Naponta frissülő tartalommal, ami gondolkodásra késztet

IFL Gazdaság

Ennyire elkurvultak a lányok?

2017. július 28. - Szarvas Norbert

 0_289e2d_69bc63c9_xxl.jpg

Szókimondó tartalom

 

Nem,nem kurvultak el jobban, mint az szokás lett volna 10-15-35 évvel ezelőtt. Pénzért baszni minden kornak a jellemzője volt. A kurvaság egyidős a történelmünkkel. Sokáig tettünk úgy, mintha ez a létállapot nem létezne, mintha a pénzért örömet nyújtó lányok a társadalom kirekesztettjei lennének. Ha nem veszünk róluk tudomást, akkor nem léteznek?

Az internet megnyitotta az utat és beépült a mainstream tudatba ez a dolog. Kurvának lenni még mindig ciki. Ezt nem veszi be a gyomrunk. Ezen a területen is működött a marketing gépezet és átnevezte a dolgokat. Hostess, lélekpillangó...és társai. Sajnálom, de jellemzően ők még mindig kurvák, mégha egyfajta hierarchia alakult ki (vagy volt már régóta), ahol nem ugyanolyan kurvaság az utca szélén árulni a picsát, mint egzotikus helyekre utazni gazdag palikkal, akik bármit megtehetnek. A vége mindig ugyanaz.

kepernyofoto_2017-07-28_15_48_58.png

Olvasható a legújabb szenny oldalon, ami kapcsolatkereső oldalnak álcázott húsvásár. Miről szól ez az egész? A dominanciáról, az alá-fölé rendeltségről. Arról van szó, hogy van a Sugar Daddy vagy Mommy, aki egyértelműen sikeres és/vagy gazdag, ami által magabiztosan éli az életet, érzi az élet rezgéseit. Ezzel szemben jön a Sugar Baby fiú/lány, akinek egyetlen fegyvere, hogy szép. 

Ne legyenek kétségeink affelől, hogy ide ronda vagy átlagos emberek nem nagyon kerülnek be. Mintha a Corvinusra akarnál 420 pontos átlag feletti eredménnyel bekerülni, miközben 480 alatt szóba sem állnak veled. Megpróbálhatod, de kapufa lesz. 

A szépség az egyetlen erényük, ugyanis képtelenek saját erejükből elérni azt az életet, amit szeretnének. Nincsen önbecsülésük (nem összekeverendő a Sugar Daddy/Mommy háta mögül ugató kisfiúval/kislánnyal, akinek addig van önbecsülése, amíg állnak mögötte), nincsenek valódi céljaik. Viszont vannak ígényeik, ami a gondtalan életnek szól.

Hazugság vagy brutális őszinteség

Nincsen azzal probléma, ha vannak emberek, akik a saját testüket és lelküket önszántukból kiárusítják. A baj, hogy ez megy a kirakatba és olyan trendi köntösbe öltöztetik, ami egyszerűen felülírja a hagyományos erkölcsi és párkapcsolati értékeket. Halál őszintén! Ki ne akarna gondtalanul, luxusban élni? Ez a 2000-es önmegvalósító generáció egyik legfontosabb diskurzusa lesz. A Sugar Daddy-k pedig ehhez kínálnak egy rendkívül kényelmes utat. 

kepernyofoto_2017-07-28_16_01_56.png

Nagyjából a cukrosbácsi szintjén mozgó habos mézes-mázas dramaturg fordulatokat használják, ahol véletlenül sem mondják ki a lényeget, miszerint egy végletekig alárendelt kapcsolatba tart a Sugar Baby, aki ugyan minden anyagi dolgot megkap, de valójában minden a Sugar Daddy-Mommy életéről fog szólni, amihez hús-vér csinibaba statisztákat keresnek, akik akkor és úgy szólalhatnak meg, ahogyan azt a "főnök" megengedni.

Ez nem a szürke 50 árnyalata

Ez nem egy film és ezt kell felfogni. Ebben a valóságban eldobható rongyokat keresnek a Sugar Daddy-k/ Mommy-k, egyfajta háziállatot, akikkel egy ideig lehet szórakozni, majd mennek a süllyesztőbe. A süllyesztő ebben az esetben azt jelenti, hogy valamiféle "végkielégítéssel" (jó esetben) a zsebükben kell új életet kezdeniük és valószínűleg nem mindenkinek vesz az élete sarka-fordulatot. A legtöbben lezuhannak az istenek hegyéről és soha többet nem lesznek képesek felállni.

A lelkiséget belekeverni undorító és olcsó húzás

A legolcsóbb húzás elhitetni, hogy itt érzelmekről és lelkiségről lesz szó. Semmilyen szinten nem lesz valódi semmi. El tudom képzelni, hogy valami csoda folytán emberek egymásba habarodnak, de ez 1000-ből 1. A többiek pedig szimplán dolgoznak a testükkel. Mert ne higgye senki, hogy itt ilyesmiről szó nincs. Hogy a picsába ne lenne szó erről? Pont erről van szó. Dugni, amikor Sugar Daddy megkívánja. Ez a munkaköri leírás része. 

Árulja már el nekem valaki, hogy hol találkozik a lélek a pénztárcával? Miért lenne fontos választási kritérium, hogy a másiknak mekkora vagyona van? Ez a mocskos pénzről szól, a vagyonról és a hatalomról. Innentől kezdve pedig valójában kurvákról beszélünk, akik nem a boldogságot keresik, hanem a vagyont, amitől boldogok lesznek!

Ez a Sugar dolog az intézményesített bordélyház, a kurvaképző. A hely, ahol jönnek a gazdagok és válogatnak a legújabb modellek között. Használati és eldobható cikkek. Semmi nem számít. Lelki nyomoronc képzés... És ezzel a szarral plakátolják tele a várost, nyomják tele a netet...

Ha olvasod ezt a cikket és ebben gondolkozol, akkor kérdezd meg magadtól:

" hogyan meséled el a közös gyereketeknek majd a találkozásotok történetét? Apa volt a Sugar Daddy, te meg a Sugar Baby? Lenne szégyenérzeted?"

 

►►►►

Gyerekmegtakarításról szeretnél többet megtudni? Klikk

✰ ingyenesen letölthetsz egy hasznos pénzügyi eszközt:  Klikk

Segítsek neked vagy kérdésed van pénzügyekben? Akkor írj:

✰✰ szarvas.norbert@iflgroup.hu vagy

✰✰ www.iflgroup.hu 

Itt találsz meg minket, ahol további "csak itt megjelenő" egyedi tartalmakat is olvashatsz

 

Jelen weboldal teljes tartalma és az innen elérhető valamennyi dokumentum tájékoztató jellegű és nem teljeskörű, szövege a közzététel napján hatályos jogszabályokon és egyéb tájékoztatásokon alapul, nem minősül biztosítási termék vagy pénzügyi szolgáltatás kiválasztására irányuló, illetve jogi- vagy adótanácsadásnak, sem egyoldalú kötelezettségvállalásnak (ajánlattételnek). Kérjük, hogy a termékek vagy szolgáltatások összehasonlítása és kiválasztása során, továbbá a szerződéskötésre irányuló dokumentumok aláírását megelőzően körültekintően tájékozódjon a választott termék vagy szolgáltatás aktuális, részletes feltételeit illetően. A fentiek figyelmen kívül hagyásából eredő, illetve az esetleges jövőbeli jogszabályi- illetve üzleti környezetben bekövetkező változásokért való felelősséget a jogszabályok által lehetővé tett legteljesebb mértékben kizárjuk.  

 

Ez a cikk 2017. július 28. napján frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A bejegyzés trackback címe:

https://iflgazdasag.blog.hu/api/trackback/id/tr9812694583

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes · http://www.bircahang.org 2017.07.28. 16:34:15

Én antisugar kapcsolatban élek: a feleségem idősebb nálam.

:-)

Laurel 2017.07.28. 16:42:38

A téma más vetülete. Megnéztem hogy állnak a Semrush.com-on. Emelkedett a látogatottsága, de még így sem falrengető. Kb a rosszlanyok.hu látogatottságának 250-ed része. Megnézném majd a cég mérleg adatait, hogy az óriásplakát kampány megérte-e egyáltalán, vagy szimpla pénzmosoda az egész.

StanLee · https://newsroll.net 2017.08.12. 10:58:58

Ez a tema erdekes es kar, hogy nem erte el az ingerkuszobot a zindexen hogy kikeruljon es tobben hozzaszoljanak.

Szerintem teljesen rendben van, hogy fiatal lanyok idosebb uriemberek kegyeit keresve a testi adottsagaikat kihasznalva bizonyos ideig jobb eletkorulmenyeket biztositanak maguknak. Minden korban voltak golddiggerek, maskepp neveztek oket, talan nem volt annyira egyszeru megtalalni a megfelelo alanyt, mint manapsag az internet segitsegevel ez tortenik.

egeszsegukre.

czinimini 2017.09.06. 09:35:58

Még nem láttam ilyen plakátot, de nekem ez gusztustalanabb az egyszerű prostitúciónál. Még az is őszintébb.
Az jutott eszembe, milyen érzés lehet egy ilyen sugar boy/girlnek, ha a sugar mommy/daddy oldalán belefut a régi szerelmébe, de azt hiszem, azok, akik ilyenre adják a fejüket, soha nem kaptak és éreztek igazi érzelmeket. Nagyon üres élet lehet ez. És még üresebbé válik, ha kiöregedett valaki a sugar boy/girl korból.
Azokról meg, akik ilyen oldalra mommyként vagy daddyként regisztrálnak, és úgy tesznek, mintha jót tennének mással, miközben tönkreteszik, még sokkal rosszabb a véleményem.
De nem vagyunk egyformák, van akinek egy ilyen kapcsolat pont elég. A "celebek" közt sok ilyet látni.

czinimini 2017.09.06. 09:38:34

Ja, a címre visszatérve. Ilyen kapcsolatban nemcsak a lány kurvult el.

Reactor 2018.03.29. 21:51:42

Ennyire elanyagiasodtak, inkább így mondanám. A sugar babyk a legkevésbé se a testi vonzalom miatt fekszenek le 60 éves ráncosheréjűekkel - hanem a pénzért. A pénz pedig ugye mindent felülír a vadkapitalizmusban.
Erkölcsileg és morálisan valóban egy gusztustalan, ocsmány életstílus, de amint látni, ezeknél az erkölcs nem az első helyen áll. A gazdag öreg pasasok nem tesznek mást, csak kínálatot nyújtanak a keresletre, egy szikrát nem sajnálom az ilyen nőket.
süti beállítások módosítása