Naponta frissülő tartalommal, ami gondolkodásra késztet

IFL Gazdaság

Brutálisan őszinte kampány, avagy mindenkinek jár egy ingyen honlap?

2017. augusztus 12. - Szarvas Norbert

legyen_ingyen_honlapod.jpg

A tegnapi napon az "Én Cégemes" srácok útjára bocsájtották a Facebookon a "legyen ingyen honlapod" kampányukat, ami azóta szinte körbejárta a fontosabb vállalkozói közösségeket (KKV csoportok, WordPress csoport...stb). A fogadtatás egyáltalán nem volt lagymatag. Az emberek vagy imádják vagy kifejezetten utálják a srácok mondandóját...

De miről szól ez a kampány?

Nem meglepő módon a fókusz a céges honlap. A kifejezetten erre a célra létrehozott landing oldalukon bemutatják a vállalkozói honlapok legnagyobb problémáját, az árazás és a minőség kapcsolatát! Bizonyára te is találkoztál olyan cégekkel, akik arcátlan módon egy egyszerűnek gondolt honlapot szerinted túlárazva akartak elkészíteni. Erre pedig a válasz: NEM

kepernyofoto_2017-08-11_15_20_19_masolat.jpg

De mi járhatott a fejükben?

 

Szia! Kéne nektek egy weboldal? Persze, ne viccelj, mindig van időnk erre! Áhhh dehogy, még pénzt sem kérünk el érte. Nem akarunk téged lehúzni még 50 000 forinttal sem, hiszen egy WordPress oldal összekattintgatásához semmilyen tudásra nincsen szükség! Ne fáradj, meg is szövegezzük neked az oldalt, elkészítjük a grafikai terveket! Hogy mikorra tudunk elkészülni? Szólok Bálintnak, most nekiállunk (úgysem csinálunk soha semmit, csak xbox-on toljuk a DIVIsion-t tag und nacht), ma már nem eszünk, nem alszunk, és holnapra meg is vagyunk mind a 13 aloldalla, logóval, grafikai tervezéssel, egyedi programozással, A/B teszteléssel. Kellene tárhely is? Tedd el a pénztárcádat! Ez is benne van az árban. Mit nem értesz azon, hogy minden ingyenes? Mi nem ebből élünk! Minket az elégedett ügyfelek éltetnek...

Hatalmas probléma, hogy a honlapkészítő cégek túlbecsülik saját jelentőségüket

Egyre több ilyen cég képtelen megérteni, hogy a szerencsétlen vállalkozó nem tud kifizetni a semmire 2-3-400 000 forintot, miközben neki profitot kéne termelnie, hiszen éppen most érkezik a legújabb BMW modell! Mit is gondolhatnak a honlapkészítők, akik elhelyezik magukat a profitéhes vállalkozóások térképén és szolgáltatásukat értékteremtőnek, egyenjogúnak, sőt profitteremtő képességűnek gondolják?

Ma már mindenkinek van honlapja

Magát komolyan vevő vállalkozás egyszerűen nem létezhet egy online névjegykártyaként és bemutatkozó anyagként funkcionáló weboldal nélkül. Azt szokták mondani iparági kritikusok, hogy nincsen értelme túlgondolni és agyondizájnolni az oldalakat, mert az ügyfelet úgysem a letisztult és elegáns megjelenés, a logikusan felépített oldal fogja meggyőzni.

 

Itt tudod megnézni a kampányt: Klikk

 

kepernyofoto_2017-08-11_15_35_40_masolat.jpg

 

►►►►

Gyerekmegtakarításról szeretnél többet megtudni? Klikk

✰ ingyenesen letölthetsz egy hasznos pénzügyi eszközt:  Klikk

Segítsek neked vagy kérdésed van pénzügyekben? Akkor írj:

✰✰ szarvas.norbert@iflgroup.hu vagy

✰✰ www.iflgroup.hu 

Itt találsz meg minket, ahol további "csak itt megjelenő" egyedi tartalmakat is olvashatsz

 

Jelen weboldal teljes tartalma és az innen elérhető valamennyi dokumentum tájékoztató jellegű és nem teljeskörű, szövege a közzététel napján hatályos jogszabályokon és egyéb tájékoztatásokon alapul, nem minősül biztosítási termék vagy pénzügyi szolgáltatás kiválasztására irányuló, illetve jogi- vagy adótanácsadásnak, sem egyoldalú kötelezettségvállalásnak (ajánlattételnek). Kérjük, hogy a termékek vagy szolgáltatások összehasonlítása és kiválasztása során, továbbá a szerződéskötésre irányuló dokumentumok aláírását megelőzően körültekintően tájékozódjon a választott termék vagy szolgáltatás aktuális, részletes feltételeit illetően. A fentiek figyelmen kívül hagyásából eredő, illetve az esetleges jövőbeli jogszabályi- illetve üzleti környezetben bekövetkező változásokért való felelősséget a jogszabályok által lehetővé tett legteljesebb mértékben kizárjuk.   

Ez a cikk 2017. augusztus.12. napján frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A bejegyzés trackback címe:

https://iflgazdasag.blog.hu/api/trackback/id/tr6212741446

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

je suis Louis (törölt) 2017.08.12. 14:12:18

Jó írás és jó példa, nevetnék is, de a szomorú valóságot tárja fel, a nyomasztó, tipikusan magyar problémákat.

VT Man 2017.08.15. 08:36:07

Ahogy a mondás tartja: "Nem a zsemle a kicsi, hanem a pofátok a nagy."

Az árak reálisak, csak a fizetõképes kereslet alacsony. A cégek is ott spórolnak, ahol (szerintük) tudnak. Persze az visszaüthet, de azt már nem veszik észre.
süti beállítások módosítása