Naponta frissülő tartalommal, ami gondolkodásra késztet

IFL Gazdaság

Ordít a pofátlan cinizmus a rezsim szolgáitól az érvénytelen népszavazás után

2016. október 03. - Szarvas Norbert

image_aspx_4.jpeg

Nagyon nem akartam részt venni ebben a népszavazós színházban. De amit most olvastam a hírekben, olvastam fideszes politikusoktól a Facebookon, azok alapján lábon kihordtam három agyvérzést és szinte bizsereg az ujjam, hogy elküldjek valakit a picsába. Itt egy tipikus fideszes poszt, ami kiveri a TAHÓgráfot, süt a demagóg bullshit és ordít a pofátlan cinizmustól egy olyan népszavazással kapcsolatban, ami ÉRVÉNYTELEN bazdmeg.

A népszavazás akkor érvényes, ha az összes választópolgár több mint fele - nagyjából négymillió szavazásra jogosult - érvényesen voksolt, és eredményes, ha az érvényesen szavazó választópolgárok több mint fele a megfogalmazott kérdésre azonos választ adott.

Ma este a számítások szerint 3 millió 287 ezer ember szavazott érvényesen, ami az összes választópolgár 39,90%-a az 50%+1 helyett!!!!!! Az érvénytelen szavazatok száma 222 ezer, míg az érvényes szavazatok száma az origo tájékoztatása szerint 3,2M. 

Magyarul az érvényben levő törvény szerint a népszavazás ÉRVÉNYTELEN.

Ehhez képest:

kepernyofoto_2016-10-03_0_46_11.png

Ehhez hasonló cinikus bullshit érveléseket olvasok egy fideszes alpolgármestertől. Erre csak annyit tudtam reagálni, hogy Németország lakossága 80.000 ezer, azaz 80 millió, míg 3,2 millió magyar szavazott nem-mel, ami a német lakosság 4%-a. Bitch Please. 

Hiába kérdeztem meg több alkalommal az embert, hogy mit gondol a szavazási törvényről és miért gondolja sikernek az érvénytelenséget, ami alapján a kormány SEMMIRE nem lett felhatalmazva annak ellenére, hogy a szavazók 97%-a a kormányt támogatta ebben a kérdésben. Természetesen meg sem fordul ezeknek az embereknek a fejében, hogy itt nem szimpátia szavazás történt sok milliárdért, hanem a teljes magyar lakosság véleményének a megkérdezése. És igen, akarok a számokn rugózni, ugyanis valamilyen oknál fogva rekord mennyiségű érvénytelen szavazat született, a távolmaradók aránya pedig biztosította az érvénytelenséget.

Pontosan azért undorító a Fidesz kommunikációja, mert pontosan ők rugóznak mindenen és kapaszkodnak a 3,2M érvényes Nem-be, holott a népszavazás törvény szerint nem erről szól. A cikk sem véleményt akar alkotni, hogy legyenek e migránsok vagy sem. Itt arról van szó, hogy a saját magunk által elfogadott és hatályos törvényeket megint telibe szarja a Fidesz rezsim és kizárólag azokról hajlandó tudomást venni, akik számukra kedvező választ adtak.

Ugyanis törvény szerint a távolmaradással senki nem veszti el állampolgári jogait. Ugyanúgy van beleszólása a dolgokba, mint ahogyan megmaradnak a kötelezettségek is. Tehát nem lehet(ne) 7 millió embert kizárni a döntéshozatalból azért, mert ők nem adtak szimpatikus választ.

Mert ilyen alapon mi a következő lépés? Jön a népszavazás, hogy legyünk Putyin gyarmat? És ha megjelenik 2M ember, akik igennel szavaznak? Akkor jön a HUXIT és bevezetjük az euro-t, amire rubel lesz írva, mert milyen sokan szavaztak mellette? Mert azok után, hogy egy érvénytelen népszavazással és 3,2M szimpátia szavazással a háta mögött Orbán már bejelentette, hogy holnap változtatják az alatörvényt, minden elképzelhető.

És akkor merül fel a kérdés, hogy mi szükség volt erre a népszavazásra sok milliárd adófizető forintért, ha már eleve eldőlt a kérdés? Mi szükség a parasztvakításra, ha ignorálják a közvéleményt? És ezt írom úgy, hogy véleményem szerint migráns kérdésben pontosan felhatalmazást kapott a kormány, hogy saját hatáskörben eldöntse:

Mi a jó az országnak?

Erről nem kell megkérdezni az embereket, mint ahogyan arról sem, hogy hova vezényeljük a katonaságot. Egyszerűen nem rendelkeznek az átlag emberek a döntés meghozatalához szükséges információkkal. Ezért hatalmazzuk fel az aktuális kormányt, hogy ezeket a fontos döntéseket meghozza a "mi érdekünkben". Tehát önmagában ezt a gyűlöletkampányt sem értettem, hiszen alapvetően semmi szükség nem volt erre ahhoz, hogy a kormány lépjen.

De ha ki lett mégis írva, akkor jogosan várom el, hogy Orbán Viktor és a többi fideszes emberke ugyanúgy tartsa be a törvényeket, mint az átlag emberek. Ha a törvény kimondja, hogy a népszavazás érvénytelen, tehát a döntő többség nem adott semmiféle felhatalmazást, akkor lehetetlen helyzet a népszavazás sikerességére hivatkozva megváltoztatni az alaptörvényt.

Ez nem más, mint szemfényvesztés és saját törvényeink ignorálása. 

Az pedig olcsó politikai fogás és mentegetőzés, hogy a Fidesz abszolút sikernek állítja be a történéseket.

Erről jut eszembe egy sztori:

5 gazdag és 5 szegény embert kérdeznek meg arról, hogy kapjanak e nyugdíjat vagy sem? Ha 6 ember szavaz, akkor lesz nyugdíj. Egyértelműen 3 ember szavaz igennel, 3-an úgy döntenek, hogy érvénytelenül szavaznak és a maradék pedig nem akar szavazni erről a kérdésről. 

Ezek alapján 3 érvényes szavazattal lesz nyugdíj vagy sem, ha tudjuk, hogy szaály szerint 6 érvényes szavazat kellene?

►►►►

 

� Ajándék ingyenes családi vagyontervező

Letölthető itt: Klikk

 

Itt találsz meg minket:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://iflgazdasag.blog.hu/api/trackback/id/tr9311761783

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szúrófény 2016.10.03. 04:14:45

Orr Bánunknak el kellene gondolkodni politikája támogatottságáról! Mennyire követik "azemberek" Feszty Árpád "amikor szomszédok rabló hordái rátörnek az országra, a nép ezt, ellenállás nélkül tűri, tudomásul veszi! Mért áldozná vérét azért az országért, amely földjéről elűzi, megélhetésére nincsen gondja? "
A széles néprétegeknek az, az érzése, hogy az ország nem a népé, hanem néhány tízezer emberé, akik a hatalmat gyakorolják, és a hatalommal visszaélnek, hogy minden állami intézmény milliók szenvedése árán csak eme kevesek rövidlátó politikáját és önző céljait szolgálja
Jászi Oszkár: Magyar kálvária, magyar feltámadás, Bécs, 1920. szept,

Netuddki. 2016.10.03. 16:01:56

Teljesen fölösleges ilyeneken idegeskedni. Történt valami amit nem tudtunk? Bűnözőkből álló kormányunk van bűnöző mentalitással. Még a saját maguk által hozott szabályokat se tartják be. Az lett volna a meglepő ha nem így viselkednek. Csak a szokott formát hozták a fijjugg.

A csicskáikkal meg főleg felesleges foglalkozni, csak az eligazításon kiadott fideszes agitpropot nyomatják. Annyi eszük sincs mint egy marék lepkének, mert ha lenne akkor megkérdeznék maguktól miért csinálnak segget a szájukból.

Volt egy javaslatom, hogy ez ellen egyféleképpen lehetne védekezni, ki kell tiltani a közismert fideszes agitprop nickeket a blogokról. Ami elsősorban a blog gazdájának a felelőssége lenne. Ha meg ugatnak " szólás-szabadságra hivatkozva" ki kell őket röhögni. A fidesz közpénz milliárdokat sikkaszt el azért, hogy a saját agitpropját terjessze a médiában. Annak sincs sok köze a szólás-szabadsághoz.

Rwindx 2016.10.03. 16:16:38

Két óriási hiba a posztban:
1. Az hogy a népszavazás eredménytelen, az nem azt jelenti, hogy a kormány "nincs felhatalmazva", hanem azt hogy nem keletkezett kötelezettsége, de ettől még azt tehet saját hatáskörben, amit jónak lát. Ha a népszavazás eredményes lett volna és az igenek győztek volna, akkor a törvény kötelezné a kormányt, hogy ne tegyen semmit a kvóta ellen. Magyarul ez az érvelésed bullshit.

2. "7 millió embert kizárni a döntéshozatalból azért, mert ők nem adtak szimpatikus választ."
Azért álljon meg a hegyi menet! Kb 4.5 millió ember semmilyen választ nem adott, és mintegy 250.000 ember adott "nem szimpatikus" választ. Azaz 4.5 millió ember saját magát zárta ki a döntéshozatalból, nem a kormány. El kellett volna menni és szavazni. Nem? De, úgyhogy ez is bullshit. Milyen jogon írod hozzá az igenekhez a nem szavazókat? Ehhez senkinek semmi joga nincs és elég agyhalott hozzáállás.

Rwindx 2016.10.03. 16:18:50

@Rwindx: a harmadik hiba pedig az, hogy nincs is több mint 10 millió szavazásra jogosult, kb 8.5 millió van, tehát a 7 millió még a bullshit megközelítésben is hülyeség.

khell 2016.10.03. 16:20:04

Na tessék most meg azt mondjátok, ha érvényes lett volna, akkor az jogilag jelentett volna valamit. A népszavazás előtt, meg azt mondtátok nincs jelentősége jogilag.

Hát, az utóbbiban volt igazatok, semmit nem jelent ez a népszavazás jogilag. Akkor sem, ha érvényes, akkor sem ha érvénytelen.

Egyszerűen csak meg lettek kérdezve az emberek, hogy milyen politikát folytasson a kormány.
Aki elment szavazni, azoknak 98%-a azt mondta, hogy jól csinálja a kormány amit csinál, hajrá tovább.
2% meg azt mondta, hogy nem jól csinálja, az ellenkezőjét kell csinálni.

Akik meg nem mentek el, azok azt mondták, hogy csináljon amit akar a kormány, neki mindkét eljárás megfelel, igy velük nincs mit számolni.

Ja és volt 6% érvénytelen szavazat, akik azt mondták, hogy nem tudják értelmezni a kérdést. (őket akár az igenekhez is vehetjük, teljesen mindegy, elhanyagolható mennyiség a 3.3 millió emberhez képest aki megerősitette a kormány politikáját)

Nos, ezek után a témában állást foglaló emberek 98%-os egyetértése mellett fog politizálni tovább a kormány.
Ilyen egyszerű a történet.

Szarvas Norbert 2016.10.03. 16:20:43

@Rwindx: en nem irtam hozza az igenekhez a tavolmaradokat!

de nagyon orulok, uogy ezt irod:

"sebkinek nincs joga ehhez, agyhalott hozzaallas"

ugyanis pont Orbanek nyilatkoztak ma, hogy a tavolmaradok jelentos resze is NEM-mel szavazott volna, tehat hozza kell venni a nemekhez

Rwindx 2016.10.03. 16:25:28

@Szarvas Norbert:
Akkor mire értetted ezt?
"7 millió embert kizárni a döntéshozatalból azért, mert ők nem adtak szimpatikus választ."

Nem olvastam ezt a nyilatkozatot, ha esetleg lenne egy linked...
Természetesen bárki aki a távolmaradókat az igen/nem-be akarja sorolni az mind agyhalott hozzáállással közelíti meg a kérdést. Aki távolmaradt az sem igen, sem nem szavazatot nem jelent.

khell 2016.10.03. 16:28:38

@khell: Egyébként nem hiszem volt még ennél nagyobb egyetértés egy hatalmon lévő kormány és a lakosság között bármiben, bármikor is korábban.
(az meg, hogy többen szavaztak most nemmel, mint anno az EU-ba való belépésre külön pikánssá teszi a kérdést)

bircaman maxval szerkesztő · http://bircahang.org 2016.10.03. 16:31:44

Kevered a jogi érvénytelenséget a politikaival.

gyurmicsek 2016.10.03. 16:32:02

Szerintem sincs semmi értelme a cikknek csak annyiban, hogy valóban szavazás nélkül is adhatak volna be alkotmány módosítási javaslatot, ha akarnak. Eddig sem kérdeztek meg, sőt korábban is azt mondták, hogy ők már fel vannak hatalmazva a nép által új alkotmányt készíteni sőt meg csecsemőket is beledobhatnak a napba, ha akarnak. Szóval ezt a sokmilliárdot ellophatták volna nyugodtan, nem tűnt volna fel senkinek.

Netuddki. 2016.10.03. 16:37:24

@Rwindx: Itt a marék lepkeagyú fidesztroll.
@bircaman maxval szerkesztő: Itt meg a másik.

Andy73 2016.10.03. 16:39:30

Nekem inkább az ilyen trágár posztok az undorítóak. Hogy a a poszternek van-e igaza, majd kiderül a következő választáson, 2018-ban. A helyzet azonban az, hogy minden választáson csak az érvényes szavazatok számítanak, azok döntenek, ez a demokrácia lényege. A nem vagy érvénytelenül szavazók rábízzák a döntést a többiekre.
Talán azt is tisztázni kell, hogy a kérdés most nem az volt, hogy módosítsa-e a kormány az alaptörvényt. Ha az lett volna, akkor esetleg érthető lenne a poszter felháborodása. A népszavazás nem ügydöntő volt, hanem véleménynyilvánító. És a szavazók véleménye elég egyértelmű a 97 százalékkal.
Az alkotmány/alaptörvény módosításra nem ez a népszavazás hatalmazza fel a kormányt, hanem a parlament, ha megadja a kétharmados támogatást. Ehhez pedig az ellenzék is kell. Csakhogy miután a Jobbik már régóta szorgalmazza az alaptörvény ilyen értelmű módosítását, várhatóan meglesz a szükséges kétharmad.

Netuddki. 2016.10.03. 16:40:21

@khell: Marék lepkék támadása.
Telibefosom a szádat, akkor mit csinálsz tolvaj fidesztroll? Azt hogyan magyarázod meg? Vagy arra nincs kubatovtakonyárpis utasítás?

Netuddki. 2016.10.03. 16:43:32

@Andy73: Anyád picsáját ostoba fidesztroll!
Az 50%-os határt a tolvaj gazdáid húzták meg. Elbasztatok erre a kanpányra 20 milliárdot baszod, te senkiházi fideszes. Szombaton emeltétek az üzemanyagok jövedéki adóját baszod, ami negyedévente 3-4milliárd plusz bevételt jelent. Nem kellett volna emelni ha nem basztok el most 20 milliárdot a jó tetves qrva anyátokat, hogy lógatnának fel a lámpavasra egytől-egyig mindegyiketeket!

bircaman maxval szerkesztő · http://bircahang.org 2016.10.03. 16:52:24

@Tibi !:

Nyugodj le, édes ballibám, Gyurcsányod nem nyert választást és SOHA nem lesz belőle kormányfő. Törődj bele!

Netuddki. 2016.10.03. 16:55:17

@bircaman maxval szerkesztő: Ocsmány bulesz birkaszar, húzzál vissza a birka anyád picsájába!

bircaman maxval szerkesztő · http://bircahang.org 2016.10.03. 17:00:56

@Tibi !:

Nyugodj le, édes ballibám, Gyurcsányod nem nyert választást és SOHA nem lesz belőle kormányfő. Törődj bele!

Wrex 2016.10.03. 17:01:23

"miért gondolja sikernek az érvénytelenséget, ami alapján a kormány SEMMIRE nem lett felhatalmazva"
Azért, mert így kötelezve sincs semmire sem. A lehető legkényelmesebb helyzet számukra.

"nem lehet(ne) 7 millió embert kizárni a döntéshozatalból"
Az a 7 millió ember saját magát zárta ki önként és dalolva a döntéshozatalból, azzal hogy baxszott elmenni.

"Orbán már bejelentette, hogy holnap változtatják az alatörvényt"
Mert joguk van hozzá. Népszavazás nélkül is joguk lett volna, bájdövéj.

"mi szükség volt erre a népszavazásra sok milliárd adófizető forintért"
Mert a haverok marha jól jártak vele. Ezenkívül fél éve erről van szó, és még ezután is jó ideig erről lesz, nem pedig a különféle fideszmutyikról.

"a döntő többség nem adott semmiféle felhatalmazást"
Dehogynem adott. Az országgyűlési választásokon.

"saját törvényeink ignorálása"
Ha nem tartják be a törvényeinket, akkor tessék perelni, nem pedig szájkaratét folytatni egy blogon!

"abszolút sikernek állítja be"
10:1-re lemosták a migránssimizőket. Ezt máshogy csak az az agybeteg libbant banda tudja beállítani, aki szerint pl. a kerítés is teljesen felesleges (nem volt az) mert nem védi meg az országot (de megvédte).

"Erről jut eszembe egy sztori"
Nekem is. A Lakótelepi Nyanyák Járókeretes Egyesülete, azaz a LANYAJEGY kihívja a bajnok 4x400-as váltót egy futóversenyre. A versenyen, miután a bajnok váltó negyedik tagja előbb ér be minthogy a LANYAJEGY első tagja megtett volna 160 métert, a LANYAJEGY közli hogy márpedig akkor is ők nyertek, mert a lelátó nincs félig tele.

Netuddki. 2016.10.03. 17:01:59

@bircaman maxval szerkesztő: Ocsmány bulesz birkaszar, húzzál vissza a birka anyád picsájába!

Netuddki. 2016.10.03. 17:04:49

@Wrex: Ha több eszed lenne egy marék lepkénél akkor kicsit mögé látnál a fideszes propagandagépezetnek. De mivel nincs, ezért irkálsz össze-vissza butaságokat.

Wrex 2016.10.03. 17:15:34

@Tibi !: Ha több eszed lenne egy marék lepkénél akkor érvelnél. De mivel nincs, csak személyeskedni tudsz. Ezért a veled való kommunikáció bármilyen formája értelmetlen és felesleges, egészen addig amíg hígfos helyett valami értelmes dolog jön ki a szádból (billentyűzetedből). Au revoir.

khell 2016.10.03. 17:15:44

@Tibi !: Tibikének adja már be valaki a gyógyszerét, mert mindjárt agyvérzést kap szegény.

Rendesen betett neki a 98% :)

profilo 2016.10.03. 17:19:59

@Tibi !:

Látod kovi, pont az ilyen stílusú hozzászólásaid miatt dobtak ki több blogból és ezért kellett már számtalanszor nevet változtatnod. Ami pedig a kitiltási kívánságodat illeti, sokat tapasztalt trollként igazán tudhatnád, hogy ez téged is elér.
Persze utána sírsz és panaszkodsz a szólásszabadságra hivatkozva.
:)

2016.10.03. 17:26:11

@bircaman maxval szerkesztő: Politikai érvényesség nem létezik. Azt meg csak a diktatúra után sóvárgó csököttagyú idióták gondolják, hogy a politika a jog felett áll.

2016.10.03. 17:26:11

@bircaman maxval szerkesztő: Politikai érvényesség nem létezik. Azt meg csak a diktatúra után sóvárgó csököttagyú idióták gondolják, hogy a politika a jog felett áll.

kvadrillio 2016.10.03. 17:30:13

politika

Mit üzentek az emberek Orbán Viktornak?
.....HMMM....AZT, HOGY KUSSSS VAN VIKTORRRR !!! BÁRMENNYIRE IS PATTOGSZ MEG UGRÁLSZ, HERGELSZ MEG USZÍTASZ.....HA AZ OTTHON MARADÓK MIND ELMENNEK 2018-BAN ELLENED SAVAZNI, AKKOR FELKÖTHETED A KIS MUKK-CIPŐD..., OCCT FUTHATSZ FELCSÚTIG...., AZUTÁN BAJÁIG.....AZUTÁN MEG KI TUDJA HOL ÁLLSZ MEG....DE EZ MÁR NEM IS ÉRDEKES !!! ÉS NE KÖLTSD AZ UNIÓS MILLIÁRDOKAT MÁSRA MINT A MAGYAR NÉPRE, AMELYBŐL ANNYIT KAPOTT MINDEN CIKLUSBAN AZ ORSZÁG N É P E..., HOGY CSECSEMŐTŐL - NYUGDÍJASIG HAVI 10 000 FT JUTNA MINDEN MAGYAR EMBERRE !!! ÚGY...HOGY KUSSSS VAN VIKTOR..., MERT MEGJÁROD !!! :)))

kvadrillio 2016.10.03. 17:39:57

Meg kell kérdezni az 5 millió otthonmaradó szavazót, AKARJÁK-E AZ ALAPTÖRVÉNY MEGVÁLTOZTATÁSÁT ??? !!! :)

Pop40 2016.10.03. 17:49:00

Az igazság, mint legtöbbször, most is valahol középen van.

A fidesz számára -leginkább az elváráshoz képest- az érvénytelen népszavazás buktásnak is tekinthető - hangsúlyozva ismét, h LEGINKÁBB AZ ELVÁRÁSHOZ KÉPEST. Az 50%-os érvényességet ugyanis pont ők állították be. Előtte 25% volt, ami röhögve megvolt tegnap.

Szóval az elváráshoz, a hatalmas kampányhoz, stb képest bukta, ugyanakkor messze nem olyan bukta, mint amilyennek a baloldal próbálja beállítani. Ami eleve röhejes, ha csak az alapvető számokat nézem: 3,2 millióan, 98% szavazott a fideszes álláspont mellett (ez NEM jelenti, hogy a fideszre!!!!)
s ez a 3,2 millió nominálisan több, mint amennyi igen-szavazatot kapott anno az eu-csatlakozás.
Nem mellesleg 3,2 milliós szavazóbázissal bármely kormány kihúzhatná magát, jelen választási rendszerben tuti 2/3-dal.

Szóval ez a fidesz szempontjából kudarc, de olyan értelemben kudarc, mint mikor az olimpiai bajnok az aranyérem helyett "csak" ezüstöt nyer.

Amitől félnie kell, az nem ez a "kudarc", hanem az, hogy a 3,2 millió zöme (magamat is beleértve) nagyon nem a fidesz miatt szavaztunk a nemre, inkább a fidesz "ellenére is nem".

khell 2016.10.03. 17:55:09

@kvadrillio: Wishful thinking FTW. Az otthon maradottak 80%-a, soha, semmilyen szavazásra nem ment el és nem is fog. Kurvára el vagy tévedve, ha komolyan gondolod, hogy azok valaha le fogják váltani a fidesz-t.

"Meg kell kérdezni az 5 millió otthonmaradó szavazót, AKARJÁK-E AZ ALAPTÖRVÉNY MEGVÁLTOZTATÁSÁT"

Kérdezd meg őket! Jól pofára esnél vele, erre a kérdésre se mennének el szavazni, nyugodj bele.

Netuddki. 2016.10.03. 18:02:05

@profilo: Túl sokat foglalkozol velem te ballibező, fidesztroll faszkalap.

De ha több eszed lenne egy marék lepkénél, akkor tudhatnád, hogy hiába változtatod meg a neved ha kitiltottak valahonnan, lófaszt se ér. Ami számít, az az azonosítód: blog.hu/user/389387. Ez a tied te kis szarcsimbók. Ez meg az enyém: blog.hu/user/37419. Nézd a sorszámot baszod!

2007 óta kommentelek, és balfasz kitiltós blogok miatt nem fogok újra regisztrálni. Nevet meg akkor változtatok amikor akarok te hígagyú orbánfarturkász. Meg a balfasz nicktolvajok miatt. Ami nem az én hibám hanem a blog.hu-é, hogy enged 99%-ban hasonló névre változtatni.

Ezt csak azért írtam, hogy a hozzád hasonló mocsadék, karaktergyilkos tolvaj fidesztrollokat leleplezzem. Könnyebb a hazug embert utolérni mint a ...

Netuddki. 2016.10.03. 18:08:04

@Pop40: Ebből a 3.2 millióból kb. 1.5 millió lobbikos, akik soha nem fognak a fideszre szavazni. Főleg, hogy a lobbik adja ki a hazai pálya nevű, a fideszes disznóságokat leleplező lapot. Úgyhogy csak örüljön az orbán a "hatalmas" "győzelmének", legfeljebb kiröhögteti magát.

profilo 2016.10.03. 18:13:25

@Tibi !:

Kovi egy, csak egy hozzászólásomat másold be, ahol "ballibeztem".

És utána kiderül, hogy ki a hazug. Hogy ki mondja azt, hogy "balfasz kitiltós blogok" miatt lett ezer nevű és, hogy ki kiált azért, hogy kitiltós bloggá váljon egy olyan oldal, ahol szerencsétlen kovi gondolatai ellenvéleménnyel találkoznak.
Már megint kinevetteted magad.

bircaman maxval szerkesztő · http://bircahang.org 2016.10.03. 18:24:01

@Tibi !:

Vigyázz, mert Sorosod nem szereti a trágárságot, s ha szólok neki, leállítja ösztöndíjadat, aztán majd mehetsz vissza a szeméttelepre guberálni...

Netuddki. 2016.10.03. 18:25:41

@profilo: Ne erőlködj lúzer, mert még befosol. Kevés vagy te hozzám...

Netuddki. 2016.10.03. 18:26:34

@bircaman maxval szerkesztő: Ocsmány bulesz birkaszar, húzzál vissza a birka anyád picsájába!

khell 2016.10.03. 18:31:19

@Tibi !: Tibikének adja már be valaki a gyógyszerét, mert mindjárt agyvérzést kap szegény.

Rendesen betett neki a 98% :)

profilo 2016.10.03. 18:33:36

@Tibi !:

Lehet, hogy valóban kevés vagyok, mert én csak egy mezei hozzászóló lennék, míg téged ezért fizetnek, ezért tartanak. Az, amiért rendszeresen kapsz a képedre, az itt is olvasható.
Kitiltós blogokra hivatkozol az ezernevűséged miatt, miközben itt, néhány sorral feljebb ugyanezt kéred, sőt követeled másra, másokra is. Közben pedig kommentek százait szenteled a szólás- és gondolatszabadság védelmében.
Ez csak egy trolltól nem pofátlanság.

tnsnames.ora 2016.10.03. 18:58:15

Norbi! Szerintem is kár erre egy agyvérzést elsütni, most szólok, lesznek ennél még több és/vagy még nagyobb f*szságok. Ráadásul pont ebben a felvetésedben még igazad sincs, ahogy a korábbi hozzászólok ezt meg is írták.

Pop40 2016.10.04. 05:57:51

@Tibi !:

Teljesen lényegtelen, hogy áll össze, a lényeg, hogy 3,2 millióan leszavaztak a nemre.
Én magyar pártviszonyok közt balos vagyok (illetve voltam) és mégis a nemre szavaztam, sok más balossal egyetemben, no nem Vitya miatt.

A szavazást meg a hülye baloldal cseszte el, akik ahelyett, hogy beálltak volna az egyetlen választható opció, a "nem" mögé, nekiálltak okoskodni.
Össze is jött nekik. Összehoztak 6% érvénytelen szavazót, cserébe innentől fogva minden egyes terrortámadás után a képükbe nyomják majd, hogy "nesze, a baloldal ezekre szavaztatott volna".
Szép siker, nem mondom, de ha ilyen hülyék, meg is érdemlik.

www.cigarettatoltogep.com · http://www.cigarettatoltogep.com/ 2016.10.07. 14:22:39

A kormány kihasználja a menekültválságot a politikájában, ez tény, de nem értem miért nem mennek el szavazni az emberek. Erről szol a demokrácia, különben mi értelme van az egésznek? Magyarország nagyobb része nem érdekelt a saját hazájában történő eseményekben?
süti beállítások módosítása