Naponta frissülő tartalommal, ami gondolkodásra késztet

IFL Gazdaság

Elkapott a fideszes nyuggerhorda?

2015. március 16. - Szarvas Norbert

kepernyofoto_2015-03-16_9_57_16.png"Éééééééljen a magyaaar szabads...." ÁLLJ. Tegnap óta felkerült az internet hazai forgásába egy videó, amin egy olasz riporternő belefutott minden újságíró rémálmába. Talán senki nem szólt ennek a csajnak, hogy Budapesten nemzeti ünnep idején sokkal veszélyesebb egy csoport fideszes nyuggerhordába belefutni, netalán ellenkezni velük, mintha 20 ezer forinttal próbálnál meg este végigsétálni a nyóckerben. Magyar sajátosság? Pösti dolog? Forrong a haza? De mi történt itt?

Az emberek, akik diktatúrában nőttek fel

Az én generációm abszólút mellékágon éli az életét, hiszen mi vagyunk az a tranzit generáció, aminek át kéne vinnie a társadalmat a diktatúrából a demokrácia irányába. Nagyon döcög a szekér, hiszen a demokráciában mindenkinek egy szavazata van. A politikának a rendszerváltás óta pedig mindig a nyugdíjasok hozzák az érmeket. Elég őket kilóra megvenni és akkor tuti a siker. Ha jön az Amway ügynök vagy a porszívós manus, akkor arról beszélünk, hogy a leginkább sebezhető réteget kapták el, mivel ezek a nyugdíjasok nem mindig képesek racionálisan dönteni, rendkívül hiszékenyek és befolyásolhatóak. Te tényleg hiszel abban, hogy amikor a politikáról van szó, akkor ugyanezek az emberek hirtelen kevésbé lesznek hiszékenyek és befolyásolhatóak? 

Sajnos, nem sajnos a nyugdíjas korosztálynak az életük nagy részében mindig volt egy vezírük, aki megmondta, hogy mit kell csinálni, mi az irány. Valószínűleg a Fidesz egyértelmű sikere is ebben az emberi megszokásban rejlik. Egyszerűen azt adja a társadalom ngyobb hányadának, amire vágynak. Aztán ezt a dolgot átnevezi demokráciának, pezsdíti egy kis egzotikummal ( unortodoxia). A végén pedig megdobja egy ellenségképpel, hiszen a magyar nép mindig szenved, mindig kell valaki ellen sínylődni. 

A video

Hülyék, elvakultak mindenhol vannak. Ez szerintem nem fideszes sajátosság. Azért beszélek most mégis fidesz specifikusan, mert túl jól végezte a munkáját a Fidesz, és megszűntette az ellenzéket. Nincs ellenzék, nincs ellenzéki fikázás sem, csak emútnyócév van. De a video balszerencsénkre tegnap történt, és nem az emútnyócévben (+ látens 5 évben). Komolyan sajnáltam az első perctől fogva az olasz csajt, mert nem tudta mire vállalkozik. Pedig az olaszok alapvetően egy vitatkozós nemzet, mégis felkészületlenül érte a dolog. A magyarok nemzeti ünnepén belefutni egy nemzeti nyugger hordába tényleg jó ötlet? Én személy szerint mindenfajta konfrontációt kerülnék velük, mert éélet és idegveszélyes. Ráadásul röpködnek az ismert frázisok, ahol észérvekkel és tényekkel nem lehet győzni.

A reakciók és válaszok viszont tökéletes kórképet írtak le. Ignoráció és szemellenzés. A begépelt információk végtelen bégetése.

"A Fideszben békesség van, szeretet van, kedvesség van, ezt nem tudják elviselni"

Ki nem tudja elviselni? Ez egy nagyon szép dolog. Egyébként felteszem a Simicska Lali a tékozló fiú, aki kicsit megtévedt, de majd rendbe jön. Kit érdekel, ha egységről beszélünk? Aki nincs velünk békességben és szeretetben, az nem létezik. Engem az frusztrál, ahogyan a fideszes politikusok mellett számtalan szimpatizáns is úgy kezeli az országot, mintha egy család lenne. Viktor a családfő, békesség van és szeretet. Aki meg nem ért velünk egyet, az nem magyar, az nem létezik. A baj az, hogy ez nem az ő országuk, hanem a mi országunk. Az övé, az enyém, a liberálisé, a focistáé és a papé. Mindenkié.

"Talán jobb lenne, ha munka nélkül kapnák a pénzt?"

Ha nagyon bunkó akarok lenni, akkor azt mondanám, hogy ezeknek a csirkéknek nem mindegy? Igazából teljesen mindegy, hiszen őket már nem érinti. Ők úgy nőttek fel, hogy mindenkinek dolgoznia kellett, akár házon belüli munkanélküliséget létrehozva, máskülönben vészes munkakerülők voltak. Aztán a propaganda abból a néhány ezer cigányból indul ki, aki egyáltalán nem tervezi a közeljövőben a munka intézményét. Viszont az ország munkanélküliének a jelentős százaléka dolgozna, ha tudna. Nekik nem vígasz a részmunkaidős, statisztika tupír közmunkaprogram. A Fidesznek nem a sajtá számaival kellene foglalkoznia, hanem az ország számaival. Törekednie kellene valós munkahely teremtésre.

 "a parlament előtt is ott sátrazhatnak az ellenzékiek....Egy középkorú nő szerint az utakon is van piros lámpa, ami korlátozza a szabadságot, de az sem baj."

Teljes a képzavar. Itt jön elő, hogy a nyilatkozók biztosan nem értik a demokrácia lényegét, nem értik mi a különbség az áldemokrácia és a demokrácia között. Nem fogják fel, hogy kempingezni bárki kempingezhet, de nem mindegy, hogy minden kempingterület a Fidesz családé (ahol béke és szeretet van), vagy időnként belefutunk egy másik vállalkozóba is. Nem mindegy, hogy a véleményünket szabadon a Fidesznek mondhatjuk el, vagy szabadon mindenkinek. Nem értik, hogy a demokrácia tiprása nem az alsó szinteken történik, hanem a háttérben, a kisember számára láthatatlanul. 

És a személyes kedvencem, mert annyira magyar, annyira máris szomszédos-Paulás a sztori

"dehát Magyarországon nincs is Alkotmány, alaptörvény van.... Mondja ezt maga"

" Orbán ezt és ezt mondta.... Ezt biztosan nem mondta....De igen, hivatalosan jelentette ki.... Na és kinek mondta ezt hivatalosan...?"

Én is azt mondom mindenkinek, hogy kérdőjelezzenek meg mindent, hiszen ekkor fogunk tudni előre jutni. De van, amit már nem illik! Amikor látszólag tényeket kapunk, de azt még nem oktatták le nekünk, akkor azért egy percre gondolkozzunk már el. Az, hogy Alkotmány vagy Alaptörvény, az nem választás és vélemény kérdése. Van vagy nincs. És akkor elérkeztünk szerintem a lényeghez. . Az emberek nem törvényeket, tényeket akarnak, hanem megoldást a vágyaikra. Pont nem érdekli őket, hogy most ki mit mondott, mik a konkrétumok. A lényeg az a mentális orgazmus, amit egy politikus tud okozni szónaklatai során. Ezeken a beszédeken az ésszerűség és az önkritika ismeretlen fogalom. A hatáskeltés és a látens mentális hadviselés a lényeg. Ha az átlag ember ezt megkapja, akkor már nem kezd el utána járni a dolgoknak, csak minduntalan védi azt az igazát, amit a szájába rágtak.

És a legvégén, amikor a riporternő arrébb megy három métert, már felbátorodik a nyugger keménymag és megy az ugatás. Szemtől szembe nem küldi a "kúrvaanyád", de amint "biztonságos (három méteres) távolságban érzi magát, akkor felbátorodik és magyarul szídja a magyarul nem beszélőt, többen szídják az egyedül levőt. Bátor és hazafi dolog. Még szerencse, hogy a fideszesek (saját bevallásuk szerint) szeretetben és békében élik az életüket és tisztelik az ellenzéket, nem bántják őket. És akkor itt még csak nem is ellenzékről beszélünk, hanem egy olasz csajról, aki a munkáját végezte és apportra érkezett Budapestre....

 

 

Tetszik a performance? Ez Like:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://iflgazdasag.blog.hu/api/trackback/id/tr527274225

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2015.03.16. 18:26:06

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Trackback: Viktor a barikádokra vezetné a népet 2015.03.16. 14:03:02

Már látom is magam előtt patyolat ruhában, csapzott hajjal, kilógó csöcsökkel. "El kell söpörni Orbán rendszerét!" - mondta Szigetvári Viktor az Origo szerint, és forradalmat hirdetett a nemzeti ünnepen. Azt nem írja az Origo, hogy mivel alapozott a m...

Trackback: Tóbiás befőtt megpróbálta eltenni Orbán nagymamát 2015.03.16. 14:01:35

De a nagyi résen volt, és odacsapott a fakanállal a szemtelen befőtt kezére. Az MSZP ma nem ünnepelt. Szégyellték volna a várhatóan 200 fős ünneplő tömeget, amit mozgósítani tudtak volna, ezért nem tartottak március 15-én központi megemlékezést? Vagy ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Maxvall a kloáka (törölt) 2015.03.16. 13:05:16

Pedig milyen kis cuki volt a csaj.

JT_Biopower 2015.03.16. 13:06:10

magyarok, akikre mindannyian büszkék lehetünk! ;)

csöpike2 2015.03.16. 13:08:50

Dögölj meg te szemet takony.Nyugger a drága jo anyád,akinek a bulaja csak nehány percre valtozott volna husdaralova,mikor téged szégyen-szemre világra hozott.

Szarvas Norbert 2015.03.16. 13:12:59

@csöpike2:

akinek nem inge...

amúgy a kollegák miatt miért nem vagy kiakadva?

Ms Diane Choksondik 2015.03.16. 13:16:46

jaja, milyen kár, h van aki megpróbálja ellensúlyozni a libsi rémhírterjesztőket

Jimbo75 2015.03.16. 13:25:15

Ráadásul ezek a barmok még szavazhatnak is, sőt valakinek az anyja, nagyanyja is lehet. Gondoljatok bele, ezek a hülyék felnevelhettek egy/több gyereket. A háromnak összesen nincs 25 az IQ-ja....

Faresz 2015.03.16. 13:43:54

Melyik újságnak dolgozott vajon a riportercsaj, elolvasnám a cikket...

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2015.03.16. 13:50:13

Pár éve még a szoci szavazókat nyuggerezték.

meiname (törölt) 2015.03.16. 13:58:10

Csak ugyanolyan hülyék, mint a baloldali nyugdíjasok és a hitgyülisek. Nincs ebben semmi meglepő, mindkét oldal kitermeli a könnyen agymosható vallási fanatikusait. Buta nép vagyunk.

Szarvas Norbert 2015.03.16. 14:01:11

@meiname: szerintem sem politikai oldalfüggő a dolog... pont ezért írtam, hogy általánosságban veszélyeztetett ez a korosztály és befolyásolható

beszélő majom · http://beszelomajom.blog.hu 2015.03.16. 14:03:59

Élőben is odaállnál azok elé a nők elé, hogy lenyuggerhordázd őket?

Vagy csak névtelenül, a neten nagy a szád?

beszélő majom · http://beszelomajom.blog.hu 2015.03.16. 14:06:57

@meiname:

"Csak ugyanolyan hülyék, mint a baloldali nyugdíjasok és a hitgyülisek."

Mindenki emlékszik a 2002-tes választás estéjén az MSZP-s plakátokkal ittasan gajdoló fogatlan mamókákra :D

beszélő majom · http://beszelomajom.blog.hu 2015.03.16. 14:10:46

"egy videó, amin egy olasz riporternő belefutott minden újságíró rémálmába"

Teljesen biztos vagyok benne, hoyg a szerencsétlen riporternőt rossz csoporthoz vitték a kísérői.

Az előre bekészített, úgynevezett "sugalmazott" kérdésekből én úgy gondolom, ő nem kormánypárti közönséggel akart találkozni.

Talán arra számítottak azok, akik odaküldték őt, hogy IGAZI ellentüntetés lesz, és nem csak 10 szerencsétlen fog kitérdelt farmerben fetrengeni az aszfalton.

♔bаtyu♔ 2015.03.16. 14:13:05

Ez jó. "A Fidesz szüntette meg az ellenzéket." Akkor már értem miért vagytok civilek.

Konspiráltok a diktatúrában:))))

meiname (törölt) 2015.03.16. 14:13:16

Szarvas Norbert:
Életkortól függetlenül, mindenki buta, aki nem képes kritikus szemléletmóddal vizsgálni a saját oldalának ténykedéseit.

A jobboldal zsidózik, a baloldal fasisztázik és nácizik.
A jobboldali a karvalytőke ellen harcol, a baloldali a nácik ellen.
Jók a szerepek...

♔bаtyu♔ 2015.03.16. 14:19:28

Végignéztem. Hol volt itt fenyegetés??? Elmagyarázzák, ennyi, semmi több. Még csak nem is erőszakosak.

A riporternő idejött a libsi sztereotípiákkal, diktatúra, erőszak, ellenzék betiltva és azt hitte, bárkit megszólít az meg fogja erősítani, hiszen ez egy tüntetés.

Annyi, hogy mellényúlt, nem tudhatta, hogy ezek nem "azok".

♔bаtyu♔ 2015.03.16. 14:22:05

@meiname: Nem nagyon értem miért agymosott, akik szerint ma nincs diktatúra. Ezek az öreglányok ugyanis lényegében ezt magyarázzák el a csajnak, akit amúgy nagyon pókólnék,, de ez most más kérdés.

Agymosott az, aki azt mondja, hogy diktatúra van, főleg akkor, ha 90 előtt is élt.

2015.03.16. 14:25:13

Szerintem nem az a lényeg, hogy nyugdíjasok, és az sem, hogy mekkora butaságokat mondanak, sőt még az sem lényeges, hogy melyik pártra szavaznak. Ez a videó önmagában bemutatja azt, hogy miért tartunk ott, ahol tartunk, és miért fogunk ugyanitt tartani évtizedek múlva is.

Mérnork 2015.03.16. 14:26:00

"a nyilatkozók biztosan nem értik a demokrácia lényegét, nem értik mi a különbség az áldemokrácia és a demokrácia között."
Még jó, hogy én pl. pontosan tudom, hogy demokrácia csakis akkor van, mikor a sok hüjemagyar a demokratikus baloldal képviselőit válassza, Amikor meg nem, akkor meg diktatúra. Ijen eccerű ez az egész. ;-)))

2015.03.16. 14:26:50

@meiname:
Nem, ezek az emberek ugyanolyanok, mint a lakosság 90%-a, csak a többségen ennyire nem látszik ennyire látványosan.

Mérnork 2015.03.16. 14:29:30

"Nincs ellenzék, nincs ellenzéki fikázás sem,"
Biztos csak az én bénaságom, hogy a zindexen csakis fideszfikázó blogokba futok bele.

Szelid sunmalac 2015.03.16. 14:36:25

@Mérnork: Egyebkent igen. Hiszen van Mindiner is, Spiler is stb. LEhet azert valogatni. De te csak azert is inkabb ezeket a blogokat olvasod. Vadasz, vadasz...

♔bаtyu♔ 2015.03.16. 14:37:08

@nagybalfasz: Szerinted az olaszoknál mi van? Elmondanám, hogy egy olasz és pld. egy spanyol pontosan ugyanígy csinál, legfeljebb vehemensebben.

Sipi [CH] · http://www.youtube.com/user/HungaryFreedom 2015.03.16. 14:40:02

@Mérnork: attol, mert valaki fikazza a fideszt meg nem minosul ellenzeknek, ahoigy ha valaki megllapitja egy zsebtolvajrol, hogy bunozo, meg nem lesz bunuldozo. ertem en, hogy egy egysegsugar fideszesnek az ellenzek keze teszi be ilyenkor a labat, ergo balliberils vilagmeretu judeobolsevik nagytokeskommunista antimagyar osszeskuves, de ez soman csak paranoia, ami a fidesz-fele tortenelmi szemetdombok legofbb hajtoanyaga, legyen szo a nemet nemzetszocialistakrol, vagy az 50es evek magya rkommunistairol:-)

a fidesznek nincs szambaveheto politikai ellenzeke, a karaktergyilkolaszasokkal es a valasztasi torveny atirasaval - 27%bol ketharmad. ugyes:-) - felszmaolta a politikai ellenfeleit. de ettol meg a fidesz es megszallott kovetoinek viselkedese es a kormany intezkedesai valthatnak ki visszatetszest annelkul is, hogy a velemeny megfogalmazoja valamifele ellenzeki tomorules tagja lenne.

fel tudod te ezt fogni?

♔bаtyu♔ 2015.03.16. 14:40:26

@Szelid sunmalac: Na ja, a nagy diktatúrában kb. 2 viszonylag index közeli blogra jut 10 orbánfikázó.

Szerencsétlenek már nem tudnak mit írni, a mai pld. abba köt bele, hogy Orbán azért használta a szerencsés csillagzat alatt kifejezést, mert a közönsége buta és szükség van ilyen ezoterikus faszságokra.

Szóval legalább ki tudnák használni, hogy itt az indexen többségben vannak, de még azt sem és akkor jönnek az ilyenek mint ez itt, hogy Orbán miatt nincs ellenzék.

Szarvas Norbert 2015.03.16. 14:40:41

@Mérnork: úgy értem, hogy személy szerint én ezen a blogon azért nem fikázom per pill az ellenzéket, mert nincs. ha lehetne róluk érdemben beszélni, akkor beszélnék... szal nem fidesz tematikus blog vagyok

Sipi [CH] · http://www.youtube.com/user/HungaryFreedom 2015.03.16. 14:42:31

@csöpike2: @Ms Diane Choksondik: @beszélő majom: @Mérnork: csak ugy szemelyisegtesztkent kerdeznem meg a kozpenzbol finanszirizott kedves kommenttarsakat. ti tehat azonosulni tudtok a videon talalhato felallatokkal?:-)

szoval jol mondjak, igazuk van? a viselkedesuk is helyenvalo, kulturalt, europai?:-)

Sipi [CH] · http://www.youtube.com/user/HungaryFreedom 2015.03.16. 14:43:50

@♔bаtyu♔: "mert a közönsége buta és szükség van ilyen ezoterikus faszságokra. "

ezt a velekedest a videon lathato aljanep ala is tamasztja, nem?:-)

csak egy néző 2015.03.16. 14:44:16

A Múzeum körúton viszont a sok egyfogú volt MSZMP-s, most "fiatal demokrata" nyuggerkommandós, vérfarkassá változva egyből torokra ment, megvédendő a "gyökér g..it" (cr, by Simicska haver)

index.hu/video/2015/03/15/lokdosodes_marcius_15_tuntetok/

Szelid sunmalac 2015.03.16. 14:50:20

@♔bаtyu♔: De konyorgom, ha egyszer fidesz parti blogokra vagytok, akkor mietrt nem mentek az internet mas bugyraiba? Annyi blog van a halon! Vagy a fidesznek nincsenke blogjai? Meglepodnek.

♔bаtyu♔ 2015.03.16. 14:53:29

@ausländer Sipi: Azért az ellenzék egyáltalán nem attól függ, hogy Orbánék miből csinálnak 2/3-ot, az ugyanis ám Gyurcsányéknak is 2/3 lett volna, ha eléri azt a voksszámot.

Sipi [CH] · http://www.youtube.com/user/HungaryFreedom 2015.03.16. 14:56:02

@♔bаtyu♔: orbaneknak erre a ciklusra nem lett ovlna meg a ketharmaduk, ha nem irjak at a valasztasi torvenyt.

tehat ez mellement;-)

♔bаtyu♔ 2015.03.16. 14:58:48

@Szelid sunmalac: Ezt te honnan olvastad, hogy én fidesz párti blogokra vágyom? Én nem vagyok ballib, én leszarom, ha ballibsi blog is van a pályán. Nem azért mert hatalmas demokrata vagyok, hanem azért, mert nem ettől függ az, hogy én jól alszom e vagy sem.

♔bаtyu♔ 2015.03.16. 15:00:49

@ausländer Sipi: Ez neked miért aljanép? Szerinted mi lett volna, ha az MSZP-s nyugdíjasokhoz megy oda pld. azzal, hogyha láthatóan demokrácia van, miért mondják azt, hogy diktatúra van?

Na akkor valóban nem ússza meg a csaj verés nélkül.

MACISAJT 2015.03.16. 15:02:59

"ellenben a magyar sajtó egy hatóság alá került"...

Így indult.
Muhaha.
Hát csoda hogy ezen az ótvar állításon felháborodtak a derék hölgyek?

Sipi [CH] · http://www.youtube.com/user/HungaryFreedom 2015.03.16. 15:04:52

@♔bаtyu♔: miert aljanep? azert, mert ostoba fajankok, neveletlen bunkok, faek egyszerusegu, onallo gondolkodasra keptelen plebs, akiknek szalasira, kadarra, rakosira, hitlerre, vagy eppen orbanra van szukseguk, mert onmagukban annyi eszuk nincs, hogy segguket kitoroljek, ha valaki nem irja elo nekik:-)

MACISAJT 2015.03.16. 15:05:10

Egyébként, ilyen háttér, szervezés stb mellett/után:
http://www.veddkomolyan.eu/#!tiltakozz/c1s3m

nem volt közröhej a tegnap a Múzeum kertben a 10 fős "diktatúrázó" produkció?

Muhaha.

♔bаtyu♔ 2015.03.16. 15:06:46

@ausländer Sipi: Inkább nálad ment mellé:

1. Gyurcsányék és a többi győzelme legfőképpen Gyurcsányéktól és a többitől függött, így Orbán a Fidesz 2/3-val semmiképp nem számolhatta fel az ellenzéket.

2. Az elérhető 2/3-d Gyurcsányék és a többi számára is elérhető volt, pontosan ugyanennyi szavazattal. Nem értem, ki akadályozta meg őket ebben. Orbánék egészen biztosan nem.

Akkor lenne igazad, ha Orbánék betiltanak balliberális pártokat a választások előtt, de erre szerintem te sem emlékszel.

♔bаtyu♔ 2015.03.16. 15:07:54

@ausländer Sipi: Mitől vagy kiakadva. A néni elmagyarázza az olasz riporternőnek, hogy mi van valójában. Még csak nem is erőszakos.

MACISAJT 2015.03.16. 15:08:56

@csak egy néző:("A Múzeum körúton viszont a sok egyfogú volt MSZMP-s, ")

Nekem mondod?
Ugyanazok akik még a nyomorult gulyást is fel pofozták:

cink.hu/tenyleg-egesz-jot-kapott-gulyas-az-arcara-a-dk-soktol-1604126072

Sipi [CH] · http://www.youtube.com/user/HungaryFreedom 2015.03.16. 15:10:19

@♔bаtyu♔: te mirol beszelsz melle, batyuka?:-)

amiket hablatyolsz semmi koze ahhoz, amit en irtam. ne terelj, apafej, en nem vagyok fideszes, ergo jelentosen okosabb vagyok annal, minthogy megegyem ezt a propagandszart, amit le akarsz tolni.

allitas: ha orbanek nem valtoztatjak meg avalasztasi rendszert sajat elonyukre, nincs ketharmaduk 2014es valasztasokkor.

ezt cafold meg, ha tudod es ne gyurcsanyozzal, liberalisozzal, te szerencsetlen. nalam nem fog mukodni a mellebeszeles.

amirol te beszlesz, az talan meg igaz is lhet bizonyos szovegkornyezetben, csak eppen kurvara nem valasz arra, amit en irtam, te kis giro-szasz es puloverespeti zabigyereke:-)

Sipi [CH] · http://www.youtube.com/user/HungaryFreedom 2015.03.16. 15:11:58

@♔bаtyu♔: jahogy te ilyen kornyezetben szocializalodtl, anyad igy nagyarazott. ertem. mindent ertek. hat nem csoda, hogy fideszes lettel:-D

hiaba no, kurva sok a proli az orszagban, nem veletlenul leptuk le eloletek:-)

Tudományos libsizmus 2015.03.16. 15:12:50

@ausländer Sipi:
Kétharmada van a Fidesznek? Nem is tudtam.

Sipi [CH] · http://www.youtube.com/user/HungaryFreedom 2015.03.16. 15:14:28

@Tudományos libsizmus: mar nincs par hete, de egeszen veszpremig az volt es ezt mondossze annak koszonhette, hogy a sajat elonyere formalta a valasztasi torvnyt. talan tagadod?:-)

de ugye en nem is azt mondtam, amit te probalsz cafolni:-)

♔bаtyu♔ 2015.03.16. 15:14:38

@ausländer Sipi: Ezen nem felháborodni kell, hanem ha nem érted, újból elolvasni.

Kurvára nincs köze ennek ahhoz, hogy én mi vagyok, egyszerűen csak cseréld ki a FIdesz szót pld. MSZP-re.

Te valamit nagyon nem értesz. A választási szabályokat nem a választások UTÁN? hanem ELŐTTE fektették le, bárki előtt szabad volt a pálya.

♔bаtyu♔ 2015.03.16. 15:16:57

@Tudományos libsizmus: Ez egyszerűen nem is érti. Meg van arról győződve, hogy azért nem győzött az ellenzék, mert Orbánék 2/3-ot csináltak egy a választások előtt lefektetett módosítás miatt.

♔bаtyu♔ 2015.03.16. 15:20:05

@MACISAJT: OK, hogy ez a libsi nem élt 90 előtt, de azért elolvashatott volna pár dolgot arról a korról. Azért ezek a nyugdíjasok börtönőrként, munkásőrként, rendőrként, stb. nem voltak veszélytelenek a kádár rendszerben.

Amúgy annyit elért a srác, hogy a netre ő került fel és nem a szónok, ő vitte el a show-t:))))

Tudományos libsizmus 2015.03.16. 15:21:49

@ausländer Sipi:
1.) Ha simán megfosztják egy időközin a kétharmadtól, akkor nem lett túl sikeres az a "saját előnyre" fordítás.

2.) A választási rendszer nem a Fidesznek, hanem a győztesnek kedvez. Ha teszem azt, a DK hozza ugyanezt az eredményt, akkor most neki van kétharmada. Talán ezt nem vonod kétségbe.

Nem a választási rendszer a ti bajotok, hanem az, hogy 2006 óta minden választások elhasaltok.

♔bаtyu♔ 2015.03.16. 15:25:09

@Tudományos libsizmus: Vagy nem érti, vagy érti, de adja a hülyét.

Szelid sunmalac 2015.03.16. 15:26:48

@♔bаtyu♔: Talan meg a szemet is kilovik, ugye?

Tudományos libsizmus 2015.03.16. 15:28:02

@♔bаtyu♔:
Szerintem nem értik. A liberálisok agyában fordítva vannak bekötve a receptorok. Nekik a fönt lent van, a jobb az a bal, elöl van hátul, és így tovább.

beszélő majom · http://beszelomajom.blog.hu 2015.03.16. 15:28:51

@♔bаtyu♔:

"a mai pld. abba köt bele, hogy Orbán azért használta a szerencsés csillagzat alatt kifejezést, mert a közönsége buta és szükség van ilyen ezoterikus faszságokra."

Senki nem tehet arról, ha nem a magyar népdalok szókincsvilágát és szimbólumrendszerét, hanem a Hava Nagila Horát szívta magába az anyatejjel.

Ludovikás Levente 2015.03.16. 15:29:26

Ideküldenek egy fogalmatlan tyúkot Itáliából aki végigolvasott előző este néhány internetes bejegyzést és ettől aztán ofénak érezte magát. Hogyittbáncsák a zellenzéket, meg felszámíccsák a demókráciját

Jól maga alá is került a végére szegény sunapipőke, kíváncsi lennék mit kutyult össze ebből újságcikknek

beszélő majom · http://beszelomajom.blog.hu 2015.03.16. 15:33:26

@Szelid sunmalac:

"De konyorgom, ha egyszer fidesz parti blogokra vagytok, akkor mietrt nem mentek az internet mas bugyraiba? "

Így is teljesen el vagytok szállva magatoktól, mind a kb ezerötszázan :)

Tegnap a Viktorotok már FORRADALMAT hirdetett az Origon :)

Mi lenne veletek, ha nem lenene pár kormánypárti kommentelő, aki leereszkedik hozzátok és szóba áll veletek, hogy ne veszítsetek el minden kapcsolatot a valósággal?

Szóval fogd fel úgy, hogy a mi munkánk egyfajta terápiás munka :D

Tudományos libsizmus 2015.03.16. 15:40:20

@♔bаtyu♔:
Ha majd 2018-ban agyagba döngölik négyötöddel a Fideszt, felteszem, akkor is körbeszaladják a világot a diktatórikus választási rendszer okán:DDD

vénkujon 2015.03.16. 15:58:41

vigyázzatok fidik! jön frici vissza, s megbasz titeket:D:D

n3spr3ss0 2015.03.16. 16:02:24

A proli picsák a rezsicsökkentős mámorban "kiosztották" az olasz újságírót,és bemutatták milyen primitív az átlag magyar,azt sem tudták miről beszélnek,csak szajkózták a milliószor hallott birkamenetes dumát.
Nem kell itt baloldalinak lenni ahhoz hogy normális legyen az ember,de ezeknek összesen nem volt ki a "nyóc" osztály.

5perc 2015.03.16. 16:02:56

@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:
"Pár éve még a szoci szavazókat nyuggerezték. "
Sőt, azok ugyanezek a nyuggerek voltak!

5perc 2015.03.16. 16:07:26

@Tudományos libsizmus:
"A liberálisok agyában fordítva vannak bekötve a receptorok. Nekik a fönt lent van, a jobb az a bal, elöl van hátul, és így tovább. "
Igen, van, hogy minden hülye szemben jön veled az egyirányú úton...

zobod 2015.03.16. 16:28:07

A közmunkaprogram a baloldalnak tett gesztus.

Aki kételkedne, keressen rá "Magyarország megújításának lehetséges irányairól" népszabadság archívumban, 2008-ból megtalálja a baloldali-liberális stratégia központi elemeként.

batyut seggbebasszák a gumibottal (törölt) 2015.03.16. 16:40:47

@♔bаtyu♔: ejj batyu, batyu, tán te is ott kajabáltál a tömegben? A kurvaanyázós tatter? Vagy tán az ondolált szeretet-nő?

Egyszer hallgattál volna, mit lehet védeni ezen a csőcseléken (ami persze pont olyan, mint mondjuk egy gyurcsányista horda, de te sose fogod megérteni, hogy hülyeségnek nincs pártállása).

áltudományos libsizmus (törölt) 2015.03.16. 16:43:08

@Tudományos libsizmus: hé köcsi, nem láttad a nickemet?

@nespresso: na az ilyenekre mondta egyszer egy vérfideszes ismerősöm, hogy kardlappal zavaná haza az összeset.

Ms Diane Choksondik 2015.03.16. 17:33:13

@ausländer Sipi: 2015.03.16. 14:42:31

engem nem tudsz provokálni ilyen bérkommentelős szöveggel

Sipi [CH] · http://www.youtube.com/user/HungaryFreedom 2015.03.16. 17:36:50

@Ms Diane Choksondik: pedig ha valaki penzert ilyen aljas, az erthetobb es kevesbe petologiai eset:-)

Ms Diane Choksondik 2015.03.16. 17:39:48

@ausländer Sipi: 2015.03.16. 17:36:50

összekeversz valakivel

n3spr3ss0 2015.03.16. 17:39:55

@áltudományos libsizmus: A kardlapozástól még setétek maradtok.

Sipi [CH] · http://www.youtube.com/user/HungaryFreedom 2015.03.16. 17:42:56

@Ms Diane Choksondik: lehet, hiszen barmelyik szellemi toprongy lehetsz a fidesz-jobbik taborabol. dehat olyan egyformak vagytok:-)

áltudományos libsizmus (törölt) 2015.03.16. 17:47:11

@nespresso: setétek maradnak, de legalább hazamennek.

beszélő majom · http://beszelomajom.blog.hu 2015.03.16. 17:57:03

@ausländer Sipi:

" a kozpenzbol finanszirizott kedves kommenttarsakat"

Már a 444-en is azon röhög valamelyik libsi "újságíró" a cikkjében, hogy 2006-ban még egy egész rohamrendőr egységet tudtatot Orbánék békés szimpatizánsaira küldeni, most meg már csak féltucat hőzöngő idiótára tellett :D

MACISAJT 2015.03.16. 17:59:03

@ausländer Sipi: ("hiaba no, kurva sok a proli az orszagban, nem veletlenul leptuk le eloletek:-) ")

Na látod ez végre egy hasznos cselekedet volt részetekről..:P
Előre eftársak, minél többen a dánielpéteri, kertészakosi, mohácsiviktóriai úton..:P

Bár legtöbbször sajnos ez megmarad amolyan gerendáspéteri pofázás szinten..

Ms Diane Choksondik 2015.03.16. 18:17:05

@ausländer Sipi: 2015.03.16. 17:36:50

szerinted vicces amit írsz? egyik legszánalmasabb a neten ha valaki szmájlizza a saját hsz-ét. vesd össze az én és a te hozzászólásaid. egyértelműen te vagy a frusztráltabb, zaklatottabb, zavarodottabb

2015.03.16. 18:45:04

@MACISAJT: @beszélő majom: @Tudományos libsizmus: @Ludovikás Levente: @♔bаtyu♔:

Mocskos Orbán-köcsög pvc! Anyád rettenetesen randa lehetett, hogy csak egy gnómmal tudta teherbe veretni magát, holott a libsiknél szolgált. Azt hiszed, hogy nem lesz meg a neved, ha eltakarítják a fideszes maffiát? Ki fognak adni a megbizóid, csak hogy a bőrüket mentsék. Ez mindig is így volt. Együtt leszel csíkosban a többi hazaáruló komcsi ügynökkel együtt. Addig élj még egy kicsit...

Maxvall a kloáka (törölt) 2015.03.16. 18:50:30

@Ms Diane Choksondik: tudod mit nyertél, de kemény küzdelmet folytattál, hogy melyikőtök "frusztráltabb, zaklatottabb, zavarodottabb"

Csak így tovább :D

beszélő majom · http://beszelomajom.blog.hu 2015.03.16. 18:50:39

@Jules Verne:

"Mocskos Orbán-köcsög pvc!"

Vernuska, nektek már csak a gyűlölködő fröcsögés maradt.

2015.03.16. 18:59:40

@beszélő majom: "nektek már csak a gyűlölködő fröcsögés maradt."
Neked meg a lámpavas, batyufasz.
Megnéztem a videót: igen, orbánista-kádárista nyuggerhorda, a békamenet kivénhedt tolvaj komcsijai és munkásőrei. Csürhe.

beszélő majom · http://beszelomajom.blog.hu 2015.03.16. 19:21:08

@maxval bircaman szerkeztő:

"kússolj majom, ne beszéljél!"

Mutatod, hogy kell, Stefánia, kincsem?

Tudományos libsizmus 2015.03.16. 19:21:14

@Jules Verne:
Gyáva féreg. Itt lebzselsz, ahelyett, hogy a hazádért harcolnál a Golan fennsíkon.

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2015.03.16. 19:36:34

Ezeknek legalább van tartásuk.

Nem úgy mint az ide kommentelő MSZP csicska söpredéknek.

Lehet Gyurcsány seggét nyalni, lehet tisztességben megőszült embereket kigúnyolni, embertelen aljas jelzőkkel megbélyegezni, a tolerancia bajnokainak.

Mutassátok meg, hogy mennyit értek.
Ostoba söpredék.
De nyerni már soha többet nem fogtok !

SOHA TÖBBET MSZP DIKTATÚRÁT !

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2015.03.16. 19:38:44

@beszélő majom:

Hagyd őket..

Ennek a hányadák ballib söpredéknek csak ennyi marad.

De legalább őszinték, és leírják minden időrt és fiatalt mélyen megvetnek, aki mást gondol a világról.

ÁVH-s őseik nyomán ennyit tanultak a toleranciáról, ez az ő valódi liberalizmusuk,
Ha rajtuk múlna most is, és minden ünnepen beazonosíthatatlan karhatalmisták vernék ezeket a nyugdíjasokat is.

Tudományos libsizmus 2015.03.16. 19:47:19

@beszélő majom:
A csávó minden egyes mondata megérne egy pszichiátriai elemzést. Csúcs.

anyadmajma 2015.03.16. 20:09:03

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: @Tudományos libsizmus: mi van hazaáruló bolsevik gecik, ég a ház, ki vagytok vezényelve a frontra túlórába is?

Uff én szóltam 2015.03.16. 20:14:44

@nagybalfasz: nem is vagy te olyan balfasz :-)
Sajnos ezek a tipikus magyar kisemberek jól reprezentálták az átlag savazó polgár szellemi színvonalát és lelkiállapotát. A stílusról beszélek, nem a kimondott véleményükről. Amikor hordában nyomulnak, bátrak. A horda alatt itt a videon látott csoportosulást kell érteni, nem az ünneplő tömeget.

Uff én szóltam 2015.03.16. 20:21:28

@Szarvas Norbert: pedig eléggé úgy tűnik. Ha ezt komolyan gondoltad, akkor valamit rosszul csinálsz. Nem kicsit. Nagyon.

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2015.03.16. 20:24:20

@anyadmajma:

Azért vicces hogy ezt a hozzászólást egy heti 10-20 hozzászólásos átlaggal rendelkező hozzászólónak címezted, nem pedig a főállású MSZP seggnyalóknak, akik az index címlapos napi bérrettegésre még jó pénzért rátesznek egy lapáttal, napi minimum +50 hozzászólással.

Vekerdy Manó (törölt) 2015.03.16. 20:24:23

@Tudományos libsizmus: te meg a siratófalnál zsidózzál, mesüge!

patkányarcúáginéni 2015.03.16. 20:41:53

A blogger ferdít és hazudik. Minden jól követhető a videón: az öregek nyugodtak és kedvesek volták az olasz riporternővelnővel, próbálták elmagyarázni neki a helyzetet, ahogy ők látják. Ő viszont más válaszokat várt és egyre agresszívabban reagált, sértegette őket - mindezt a nemzeti ünnepen. Sajnálom, hogy nem leckéztették meg, ráfért volna.

patkányarcúáginéni 2015.03.16. 20:44:50

@maxval bircaman szerkeztő: Te nem csak egy nagyon buta birka vagy, hanem agresszív is. Takarodj vissza az ólba!

Szarvas Norbert 2015.03.16. 21:07:43

@patkányarcúáginéni:

tegyük fel, hogy igazad van és halucinálok... a végén ki zsidózik, kúrva anyázik?

beszélő majom · http://beszelomajom.blog.hu 2015.03.16. 21:53:15

@Szarvas Norbert:

"a végén ki zsidózik, kúrva anyázik?"

1. Nem tiltják a magyar törvények, hogy a beszélgetőpartnereddel közöld, hogy a viselkedése alapján SZERINTED melyik népcsoporthoz tartoznak a felmenői. Az előítéletesség és a sztereotipizálás mindenkinek a magánügye.

2. Aki riporternek áll, és direkt provokálja a riportalanyait, az ne csodálkozzon, ha elküldik a vérbe. Ez szakmai ártalom, ha nem tudja elviselni, menjen levéltárosnak, ott nem kell beszélgetni.

Sipi [CH] · http://www.youtube.com/user/HungaryFreedom 2015.03.17. 07:03:00

@Ms Diane Choksondik: hogy felvilagositsalak, ez nem smiley, hanem emoticon. de mondjuk hiaba is varnam egy csekely muveltsegu fideszestol ennek megerteset:-)

kaleidos cope 2015.03.17. 07:11:51

a magyar húgyagyú népség sajnos nemhiába lehet BÁRMIT megtenni vele és közben elhiszi az ellenkezőjét.........annyira kár hogy ide születtem és nem valami civilizációba

beszélő majom · http://beszelomajom.blog.hu 2015.03.17. 10:58:45

@kaleidos cope:

"annyira kár hogy ide születtem és nem valami civilizációba"

Még elhúzhatsz innen, biztos szívesen látnak valamelyik civilizációban :)

Ott majd nyugodtan hódolhatsz Mammon istennek, és felkent zsidó papjaiknak.

Hasra eshetsz mindenki előtt, aki a "Nyugatról" jött, hogy leereszkedjen hozzád, egyszerű halandóhoz.

Csodálhatod az összes idiótát, akinek számodra idegen hangzású neve van.

Vickie Nuland asszonnyal azért kérlek, vigyázz! Az ő famíliája állítólag a nem éppen civilizált Litvániából származik, ahol a felmenői a jól hangzó "Nuland" helyett még az askenázi Nudelman néven tengették napjaikat. Szerencsére férjhez tudott menni a szintén zenész, görög illetőségű Kagan klán egyik tagjához.

csak egy néző 2015.03.17. 12:09:55

@beszélő majom:
Baromarcú makákó. Azt ismered, amikor a zsidót megkeresi a NAV, hogy mendenről elszámoltassa, mekérdezik, hogy mit csinálnak a megmaradt gyertya maradékkal?
-Felkűldjük a városba és visszaküldenek egész gyertyákat.
.....
-Mit csinálnak azzal a sok fitymával, ami a körülmetélés után megmarad?
-Felküldjük a városba és csinálnak belöle, ilyen baromarcú, f@sszopó köcsögöket, mint amilyen te és a hozzád hasonló g..i csicskák lesznek.

beszélő majom · http://beszelomajom.blog.hu 2015.03.17. 12:22:16

@csak egy néző:

Ja, a szegény közép-európai testvéreikből meg szappant csináltattak, hogy a gazdag nyugati testvérek KÁRPÓTLÁSBA megkaphassák azt a földet, ami sose volt az övék, és megalapíthassák rajta a zsidó államot.

Most meg éppen ott tartunk, hogy nem elég nekik a saját föld, de a rezsijét is másokkal akarják fizettetni.

csak egy néző 2015.03.17. 13:14:24

@beszélő majom:
Egyre inkább meggyőzöl, hogy te egy igazi frusztrált zsidó vagy, nekem nincs bajom velük, de, amit te művelsz itt az örökös zsidózásoddal, elég kontraproduktívnak tűnik.
Az is elég beszédes, hogy te valami perverz módon imádod, hogy igen sokan, naponta többször is elküldenek a qrva anyádba, de, hát lelked rajta.

Ms Diane Choksondik 2015.03.17. 13:24:52

@ausländer Sipi: 2015.03.17. 07:03:00

a lényegen nem változtat, sikertelen, zaklatott és zavarodott vagy. egy gyökértelen földönfutó.

Ms Diane Choksondik 2015.03.17. 13:29:43

@ausländer Sipi: 2015.03.17. 07:03:00

jesszus most néztem utána mekkora okoskodó áltudományos faszságot írtál. kb mintha azon akadnál ki, h a szar nem szar hanem kaka. ez a te színvonalad pajti

2015.03.17. 17:10:48

@patkányarcúáginéni:
Akárhányszor nézem végig azt a videót, egyből lehurrogó és agresszív stílusban "szólnak" ezek a "hölgyek", nem is érdekes mit mondanak, elég az, ahogy mondják. Te szerintem vagy más videót nézel, vagy valamiért olyat kell védened, amit nem lehet.

2015.03.17. 17:14:32

@beszélő majom:
Ha mondjuk a riporter azt mondta volna a néniknek, hogy tipikus magyar proli banyák, akkor te hőbörögnél leghangosabban.

beszélő majom · http://beszelomajom.blog.hu 2015.03.17. 17:51:45

@csak egy néző:

" igen sokan, naponta többször is elküldenek a qrva anyádba"

Ja, mind a 2 rühös libsi nicktolvaj, aki a lopott nickek mellet még 8-10 másik alól is írogat :DDD

Andráska8 2015.03.17. 18:13:39

szégyen ez az ország :(

rest of boys 2015.03.17. 23:26:42

Akinek nem tetszik a Fidesz, annak tetszeni fog 3 év múlva a Jobbik. Csak figyeljetek...

beszélő majom · http://beszelomajom.blog.hu 2015.03.18. 11:06:01

@rest of boys:

Szerintem még sose maradtak távol annyian a választásoktól, mint amennyien 2018 tavaszán fognak.

Remélem, ez azzal is fog járni, hogy a balos mocskolódó, hergelő csürhe pártjai egytől-egyig kívül maradnak a Parlament falán.

Reactor 2021.03.25. 01:20:27

Röhejes és egyben siralmas, hogy a nyugdíjasok még mindig kiállnak a Fidesz mellett a szinte kézzelfogható terror (MANYUP lenyúlása, nyugdíjkorhatár felemelése) ellenére is. Mondjuk mit csodálkozok, erre az országpusztító csürhére már tényleg csak a demensek, az érdekemberek és a totálisan menthetetlen mélyhülye idióták szavaznak, az értelmes ember az nem.

@meiname (törölt): A karvalytőke szidásának van értelme és jelentősége, a nácizásnak nincs, ugyanis már rég nincsenek nácik.

@♔bаtyu♔: Szerinted nincs diktatúra. Aha. Amióta dr. Gődény jogait önkényesen felfüggesztették, egy natúr tényközlése miatt elvitte a nínós autó, ne akard bemagyarázni senkinek, hogy nincs diktatúra. De tényleg ne.
Az internetes "szólásszabadság" semmit nem jelent, Kínában is van, Szingapúrban is, oszt mégis van diktatúra. Ez nem érv.
süti beállítások módosítása