Naponta frissülő tartalommal, ami gondolkodásra késztet

IFL Gazdaság

Egy különleges vállalkozás Budapesten...

2016. november 05. - Szarvas Norbert

kepernyofoto_2016-11-05_16_44_41.png

Bevallom, én nagyon szeretem a különleges vállalkozásokat. Leginkább azokkal tudok azonosulni, ahol az üzletmenetet az ügyfél szemszögéből rendezik be, profimaximalizálás helyett pedig vevő maximalizálásra fókuszálnak. Sajnos ma még nagyon kevés ilyen céggel találkozni...

Volt szerencsém azonban évekkel ezelőtt megismerkedni a MrSale öltönyáruházzal és elsú perctől kezdve megtetszett az, amit képviselnek. Ez még évekkel ezelőtt történt, és nem bloggerként, hanem szimpla emberként találkoztam a metrón a plakátjukkal. Ezután megnéztem a honlapjukat, elmentem az üzletbe, vásároltam, hírlevélre feliratkoztam és azóta is figyelemmel kísérem őket.

Nagyon röviden a MrSale egy öltöny szaküzlet, ahol a belépő márkától kezdve egészen a prémium szegmensig találhatunk magunknak öltönyt, inget, kiegszítőket. Mindezt jóval a piaci ár alatt (pl.: egy 80-100e forintos Styl öltönyt elhozhatsz 40-50e forintért). Outlet jelleg, viszont annál tapasztalataim szerint sokkal több. A termékek nem anyaghibásak, a vásárlás közben pedig lehetőségünk van profi öltözködési tancásadóval konzultálni. Tényleg úgy érzed magad, mintha bemennél az egyik prémium öltönyüzletben, ahol körbeugrálnak téged.

Nagyon örülök, hogy feltehettem nekik azokat a kérdéseimet, amik már régóta motoszkáltak bennem...

Miért éri meg nektek ennyire áron alul adni a termékeket?

Termékeket vásárolunk nagy tételben, és eladjuk drágában (csakúgy, mint a többi kereskedő). Az árrés fedezi a költségeinket, ami marad az a nyereség, ezért éri meg csinálni.

Hogyan épül fel az üzleti modell? 

Folyamatosan kutatjuk azokat a partnereket, akiknek feleslegessé vált (túlgyártás, felszámolás stb.),
de minőségi, főként természetes alapanyagokból készült öltönyei, zakói, nadrágjai, kabátjai, ingei, nyakkendői, pólói vagy bármilyen férfi felsőruházati termékei maradtak. Ezen készleteket megegyezés után, akár azonnali készpénzfizetéssel megvásároljuk. Emiatt a termékeket a piaci ár alatt tudjuk értékesíteni, miközben ugyanazt a minőséget tudjuk biztosítani, mint amit az adott márka képvisel.

Miért éri meg  fillérekért adni akciós öltönyök mellé pólókat, ingeket, kabátokat? 

Nem éri meg fillérekért adni. Jól összeállított csomagokkal igyekszünk ilyen érzést kelteni. Néha előfordul, hogy egy vásárláson csak minimális  anyereségünk, esetleg veszteségünk van, de azért ez nem gyakori. A másik, hogy minden alkalommal igyekszünk a vevőben „HŰHA” érzést kelteni, azért, hogy legközelebb is visszajöjjön, ajánljon minket az ismerőseinek és ez már rövidtávon is megtérül.

Miért nincsen online webshop rendelési lehetőség? 

Van lehetőség online rendelésre, igaz nem a klasszikus webshopos formában. Viszont ez így elég jól működik. http://mrsale.hu/Webesrendel%C3%A9s.aspx

A hagyományos webshopos módszer azért nehéz, mert az árukészlet gyorsan változik nincs mindenből minden méret.

Mivel több vagy kevesebb a mrsale koncepció, mint egy outlet?

A MrSale a mai válságos időkben is nyereségesen üzemel, a forgalmunk folyamatosan nő. Ez óriási gazdasági érték. Azt, hogy ilyen sikeresek lehetünk, köszönhetjük a vásárlóinknak és a munkatársaknak.
Nem vagyunk átlagosak. 

Milyen garanciát vállaltok?

100%-os korlátlan visszafizetési garancia:
Csak akkor mondhatjuk, hogy hasznos funkciót látunk el, ha a vásárlóink tényleg olyan ruhákat vesznek, melyeket utána örömmel hordanak. Hogy ez tényleg így legyen, teljes, korlátozásmentes visszafizetési garanciát vállalunk minden termékünkre. Indoklás nélkül, bármennyi idő elteltével kicseréljük vagy visszafizetjük termékeink vételárát, ha bármilyen okból visszahozzák, akkor is, ha már használt. Nyilvánvaló, hogy ezzel elvileg vissza is lehetne élni, de nem él vissza vele senki. Vásárlóink akkor alkalmazzák, ha szükséges, és ez így van jól.

Mondtad, hogy folyamatosan növekvő cég vagytok, amit a ceginfo.hu adataiból egyértelműen ki lehet olvasni. Van "már" társadalmi felelősségvállalásotok, ami által valamit vissza tudtok adni az embereknek?

A kultúratámogatást nem egy kipipálandó sornak tekintjük a társadalmi elvárások között. Élő kapcsolatunk van azokkal, akikkel együttműködünk, legalább annyit kapunk, mint amennyit adunk, így a támogatás kölcsönös.
Rendszeresek a „MrSale” Fellegi Ádám lakáskoncertek. Több könyv megjelenését támogattuk finanszírozással és terjesztéssel. A könyvek hatnak, motiválnak minket. 

Pl.: Kincskeresőben interjúkötet,
egyik interjúalany Békés Zoltán a Mrsale cégvezetője:

http://www.mrsale.net/kincskeresoben
Az igaz szeretet 10 titka című könyv. 

http://www.mrsale.net/az-igaz-szeretet-10-titka

JAKkendő-díj: 
A József Attila Körrel (JAK) közösen alapítottuk ezt a díjat. JAKkendő-díj célja, hogy a kötettel még nem rendelkező,
40 év alatti prózaírókat rangos elismeréssel segítse az elindulásban. Továbbá hogy a minőségi teljesítményt produkáló szerzők nagyobb
 ismeretségre tegyenek szert azáltal, hogy a nyertes pályamű kiadását finanszírozzuk.
A díjat 2012-ben adták át először. 
Az első JAKkendős kiadású könyv bevételéből finanszírozzuk a következő díjnyertes könyv kiadását. Így a JAKkendő-díj a későbbiekben önfenntartóvá válik.

Munkatársaink tanulmányi költségeinek a felét a cég állja, bármit is tanuljanak, akár úgy is, hogy semmi köze a cég tevékenységéhez, sőt akkor is, ha új tudásukat már más cégnél vagy saját vállalkozásban fogják kamatoztatni. A tanuláshoz való viszonyunk így is megtérül. Mindenki sokkal nyitottabb az újra, a változásra.

 Környezetvédelem (újrahasznosított papírzacskókat és magas áron visszaváltható, lebomló szatyrokat használunk, postai leveleinket újrahasznosított papíron és borítékban küldjük, a boltban keletkező hulladékot szelektíven gyűjtjük).

"Első ránézésre úgy tűnhet, tevékenységünk fő célja, hogy vásárlóinkat minőségi öltönyökhöz juttassuk jóval a piaci ár alatt, de ma már tudjuk, hogy ez nem a cél, ez csak egy része. Fő célunk, hogy boldogságot okozzunk mindazoknak, akik kapcsolatba kerülnek velünk." Békés Zoltán a MrSale alapítója

 ►►►►

Ha kérdésed van nyugdíjjal, gyerekprogrammal kapcsolatban vagy cselekedni szeretnél, akkor írj:

✰✰ szarvas.norbert@iflgroup.hu vagy

✰✰ www.iflgroup.hu

� Ajándék ingyenes családi vagyontervező

Letölthető itt: Klikk

� Ajándék lakástakarék választó 

Klikk

Itt találsz meg minket:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://iflgazdasag.blog.hu/api/trackback/id/tr7711932719

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása