Naponta frissülő tartalommal, ami gondolkodásra késztet

IFL Gazdaság

Ingyenes Startup Akadémia fiataloknak!

2018. március 28. - Szarvas Norbert

www_iflgroup_hu-2_4.png

 

2016 decemberében startolt el az Erasmus+ program keretében megvalósuló StartUp Akadémia” projekt (startupacademyproject.eu), mely egy öt országot képviselő (Magyarország, Görögország, Románia, Horvátország és Spanyolország) öt szervezetből álló transznacionális konzorcium együttműködésével valósul meg egy magyarországi partner, az IMRO-DDKK Nonprofit Kft. (www.imro.hu) koordinálásával. A partnerség célja egy, vidéki térségekben élő és innovatív üzleti ötletekkel rendelkező fiatalokat támogató környezet kialakítása a projekt országokban.
A projekt kezdeti szakaszában elkészült egy feltáróelemzés, mely felmérte a célcsoport vállalkozóvá válási halandóságát, motivációit, majd ezen elemzésre építve készítettük el a tananyagainkat. A pályázat keretében két fő szintet kell elkülöníteni. Az első szint az alapvállalkozói ismeretek. Ez a képzés 7 modulból áll. Ezt a képzést online lehet elvégzeni egy online képzési felületen angol nyelven. Az online képzésről bővebb információ az alábbi linken található:
http://www.imro.hu/lena/felhivas-fiatal-innovatoroknak/
http://www.imro.hu/wp-content/uploads/2018/02/Felh%C3%ADv%C3%A1s-fiatal-innov%C3%A1toroknak.pdf

A képzésre olyan fiatalok jelentkezését várjuk, akiknek van valamilyen vállalkozói ötletük. Ugyanis ha ezt a képzést sikeresen teljesítik, és beküldik számunkra a vállalkozói ötletük leírását, és ha az életképes, részt vehetnek a 2018. április 16-20-a között, Nagykanizsán megrendezésre kerülő 5 napos angol nyelvű tréningen, melynek utolsó napja egy ún. Hackathon verseny.
Az online tréning elvégzésének határidejét meghosszabbítottuk 2018. április 10-ig.

A bejegyzés trackback címe:

https://iflgazdasag.blog.hu/api/trackback/id/tr6113786566

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása