

@borinborin: nem cicám. Én azért fizetek primkó kurváknak, hogy a Szepesi Nikolett-féle ingyenkurvák kihagyjanak a könyvükből.

Magánvéleményem · http://maganvelemenyem.blog.hu/ 2013.06.12. 16:41:46

@Wrex: Az, hogy párszáz éve ez még törvényes, de legalábbis elfogadott volt, nem jelenti azt, hogy ezt most is el kell tűrni és el kell kendőzni.

Felvilágosítalak, ez ma már bűncselekmény!

Hivatalból üldözendő! Ha tudtoddal történik, akkor minimum bűnpártoló vagy, de lehet hogy bűnrészes. Állampolgári kötelességed feljelenteni az ilyen "Kicsi Bácsi" féle pedofil állatokat. Nem mérlegelhetsz, kötelességed!

röhögő 2013.06.12. 16:43:02

@Fejesrob: Má ráj5tem. Visszafele olvastam a cuccost

kérődzőgiliszta 2013.06.12. 16:45:50

@hopptarisznya: Szóval te vagy a kicsif@szú, nagyfülű szőrös és borzalmasan büdös, akit ütni kell, hogy jó legyen. Akiről a profiqrvák mesélnek a halpiacon!

röhögő 2013.06.12. 16:50:45

@kérődzőgiliszta: Mesélj! Milyen extráid vannak még?

Túrós (törölt) 2013.06.12. 16:52:19

ez a nő annyira ronda hogy az egész könyvet nem is hiszem el

Wrex 2013.06.12. 16:56:26

@Magánvéleményem: Jól van, úgy látszik kezdesz te is úgy viselkedni mint az a másik hozzászóló akinek ezt írtam:
"Nem tudatlan vagy, hanem szövegértési nehézségeid vannak (=hülye), vagy szándékosan csúsztatsz (=hazug)."
Segítek: én nem írtam sehol, hogy "azért dugott sok emberrel az edzőtáborban, hogy később majd jól megírja az aktusokat pénzért". Hanem ezt: "Érdekből dugott sok más emberrel."

"Érdek" =/= "később majd jól megírja az aktusokat pénzért". Számos más érdeke fűződhetett hozzá, akár anyagi is, de nyilvánvaló hogy tizenakárhány évesen NEM abból az érdekből dugott másokkal hogy majd tíz év múlva írjon könyvet.

Hajdú Peter 2013.06.12. 16:56:29

@Magánvéleményem:
"Állampolgári kötelességed feljelenteni az ilyen "Kicsi Bácsi" féle pedofil állatokat. "

Nem mintha a pedofil szexualitassal barmilyen problema lenne, de azt megis honnan veszed, hogy pedofil volt ? Mert a tenyek nem ezt mutatjak. Aki 12-13 evesek irant vonzodik szexualisan, az biztosan nem pedofil. Ez normal heteroszexualitas.

Melee 2013.06.12. 16:56:51

@Wrex: "Mármint hogy idősebb pasasok fiatal lányokat molesztálnak? Hát képzeld, pl. a középkorban tökre elfogadott volt ilyen korú gyerekeket akár kiházasítani is. Úgyhogy igen, a jelenség létezik, párezer (pártízezer) éve, jó reggelt. "

A középkorban a földesurak saját földjeiken dolgozó parasztok felett élet-halál urai voltak, tetszés szerint halálra kínoztathattak egypárat, ha éppen így szottyant kedvük. Ez akkoriban tökre elfogadott volt. Ezt is visszasírod te pedofil gyökér?!? A pedofíliát csak az védi, aki molesztálóként érintett benne.

Wrex 2013.06.12. 16:58:36

@Magánvéleményem: Kíváncsi voltam hogy lecsapod-e ezt a labdát, és igen. Ennek megfelelően csak ismételni tudom magamat: "szövegértési nehézségeid vannak (=hülye), vagy szándékosan csúsztatsz (=hazug)". És ezúttal nem fejtem ki hogy miért, ha megmutatod az apukádnak, talán elmagyarázza neked.

Wrex 2013.06.12. 16:59:09

@Melee: ahogy fentebb is írtam: "szövegértési nehézségeid vannak (=hülye), vagy szándékosan csúsztatsz (=hazug)".

Melee 2013.06.12. 17:00:05

@Hajdú Peter: "Aki 12-13 evesek irant vonzodik szexualisan, az biztosan nem pedofil. Ez normal heteroszexualitas."

Szóval te 12-13 évesekhez vonzódsz szexuálisan, és nem tartod magad pedofilnak. Biztos megerősít a hitedben, hogy a 20 évesek már hidegen hagynak szexuális téren, ugye?

Melee 2013.06.12. 17:07:10

@Wrex: Az, hogy középkori nézeteiddel nem értesz másokat, akik a mai világban gondolkodnak lehet mások hibája, de a tied is. Gondolkodj el ezen - már ha sikerül.

Magánvéleményem · http://maganvelemenyem.blog.hu/ 2013.06.12. 17:09:24

@Wrex: Az élsportolót azért fizetik, hogy eddzen, és jobb legyen a másik pályatársánál. Ez egy szimpla szakma. És nem trabant, és nem bugatti.... még hogy bugatti röhejes
Minden élsportoló abból él, mint a többi celeb, az emberek kíváncsiságából. Ha a kutyát nem érdekelnék a versenyek (mint ahogy vannak ilyen sportágak), akkor nem is lennének hájpolva, nem lenne pénz az "élsport"-ra, nem lenne élsport, nem lenne értelmezve az a szó, hogy "élsport".

Hogy, ilyen nincs? De van! Ott vannak a magyar sárkányhajósok, nincsenek hájpolva mégis a világ élvonalában vannak... fizetést nem is nagyon kapnak, pedig igazi élsportolók ők is

(csak épp nincsenek mesteredzőik, akik gyerekekkel kegyetlenkednek, nincsenek masszőreik akik a gyerekeket fogdosnak...)

a szó nemesebbik értelmében, és mégsem jut eszükbe, hogy ők bárkinél is különbek lennének! Jobbára saját maguk fedezik a versenyzésük költségét...
Maradjunk annyiban, hogy az olimpiai "élsport" egy majomcirkusz, amire kegyetlen módszerekkel készítenek fel gyerekeket, testi és leki nyomorékok lesznek a 30-as éveikre a legtöbben, mindezt azért, hogy nacionalista és politikai célokra fel lehessen használni az általuk elért eredményt.
Nyomorult celebeket nevelnek, kihasználják őket, és azt a sok ezret is, akiket megdarálva kiköpnek, akiknek nem sikerül az eredményeket hozni, mert idő előtt nyomorodnak meg!
Csak sajnálni tudom ezeket a gyerekeket, hogy a szülők hagyták hogy az történjen velük, illetve azt, hogy a szülők önként és dalolva juttatják az edzők és a "Kicsi Bácsik" kezére a saját gyerekeiket, hátha ők lesznek a következő olimpikonok, és akkor majd nekik milyen jó lesz...

Hajdú Peter 2013.06.12. 17:10:15

@Melee: Lenyegtelen, hogy en kiket tartok szexualisan vonzonak. A lenyeg, hogy a pedofil szexualitasu emberek, a nemileg ERETLEN emberek irant vonzodnak szexualisan(kb a 10 ev alatti korosztaly)
Egy 12-13 eves lany, manapsag az esetek 99%-ban nemileg mar erett, es az irantuk erzett szexualis vonzodas, az nem pedofil szexualitas, hanem hetkoznapi hetero, vagy homo szexualis vonzodas.
Ha nev nelkul megkerdeznenek 1 millio hetero ferfit, hogy szexualisan vonzonak tart e egy atlagos 12-13 eves lanyt, akkor az 1 milliobol, minimum 1 millio IGENNEL valaszolna.

lobaszopiatej 2013.06.12. 17:23:14

@Wrex:
"magánéletükben, az más tészta, de az edzéseken azért hajtanak, hogy jobbak legyenek. Másoknál, és saját maguknál is."

Ma már az ész az amiben versengés van, ettől leszel sikeresebb a mai modern életben, nem a fizikai teljesítménytől!

Nyilván kell egy alap fizikum (el tudj futni / megvédeni magad / kezeld a stresszt stb),tehát szükséges a sport, de csak mint kiegészítő hobbitevékenység!

Persze, ha valaki 4 éves korától erre késztetnek, azon ne csodálkozzunk már ha jól teljesít fizikumilag!

Magánvéleményem · http://maganvelemenyem.blog.hu/ 2013.06.12. 17:31:17

@Wrex: Felháborító módon próbálod a történteket relativizálni, ez az egyetlen bajom veled!

Wrex 2013.06.12. 17:31:53

@Melee: Na jó, látom mégis muszáj lesz, ha már nem tudsz olvasni. Tehát:
Magánvélemény olvtárs roppantul meglepődött azon hogy létezik a pedofília. Erre felhomályosítottam hogy olyannyira létezik, hogy a középkorban még intézményes keretek között is elfogadott volt. Természetesen SEHOL nem írtam olyasmit, sőt, nem is utaltam arra hogy elfogadnám, pláne helyeselném a pedofíliát. Hogy ezt mégis odaképzelted, az csak azt bizonyítja amit fentebb írtam, vagyis
- vagy nem tudod értelmezni a szöveget ezért olyasmivel vádolsz amit nem követtem el,
- vagy érvek helyett inkább rosszindulatú vádaskodásba kezdesz.

mumma 2013.06.12. 17:31:55

u ndorító ahogy sokak megnyilvánulnak és elítélik szepesit! biztosan megtörtént vele mindaz amit leír! ez nem pénzhajhászás! és miért most? szerintem azért mert már nem árthat sem magának sem az őt zaklatónak!! de ki kellett mondania mert az egész további életét ez befolyásolja(ta)! ez csak annyi, hogy kebeszélte magából! ezt biztos nem lehet meg nem történtté tenni! ő még fiatal élni kell az életét, ha lehet ennél jobban! soha nem tud majd azonosulni azzal ami történt vele, de ezzel együtt kell élnie! ha nektek (önöknek) lányotok van és felelősséget éreztek iránta, nincs az a cél ami felülírná egy zaklatott lány lelkében zajló "hábotút"! az összes tööbi ezzel, azzal lezajlott egy éjszakás "öröm" mind- mind csak menekülés, az önértékeklés hiánya és a biztonságkeresés lehetett" nagyon sajnálom, de nem ítélem el, mert felvállalta a saját gyengeségét!

mim 2013.06.12. 17:34:29

Láthatóan bemeséli magának, hogy ő csak katalizátora volt mások hibáinak és igazából erkölcsi bajnok és igazából ő az áldozat.

Igazi lúzer.

Magánvéleményem · http://maganvelemenyem.blog.hu/ 2013.06.12. 17:35:08

@Hajdú Peter: Ne relativizálj, a serdülők még gyerekek, pedofília ez is, még ha neked nem is tetszik a dolog!

Wrex 2013.06.12. 17:40:16

@Magánvéleményem: Mit is relativizálok? Te voltál az, aki olyan nagyon meglepődött azon hogy létezik a pedofília. Eddig is lehetett tudni hogy vannak idős pasasok akik a fiatal pipikre buknak, és - meglepetéééés!!!!!!! - a sportolók között is van ilyen. Ezen nem csodálkozni kell, hanem küzdeni ellene, mégpedig rendőrségi feljelentéssel. Az nem küzdelem hogy egy önző kurva azt írja hogy két dugás között a masszőr is letaperolta. A szülők felelőssége meg abban áll, hogy ha a gyerek ilyet mond, szépen el kell menni a rendőrségre és feljelentést tenni. És - muszáj leírnom gyengék kedvéért - ez természetesen egyáltalán nem menti, sem pedig relativizálja bármely pedofil tettét (tetteit).

ohmyFgod 2013.06.12. 17:41:12

Örülök ennek a könyvnek. A nyilvánosság betekintést nyerhetett abba, hogy mi zajlik a VALÓSÁGBAN, nem csak sportolók között, hanem mindenütt. Aki kicsit hajlandó volt kinyitni a szemét, és nem játszotta az erkölcscsőszt az eddig is tudta. De a társadalom, a nyilvánosság nem vesz tudomást arról, hogy milyen az emberi természet valójában. A mai napig a többség évszázados szabályrendszerek és elvárások szerint él (legalábbis kifelé ezt mutatja), miközben az emberek nagy része folytatólagosan töri meg az íratlan szabályokat és szokásokat.Nyilvánosan megy a nagy rácsodálkozás és az ekézés, közben a magánéletében 10-ből 8 áthágja a szabályokat. Megcsalások, válások, sorozatos monogámia, stb.

Ez nem jelent mást, mint azt, hogy ez a rendszer bomlik, válságban van. Régen eljárt felette az idő. Nyilvánosan a nem létező közerkölcshöz ragaszkodunk teljesen feleslegesen foggal-körömmel, miközben szinte senki nem viselkedik a magánéletében a szerint.

ohmyFgod 2013.06.12. 17:47:58

@kérődzőgiliszta: Milyen erkölcsi kérdések vannak leszarva? Pont, hogy nyilvánosan, csakis a látszat-erkölcsösség szerint ítél el a társadalom mindenkit. Kirúgjuk aki káromkodik egy híradó műsorban, és megbélyegezzük azt, akiről kiderül, hogy több emberrel is kefélt, stb. Főleg, ha nő. A társadalom annyira egészségtelen, hogy nyilvánosan minden olyat elítél, amit az egyének szintjén a többség örömmel művel. :) Miért élünk kirakat társadalomban ahelyett, hogy beismernénk milyenek vagyunk valójában? Ja, tudom. Senki nem ilyen. Szepesi is csak magával dugott, egyes-egyedül.

Wrex 2013.06.12. 17:51:29

@Magánvéleményem: Erre a szörnyű katyvaszra csak azt tudom mondani, hogy olvasd el egyszer Székely Éva (szintén olimpikon, csak kicsit régebben) "Sírni csak a győztesnek szabad" c. könyvét, és majd rájössz hogy mekkora fasság amiket írtál. Az a könyv ugyanis nem a dugással foglalkozik, hanem leírja hogy hogyan lesz valakiből élsportoló. És látszik hogy az életben soha nem sportoltál komolyabban, mert akkor pontosan tudnád, hogy hiába adsz baromi sok pénzt valakinek, attól nem lesz olimpikon. Ahhoz hogy valaki napi 6-8 órán át szó szerint kidolgozza a belét, a pénz nem elég. Arról nem is beszélve, hogy a sportban ELŐBB le kell tenni valamit az asztalra, és UTÁNA kapod a pénzt, apafej! Értelemszerűen egyik sportágban többet, a másikban kevesebbet. Az utcaseprő sem keres annyit mint egy buszvezető, pedig időben ugyanannyit dolgozik.

Wrex 2013.06.12. 18:00:21

@lobaszopiatej:
"Ma már az ész az amiben versengés van"
Az lehet. Te versengesz valakivel agyilag? Felmerül benned hogy jobb akarj lenni másoknál? Ugye nem, elég ha "elég jó" vagy. Egy _igazi_ sportoló épp azzal emelkedik mások fölé, hogy neki ez nem elég, ő akar lenni a legjobb, és ezért dolgozik.

ohmyFgod 2013.06.12. 18:09:57

@Gloyva: Teljesen igazad van. De mivel ez a "félrelépés néhanapján" egyáltalán nem olyan ritka mint ahogyan azt egyesek szeretnék, le kellene vonni belőle a megfelelő következtetéseket. Iszonyat sok a megcsalás, válás, és mindenki több partnerrel jön össze életében, valós monogámia már csak elvétve létezik. Furcsa mentalitásra vall, ha a társadalom íratlan szabályrendszere szerint olyan jelenséget nevezünk erkölcstelennek, amit a többség előszeretettel művel. Ki többször, ki kevesebbszer élete folyamán. Mit jelent az, hogy erkölcs? Milyen elvárás, szabály az ami ma már csak 10-ből 3, 4 emberre vonatkozik, és amit csak annyian tartanak be? A szabályok, elvárások vannak az emberekért vagy fordítva? Érdemes lenne ilyeneken gondolkozni, ezért lenne értelme "rugózni" ezen a könyvön, pontosabban ezáltal a témán, nyilvánosan.

Hajdú Peter 2013.06.12. 18:11:58

@Magánvéleményem: Semmit sem relativizaltam, csak a tenyeket irtam. Hogy a 12-13 eves nemileg erett emberek irant, nem a pedofil szexualitasu emberek vonzodnak, hanem a hetkoznapi hetero, homo szexualitasu emberek.

szintetikus 2013.06.12. 18:12:42

Korábban nem hallottam még erről a lányról. Valjuk be az úszás marketing értéke konvergál a nullához... Maradjon is így.

szintetikus 2013.06.12. 18:13:35

@szintetikus: Én meg bevallom, hogy el is írtam... :)

Az állomány jelenleg a vacsorát hajtja végre 2013.06.12. 18:36:58

@Wrex: És most pont úgy érveltél, hogy számonkérhetnéd magadon nagyképűen, amit a többieken: tökéletesen mellébeszélsz, mert nincs válaszod arra, hogy mi az élsport.

Hirtelen "szörnyű katyvasz" lett az, amire nincs egy értelmes szónyi válaszod. :))
Pedig kristály tisztán, türelmesen elmagyarázta neked a kolléga, és szóról szóra igaza an.

Fuss neki mégegyszer, különben még valaki azt fogja hinni, hogy vagy hülye vagy, vagy hazudsz. :))))

(A személyeskedést megelőzve: egész életemben szenvedélyes sportember voltam, most is az vagyok, nem voltak sikereim papírom, ahogy kudarcaim sem, mivel soha nem versenyeztem, pláne nem pénzért. Ja, de mégis, a szakmámban vannak sikereim, mivel szakmám viszont van.)

Az állomány jelenleg a vacsorát hajtja végre 2013.06.12. 18:37:41

@Wrex: És most pont úgy érveltél, hogy számonkérhetnéd magadon nagyképűen, amit a többieken: tökéletesen mellébeszélsz, mert nincs válaszod arra, hogy mi az élsport.

Hirtelen "szörnyű katyvasz" lett az, amire nincs egy értelmes szónyi válaszod. :))
Pedig kristály tisztán, türelmesen elmagyarázta neked a kolléga, és szóról szóra igaza an.

Fuss neki mégegyszer, különben még valaki azt fogja hinni, hogy vagy hülye vagy, vagy hazudsz. :))))

(A személyeskedést megelőzve: egész életemben szenvedélyes sportember voltam, most is az vagyok, nem voltak sikereim papírom, ahogy kudarcaim sem, mivel soha nem versenyeztem, pláne nem pénzért. Ja, de mégis, a szakmámban vannak sikereim, mivel szakmám viszont van.)

Celsius 2013.06.12. 18:41:02

Valamennyire érintet vagyok, ezért szólok hozzá. No, nem abban, h Niki maga fölé gyűrt, hanem abban, hogy én is úszó voltam, néha engem is vertek és láttam hogyan vernek aláznak nyomorítanak meg másokat. Ez a fiatalabb sportolók élsportjában akkor elfogadott volt, szomorúan olvasom, hogy később is. Visszatetsző számomra, hogy most sportolókat (kényszerítenek?) bírnak rá arra, hogy nyílt leveleket írjanak alá az edzők védelmében. Kérem magyarázza el nekem valaki, hogy ami könnyű testi sértés, vagy garázdaság felnőttek között, az miért megengedett, ha az áldozat testileg lelkileg a nevelőjének kiszolgáltatott gyermek? Mit szólna a Cár, ha most kisétálnék az edzésére és "kizárólag nevelő célzattal, természetesen" orcán sújtanám? Majd a vihogva a nadrágjába nyúlnék? Utána kijelenteném, hogy én egy mélyen vallásos ember vagyok ám, így biztosan nem cselekedhetek rosszat. Ja és ha elmondja valakinek, most vagy később, akkor cikkeket jelentetek meg arról, hogy mennyit árt ez a műbalhé a magyar sportnak?

hopptarisznya 2013.06.12. 19:08:48

@Magánvéleményem: a sport nem egy "szakma"!
Ugyanis a sima munka, az lazaság. Senki nem lihegve melózik.
Az utcaseprőt ne a sportolóval hasonlítsd össze! Favágó is lehet bárkiből, de ha el akar indulni a Kanadai világbajnokságon, akkor oda iszonyatosan fel kell készülni.
És szellemi szakmákban is van ilyen. Pl egy vénróka programozó nem biztos hogy labdába rúgna a 24 órás programozó versenyen.
Szóval a sport az nem egy szakma!

azbesztos 2013.06.12. 19:46:12

Hazug, mániás depressziós kurva.

szepi79 2013.06.12. 19:48:15

szerintem ezzel a könyvvel mindenki kurva szarul fog járni hosszútávon. a szerző nem tudja bizonyitani, hogy amit leirt, az megtörtént; aki meg szerepel a könyvben, az meg azt nem tudja bizonyitani, hogy nem történt meg... és innentől kezdve mindig lesznek olyanok, akik az egyik félnek, meg olyanok, akik a másiknak hisznek... kb. mint a zsanett ügy...

gabardin 2013.06.12. 19:52:36

@hopptarisznya: a sima munka, az lazaság? a mai világban? persze az emberek nem lihegnek (már aki), hanem gyomorszorítva, infarktus határon, stresszes körülmények között "szétröhögik a belüket"

Wrex 2013.06.12. 19:58:38

@Az állomány jelenleg a vacsorát hajtja végre: Úgy látszik sokaknak baja van a szövegértéssel. Megválaszoltam apafej, ajánlottam egy könyvet, mert nincs időm a kedves hozzászóló kisregénnyel felérő méretű katyvaszát soronként cáfolni. Ha elolvasod a könyvet, abban megtalálod amit keresel.

jánosbácsi (törölt) 2013.06.12. 21:21:45

@manager2008: Tudod hogy egy gyerekről beszélsz, te takony!?

Elstron 2013.06.12. 21:24:11

@Wrex: Most nem azért, de egy úszó miben különbözik az egységnyi árokásó munkástól? Fizikai munkások mindketten, ennyi.

Vagy szerinted miért van az, hogy pályafutásuk után annyi sportoló végzi igazi lecsúszott lúzerként? Talán mert semmihez sem értenek a világon?

jánosbácsi (törölt) 2013.06.12. 21:26:28

@Hajdú Peter: Szerinted egy 12 éves nemileg érett?! Mert megjött a mensese?! Vagy mi a faszomtól lenne nemileg érett?! Te nemileg érettnek gondolsz egy gyereket?! Akkor te meg is dugnád!

Hajdú Peter 2013.06.13. 01:02:09

@jánosbácsi: Attol, nemileg erett, hogy ugy nez ki mint egy no. Melle van, noies alkata. Ja es egy 12 eves lany mar kepes gyereket szulni, ami regebben nem is volt ritkasag. Szerintem ez azert a nemi eretseg jele. Es nem dugasrol volt szo, csak azt vitattam, hogy egy pedofil szexualitasu ember vonzodna e egy 12-13 eves emberhez. Nyilvan valoan nem, ezert felesleges belekeverni szegeny pedofilokat.

Wrex 2013.06.13. 08:34:35

@Elstron: "egy úszó miben különbözik az egységnyi árokásó munkástól?"
Talán abban, hogy egy árokásó munkás nem azért dolgozik, hogy még jobban tudjon árokásni.

"Talán mert semmihez sem értenek a világon?"
Azért megnézném hogy te, mondjuk 20 év meló után ami során végig ugyanott és ugyanazt csináltad (pl. uránbányász), mihez kezdenél miután közlik hogy már nincs rád szükség mert az újak jobbak (vagy épp megszűnik az uránbányászat). Aztán kiderül hogy máshol se kellesz azzal a tudással. Persze, vannak lehetőségek, de a sportolók közül - bárki máshoz hasonlóan - nem mindenki tud azokkal élni.

kérődzőgiliszta 2013.06.13. 08:54:02

@ohmyFgod: Ajjaj! Lehet, hogy nem egy bolygón élünk!
Nézz szét a médiában, meg a gazdasági életben, és ha találkozol a jóerkölccsel, akkor csóváld a farkad!
Ne a kevéske rendhagyó példából indulj ki, hanem a tömeges jelenségekből!

kérődzőgiliszta 2013.06.13. 09:02:54

@Magánvéleményem: Kb. ugyanígy látom én is! Végülis a dolgok ott durvultak el, amikor a média vette kezébe a dolgok irányítását! Amíg nem volt TV, internet, addig azért a sport is sokkal humánusabb volt! A média beletett egy csomó pénzt a sportba, és ettől megőrült mindenki!
Az egész média-centrikus világ a hazugságokon alapszik. Hatalmas befolyásra tett szert, leginkább a szintén hazugságon alapuló politikában. Részévé vélt a tömeges népbutításnak. Annak, hogy az emberek minél sötétebbek maradjanak és minél könnyebben vezethetők legyenek.

Roan 2013.06.13. 09:41:10

@kovi1970: Mert egyelőre nem vették komolyan az ilyen eseteket: évtizedekig gyúróként dolgozó, molesztáló pedofil, vadállat edző, stb. Ezeket nem mondanám pozitív hatásnak. Ha valóban történni fog valami, akkor az majd pozitívan hat, de egyelőre még semmilyen változásról nem tudni.

kérődzőgiliszta 2013.06.13. 09:50:26

@Roan: A sportért felelős Balog pátert most más ügyek foglalkoztatják, (pl.: mire költse az egyetemistáktól elsíbolt ösztöndíjakat)nem ér rá foglalkozni ilyen piti pedofil ügyekkel! A rendőrök homokoznak, vagy épp letartóztatottakat gyilkolásznak, kinek mihez van kedve! Turi pedig megtért, és száműzte pedagógiai módszerei közül a gyerekbántalmazást. Bár nem tudom, hol és kitől tanulta ezt a "módszert"!

röhögő 2013.06.13. 12:59:35

"Turi mellett nyílt levélben álltak ki tanítványai, igaz egyik olimpiai bajnoknő – Egerszegi Krisztina, Kovács Ági, Risztov Éva - sem írta alá, pedig Turi velük is dolgozott."

- Forrás: Index. Azért ez sokat elmond.

DR. Smit Pal 2013.06.13. 19:55:04

Ostoba, primitív, celebkurva. Aki tehetségtelenségét, rondaságát, mások besározása árán próbálja meg kompenzálni. Ki franc akarna egy ilyen randa békát taperolni, az a típus akit bottal sem piszkálna meg senki sem.

Perillustris 2013.06.14. 00:38:46

@DR. Smit Pal: Senki nem kérdezte, hogy taperolnád-e? Senki, de te késztetést éreztél arra, hogy bizonygasd, hogy nem. Tehát? Taperolnád bizony. Ha hagyná. De valószínűleg még mindig jobb pasik jönnek össze nekik, mint te, úgyhogy ne aggódj, nem lesz alkalmad bizonyítani. :P
süti beállítások módosítása