Naponta frissülő tartalommal, ami gondolkodásra késztet

Mi bajom a Szabó Péter jelenséggel?

2017. július 13. - Szarvas Norbert

72394_orig_szabo.jpg

Röviden összefoglalva: Ha mindenki Szabó Péter lenne, akkor az emberiség elpusztulna

Fejtsük ki hosszabban...

Szabó Péter egy könyörtelen és szívtelen értékesítő. Abból is a legrosszabb fajta, hiszen azt "hazudja", hogy empatikus és érdekli a vevőnek a sorsa. Tulajdonképpen a másik sorstalanságából él, a másik nyomorából nyerészkedik és hamis ígéretekkel kecsegtet. Egy MLM-ből levedlett ember, az MLM tanait az MLM piramisa és termékkapcsolása nélkül értékesítő valaki, aki éppen 

belecsimpaszkodott a DIY-be (Do it Yourself), kiforgatta azt, és mostmár ténylegesen elhiszi hogy a viziló és a póni között az egyetlen különbség a gondolat.

Követem Szabó Pétert, mert félek tőle. Félek a tevékenységétől, mivel belemászik az emberek tudatalattijába és újraprogramozza azt. Félek szívrohamot kapni egy Szabó Péter tanain újra szociálozódott ember mellett, mivel szimplán megdögölnék.

Ugyanis Szabó Péter igazi hívői pontosan értik, amit a mester mond:

„Ne feledd, attól, hogy valakinek baja van veled, az csak az Ő baja!”- mert ez csak első nekifutásra szól arról, hogy valaki belédállt egy napfényes délutánon és te tudj ez ellen védekezni a "leszarom" fegyverrel. Tulajdonképpen ehhez a leszaromsághoz át kell szellemülnöd, lényedet újra kell programozni. Mire végeztél, addigra már engem is leszarsz, a haldoklót magad mellett, ha éppen nincsen kedved letenni a Facebook-ot és segíteni. 

Az én bajom, oldjam meg. Hiszen te nem kérted az én szívrohamomat. Te nem kérted az ezzel járó kényelmetlenséget!

Haladjon tovább, kérem szépen!

Persze itt nem ér végett a szociopata OKJ képző tanítása, hiszen nem elég pusztán leszarni a másikat, még el is kell küldeni a picsába őt.

14998559635034588_800x600.jpg

Szóval aranyapám, ha bajod van velem akkor az a te bajod, nem az enyém és fordulj orvoshoz, mert neked van valamid! Ha szerinted én tőrtem össze az autód, akkor kapd be, mert te voltál, csak rám vetíted. Ha szerinted én ettem meg az utolsó túró rudit, akkor kapd be, mert rám akarod kenni, tulajdonképpen te voltál!

Szabó Péter az ego-nitro, ami függőséget okoz és két napig tart. Aztán visszazuhansz a saját valóságod mocskába. A problémák nem oldódtak meg, te továbbra is te vagy. Végül Szabó Péter bebizonyítja, hogy nem neked kell változnod, hanem a világ kell szabó Péteresednie!

Azt kell megérteni, hogy ezek nem ártatlan idézetek, üres frázisok. Ez a valóság átprogramozása. Tedd fel magadnak a kérdést, hogy mitől nem szekta a Szabó Péterség? Mutass olyan embert, akinek valóban és hosszú távon segített ez a drog, ami hazugságra és önámításra épít?

Ébresztő! 

 

►►►►

Gyerekmegtakarításról szeretnél többet megtudni? Klikk

✰ ingyenesen letölthetsz egy hasznos pénzügyi eszközt:  Klikk

Segítsek neked vagy kérdésed van pénzügyekben? Akkor írj:

✰✰ szarvas.norbert@iflgroup.hu vagy

✰✰ www.iflgroup.hu 

Itt találsz meg minket, ahol további "csak itt megjelenő" egyedi tartalmakat is olvashatsz

 

Jelen weboldal teljes tartalma és az innen elérhető valamennyi dokumentum tájékoztató jellegű és nem teljeskörű, szövege a közzététel napján hatályos jogszabályokon és egyéb tájékoztatásokon alapul, nem minősül biztosítási termék vagy pénzügyi szolgáltatás kiválasztására irányuló, illetve jogi- vagy adótanácsadásnak, sem egyoldalú kötelezettségvállalásnak (ajánlattételnek). Kérjük, hogy a termékek vagy szolgáltatások összehasonlítása és kiválasztása során, továbbá a szerződéskötésre irányuló dokumentumok aláírását megelőzően körültekintően tájékozódjon a választott termék vagy szolgáltatás aktuális, részletes feltételeit illetően. A fentiek figyelmen kívül hagyásából eredő, illetve az esetleges jövőbeli jogszabályi- illetve üzleti környezetben bekövetkező változásokért való felelősséget a jogszabályok által lehetővé tett legteljesebb mértékben kizárjuk.  

 

Ez a cikk 2017. július 13. napján frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A bejegyzés trackback címe:

http://iflgazdasag.blog.hu/api/trackback/id/tr9312659647

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben.

Carbonari 2017.07.20. 16:12:47

Gőzöm sincs, kijaza' Szabó Péter. De bizony, megválogatom, kinek a véleménye számíthat az életemben, méghozzá jogos önvédelemből. Szeretem azt a törülközőt felvenni, amelyiknek létjogosultságát érzem, amikor elém dobják. A többit lazán átlépem.