Naponta frissülő tartalommal, ami gondolkodásra késztet

IFL Gazdaság

A társadalom igazsága képekben!

2013. november 20. - Szarvas Norbert

satirical-illustrations-pawel-kuczynski-2-5.jpgPawel Kuczynski modern társadalomról és az életről alkotott véleményét nem rejti véka alá. A mester a humoros szarkazmus eszközét használja, hogy a nézőt megfogja az első pillanattól kezdve, majd pár másodperc után jön a hidegzuhany és a szomorú valóság, a képek valódi mondanivalója. Igen erős hatással bírtak egyes alkotásai ránk, reméljük titeket is legalább úgy elgondolkodtatnak majd.

satirical-art-pawel-kuczynski-19.jpgsatirical-art-pawel-kuczynski-25.jpgsatirical-illustrations-pawel-kuczynski-2-5.jpgsatirical-illustrations-pawel-kuczynski-2-9.jpgsatirical-illustrations-pawel-kuczynski-2-13.jpgsatirical-illustrations-pawel-kuczynski-2-15.jpgsatirical-illustrations-pawel-kuczynski-2-17.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://iflgazdasag.blog.hu/api/trackback/id/tr645646468

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása