Naponta frissülő tartalommal, ami gondolkodásra késztet

IFL Gazdaság

Zavart érzek az erőben a legfelsőbb kormányszinteken

2014. november 05. - Szarvas Norbert

asztrologia-yoda.jpgBevallom jó érzés a pofámba kapni a valóságos valóságost, ahol a kormányzati politikusok sem tetszelegnek a tökéletesség fátyla mögött, ellenben összevissza hablatyolnak pártutasítás hiányában (nemzeti Fityesz belső konzultáció), mint a gyerek, akit hazugságon kaptak. Ilyenkor lehet a legjobban kihallani a lényeget, miszerint mégsem annyira profi és tökéletes a gépezet. Jelenleg az USA vízumügy kapcsán jobban köhécselnek a nyilatkozók, mint a magyar Ferrari (trabi) 30 évvel ezelőtt. Eddig ment a maszatolás konkrétumok hiányában, majd az egyik legfőbb érintett (Vida Ildikó alias NAV vezér) bevallott mindent,amivel kellemetlen helyzetbe hozta az addig maszatoló fogalmatlan kölköket (alias miniszterelnök & miniszterek gittegylete). Most pár nap önellentmondás következik, amíg elkészül a forgatókönyv.

Legnagyobb jóindulattal sem tudok ötöst adni a kormány elmúlt időszakának működésére. Először kaptak egy bakteriális fertőzést (USA botrány), amit egy rántott, előre panírozott kacsával (internet adó) akartak figyelem elterelni. Talán működött is volna a sztori, mivel a jónép nagyon ráérzett az ízére, és már a repetáért állnának sorba, amikor az egyik érintett bakteriálisan fertőzött szerv (NAV) bele nem kezdett egy őszinte vezekléstől fűtött kinyilatkoztatásba, amivel újra pozícióba hozta a bakteriális bulit. Irány a doki, uraim!

De legalábbis minimum egy anonim hazudozók csoportjába küldeném tisztulásra egyes érintetteket a korrekt és megbízható kormányzati kommunikációjuk végett. L. Simon László-nak azonnal kell küldeni egy 10 TEK autós konvojból álló rohamosztagot, akik elkísérik az anonim gyűlésekre és megkapja a szükséges kezelést. Vagy ez vagy a diliház gyógyíthatatlan skizofréniával. De most miért?

images_8.jpgBENEVEZTEM A WWW.GOLDENBLOG.HU VERSENYÉBE! ERŐSÍTS MEG SZAVAZATODDAL ABBAN, HOGY VAN ÉRTELME NYÍLTAN, KRITIKUSAN ÉS KONFLIKTUST FELVÁLLALVA ÍRNOM! ITT TUDSZ SZAVAZNI:

GOLDENBLOG SZAVAZÁS

Előzmény (444.hu)

  • A kormány összes képviselője (Lázár János, Varga Mihály, Rogán Antal, stb.) azt állították, hogy fogalmuk sincs, hogy kik az USA-ból kitiltottak, senki sem szólt közülük.
  • Vida Ildikó NAV-elnök azt állította a Magyar Nemzetnek, hogy ő szólt a kormány egy illetékesének a saját kitiltottságáról.

L. Simon következtetése (444.hu)

  • “A miniszterelnök úr és a miniszterek igazat mondtak.”
  • “Nem állítom, hogy Vida Ildikó hazudik.”

Gondoljuk bele, ahogy Nemecsek Ernő és a Pál utcai kollégiumi haverok ülnek az osztályteremben, ahonnan kirepült véletlenül egy asztal az ablakon. Boka János rohan az igazgatóhoz, hogy név nélkül besarazza az asztalt dobálókat. A tanárok kérdőre vonják az osztályt, akik tettetik a hülyét, semmit nem tudnak, üres alaptalan vádaknak pedig nem ülnek fel. Erre a Geréb Dezső bevallja, hogy ő volt az egyik, aki ráadásul szólt a többieknek tettéről, akik ez idáig hülyének tettették magukat. Az osztály szószóló Áts Feri szerint viszont itt nem hazudtak a haverok, hiszen ők nem tudtak róla, de azt sem gondolná, hogy Geréb hazudna, hiszen annyira jó gyerek. Nincs mit tenni, punci.

Zavart érzek az erőben, amit a köcsög, hátulról támadó sajtó munkatársai okoznak, akik képtelenek befogni a szájukat és még a hivatalos sztori elkészülte előtt görbe tükröt nyomnak oda a budiból kivetődő gyanútlan politikai referensek képébe. Ők pedig kénytelenek mondani valamit, révén egyetlen oxfort-i szükségszoba vagy málnás bokor sincsen a közelben, de még az sem lenne megoldás, ha a Laci kezét a szemére rakva eltűnne a köcsögök elől.

Hát nincs mit tenni, indítani kell a jó öreg magyar proletár bullshit-et, ahol gyakorlatilag a tényekkel dacolva mindenki haver, mindenki rendes és senkiről sem lehet feltételezni, hogy hazudna. Talán itt a bizonyíték, a több tucat különböző időpontban a közvéleménynek pattintott csont az, ami hazudik illetve az internet. Az internet,  aminek értékét azonnal be kell váltani nemzeti stadionokra (internetadó bevétele= költségvetésben elkülönített stadionépítés), hiszen csak így lehet megakadályozni a nemzet bomlasztását, a CIA beszivárgását a magyar háztartásokba, és a nyugat hazugságainak terjesztését. 

Egyértelmű, hogy nem a Szijjártó tehet arról a nyilatkozatáról, amiben letagadta az érintettek személyéről szóló tudásanyagot. Annak ellenére, hogy az érintett szerint tájékoztatva lettek a fontosabb arcok a gittegyletben. Na most szépen vagyunk. Na most már tényleg izgatottan várom, mi lesz a következő pacekba tolt kacsa! Talán egy rukkola ágyon megpakolt roston kacsára kell számítanunk? Mit jelent ez a gyakorlatban? A sztorit már berakták a sütőbe. Nem lenne meglepő, ha viharos gyorsasággal megszavaznák a 35 ezer ember elbocsájtását jelentő "vasárnap bűn vásárolni@dolgozni" törvényt. Már most is nagyon jót csámcsogtunk rajta! Vagy Valami más következik?

 

Tetszik a performance? Ez Like:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://iflgazdasag.blog.hu/api/trackback/id/tr506866371

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szúnyog 2014.11.06. 03:16:42

@Kényszerbagoly: megéri nyomni minden hullámhosszon a fos blogodat?

Stefánia kisasszony [tеuto-nordikus parasztlány] 2014.11.06. 05:22:41

@Szúnyog: Van ez így. Elkapja a grafománia és elkezdi nyomni. Régen a fórumokon az ilyeneket azonnal kivágták.

Stefánia kisasszony [tеuto-nordikus parasztlány] 2014.11.06. 05:27:27

A poszthoz.
Az a helyzet hogy a pénz régóta fogyóban. A duma hogy "Magyarország jobban teljesít" nagy hazugság, csak rá kell nézni az államadósság adatokra. A GDP arányos adóterhelés nem változott.
A nagy rendszerek, államigazgatás, egészségügy, nyugdíj nincs megreformálva, továbbra is rohad minden. A pénz miatt meg kezdenek összeveszni a hűbérurak, Viktor meg táncot lejt mindefele egy kis pénzért, ahol a demokratikus normákkal nem foglalkoznak.
Mert a nyugat, aki tudna pénzt adni annak nem igazán tetszik az alkotmány átírása, a választási rendszer megváltoztatása, a köpönyegforgatás, stb. Onnan nem lesz lóvé, sőt még a meglévől elzárását is kilátásba helyezték.

Stefánia kisasszony [tеuto-nordikus parasztlány] 2014.11.06. 05:29:42

@Szúnyog: Különben nem is rossz amit ír. Ja persze, kritizálja az ármányt... izé.. kormányt és az a fideszzombiknak nem teccik.

BelAmi 2014.11.06. 06:16:56

L. Simon: "Nekem szakállam van, Vida Ildikónak meg nincs."

nu pagagyí 2014.11.06. 08:30:03

Talán, nem munka-, hanem teljesítményalapú országot kellene építeni. Jelenlegi adórendszerünk csak a szomszédainknak jó, ahonnan olcsón tudjuk behozni azokat a termékeket, amelyeket idehaza luxussá adóztatnak. A hülyeadók hatására a termelés áttelepül a határon túlra, nálunk pedig az értékteremtő munka helyett csak a csempészet hoz majd extraprofitot.

Ali Lali 2014.11.06. 09:08:24

Kár hogy a szavazásnál csak egyre lehet szavazni, mert valószinüsithető, hogy a felsoroltak közül többet is bevezetnek majd.
De internetadó az nem lessz!

raz sierpem raz mlotem czerwona holote · http://redisbad.pl 2014.11.06. 09:16:05

Esetleg az ingatlanadóra? Mert akkor kiderülne mennyire van humorérzéke az elvtársaknak.

raz sierpem raz mlotem czerwona holote · http://redisbad.pl 2014.11.06. 09:16:51

@raz sierpem raz mlotem czerwona holote: Akarom mondani: Esetleg az ingatlanadóra? nem lehet szavazni? Mert akkor kiderülne mennyire van humorérzéke az elvtársaknak.

ö...mikó? 2014.11.06. 09:48:12

Előbb - utóbb csak kihal kádár népe, akkor már nem terem majd babér ezeknek a komcsiknak

Szarvas Norbert 2014.11.06. 10:24:44

@ö...mikó?: valaki arulja mar hogy ez a kadar nepe komcsi baber mondat mitol relevans es miert van jelen minden cikk kommentjeben szorul szora?:D

raz sierpem raz mlotem czerwona holote · http://redisbad.pl 2014.11.06. 10:38:09

@Szarvas Norbert: Mert fél, ha ezek kihalnak senki nem szavaz majd az utódpárt utódpártjaira.

bulista 2014.11.06. 15:17:28

@BelAmi: Pedig van neki - csak nem az arcán hordja, mert ott túl vastag a bőr, és így ott nem tudnak áttörni azok a szegény kicsi szőrszálak.
süti beállítások módosítása