Naponta frissülő tartalommal, ami gondolkodásra késztet

IFL Gazdaság

Mi bajom a Szabó Péter jelenséggel?

2017. július 13. - Szarvas Norbert

72394_orig_szabo.jpg

Röviden összefoglalva: Ha mindenki Szabó Péter lenne, akkor az emberiség elpusztulna

Fejtsük ki hosszabban...

Szabó Péter egy könyörtelen és szívtelen értékesítő. Abból is a legrosszabb fajta, hiszen azt "hazudja", hogy empatikus és érdekli a vevőnek a sorsa. Tulajdonképpen a másik sorstalanságából él, a másik nyomorából nyerészkedik és hamis ígéretekkel kecsegtet. Egy MLM-ből levedlett ember, az MLM tanait az MLM piramisa és termékkapcsolása nélkül értékesítő valaki, aki éppen 

belecsimpaszkodott a DIY-be (Do it Yourself), kiforgatta azt, és mostmár ténylegesen elhiszi hogy a viziló és a póni között az egyetlen különbség a gondolat.

Követem Szabó Pétert, mert félek tőle. Félek a tevékenységétől, mivel belemászik az emberek tudatalattijába és újraprogramozza azt. Félek szívrohamot kapni egy Szabó Péter tanain újra szociálozódott ember mellett, mivel szimplán megdögölnék.

Ugyanis Szabó Péter igazi hívői pontosan értik, amit a mester mond:

„Ne feledd, attól, hogy valakinek baja van veled, az csak az Ő baja!”- mert ez csak első nekifutásra szól arról, hogy valaki belédállt egy napfényes délutánon és te tudj ez ellen védekezni a "leszarom" fegyverrel. Tulajdonképpen ehhez a leszaromsághoz át kell szellemülnöd, lényedet újra kell programozni. Mire végeztél, addigra már engem is leszarsz, a haldoklót magad mellett, ha éppen nincsen kedved letenni a Facebook-ot és segíteni. 

Az én bajom, oldjam meg. Hiszen te nem kérted az én szívrohamomat. Te nem kérted az ezzel járó kényelmetlenséget!

Haladjon tovább, kérem szépen!

Persze itt nem ér végett a szociopata OKJ képző tanítása, hiszen nem elég pusztán leszarni a másikat, még el is kell küldeni a picsába őt.

14998559635034588_800x600.jpg

Szóval aranyapám, ha bajod van velem akkor az a te bajod, nem az enyém és fordulj orvoshoz, mert neked van valamid! Ha szerinted én tőrtem össze az autód, akkor kapd be, mert te voltál, csak rám vetíted. Ha szerinted én ettem meg az utolsó túró rudit, akkor kapd be, mert rám akarod kenni, tulajdonképpen te voltál!

Szabó Péter az ego-nitro, ami függőséget okoz és két napig tart. Aztán visszazuhansz a saját valóságod mocskába. A problémák nem oldódtak meg, te továbbra is te vagy. Végül Szabó Péter bebizonyítja, hogy nem neked kell változnod, hanem a világ kell szabó Péteresednie!

Azt kell megérteni, hogy ezek nem ártatlan idézetek, üres frázisok. Ez a valóság átprogramozása. Tedd fel magadnak a kérdést, hogy mitől nem szekta a Szabó Péterség? Mutass olyan embert, akinek valóban és hosszú távon segített ez a drog, ami hazugságra és önámításra épít?

Ébresztő! 

 

Extra cikk: Családtámogatások 2018 , gyermekek után járó támogatások

 

►►►►

Gyerekmegtakarításról szeretnél többet megtudni? Klikk

✰ ingyenesen letölthetsz egy hasznos pénzügyi eszközt:  Klikk

Segítsek neked vagy kérdésed van pénzügyekben? Akkor írj:

✰✰ szarvas.norbert@iflgroup.hu vagy

✰✰ www.iflgroup.hu 

Itt találsz meg minket, ahol további "csak itt megjelenő" egyedi tartalmakat is olvashatsz

 

Jelen weboldal teljes tartalma és az innen elérhető valamennyi dokumentum tájékoztató jellegű és nem teljeskörű, szövege a közzététel napján hatályos jogszabályokon és egyéb tájékoztatásokon alapul, nem minősül biztosítási termék vagy pénzügyi szolgáltatás kiválasztására irányuló, illetve jogi- vagy adótanácsadásnak, sem egyoldalú kötelezettségvállalásnak (ajánlattételnek). Kérjük, hogy a termékek vagy szolgáltatások összehasonlítása és kiválasztása során, továbbá a szerződéskötésre irányuló dokumentumok aláírását megelőzően körültekintően tájékozódjon a választott termék vagy szolgáltatás aktuális, részletes feltételeit illetően. A fentiek figyelmen kívül hagyásából eredő, illetve az esetleges jövőbeli jogszabályi- illetve üzleti környezetben bekövetkező változásokért való felelősséget a jogszabályok által lehetővé tett legteljesebb mértékben kizárjuk.  

 

Ez a cikk 2017. július 13. napján frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A bejegyzés trackback címe:

https://iflgazdasag.blog.hu/api/trackback/id/tr10012659647

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Serrin 2017.07.17. 17:00:09

Egyet kell értenem veled.

Carbonari 2017.07.20. 16:12:47

Gőzöm sincs, kijaza' Szabó Péter. De bizony, megválogatom, kinek a véleménye számíthat az életemben, méghozzá jogos önvédelemből. Szeretem azt a törülközőt felvenni, amelyiknek létjogosultságát érzem, amikor elém dobják. A többit lazán átlépem.

Péter454 2018.08.24. 12:29:39

Meg kell hagyni szépen a saját magad igazára fordítasz bármely mondatot( persze az még attól nem lesz igaz).
Kár, hogy csak ilyen ferdítésekre futja.
Azért érdekelne, hogy amit írsz azt te elhiszed, vagy csak valamilyen komplexus, betegség miatt írod?

Szerencsére aki nem csak innét tájékozódik, és nem fogadja feltétlen igazságnak amit mondasz az meglátja a sorok közt az igazságot.

Péter454 2018.08.24. 13:35:39

"Szabó Péter egy könyörtelen és szívtelen értékesítő."
Akkor te ismered. Közeli barátja vagy. Vagy csak azt hiszed, hogy ismered? Vagy nem is ismered, de mégis kijelented, hogy ismered?
Nos melyik igaz szerinted?

" Abból is a legrosszabb fajta, hiszen azt "hazudja", hogy empatikus és érdekli a vevőnek a sorsa. Tulajdonképpen a másik sorstalanságából él, a másik nyomorából nyerészkedik és hamis ígéretekkel kecsegtet."
Ezt be is tudod bizonyítani, vagy csak a gondolataidban létezik ez az előítélet?

"Követem Szabó Pétert, mert félek tőle. Félek a tevékenységétől, mivel belemászik az emberek tudatalattijába és újraprogramozza azt."
Mintha te nem ezt csinálnád(csak te a rosszat mondod).

"Persze itt nem ér végett a szociopata OKJ képző tanítása, hiszen nem elég pusztán leszarni a másikat, még el is kell küldeni a picsába őt."
Ezt tudod bizonyítani, vagy csak felelőtlenül állítasz valamit?
Neked szabad emberekről szándékosan valótlanságot, hazugságot állítanod?
Vagy nem érdekel?

"Szabó Péter az ego-nitro, ami függőséget okoz és két napig tart. Aztán visszazuhansz a saját valóságod mocskába. A problémák nem oldódtak meg, te továbbra is te vagy. Végül Szabó Péter bebizonyítja, hogy nem neked kell változnod, hanem a világ kell szabó Péteresednie"

Szóval azért írsz ilyen negatív, sértő, romboló hangnemben, mert a te belső világod egy mocsok?
Így már minden érthető.

Azonkívül Szabó Péter és sok más nagyon okos ember pont ennek az ellenkezőjét mondja, miszerint a világod kívül és belül csak akkor változik érdemlegesen, ha te magad változtatsz rajta, mert rajtad múlik a változás, mert az a te döntésed, és a te felelősséged.
Ha nem akarsz változni, az is a te döntésed.

Neked mint cikk írónak amit el kell döntened, hogy csak negatív dolgokat írsz, vagy pozitívat.
Mert minél okosabbak, tudatosabbak lesznek az emberek annál kevesebben fogják olvasni az olyan cikkeket ami hátráltatja vagy vissza húzza őket.
És egyre többen lesznek majd olyanok akik megértik, hogy amit leírsz az csak a te gondolatod, addig amíg nem írsz tényeket, ha az rossz akkor csak neked fog rosszat okozni(engemet nem érdekel, hogy te csak állandóan a rosszat látod, mert tudom, hogy a te gondolataidat nem tudom megváltoztatni azt csak kizárólag TE tudod megváltoztatni).

Péter454 2018.08.24. 13:54:22

"Mutass olyan embert, akinek valóban és hosszú távon segített ez a drog, ami hazugságra és önámításra épít?"
Ez nem drog, nem szekta, nem önámítás, sajnos ezeket lehetetlen bebizonyítani, mert meg sem fordul a fejedben, hogy a másiknak is igaza lehet, és te tévedtél, ezért amíg nem vagy ezen a szinten addig mindig csak azt fogod mondani, hogy mindent tudsz, és csak neked van igazad.

A kérdésedre TE magad is tudnál válaszolni, csak nem akarsz, mert azzal ellentmondanál saját magadnak.
A válasz SZABÓ PÉTER.

Reactor 2021.02.28. 04:07:26

Ez is csak egy újabb, Paulo Coelho-szerű, magát fúdebölcsnek és okosnak képzelő motivációs bohóc. Nincs itt semmi látnivaló, manapság minden második ripacs ebből akar megélni.

Dugomil Strougal 2021.07.29. 18:21:28

@Péter454:

Nálad már sikeres volt Szabó Péter tevékenysége, gyönyörűen igazolod a posztban írtakat. Máris a másikat tekinted pszichés betegnek, mert megkérdőjelezi a "mestert"
süti beállítások módosítása