Naponta frissülő tartalommal, ami gondolkodásra késztet

IFL Gazdaság

Az origo és a köztévé munkatársai ezt már soha nem mossák le magukról...

2017. április 10. - Szarvas Norbert

tobbgeneracios_vagyon_-3_masolat.jpg

Tisztelt sajtós Kolleginák és Kollégák!

Egyáltalán megnevezhetjük egymást, mint társak? Mint munkásai ugyanannak a hajónak? Egyáltalán egy irányba haladunk? És itt persze most nem arról van szó, hogy Te a hajóhídon dolgozol, én meg a konyhában. Nem arról van szó, hogy mást gondolunk prioritásnak, vagy másképpen látjuk a kapitány munkásságát.

Itt most azt kérdőjelezem meg, hogy egyáltalán ugyanazon a hajón vagyunk-e? Egyáltalán Ti hajón vagytok, vagy a partról próbáljátok kitalálni, hogy mi történik a fedélzeten?Nagyon nehéz döntés, ez egy új kávéház lehet. Itt már nem működik a rutin, nem működik a beidegződés. Mindenkinek az maradt, amit gyermekkorából hozott.

Beszélhetünk a józan ész diadalmáról? A betyárbecsületről? A mundér védelméről? Látjátok még azt a határt, amit soha, semmiféleképpen nem lépünk át? 

Határ Tudod, a jó öreg szombat esti kocsmai verekedésen is jelen levő határ. A határ, amikor vérben forgó szemmel jól bepiálva verik egymást félholtra a hétvégi apukák. De teszik mindezt féltőn, óvatosan és gondosan. Óvatosan ütik egymást ököllel, gondoskodva vágják a másikhoz a faszéket. De soha nem mennek túl egy határon! Soha nem akarják egymást elpusztítani vagy megölni. 

Hogy miért? Mert az nem lenne túl szerencsés senki szemszögéből sem. 

És hol van ez a betyárbecsületen alapuló határ az újságírásban? Én azt gondolom, hogy a hazugság, a hír tömeges meghamisítása már nem fér bele. Nem kéne beleférnie. Nem szabad odáig elfajulni, hogy újságíróból átvedlett kurvák gatyájukat letolva gépeljék be vagy mondják fel azt, amit egy diszfunkcionális analfabéta éppen kigondolt magának. És mindezt miért? Miért adjátok el a becsületeteket és a szakmai neveteket? 

Egy csomag ropiért?

Mit éreztek az origonál vagy a magyar tévécsoportnál vagy a tv2-nél, amikor hazudnotok kell? Amikor el kell minden egyes hazug szóval adnotok saját hazátokat, saját családotokat, saját igazságotokat? És amikor ezek után hazamentek, akkor hogyan tudtok a gyermeketek szemébe nézni nyugodt szívvel?

Nyugodt lehet az a szív, amelyik ilyen szinten eladta saját országát? Az a szív, amelyik az emberek tudosítására esküdött fel, ehelyett a (propaganda)média minden erejét rázúdítva az egyszerű népre, belehazudik a képünkbe és ezer százalékkal manipulál? Ami ebben a legszörnyűbb, hogy a számokon ti is látjátok, ti is tudjátok, hogy hatással! Hatásos ez a szar, amit műveltek!

Ennek köszönhetően reszket a fél ország soha nem látott erőszakoló, habzó szájú migráncs hordáktól, ennek köszönhetően hiszik most sokan ebben az országban, hogy a vasárnap CEU tüntetésen összegyűlt 70 ezer ember nem a magyar alkotmányos jogait akarta gyakorolni, hanem a várkert bazár megnyitójára gyűlt össze (M1 híradó)!

Hát normálisak vagytok ti?

Elment minden józan eszetek? És amikor a gyereked megkérdezi, hogy: "Apa, mi a becsület?"- akkor mit fogsz odaszisszteni neki? Hogyan lesz lelki erőd a szemébe nézni és beszélni valamiről, amit látszólag te sem értesz, te sem művelsz?

Előbb vágnám le a kezem, minthogy egyetlen sort vagy mondatot le kelljen úgy írnom, hogy pontosan ismerem hazug voltát, pontosan tudom, hogy ezt emberek el fogják hinni és ez alapján fognak az ország sorsáról dönteni! Hogy pontosan látom, minden egyes hazug mondat, ami nem a valóságot nézi másképpen, hanem átírja a valóság szövetét, barátságokat mérgez meg, embereket ugraszt egymásnak, országot szakít szét.

És aztán hogyan tovább? Belegondoltál ebbe?

Hogyan mosod meg a kezeidet? Majd azt mondod, hogy nem volt választásod? Hogy ez is csak egy munka? Hogy mégis van benne igazság?

Ha ezzel védekezel, akor még hülye is vagy. Túl hülye ahhoz, hogy jogod lenne az embereket tájékoztatni, az embereknek megmutatni a világot. Mert semmilyen jogi vagy erkölcsi alapod nincsen arra, hogy védekezz. Bizonyára te is régen észrevetted, hogy amit csináltok, az nem csak a jóízlést támadja, hanem valami egészen mást, valami sokkal komolyabb dolgot. 

Részt veszel egy ország mentális kivégzésében!

Nem-nem, te nem vagy kolléga, te nem vagy kollegina. Valaha lehet, hogy az voltál, de mára saját magad árnyékává fajultál. 

kepernyofoto_2017-04-10_21_07_51.png

 

Update: mivel sokan félreértették: maga a (a várkertes) kép egy média hack! Hogy mégis miért erre lett felhúzva a cikk? Mert már az abszurd, hogy mindenki simán kinézi a propaganda médiából,hogy ilyet művel! Kérem helyén kezelni a cikket, és a mondanivalóra koncentrálni!

 

  

 ►►►►

✰ ingyenesen letölthetsz egy hasznos pénzügyi eszközt:  Klikk

Segítsek neked vagy kérdésed van pénzügyekben? Akkor írj:

✰✰ szarvas.norbert@iflgroup.hu vagy

✰✰ www.iflgroup.hu 

Itt találsz meg minket, ahol további "csak itt megjelenő" egyedi tartalmakat is olvashatsz

 

Jelen weboldal teljes tartalma és az innen elérhető valamennyi dokumentum tájékoztató jellegű és nem teljeskörű, szövege a közzététel napján hatályos jogszabályokon és egyéb tájékoztatásokon alapul, nem minősül biztosítási termék vagy pénzügyi szolgáltatás kiválasztására irányuló, illetve jogi- vagy adótanácsadásnak, sem egyoldalú kötelezettségvállalásnak (ajánlattételnek). Kérjük, hogy a termékek vagy szolgáltatások összehasonlítása és kiválasztása során, továbbá a szerződéskötésre irányuló dokumentumok aláírását megelőzően körültekintően tájékozódjon a választott termék vagy szolgáltatás aktuális, részletes feltételeit illetően. A fentiek figyelmen kívül hagyásából eredő, illetve az esetleges jövőbeli jogszabályi- illetve üzleti környezetben bekövetkező változásokért való felelősséget a jogszabályok által lehetővé tett legteljesebb mértékben kizárjuk.  

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://iflgazdasag.blog.hu/api/trackback/id/tr2612415589

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Spectroli 2017.04.10. 21:19:21

Ez a kormány minden eddiginél pofátlanabb.

Nzoltan 2017.04.11. 07:45:09

" Mint munkásai ugyanannak a hajónak? "

LOL!

"Egyáltalán Ti hajón vagytok, vagy a partról próbáljátok kitalálni, hogy mi történik a fedélzeten?"

Ez simán fordítva lehet is igaz.

Atiati 2017.04.11. 08:15:18

Remèlem tudod, hogy ez a konkrèt kèp photoshop. De a többivel egyetértek.

Szarvas Norbert 2017.04.11. 08:21:39

@Atiati: igen, es ez a szornyu! Hogy mar nem lehet eldonteni, hogy mit hoz le a kozteve a hiradoban vagy mi az amit nem... ehhez hasonlo merteku faszsagokat is siman...

Atiati 2017.04.11. 08:31:33

@Szarvas Norbert: Hát igen. Egyébként a valódi "sajtótermékek" sem sokkat gyengébbek:
-Kósa: Igazából a menekültbizniszt támogatták
-Ripost: Repülővel utaztatták a tüntetőket
-Földi László: A tüntetők miatt leterheltek a rendvédelmisek -> Jönnek a terroristák

Parasztlengő az imperialistáknak 2017.04.11. 09:50:45

Csak egy barom szavazna Orbán ellen 2018ban!

Itt tartunk, mindenki sokkal hülyébb nála egész Európában!

Untermensch4 2017.04.11. 09:53:55

A harmadik birodalomban az angol nyelvű propagandarádióban volt egy megnyerő hangú, tökéletes brit angolsággal az elé tett híreket bemondó angol illető. A háború után kivégezték.

Parasztlengő az imperialistáknak 2017.04.11. 09:56:58

Az a lényeg 9% lesz az SZJA!

Kit érdekel rezsiszilárd meg a CEU? Meg vagytok ti zakkanva teljesen? Idióták!

Artie 2017.04.11. 10:25:43

@Szarvas Norbert: lófaszt nem lehet, Hírcsárda volt!

Pont úgy benyaltad, mint a köztévé a cseh anyahajót. Egy szinten vagy velük, nulla mondanivaló, csapnivaló helyesírás. És te tartod magad újságírónak.

Skankhunt42 2017.04.11. 10:28:44

ez nem egy kétfarkús trollfotó?

Szűtté mamá? Szűjjé! 2017.04.11. 10:33:21

@Parasztlengő az imperialistáknak: Sajnos nem ez a lényeg.
Még ha igazad is lenne (és Orbán maga lenne a megtestesült zsenialitás), ha Orbán a Putyin / Erdogan féle úton halad, akkor egy normális ember nem akar olyan világban élni, még akkor sem, ha a másik opcióval több az adó. Ergo, ha eddig valaki Orbánra szavazott volna, akkor ezután a húzás után már meg kell, hogy gondolja, mert mostanra tényleg láthatóvá vált, hogy Orbán a keleti autokrációk / diktatúrák irányába fordult.

Persze nem volna rossz, ha lenne másik normális jelölt. Ahhoz viszont, hogy azt megismerhesse valaki sajnos nem a kormánymédiából kell tájékozódni. Nem tudom, hgy nálad pl van-e erre esély.

röf 2017.04.11. 10:43:09

"Előbb vágnám le a kezem, minthogy egyetlen sort vagy mondatot le kelljen úgy írnom, hogy pontosan ismerem hazug voltát..."
Nem mondod.... ti mint az igazmondó juhászok és független megmondók...hát már lábatok sincs...

Joooe 2017.04.11. 11:07:08

Az szégyen, hogy ez a két oldalnyi fröcsögést úgy sikerült végignyomni, hogy egyetlen utalás nincs az origo-ra, a köztévés hivatkozás meg a kommentek alapján kamu.
Annyira bámulatosan sikerült a tényszerűség leghalványabb igényét is nélkülözni, hogy csak a nevek kicserélésével bármilyen esemény kapcsán, bármelyik oldalon álló bármely orgánum ellen ugynailyen hitelességgel elődható lenne szó szerint ugyanez a gyűlölködés.

Netuddki. 2017.04.11. 11:08:54

@Szarvas Norbert: Pontosan ezért kellene a blogíróknak erősen szelektálni a blogok fórumán.

A tolvaj fidesz által megszállt médiából ömlik ránk a fideszes agitprop és félretájékoztatás. Nem tudom úgy bekapcsolni a Kossuthot, hogy ne ezt nyomatnák. A többi tévés médiát meg nem fogyasztom.
Ugyanezt nyomatják a tolvajfidesz által felbérelt fasszopók is a fórumokon, szétqrva az értelmes eszmecserét. Tudjuk, ez a céljuk, de hagyjátok-e? Ez a kérdés.

Persze ilyenkor a szólásszabadsággal és a cenzúrával jönnek. Csakhogy a szólásszabadsággal lehet élni és visszaélni is. Amit itt művelnek a fizetett fidesztrollok, az pont mások szólásszabadságának a korlátozása. A B1 blogon is ha meglátom a szétoffolt fórumot, inkább nem is szólok hozzá, minek? Örülhet a kubatov hadtest...

2017.04.11. 11:10:14

@szdan: hihetetlen, hogy van még hülye , aki megpróbálja telativizálni a köztévé hazugságait.
Szánalmas vagy.

Szarvas Norbert 2017.04.11. 11:13:09

@Skankhunt42: dontsd el magad,hogy ehhez hasonlo riportok jelennek e meg a kozteven vagy sem

2017.04.11. 11:13:32

@Voznyák Pista2: miért, Gyurcsány a mérce?
Ha neki szabad volt, akkor az a norma?
Ha Gyurcsány idejében így ment, akkor most is így kell csinálni?
Miért Gyurcsányhoz méred Orbánt?
Ennyire szar alak?

Az Ellenálló 2017.04.11. 11:14:03

Totál telibeszarják szerintem, a lényeg, a napi betevő megvan, más nem számít.

Szarvas Norbert 2017.04.11. 11:14:16

@Tibi !: torolgetem az ide nem illo trollokat

BiG74 Bodri 2017.04.11. 11:14:46

@Tibi !:
Sajna így van, és egyre inkább elérik, hogy én is szeretnék a földbe döngölni néhányat közülük, pedig rühellem az erőszakot!

2017.04.11. 11:24:47

A fidesz kommunistákat elutasító rendszere most értteti meg a zemberekkel, milyen volt a kommunizmus belülről.

MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes · http://www.bircahang.org 2017.04.11. 11:30:14

Atya Isten, ezeknek a médiáknak a munkatársai nem követik Soros értékrendjét?! De hisz ez diktatúra!

jandera 2017.04.11. 11:45:52

@Ballib Cenzúrázók Réme 27: Mikor éred el a Ballib Cenzúrázók Réme 30 -at?

Legeslegalja · http://berrettegok.blog.hu 2017.04.11. 11:48:32

Szinte hihetetlen.

Készítsek egy másik photoshop-ot neked, amin még ettől is jobban felizgulhatsz Norbikám ?

Mond meg hogy a TV2 vagy M1 logot rakjam rá, hogy megírhasd a következő cikkedet.. :DDD

Hogy lehetsz ennyire agybeteg, de tényleg !?

Zionnépe 2017.04.11. 11:59:03

Mégis mit vártok a havi fizetésből élő médiamunkásoktól, közalkalmazottaktól és bárkitől akinek nem tetszik ahogy "bekebelezik a munkahelyét a fideszesek???

Szerinted az emberek hány százaléka dolgozik ott és azt, ami igazából szeret 10-20?

Nem őket kell cseszegetni, hanem a rendszeren kell változtatni azoknak, akik politikusnak álltak!
Miért van, hogy ki lehet vásárolni az emberek feje fölül a munkahelyüket, lett miatta népszavazás kiírva, hogy ne lehessen?
Miért van, hogy lehet a rommá rohadó kórházak és iskolák, közutak helyett építhet bármi mást a kormány, költözhet több százmilliárdért a várba, pályázhat olimpiára... stb?
Miért hagyja elszegényedni és megalni az önhibájukon kívül a MAL által megkárosítottakat a kormány, mikor pl a MAL vezetők milliárdokon ülnek?
Miért van, hogy a Manyup pénzeket símán lenyúlhatta és elverhette a kormány, amikor azt ígérte állami egyéni számlákra teszik át őket?
Miért tudott a kormány csikkrágóklubbá alakítani az Alkotmánybíróságot és propagandafüzetté tenni az Alkotmányt?
Stb...

Ez mind az ellenzék hibája, akik szájtátva bambulnak (igen a parlamenti molinók és graffitizés a Fidesz székházon, meg a plakátrongálásokmind csak óvodás hiszti!) és még a fizetésük is a kormánytól függ!

Ameddig Ők nem állnak fel addig mit várnak a közemberektől?

Miért van az, hogy

Netuddki. 2017.04.11. 12:01:02

@Legeslegalja: Gyengébbek kedvéért, nem lett kiírva a képaláírás, hogy csak illusztráció. Úgy látszik a hozzád hasonló, közismert, gyengébb képességű, negatív IQ tesztes, fizetett tolvajfidesz trollok félre is értették. Muhaha!

Zionnépe 2017.04.11. 12:01:18

Lett volna még mit kérdezni, de ez is elég :-)

Netuddki. 2017.04.11. 12:08:53

@Zionnépe: Azért ez nem egészen úgy van ahogy előadod. Nem a fidesz fizeti ezeket a hulladékokat, hanem az adófizetők. Ezért elsősorban az adófizetőknek és a magyar állampolgároknak tartoznak felelősséggel.
Arról nem is beszélve, hogy azokat akik nem feküdtek le a rendszernek már régen kirúgták vagy felmondtak. Az ő helyükre kerültek a tolvaj maffia rendszer cinkosai és kiszolgálói. Csak, hogy 1 nevet említsek, a volt kádéenpés szóvivőt, a halászzsuzsát.

s 2017.04.11. 12:10:15

Norbi: "tudosítására" helyett "tudósítására"

Ez az egyetlen hiba, amit találtam. Sajnos az írásod minden tekintetben megállja a helyét.

Nos, akkor most valamit a lényegről, mert ezekről a sajtó kurvákról már eddig is több szó veszett kárba, mint amennyit érnek.
áder aláírta ezt a kibaszott törvényt. Ilyenkor nem lehet túl sokat tenni. Ki kell menni az utcára, mert más nem segít. Egy folyamatos budapesti tüntetés kell, hogy megértsék, mi a fasz van.
Az életben nem sokszor teszik fel azt a kérdést, hogy ki vagy. Általában a kutyát nem érdekli. Amikor néha mégis megteszik ezt, akkor szépen, jól nevelten fel kell állni, mosolyogva, nyílt tekintettel a kérdező szemébe kell nézni és be kell mutatkozni. Tehát ki a fasz vagy te?
- Budapest. Budapest, szabad város.
Pár dolgot talán le kell verni a polcról. Valami esetleg összetörik. Ez csak azért van, mert nem értik, amit mondasz. Pedig mindvégig nagyon udvarias vagy. Igazi gentleman. Bemutatkozol.
- Budapest. Budapest, szabad város.

UTCÁRA MINDENKI!

Az elnök úr szerepében tetszelgő majomfasz nem érti, hogy mit mondasz. El kell neki magyarázni.

Azt mondom Nektek, amit Odüsszeusz mondott Trója ostroma előtt Achilleusnak, amikor a görög harcosokat gyűjtötték egybe.
- Aki ebben részt vesz, annak a nevét sosem fogják elfelejteni.

Ha az elnököd egy darab szar, akkor legalább Te mutasd meg, hogy nem vagy az.

Valakinek ma születésnapja van. Ő gondolt Rád, még ha te meg is feledkeztél talán Róla. Neked üzente, olvasd!

ARS POETICA
Németh Andornak

Költő vagyok - mit érdekelne
engem a költészet maga?
Nem volna szép, ha égre kelne
az éji folyó csillaga.

Az idő lassan elszivárog,
nem lógok a mesék tején,
hörpintek valódi világot,
habzó éggel a tetején.

Szép a forrás - fürödni abban!
A nyugalom, a remegés
egymást öleli s kél a habban
kecsesen okos csevegés.

Más költők - mi gondom ezekkel?
Mocskolván magukat szegyig,
koholt képekkel és szeszekkel
mímeljen mámort mindegyik.

Én túllépek e mai kocsmán,
az értelemig és tovább!
Szabad ésszel nem adom ocsmány
módon a szolga ostobát.

Ehess, ihass, ölelhess, alhass!
A mindenséggel mérd magad!
Sziszegve se szolgálok aljas,
nyomorító hatalmakat.

Nincs alku - én hadd legyek boldog!
Másként akárki meggyaláz
s megjelölnek pirosló foltok,
elissza nedveim a láz.

Én nem fogom be pörös számat.
A tudásnak teszek panaszt.
Rám tekint, pártfogón, e század:
rám gondol, szántván, a paraszt;

engem sejdít a munkás teste
két merev mozdulat között;
rám vár a mozi előtt este
suhanc, a rosszul öltözött.

S hol táborokba gyűlt bitangok
verseim rendjét üldözik,
fölindulnak testvéri tankok
szertedübögni rímeit.

Én mondom: Még nem nagy az ember.
De képzeli, hát szertelen.
Kisérje két szülője szemmel:
a szellem és a szerelem!

1937. február-március

Attila

Netuddki. 2017.04.11. 12:12:18

@Zionnépe: Az úgynevezett ellenzék is lefeküdt a tolvajfidesznek, és a havi fixért cserébe legitimálta az összes lopást és a jogállam lebontását. Ezért kell az összes eddigi parlamenti pártnak takarodni a közéletből, fideszestől, maszopostól, elempéstől, lobikostól! Meg a többinek, amit kifelejtettem.

Osz Apo 2017.04.11. 12:20:16

Istenem, de hulye vagy. :D Mondom ugy, hogy en is tuntettem, de hogy egy MKKP viccmontazst valaki ennyire gegere kapjon, az fergeteges.

pamut 2017.04.11. 12:20:40

@Joooe:
:DDDD
neked még bizonyíték kell arra az agymosással és cenzúrával átszőtt mocskos hazugságpropganadára amit nap nap meg évek óta az orbáni szennymédiában? :D bazdmeg csak nyisd ki bármelyiket és olvass bele, idióta :D

vagy ha már ahhoz lusta vagy, akkor itt egy tegnapi összefoglaló a mocsokról, sok szép konkrét példával illusztrálva hogy örülj, nesze olvasgasd!:

comment.blog.hu/2017/04/10/a_kormanypropaganda_megint_fullba_tolta_a_kretent

ja meg ez is, örülj neki:
comment.blog.hu/2017/04/10/hirunk_a_nagyvilagban_1300_mar_az_afp_is_foglalkozik_orban_alhirgyaraval

kérsz még?
nesze, hihetetlen de már putyin hazudozói is korrektebbek orbánéknál:
444.hu/2017/04/10/ott-tartunk-hogy-a-putyin-kozeli-rt-is-korrektebben-szamol-be-a-budapesti-tuntetesrol-mint-a-fideszes-propagandamedia

Punxsutawney Mormota 2017.04.11. 12:22:26

Délután 6 óra körül néztem meg az Origót, és akkor egy korrekt cikk volt még kint. Eszembe is jutott, hogy ezért valakinek leüvöltik a fejét. Megtörtént :D

Zionnépe 2017.04.11. 12:22:38

@Tibi !: Erről beszélek! Azzal, hogy nem összefogtak és oldották meg gyorsan a "problémát" így az egyre jobban eszkalálódik...

A kormány szavazza meg a mindenkori párt-és képviselőbéreket, persze az adófizetők pénzéből (de a várba költözést, a stadionokat és minden mást is abból intéznek ugye) - így tőlük függenek és csak egy kis cirkuszt csinálnak mindig, ami olyan tessék-lássék, és inkább a kormány malmára hajtja a vizet, mint nem!

A közember ugyanis csak azt látja, hogy hisztiznek kicsit, de minden marad ahogy van és minden párt, képviselő szépen felveszi a fizetését és kezdődik minden előröl. Ráadásul még marakodnak is egymás ellen az ellenzékiek... minek szavazzon olyanokra, akik csak a cirkuszt csinálják a "semmiért" ?!

Bobby Newmark 2017.04.11. 12:24:10

@Ballib Cenzúrázók Réme 27: Olyan nem létezik, hogy ellenzéki kormány.

A vagyonelkobzásra meg tökéletesen alkalmas az öröklési törvény, csak ki kell végezni a fideszeseket, és az összes családtagjukat, és máris az államra száll a tulajdon.

Egyallampolgar 2017.04.11. 12:24:44

NEM ÉRTEM A POSZTOT! Mi történt az origo-nál? Mi volt a közTV-n? Legalább valami link, vagy video lehetne arról amire az író reagál. Nekem nincs TV-m, és a nyugdíjasokat verő Habony Árpád médiáját messzire kerülöm.

s 2017.04.11. 12:25:43

@Felchutty Bugrisch: orbán el fogja baszni a kalapács nyelét. Szíriával nem számolt. Mondjuk avval nehéz is, mert kurva gyorsan változik a képlet. Az oroszok és az amerikaiak között feszült lett a viszony. A hülye orbán meg egyszerre akar két lóra fogadni, mert putyinhoz is húz a zsíros szíve, meg trumphoz is. Választani kell. A kettőt egyszerre nem lehet. Mivel putyin irányában jelentősen elkötelezte magát, az amerikaiak meg nem tekintik barátságos lépésnek a ceu baszogatását, ezért elég egyértelmű, hogy hova sodródunk. Azt gondolom, hogy Magyarországot ismét a szopott fasz kellemetlenebbik végére pozicionálja, ami az eddigi nemzet ellenes húzásaival együtt simán kimeríti a hazaárulás fogalmát. Pillanatnyilag egy lyukas garast sem tennék a nyomorult életére. Szerintem kibaszott csúnyán fogja végezni.

Punxsutawney Mormota 2017.04.11. 12:26:07

@jandera: Azt hiszem, hogy Ő éppen megtrollkodja a trollt :D

Punxsutawney Mormota 2017.04.11. 12:27:05

@jandera: Azt hiszem, hogy Ő éppen megtrollkodja a trollt :D

Punxsutawney Mormota 2017.04.11. 12:31:30

@s: Azért jött neki kapóra Trump győzelme, mert így 50-50 tudta volna magát látszólag pozicionálni Kelet és Nyugat között - legalábbis látszólag. Mondhatta volna, hogy neki csak az EU-val van baja, de a másik nagy Testvérrel semmi probléma nincs.
Amikor az a másik idióta lecirkálórakétázta a szír légibázist, sírógörcsöt kaphatott, hiszen a mesterterve dugába dőlt. Most még inkább a ruszkiknak van kiszolgáltatva, akik szorongatják a tökét, de keményen.

s 2017.04.11. 12:34:02

@Zionnépe: "Ez mind az ellenzék hibája"

NEM! Ez mind a Ti hibátok!

Mikor voltál kint legutóbb az utcán, hogy összetörjél mindent? Na látod! Mondom én, hogy a te hibád. Azért van, mert hagyod. Majd ha nem hagyod, akkor máshogy fognak menni a dolgok. Próbáld csak ki!

Skankhunt42 2017.04.11. 12:36:33

@Szarvas Norbert: nincs tv-m, az m4-et nézem stream-en

hümhüm 2017.04.11. 12:44:00

@Szarvas Norbert: "ennek köszönhetően hiszik most sokan ebben az országban, hogy a vasárnap CEU tüntetésen összegyűlt 70 ezer ember nem a magyar alkotmányos jogait akarta gyakorolni, hanem a várkert bazár megnyitójára gyűlt össze (M1 híradó)!"
Te hülye vagy, Norbi? Mivel a posztod a felvezető képre alapul, kénytelen vagyok téged idézni:
"Előbb vágnám le a kezem, minthogy egyetlen sort vagy mondatot le kelljen úgy írnom, hogy pontosan ismerem hazug voltát, "
"Nyugodt lehet az a szív, amelyik ilyen szinten eladta saját országát? Az a szív, amelyik az emberek tudosítására esküdött fel, ehelyett a (propaganda)média minden erejét rázúdítva az egyszerű népre, belehazudik a képünkbe "
Mondd, meggyőződtél te arról, hogy amiről írsz, az igaz-e vagy sem?
Én láttam az általad említett híradót, az általad betett képen jelzett időpontban is, és biztosíthatlak: semmi ilyen nem volt. Még kép sem a Lánchídon vonuló emberekről. Ez a kép drónnal készült, abból vettek ki egy kockát és manipulálták rá a feliratokat.
Ami feltűnő volt, hogy az M1 híradó nagyon keveset foglalkozott a tüntetéssel (helytelenül), inkább a hétfői napi híradások szóltak a későbbi, Parlament előtti huzakodásról a rendőrökkel.
Amúgy a 70000 embert felejtsd el, nem is fér el azon a területen el annyi, és a drónfelvételeken is látható, hogy meg sem közelíti az átlagos embersűrűség a 2 fő/m2-t.

Zionnépe 2017.04.11. 12:47:18

@s: Kispofám az utcai törés-zúzás az pont, ami a legutálatosabb mindenki szemében!

És én már 2010-ben a 98%-os különadókor és utána az Alkotmánybíróság beszántásakor is figyelmezettem minden ismerősöm, hogy ez így bizony autother kormányzáshoz fog vezetni.

Ezen túl, bár nem kerestünk otthon rosszul kormánytisztviselőként, de mikor láttuk, hogy az általunk menedzselt iskolák, kórházak, gyerekotthonok, idősotthonok folyamatos szétlopása és lezüllesztése folyik, mikor éppen a kormányhivatalokat tömték ki pénzzel, mi felálltunk a feleségemmel, hogy ehez nem adjuk a nevünket!

elemes 2017.04.11. 12:47:38

@Parasztlengő az imperialistáknak:

"Csak egy barom szavazna Orbán ellen 2018ban!"

Így van, csak egy barom szavaz ellene: a többi barom Orbánra szavaz majd.

s 2017.04.11. 12:48:32

@Zionnépe: Veszel bazdmeg egy ládabontót, kimész az utcára és szétbaszol mindent. Ez a rendszerváltás alap 1.0 csomag. Innen lehet továbblépni. Minekünk az a problémánk, hogy mindjárt politizálni akarunk. Az majd csak később jön. Előbb ki kell fasírozni azokat, akik ennyire szétbasztak mindent.

s 2017.04.11. 12:50:30

@Bobby Newmark: "ki kell végezni a fideszeseket, és az összes családtagjukat, és máris az államra száll a tulajdon"

Az első értelmes hozzászólás.

Szarvas Norbert 2017.04.11. 12:55:10

@hümhüm: cikk vegen update, mert sokan felreertettetek a cikket! Azt hittem,hogy ez mindenkinek egyertelmu!

De leirtam,hogy ne legyen felreertes!

Zionnépe 2017.04.11. 13:00:09

@s: Nem!

Ez lehet működött korábban, de ma már nem ( nézd meg Szíriát, Egyiptomot..., '56-ot!)

Előbb egy közös, egységes ellenzék kell, aminek van normális programmja a törés-zúzáson kívül, akikre lehet és van miért szavazni! Ezután pedig a megfelelő pillanatban előrehozott választást népszavaztatni, vagy választáskor határozottan és egységesen együttműködve bíztatni szavazásra a polgárokat.

Ballib Cenzúrázók Réme 27 2017.04.11. 13:09:01

jól kitörölted a trollokat, már nem maradt itt szinte egy sem!

elemes 2017.04.11. 13:11:13

Az a helyzet, hogy (a Scientific American-ban nemrég megjelent cikk szerint) a szarkazmus *írott* formáját nagyon könnyű félreérteni. Itt az eredeti írás:

www.scientificamerican.com/article/the-surprising-benefits-of-sarcasm/

(A cikk részben arról szól, hogy a szarkazmus kreativitásra ösztönöz, részben a szarkasztikus fogalmazás és a szarkasztikus üzenetek célba érkézesének sikerességét mérte.)

s 2017.04.11. 13:26:09

@Punxsutawney Mormota: "Amikor az a másik idióta lecirkálórakétázta a szír légibázist"

Nézd, én személy szerint nem kedvelem trumpot. Mindennek az ellentéte, amit egy politikusban tisztelni tudok. Egy korrupt barom maffiózó, ez nem vitás. De amit itt csinált, az tetszett. A világon bárkivel tudatni kell, hogy nem lehet szarin gázt bevetni gyerekek, nők, idősek és egyáltalán civil polgári személyek, de amúgy senki ellen sem. Mert ezek mögött ott áll a United States of America, állig fegyverben és odabasz. Ha nem hiszed, akkor szét fogják baszni a szaros valagadat, ha még egyszer valaha ilyet megpróbálsz.

Punxsutawney Mormota 2017.04.11. 13:41:42

@s: Bocs, nem fejtettem ki világosan az álláspontomat. Nem azért idióta, mert Tomahawkokat lőtt ki. Az nem volt rossz húzás. Megmutatt Putyinnak, hogy neki is vannak golyói.
Úgy általánosságban tartom annak.

Legeslegalja · http://berrettegok.blog.hu 2017.04.11. 13:47:20

@s:

Ezt szeretem az agyatlan Gyurcsnyista barmokban hogy nem is titkolják miszerint cirka 2 - 2 és fél millió embert kivégeznének csak úgy brahiból.

Kivégezni őket a liberalizmus oltárán, csak mert mást gondolnak a világról.
Abszurdabb már nem is lehetne, a ballibek demokrácia, és liberalizmusra való igénye.

Roadster68 2017.04.11. 13:53:03

@Szarvas Norbert: ...ésakkormiért van itt bircahang???

s 2017.04.11. 13:58:11

@Zionnépe: "mi felálltunk a feleségemmel, hogy ehez nem adjuk a nevünket"

Értem. Ez kevés. Egy ilyen rablóhordával szemben nem lehetünk válogatósak. Megadom a felmentvényt. Minden eljárás megengedett, ami végett vet Magyarország további rongálásának. Minden.

s 2017.04.11. 14:12:02

@Zionnépe: Sosem így volt. Olvass történelmet. A konszenzus csak később jön. Előbb eltakarítják a szart, aztán kigondolják, hogyan tovább. Amiről Te beszélsz, az demokráciában működik. Ez nem az. Az nem akarta, hogy demokrácia legyen, akit demokratikusan ültettek oda. Rájabaszott. Nem kicsit.

s 2017.04.11. 14:14:05

@Punxsutawney Mormota: Úgy általánosságban én is.

Zionnépe 2017.04.11. 14:18:20

@s: Nem kérek a felmentésedből, mert akkor már látszott, hogy ez az egész ellenzéki töketlenkedés, fejvakarás ide fog vezetni.

Én most is biztos vagyok benne, ha most sürgősen nem kovácsolja magát össze az ellenzék és lovagolja meg a most keletkezett kormányellenes hangulatot, és nem kezdeményez népszavazást előrehozott választásról - símán nyerik 2018-at is. Addigra technikailag is felkészülnek, a mostani hangulat köddé vész, és majd csak az újabb mézesmadzag meg az ígérgetések fognak a szemek előtt lebegni!

Most nincs idejük felkészülni rendesen, ráadásul mind a külföldi, mind a belföldi hangulat csak fokozódni fog még egy kicsit a kormány ellen (a civilvegzálós tv és az EU-s ejnyebejnye még hátra van).

Előrehozott választást kell kiköveteltetni, nem CEU-s törvény visszavonást!

Trompf · http://trompf.blog.hu 2017.04.11. 14:19:49

@s:

Persze hogy nincs demokrácia.

Demokrácia csak akkor van, mikor a ballib elkúrók nyernek.
Ez a demokrácia definíciója.

És mivel azt az államformát még nem találták fel, ahol egy 15-20%-os támogatottságú hat részre szakadt folyamatosan bérrettegő, nácizó, antiszemitázó, diktatúrázó bagázs nyerjen, így még nem is lesz még egy jó ideig demokrácia.

Legalábbis szerintetek.

s 2017.04.11. 14:21:43

@Legeslegalja: "nem is titkolják miszerint cirka 2 - 2 és fél millió embert kivégeznének csak úgy brahiból"

Nem egészen. Gyakorolhatsz bűnbánatot. Ha nem loptál annyit, akkor elég, ha ledolgozod. A pénztáros lőrincnél ez már nyilván nem játszik, őt föl kell zabáltatni a sertéseivel és a húst ingyen szétosztani a rászorulók között (ha egyáltalán hajlandóak lesznek enni belőle ezek után). A pénzt pedig segélyszervezetek, kórházak és oktatási intézmények rendelkezésére kell bocsájtani, mert valószínűleg egy normális ügymenet esetén ők kapták volna meg, illetve a legnagyobb szükség erre leginkább ott mutatkozik.

s 2017.04.11. 14:25:21

@Zionnépe: "Előrehozott választást kell kiköveteltetni, nem CEU-s törvény visszavonást! "

Egyetértek. Viszont ez nem megy a parlamentben. Az utcára kell kimenni ehhez.

Netuddki. 2017.04.11. 14:26:25

@Legeslegalja: "Ezt szeretem az agyatlan Gyurcsnyista barmokban hogy nem is titkolják miszerint cirka 2 - 2 és fél millió embert kivégeznének csak úgy brahiból."

Már megint baromságokat beszélsz. Szó sincs 2 millióról.
A tolvaj fidesz vezetésről van szó, meg a fasszopó tolvajfidesz trollokról. Slussz.

Muhaha! Fossad csak össze magad!

Netuddki. 2017.04.11. 14:27:55

@s: Mondjuk első lépésként azokat a képviselőket kellene visszahívni, akik jó tolvajfidesz droid módra, kérdés nélkül megszavazták a CEU-s törvényt.

s 2017.04.11. 14:36:20

@Trompf: "azt az államformát még nem találták fel, ahol egy 15-20%-os támogatottságú hat részre szakadt folyamatosan bérrettegő, nácizó, antiszemitázó, diktatúrázó bagázs nyerjen"

Azt még nem találták fel és ez így teljesen rendben is van. Ne is találják fel soha, mert az eléggé szar lenne. Viszont azt már feltalálták, ahol az ekkora hányad véleményét nem lehet simán a szőnyeg alá söpörni. Elárulom a nevét, hogy okosodjál, bazdmeg. Ez a demokrácia. Ahol a többség akaratának az érvényesülése mellet figyelembe veszik mindenki más érdekeit is a lehetőségekhez képest. A demokrácia ugyanis nem a többség véleményterrorja mindenki más felett. Ezt valószínűleg nem fogod megérteni. Az, hogy orbán nem akarja érteni, az teljesen természetes, mert ő egyeduralomra tör. De neked mi esik le ebből az üzletből? Semmi. Megszopod, mert ha véletlenül a másik oldal nyerne, akkor neked véged van egy ilyen berendezkedés mellett. Ha kisebbségben maradnál a véleményeddel, akkor csak egy igazi demokráciában lennél biztonságban. Ebben, ami most van nem.

s 2017.04.11. 14:41:05

@Tibi !: És ki hívná vissza őket? A félretájékoztatott vidéki polgár? Viccelsz.
Ki kell menni az utcára és egy nap alatt csatatérré változtatni Budapestet. A kormánynak nincsen hatalma a tömeg felett. Nincs olyan, hogy az elmúlt napokban látott tiltakozás ellenében keresztül lehet vinni egy ilyen törvényt. NINCS. Akkor van, ha hagyod. Különben nincs.

Wiktor Benkő 2017.04.11. 15:27:53

Az INDEX vagy a 444 ennél ezerszer rosszabb és rombolóbb.

Wiktor Benkő 2017.04.11. 15:30:45

@s: a vidéki polgár nincs félretájékoztatva, mert nincs ideje TV-t nézni.
Mindenki mindenhonnan tájékozódik, van ám vidéken is net és nem betárcsázós.
Az index és a 444 uszítása, népnevelése sokkal rosszabb, de már csak viccből olvasom.
A MTVA kedélyes családcentrikus híradó.
Szóval ha megvezetés akkor INDEX, 444 a sorrend.

Wiktor Benkő 2017.04.11. 15:31:52

@s: "Ki kell menni az utcára és egy nap alatt csatatérré változtatni Budapestet"

Én meg felmegyek és beleverem a pofád a betonba.. ugyanis itt az emberek nem akarják azt a libsi mocskot amit csináltok.

Merlot 2017.04.11. 15:36:51

@hümhüm: "Amúgy a 70000 embert felejtsd el, nem is fér el azon a területen el annyi"

Te is nyomod a süketet, faszszopó fideszes! Valószínűleg már nem emlékszel arra, amikor Orbán és csahos kutyái 2 milliót számoltak össze ugyanitt a saját nagygyűlésükön.
Akkor elfér hetvenezer, te ocsmány troll???

Legeslegalja · http://berrettegok.blog.hu 2017.04.11. 15:39:34

@elemes:

Viccelsz ?

A Füttyös bölcsész ballib csürhe leverésére 10 nyugdíjas is bőven elég .. :DDD

Merlot 2017.04.11. 15:40:49

@Wiktor Benkő: "Az INDEX vagy a 444 ennél ezerszer rosszabb és rombolóbb. "

Miért nem választod te is birka nicket? Megvezetett, gyapjasfejű, sötét fideszes.
Valld be inkább, hogy nem is érted miről írnak ezek a site-ok, mert neked magas a kapanyélhez képest.

MaxVal BircaMan ELLENZŐ 2017.04.11. 15:43:15

@Merlot: Ostoba hozzá, hogy felfogja, mennyire ostoba. Hagyd rá...

s 2017.04.11. 15:48:41

@Wiktor Benkő: "ha megvezetés akkor INDEX, 444 a sorrend"
Nálad.

s 2017.04.11. 15:50:16

@Wiktor Benkő: Akkor váljatok le Magyarországról. Könnyebbség volna nekünk, hidd el. Nem menne el rátok egy valag pénz, amit itt termelnek meg.

nu pagagyí 2017.04.11. 15:57:56

A magán lakájmédiáról nem kell tudomást venni. Ezernyi ezotérikus szemét van a piacon, ezek sem különbek. A közmédia az, ami szóra érdemes. Utóbbi szerintem folyamatosan bűncselekményt követ el, Alkotmányt sértő módon működik. Szándékosan megsérti a kiegyensúlyozott tájékoztatás követelményét, híreket hamisít, gyűlöletet kelt. Remélem eljön az idő, amikor vezetői felelni fognak a tetteikért.

hümhüm 2017.04.11. 16:01:31

@Szarvas Norbert: bocsi, az update-et nem vettem észre.

@Merlot: Miért írsz ilyen mosdatlan szavakkal?
Ki mondta, hogy a Philip szerinti kétmillió reális volt? Marhaság.
Az utca szintjéről nézve, vagy az alig magasabb pódiumról, könnyen túlzásba esnek a felfokozott hangulatú emberek.
Ugyanolyan tévedés volt a 70-80 ezer ember most, mint akkor a 2 millió.
A reális létszámot mindig csak a levegőből lehet megbecsülni (drónfelvétel, helikopterről készült számlálás).
Akkor lehet látni, hogy egy adott területegységen mennyien vannak.

hümhüm 2017.04.11. 16:05:37

@Merlot: Ja, most látom, hogy két malomban őrölünk. Te a Kossuth térről beszélsz, én meg a Várkert Bazár előtti területről. A Kossuth téren nem tudom mennyien lehettek. Feltételezem, hogy kevesebben, mint a Várkert előtt, mert oda vonulni kellett. De nem láttam légifelvételt.

Ballib Cenzúrázók Réme 26 2017.04.11. 16:07:50

@Legeslegalja:

Én már délelőtt 9 órakor beírtam hogy jönnek majd a liberálisok hogy külföldre kergessék meg felakasszák a mi nemzeti elkötelezett Orbán Viktorunkat és családját és kis és közepes vállakozásait. Meg a nemzeti nagytőkéseinket akiknek végre sikerült nemzeti zsebre megcsinálni az eredeti tőkefelhalmozást. Errefel a jobbos cenzúrázó megijedt és kicenzúrázott.

Errefel két órakor megjelent az első liberális szélsőbalos Soros által felbújtatott Gyurcsáby csicska és arra buzdítja az országot hogy minket fidezseseket Orbán Viktorral az élén végezzenek ki. És még engem cenzúráztak ki, amikmor én ki mertem mondni az igazságot!

NINCS DEMOKRÁCIA EBBEN AZ ORSZÁGBAN!

kiskutyauto 2017.04.11. 16:19:18

Agyhalott hazaáruló zombi patkányoknak teljesen felesleges így papolni, eleve értelmük sincs hozzá, hogy felfogják... Ezer év magyar történelem permanens tragédiája, hogy a "nemzet" kb fele agyhalott seggfej idióta barom... most is épp miattuk szenved az ország...

sőőtnagyonis 2017.04.11. 16:48:37

Mi van takony bérencek? Lebuktatok, oszt még a fizetést is felveszitek?
Hát ezért a silány munkáért még a markotokat is tartjátok?
Rosszabbak vagytok mint Farkas Flóriék, ők legalább nem árultak hazát, csak simán loptak. Mind kritikátlan ruszki bérencek és még életükben nem végeztek értelmes munkát. Lebuktatok a hazudozásban, már csak siralmas gyűlölködéssel tudtok megszólalni. Pihenjétek ki magatokat setét agyúak, hátha megjön az eszetek!

sőőtnagyonis 2017.04.11. 16:59:25

Orbánnak el kell húzni a #icsába! Ő a legbalfaszabb politikus akit a föld a hátán hordott. Az országot úgy szét trancsírozza, mintha háború lenne Az ily kártékony tetű ellen a legerősebb rovarirtót kell bevetni.
Ahogyan a magasugró nem ugorja meg a szintet, és újból kell próbálkoznia, neki is újra kell futni, hogy ne a léc alatt futkosva mutogassa daliás termetét. Bár ez a kóklereknek még szellemes is, értelmi szintjük ezt lehetővé teszi, mert ők is rendre alul múlják magukat

Zionnépe 2017.04.11. 17:00:09

@Ballib Cenzúrázók Réme 26: Addig nem is lesz, még a Fidesz-Kdnp ezt az ámokfutást produkálja.

Épp ezért kell mjnél gyorsabban abbahagyatni veletek!

Zionnépe 2017.04.11. 17:05:43

@Wiktor Benkő: Igen feltétlen rossz és romboló a kormánynak, mert a végén még túl sok emberhez eljut mi mindenben verik át őket, és mekkora aljas senkiházi gerinctelen féreg a teljes kormányunk!

De csak azért is így tovább Index és 444 (el ne merjétek adni a fejetek fölül az "újságot" ;-) !)

s 2017.04.11. 17:30:37

@nniicckk: Akkor majd keddre időzítjük. Hogy neked jó legyen.

wolves84lb 2017.04.11. 18:13:20

@Legeslegalja:
"Ezt szeretem az agyatlan Gyurcsnyista barmokban hogy nem is titkolják miszerint cirka 2 - 2 és fél millió embert kivégeznének csak úgy brahiból.

Kivégezni őket a liberalizmus oltárán, csak mert mást gondolnak a világról.
Abszurdabb már nem is lehetne, a ballibek demokrácia, és liberalizmusra való igénye."

Nem úgy, mint a gazdád pincsije, bayerzsóti...az, hogy ő fenyeget, meg uszít, az rendben van, ugye? :)

2017.04.11. 18:48:54

@Parasztlengő az imperialistáknak: "Az a lényeg 9% lesz az SZJA!"
Ezek szerint te a felső 10ezerhez tartozol. Mert a többiek jobban örülnének, ha az ÁFA lenne 9%.

sírjatok 2017.04.11. 18:59:13

@Ylim: "Mert a többiek jobban örülnének, ha az ÁFA lenne 9%. "

akkor azon menne a nyafogás, hogy a gazdagok sokkal többet költenek tehát ez nekik sokkal jobban kedvez

2017.04.11. 19:03:25

@s: "Ki kell menni az utcára és egy nap alatt csatatérré változtatni Budapestet."
Ugyanolyan idióta vagy, mint a fideszesek. Ilyenekre nincs szüksége az országnak.
Ha verekedni, gyújtogatni, törni-zúzni akarsz, akkor tedd a saját otthonodban, lehetőleg önmagaddal kezdve a legyilkolászást.
Életfogytig tartó sitt és teljes vagyonelkobzás bőven elég a felelősöknek. Nem, soha nem lehet ennyi pénzt visszaszerezni, amit ezek elloptak vagy baromságokra vertek el, de embert értelmes ember nem öl. Ez a fideszesek heppje, akik el akarnak pusztítani mindenkit, aki nem olyan, mint ők. Ha te is ezt szeretnéd, akkor állj be közéjük.

sírjatok 2017.04.11. 19:03:43

@s: @Tibi !: szerintem előbb egymással beszéljétek meg, hogy akkor most mind a 2 millió fideszest + a családjaikat kell megölni, vagy elég a politikusokat és a családjukat kivégezni, mert mintha nem lennétek egységesek.

Ejj baszki, de nagy majmok vagytok.

Voznyák Pista2 2017.04.11. 19:07:18

@s:

"A demokrácia ugyanis nem a többség véleményterrorja mindenki más felett."

Vágom én, hanem a kisebbség véleményterrorja a többség felett. Ez nyugateurópában meg az USA-ban még működik, mert tele a has. Persze ott sem teljesen működik, mert a különböző blogokon már vannak jelei annak, hogy a megvezetett emberek kezdenek zabosak lenni. És ha a migráns kérdéssel összefüggésben gazdasági gondok kezdődnek, akkor a te "Demokrata" haverjaid fognak a lámpavason lógni, persze ott is vagyonelkobzás mellett.

sírjatok 2017.04.11. 19:07:46

@Untermensch4: no itt a másik toleráns liberális, aki kivégeztetné a neki nem szimpatikus médiában dolgozó embereket. A demokrácia nagyobb ünnepére gondolom.

tűz fal 2017.04.11. 21:10:32

A kérdés onnan indul, hogy vajon miért éreznek kényszert az Index és a 444 rajongói, hogy ott trollkodjanak naphosszat és provokálják azokat, akik nem ezeket a liberális szennymédiákat olvassák. Az indexet kommentelni se lehet, a 444-en meg nagyobb az egyetértés, mint Rákosi idején.
Amikor azt írtam "naphosszat", az nem túlzás, meg lehet nézni a leggyakoribb neveket akik naponta ott vannak és egész álló nap, de egyébként biztosan nem fizetett troll provokátorok... Amíg a liberálisok mocskolódnak és uszítanak, addig ez a tevékenység "polgárpukkasztás" névre hallgat, és ujjonganak a liberális újságok és bloggerek, amikor a fagyi visszanyal, akkor kezdődik a "mama!!! bántják a szeegény kis libsit..."

Skankhunt42 2017.04.11. 21:39:36

@Ylim: váárj, nem azt mondja, h kimegy, hanem, h ki kell menni másnak :)) ez egy ilyen kis szarházi, a billentyűzetforradalmárkodáson kívül semmire nem jó. ezért nincs munkája, családja, szerettei. egy igazi proli

bukszindeksz 2017.04.11. 21:53:59

@s: ez nem hozzászólás (komment, ha úgy jobban tetszik), hanem kinyilatkoztatás, annak is túl hosszú. Én legalábbis nem voltam képes végigolvasni. Valaki esetleg összefoglalná?

sírjatok 2017.04.12. 01:09:41

@wolves84lb: "bayerzsóti"

bajerzsóti sosem állította magáról, hogy ő aztán a toleráns, békés, kompromisszumra törekvő européer ember mintatípusa. Sokkal visszatetszőbb, ha a toleráns liberálisnak habzik a szája és vizionál családok kiirtásáról ha azok nem megfelelően szavaznak.

sírjatok 2017.04.12. 01:13:01

@Ylim: "de embert értelmes ember nem öl. Ez a fideszesek heppje"

de látod hogy nem.... itt egy fideszes se akart ölni, de már 3 ballib is gyilkolna, csak még abban nem egyeztek meg, hogy a médiában dolgozókat, a politikusokat és családjukat, vagy az összes fidesz szavazót és családjukat kéne megölni.

Túlélő ... 2017.04.12. 06:53:42

Mindig voltak és lesznek is olyanok, akik érdekeik miatt lefekszenek a rendszernek. És mi magyarok különösképpen értjük ennek a módját. Szinte hagyománya van már ennek nálunk. Ezért tudott olyan hatékony lenni Horthy berendezkedése, majd a Rákosi-féle diktatúra és a Kádár-rendszer is, csakúgy mint most az Orbán-rezsim.

Joooe 2017.04.12. 09:56:22

@pamut: az általad linkelt helyeken sem szerepel semmi ami alátámasztaná a dolgot, a kormánypárti médiumok is beszámoltak a történésekről, talán inkább jelentőségéhez mérten megfelelőbb súllyal, mint a témát erősen túlhájpoló index-444 tengely.

Igen olvasom ezeket is, 444-index-origo-888-inforadio-alfahir stb körből sok mindent, ahogy időm engedi. Érdekes néha látni mennyire különbözően tudják értelmezni/tálalni különböző értékrendű médiumok ugyanazt a dolgot.
Ma pl. napokkal a tüntikézés után azt gondolná az ember, hogy ez már nem tartozik a legfontosabb dolgok közé, de a 444 igen erősen igyekszik ütni a vasat, a nyitó oldalon 23-szor szerepel a "CEU" szócska. A 888-on fordított a helyzet, ott a "Soros" szó van 18-szor szerepeltetve.

Csak azt kéne megérteni hogy ez nem különleges aljasság egyik oldal részéről sem, egyszerűen az olvasóközönségüknek erre van igénye. Végtelen hülyeségnek tartom az ilyen megnyilvánulásokat, hogy aki kormánypárti médiumnál dolgozik az milyen alja ember... aki az indexnél vagy az mno-nál tolja a propagandát az jobb mert az másfajta propaganda?

Te is a comment blogról és a 444-ről is linkelsz, pedig egyik sem nevezhető távolról sem objektív hírforrásnak.

De ez nem baj, így a jó, hogy van mindenféle... egyetlen médium sosem lesz teljesen pártatlan, a média összesített pártatlansága abban rejlik hogy mindenféle tartalomhoz van lehetőséged hozzáférni. Sajnos nagyon megszoktuk, hogy mindenhonnan a ballib szenny ömlik, és már furcsa, hogy van másmilyen is, ebből születnek ilyen idióta cikkek. A legnépszerűbb, legnagyobb befolyásoló hírforrások továbbra is a ballib propagandát tolják (index, rtlklub), de van már kormánypárti is (888-orig-köztévé) illetve jelentős alternatív ellenzék is (Simicska média). Ezeknek az aránya alapjában a piac igényeit fejezi ki, a lényeg hogy van mindenféle. Szerintem még az is elfogadható, hogy a köztévé a mindenkori kormányhoz húz az események súlyozásában.

s 2017.04.12. 10:59:02

@Ylim: "Ha te is ezt szeretnéd, akkor állj be közéjük."
Nem állhatok. Én őket akarom kinyírni. Vagy legyek talán én is pozsgay, aki belülről bomlasztotta a rendszert? Nincs hozzá gyomrom.

s 2017.04.12. 11:00:33

@sírjatok: Én beérném a politikusok kinyírásával + család. Eleget loptak ahhoz, hogy ne kívánjak kevesebbet.

s 2017.04.12. 11:08:44

@Voznyák Pista2: "Vágom én"
Nem vágod. Buta vagy. A demokrácia senkinek a véleményterrorja senki felett. A demokrácia mindenki meghallgatása és a legjobb döntés meghozatalának megkísérlése viták és kompromisszumok árán. Ezzel szemben most egyszemélyi döntés folyik mindenről. Akkor is, ha ez sokaknak sérti az érdekeit. Nincsenek hatástanulmányok, a kérdések megvitatása, az érintettek véleményének meghallgatása. Ez nem demokrácia. Még nem totális diktatúra, de abba az irányba megy.

s 2017.04.12. 11:13:38

@Skankhunt42: Megbasztam a lányodat. Lenyalta a gecimet a szájáról és azt lihegte, hogy még . . . még . . . még . . . még . . .
Teljesen ki voltam a végére.

elemes 2017.04.12. 11:38:52

@Legeslegalja:

Értem.

Van valami kitettséged, ami az egzisztenciádat fenyegeti, hogy 2018-tól nem Orbán lesz a miniszterelnök...?

s 2017.04.12. 12:01:11

@bukszindeksz: "Én legalábbis nem voltam képes végigolvasni."
De te már a Gőgös Gúnár Gedeont sem voltál képes végigolvasni. Mi a faszt akarsz akkor itt?

s 2017.04.12. 12:02:26

@sírjatok: Kurva anyád megvolt neked?

s 2017.04.12. 12:15:15

@Joooe: "Szerintem még az is elfogadható, hogy a köztévé a mindenkori kormányhoz húz az események súlyozásában."
Indoklás?

Ameddig gondolkozol, elővezetnék egy cáfolatot.
A köztévé valamennyiünk adójából van fenntartva. Úgy volna korrekt, ha ezen az alapon mindenki álláspontját figyelembe vevő, kiegyensúlyozott vélemények jelennének meg benne. Ha a kormány a saját véleményét hangsúlyozó TV-t akar, akkor azt fizesse ki a saját pártkasszájából. Az ne forduljon elő, hogy minden adófizető pénzelni kénytelen egy olyan hírforrást, ami esetleg nem is az ő álláspontja szerint válogatja - torzítja - a híreket.

s 2017.04.12. 12:28:06

@sírjatok: Látod ez a baj az ellenzékkel. Képtelenek megegyezni a legegyszerűbb kérdésekben is. Ez a ti kibaszott szerencsétek egyébként.

Untermensch4 2017.04.12. 12:56:46

@sírjatok: Az angol bemondó kivégzése hazaárulás miatt történt, mint brit polgár, nem működhetett volna együtt a harmadik birodalommal miután már hadban álltak. Ezzel együtt túlzásnak tartom az eljárást miközben a vezérkarból volt aki 5 év börtönnel megúszta.
Arra akartam utalni hogy ha túl nagy a bosszúvágy, túl nagy lesz a vérengzés amikor beáll a fordulat. Ironikus módon egy működő demokráciában nem vérengzéssel szoktak kormányt váltani, aki támogat egy politikust abban hogy olyan rendszert építsen amit csak vérengzéssel lehet leváltani, az a sajá sírját is ássa.

Joooe 2017.04.12. 14:57:10

@s: nem ideális persze.
Elfogadható 2 okból: mert nem nagy ügy, és nem lehetséges elkerülni.

Nem nagy ügy mert a tényeket meghamisítani, teljesen egyoldalúan tájékoztatni így sem lehet. Jelenleg sem mondanak olyat ami tényszerűen nem igaz, beszámolnak ellenzéki eseményekről, megszólaltatnak ellenzéki politikusokat stb. Amiben borul a bili, hogy mit milyen súllyal kezelnek. Ugyanakkor bőven rendelkezésre áll más forrás ahonnan más színezetben is meghallgathatod ugyanazt.

És nem lehetséges elkerülni mert, az egyes események fontosságát, súlyát nem lehet objektívan meghatározni , pont ebben áll az egyes emberek politikai nézetkülönbsége, hogy különböző dolgokat különböző súllyal kezelnek. "Akit én támogatok az is rossz egy-két apróságban, na de a másik oldal, na az katasztrofális dolgokban rossz" Lehetetlen olyan törvényt alkotni ami objektív követelményrendszert állít fel abban, hogy miről milyen hosszan kell beszámolni. Mihez kell egy szakértőt hívni, hogyan biztosítsuk a szakértők függetlenségét, stb.

s 2017.04.12. 15:24:37

@Joooe: Nem értek egyet.

"Amiben borul a bili, hogy mit milyen súllyal kezelnek. Ugyanakkor bőven rendelkezésre áll más forrás ahonnan más színezetben is meghallgathatod ugyanazt."
Egy közszolgálati hírforrás nem érvelhet azzal, hogy vannak mások is, tessék azokat nézni, hallgatni. Bárki megteheti ezt, de ők nem. Ők azért vannak, hogy a létező leghitelesebb képet adják arról, ami történik. Ez a küldetésük.

"És nem lehetséges elkerülni mert, az egyes események fontosságát, súlyát nem lehet objektívan meghatározni , pont ebben áll az egyes emberek politikai nézetkülönbsége, hogy különböző dolgokat különböző súllyal kezelnek."
Meg lehetne ítélni objektíven is, feltéve, ha lemondanának a hírek átpolitizálásáról a puszta anyagi előnyökért cserébe. A köztévé költségeinek kiegyenlítéséről a parlament dönt, ezáltal a független hírközlés elve már alapvetően sérült. A helyzet feloldása az volna, ha a köztévé egy előre meghatározott keretből gazdálkodhatna, amit viszonylag politikamentes szakmai csoport ítélne oda sok évre előre. Akkor nem függne ennyire a napi történésektől és politikai érdekektől.

"Lehetetlen olyan törvényt alkotni ami objektív követelményrendszert állít fel abban, hogy miről milyen hosszan kell beszámolni."
Ez véletlenül igaz. A megoldás nem a törvény, hanem egy tapasztalt, mértéktartó, megfontolt szerkesztőbizottság. Ilyet ma lepkehálóval sem lehet fogni, talán nem is létezik. Valaha bizonyára volt ilyen, de kihalt, mert az aljas anyagi és politikai érdek kiölte ezt a fajta újságírást és szerkesztést. Sajnálom, hogy így alakult, miközben a többség észre sem veszi, hogy ez megtörtént.

Joooe 2017.04.12. 15:51:06

@s: A bizottságosdi elvileg működhetne, ebben igazad van, de ebben is el van ásva a döglött kutya a bizottság feltöltésénél :) Azt hiszem elvileg a fidesz elég jó média felügyeleti rendszert alkotott erre (most nem ugrik be a neve), a tagokat parlamenti ciklusokon jóval átívelő mandátumidővel választják, 2/3-dal. Persze gyakorlatilag amikor megalakult az egész és a fidesznek 2/3-a volt jól betolta a saját embereit, a politika már csak ilyen mocskos dolog, ejnye-bejnye morgunk egyet, de nincs ez máshogy akkor sem amikor a mostani ellenzéknek van hatalma ezt megtenni, sőt, ez a mentalitás más országokban is megvan.
Viszont annyi pozitívum van benne, hogy hosszabb távon, ha kikopik a rendszerből a fidesz fölény elvileg tolódhat egy tartós kiegyensúlyozottság irányába a dolog.

Zionnépe 2017.04.12. 17:00:52

@s: És nem csak a köztévé, hanem pl a Nemzeti Konzultáció is, illetve a határon túli magyaroknak kiküldött levelek esetében is!

Vagy minden párt képviselhesse magát ( ha más nem, a parlamenti mandátumaik arányában) vagy a Fidesz fizessen mindent egyedül, ugyanis az kicsit sem helyes, hogy a kormány közpénzből reklámozhatja magát bármilyen felületen és bármennyiszer, ugyanakkor azok pénzéből is fizetik, akik nem szavaztak rájuk (azaz kb 25:60 arányban szavaztak csak rájuk!)!

De végre kezd valami kibontakozni, a teljes ellenzék összefogott a CEU tv ellen!!! Csak így tovább, és meglesz a kormányváltás is !

pamut 2017.04.12. 17:16:07

@Joooe: :DDD te össze akarod mosni, illetve hamisan a "saját oldalán" ugyan, de egyformának hazudni a fideszes hazudozást a szabad magyar sajtóval :) ja és az hogy ballibezed a független szabad magyar sajtót, az is fideszes hamis világkép és szóhasználat-gondolkodás bizonyítéka :)
a fideszes média hazudik. minden nap. nem egyszer, sokszor. néha végigfutom este a híreket bár propaganda-oldalon, azt látom hogy átlagosan napi 10-15 hírt cenzúráznak ki, hallgatnak el. természetesen mind olyan, amit a fidesznek negatív hír. azaz egy héten 70-100, egy hónapban 3-400 hír hallgatnak el. ez totális cenzúra, propaganda. rendszerszintű, folyamatos, a hatalom csinálja a hatalom érdekében. agymosás, tömegmanipulkásció. és nem, ezt nem tudod kimagyarázni akárhogy erőlködsz. ez egy az egyben a Kádár-korszak módszere, újraépítése a fideszes térfélen.
nem mellesleg a fideszes sajtó tucatjával (!) veszíti el a pereket. és azért nem még többször, mert gyakran igyekeznek pont a peresítés határán megállni a fogalmazásban, a nézők fejben úgyis értik mit akarnak, illetve tesznek bele 1-1 félmondat erejéig valami alibi dumát amibe belekpaszkodhatnak egy per esetén, hogy aztán percekig folytassák a hazudozást. persze már azzal is csalnak hogy miről számolnak be és meddig, milyen sorrendben, és főleg hogy mit hallgatnak el.

az normáis hogy most a CEU-val van tele a szabad magyar nemzeti sajtó, mivel most ez van abszolút a politika középpontjában, ennek van hírértéke. (ahogy télen meg a nolimpiás aláírásnak volt). nem ez a ciki, hanem az ha egy újság vagy tv nem így tesz. az vagy kurva szar tv-újság, akik a szakma alapját sem értik, vagy tudatosan torzítanak. már a fél világ kiállt a ceu mellett, tudósok, egyetemek, államférfiak, az usa kormánya, nem is szólva a belföldiekről, és még sorolhatnám. az viszont kurva ciki ha valaki az eleve velejéig hazug, hamis, nettó uszító.karaktergyilkoló-agymosó sorosozást tolja. az a tömeghiszéria amit a kibaszott maffiakormány és hazugságsajtója tol soros ellen, abból egy kurva szó nem igaz, igazi lila őrület.

folytathatnám, de hagyjuk. ez a poszt igaz. amiket belinkeltem, igaz. még a putyini sajtó is korrektebb a fideszesnél, pedig azok is mocskok, ez őrület. és ezt nem, nem lehet kimagyarázni sehogy. ha mégis tudod, akkor a Kádár-kori sajtót is meg tudod védeni....

Zionnépe 2017.04.12. 18:05:36

@pamut: Egész iparág épült már a kormány megvédésére, hazgságainak kimagyarázására. Nem fogod tudni meghatni őket, megélhetésből csinálják így nem fog rajtuk semmi ész-vagy lelkiérv.

A "putyini szabadabb sajtót" meg nem szeretnéd te kipróbálni hidd el! Amilyen sok ellenzéki és újságíró halt meg már a "Putyinéra" alatt összesen, Mo-on már se ellenzékit se újságírót nem találnál nagyítóval sem, aki merne bármit írni a kormányról.

Joooe 2017.04.13. 08:30:20

@pamut: teljesen jól látod, hogy a "fideszes" (kormányközeli üzletemberek kezében lévő, üzletileg kifizetődő modellt követő) sajtó politikailag színezi az igazságot ("hazudik" ahogy te írod, bár ez szó szerinti értelemben nem igaz, hiszen valótlan tényt nem állítanak, csak olyan dolgokról, és a dolgok azon oldaláról beszélnek többet, amikről te kevesebbet szeretnél hallani, és nem beszélnek arról, amiről te szeretnél hallani.) Nyilván elkerülhetetlen egy fontosság szerinti válogatás a hírekben, nem lehet az esti híradó vezető híre, hogy 16. kerületi Lajos elment a sarki kisboltba, 15 dkg parizert kért, ám mivel a gyakornok kislány véletlen 21-et mért ki, csak mosolyogva mondta: maradhat. Majd otthon a kislány mosolyára gondolva rárecskázott a többlet parizerre, és odaadta Sándor nevű macskájának. Annak a megválasztása hogy mi a fontos, pedig politikai értékítélet kérdése, ezért van, hogy nálad sokkal okosabb és tájékozottabb emberek támogatnak olyan politikai oldalt, ami számodra elfogadhatatlan hülyeség (vagy fordítva, tök mindegy, a lényeg, hogy a politikai preferencia nem elsősorban intelligencia kérdése).

Ami elképesztő hülyeség, balf@szság, tirpák primitívség, hogy nem látod, hogy a 444-index-retekklub tengely is pont ugyanazt csinálja amit a 888-origo-tv2 vonal, vagy az alfahír-mno-hirtv vonal: valós érdeklődésen felülreprezentál olyan témákat, ami a tulajdonosi körnek kedves, nem beszél "jelentéktelen"(=kínos) dolgokról, véleményeket sző a tényekbe, úgy hogy a tények lényegéről teljesen elterelje a figyelmet (ez utóbbit különösen az indexen figyeltem meg nagyon sokszor... nem azért mert csak ott van ilyen, hanem mert ők különösen ügyesen csomagolják a propagandát, mindig melléraknak kicsit a másik oldalból is, az objektivitás látszatát keltve, de persze figyelve arra, hogy az ő verziójuk jöjjön át jobban, ami így az objektivitás színfalai mögül még hatékonyabb propaganda. )
A ballib médiatúlsúly létezését vitatni is elég nagy hülyeség szerintem, nem csak Magyarországon.
Hogy te kiválasztod az egyik propagandát, és azt hívod "Szabad Magyar Sajtónak" (még tán egy könnycseppet is kipréseltél a magasztos fogalom mellé) szerintem szánalmas primitívség. A magyar sajtó valóban szabad, bármiféle vélemény megjelenhet, a tapló dolog az, hogy a szabadságot a te véleményeddel egyezőként definiálod (tipikus liberális vonás ez egyébként, most hogy szélsőséges liberalizmus pusztításának világában élünk, de amikor a szocializmus vagy a nacionalizmus ment szélsőségekig, ők is hasonlóan bántak az ellenvéleményekkel... az emberi természet nem változik, csak a színfalak)

Zionnépe 2017.04.13. 12:15:04

@Joooe: A tapló "dolog" az te vagy és a hozzád hasonló agyrákos idióták, akii nem látják, hogy minden ami korábban jól működött, szétcsesztek ezek a barmok!

Persze voltak dolgok, amin javítani kellett volna még, de nem gyökerestől kivágni mindent és felforgatni, lezülleszteni! Ti csak ehez értetek és a valóság elhallgatásához, elkenéséhez!

Persze tudom szerinted most így a normális, hogy közpénzekből kitömve egy strómant felvásároltatjátok vele a fél országot, a sajtó 80%-ával együtt és ráfogjátok, hogy "ez kapitalizmus"!

Tudojátok mi a kapitalizmus? Ha az az agysorvadt szerencsétlen gázszerelő a saját erejéből a piacról, állami közbeszerszések nélkül hízik fel és utána vesz meg a valóban saját pénzén bármit, amire szüksége van!

Joooe 2017.04.13. 15:13:26

@Zionnépe: "ami korábban jól működött" :D Na bakker... Azt azért nem gondoltam hogy van olyan ember aki szerint fidesz előtt jobban, pláne jól működött :)
Abban egyet tudok érteni, hogy sok mindenen javítani kéne , de nehogymár a 2010 előtti teljes összeomlást sírjuk vissza...
A mutyikártyát meg hagyjuk mert témaváltás. Jogos, jogos, de a hatalom ezzel jár, ez van. Kis hatalom kis mutyi, nagy hatalom nagy mutyi. Helyes ezen hőbörögni, csak ne keverjük érdemi politikai kérdésekkel.

Untermensch4 2017.04.13. 16:25:46

@Joooe: "A mutyikártyát meg hagyjuk mert témaváltás. Jogos, jogos, de a hatalom ezzel jár, ez van. Kis hatalom kis mutyi, nagy hatalom nagy mutyi. Helyes ezen hőbörögni, csak ne keverjük érdemi politikai kérdésekkel. "
A vezéreid nem nagyon válogathatnak majd, te talán igen hogy a tobblerone csokikat bontatlanul a torkodon vagy a seggeden keresztül kapd.

Zionnépe 2017.04.13. 17:38:50

Igen pontosan itt van a kutya elásva! Kisebb pártokból kell egy nagy koalíció egy nagy hataloméhes helyett, mert azok egymás zsebére és kezére tudnak nézni a nagy meg... látjuk az eredményét.

Tudod gyakorlatilag alig van olyan, ami ne lett volna jobb úgyhogy ebbe szépen beleszaladtál! Talán az egyetlen az alacsonyabb adókulcs, amit viszont a lényegesen magasabb áfa és a fogyasztókra átterhelt különadók egyből semlegesítenek is (igen még az ún. rezsicsökkentést is).

Hasonlítsd össze a 2009-es rövidtávú fogyasztási cikkek árait (ugyanis ezt vesz az ország 90%-a a fizetéséből) és az akkori bérszínvonalat a mostanival.
Ezek a cikkek és szolgáltatások kb 50%-ot emelkedtek, szemben a reálbérrel (hol is van akkor az a jobb teljesítmény?).

Nade a másik a hazugságok. Kérdezz meg légyszi néhány intézményt úgymint, iskolákat, kórházakat, gyermekotthonokat, idősotthonokat mikor is volt jobb?
Nem tudom emlékszel-e rá, de már rögtön a kezdetekkor a kormányhivatalok "felújításaira" kb 80 milliárdot tapsoltak el... Konkrétan ahol én dolgoztam is kaptunk 6milliárdot úgy, hogy alig 1 éve fejeződött be egy átfogóbb felújítás, és csak a kormánymegbízott irodájára 2 milliárd ment el.

Előtte kb 2 héttel kellett takarékosságra felszólítanunk a menedzselt fent említett intézményeket, és kellett gyakorlatilag minden kérésüket kihúzni, hogy 8 intézmény össz működéshez szükséges dolgai nem tettek ki egészen 1,5 milliárdot az év hátra lévő 3-4 hónapjára!
Karácsonykor 6 intézményben kellett lemondatni a karácsonyi ünnepséget (közte 2 idősotthon és 3 gyerekotthon és 1 akkor még hatáskörben ellátott iskola), mivel nincs rá pénz!
A közműszolgáltatóknak közben szintén nem fizettünk.

Ugyanakkor dec 30-án du 2-kor jött egy belső körlevél, 1 órán belül el kell tapsoljunk 1,5 milliárdot közbeszerzésen.

Ugyanitt megszavazták a rendkívüli jutalmakat, amiket természetesen a fenntartott intézmények pénzhiány miatt nem kaptak, sőtt a cafetériájukat visszavonó utasítást fogalmazták közben!

A közbeszerzési visszásságokról már nem sorolok inkább. És mindez alig 2,5 éven belül a kormányra kerülés után.

A mgyei kórházban nem volt pénz hivatalosan tisztítószerekre sem meg pelenkákra az idős betegek alá, de több tíz millióért vettek igazgatási bútorokat.

Érdekel még ilyen és hasonló sztori?

Ezek a beteg állatok szétlopják 7 éve az országot és ti meg fényesre nyaljátok a seggüket!

Zionnépe 2017.04.13. 17:40:56

@Joooe: Az előző hsz neked ment válasznak.

pamut 2017.04.14. 17:00:34

@Joooe:

"teljesen jól látod, hogy a "fideszes" (kormányközeli üzletemberek kezében lévő, üzletileg kifizetődő modellt követő) sajtó politikailag színezi az igazságot ("hazudik" ahogy te írod, bár ez szó szerinti értelemben nem igaz, hiszen valótlan tényt nem állítanak, csak olyan dolgokról, és a dolgok azon oldaláról beszélnek többet, amikről te kevesebbet szeretnél hallani, és nem beszélnek arról, amiről te szeretnél hallani.)"

:DDDDDDDDDDD

Nem lehetsz ennyire ostoba bazdmeg.
1. hazudnak, FOLYAMATOSAN. mint a Kádár-korban. PONT.
az hogy tagadod, meg tán magadat is hülyíted hogy de neeeem, áááá, amikor a fidesz hazudik az nem is hazugság, arra más szó van, pont úgy ahogy a fideszlopás sem lopás hanem valami más, nos ez a te nyomorod.

2. a fideszes azt jelenti, hogy fideszes, idézőjel nélkül. ezek közvetlenül a párt központjából vannak irányítva, pont. már csak azért is mert egyre többet maga a párt alapított.... de a többi is pont ugyanolyan fos.

"Nyilván elkerülhetetlen egy fontosság szerinti válogatás a hírekben, nem lehet az esti híradó vezető híre, hogy 16. kerületi Lajos elment a sarki kisboltba, 15 dkg parizert kért, ám mivel a gyakornok kislány véletlen 21-et mért ki, csak mosolyogva mondta: maradhat"

NEM MONDOD BASZKI?????
KOMOLYAN AZT KÉPZELED ERRŐL VOLT SZÓ, VAGY CSAK DIREKT KÖDÖSÍTESZ?
TE KOMOLYAN EZEN A SZINTEN AKARSZ ÉRVELNI???
VAGY TÉNYLEG NEM VAGY KÉPES MÁS SZINTRE????

"Annak a megválasztása hogy mi a fontos, pedig politikai értékítélet kérdése"
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Komolyan ezzel a szarral hülyíted magad baszki? :DDD

HÁNY HAZUGSÁGOT SOROLJAK FEL NEKED A FIDESZMÉDIÁBÓL BAZDMG????

"Ami elképesztő hülyeség, balf@szság, tirpák primitívség, hogy nem látod, hogy a 444-index-retekklub tengely is pont ugyanazt csinálja amit a 888-origo-tv2 vonal, vagy az alfahír-mno-hirtv vonal"

:DDD
neeeeeeeeeem.
Az elképesztő hülyeség, balf@szság, tirpák primitívség, az az hogy te össze akarod mosni a kommunista propagandát a szabad magyar sajtóval. PONT.

" valós érdeklődésen felülreprezentál olyan témákat"
nem bazski, nem :D
1. nem hazudnak, orrba szájba mint az orbáni kommunitsa szennymdia, és nem hallgatják el a valóságot mint a komcsik. PONT.
nekem ne akard már bemesélni a hülyeségeidt bazdgem, A SAJÁT SZEMMEL LÁTOM MINDEN NAP A MOMCSI FIDESZES SZENNYMÉDIA ÖSSZES SZARSÁGÁT.
IDÉZZEK NEKED???
AKKOR TALÁN FELFOGOD???????????

"A ballib médiatúlsúly létezését vitatni is elég nagy hülyeség szerintem"
:DDDDDDDDDDDDD
ember, te megőrüóltél? :DDDDD
A SAJTÓ 90%-a ORBÁNÉ!!!!!

NESZE BAZDMEG, ez MIND az orbán kommunista hazugságpropaganda sajtója:

TV2
m1
m2
m3
m4
m5
Duna
Lokál
Ripost
Pesti srácok
Magyar Hírlap
Magyar Idők
Echo TV
Figyelő
VS.hu
Origo
Faktor.hu
Rádió 1
Világgazdaság
Nemzeti Sport
Heves Megyei Hírlap
Új Dunántúli Napló
24 Óra
Somogyi Hírlap
Tolnai Népújság
Új Néplap
Békés Megyei Hírlap
Petőfi Népe
Vasárnap Reggel
Bama.hu
Heol.hu
Kemma.hu
Baon.hu
Beol.hu
Szoljon.hu
Sonline.hu
Teol.hu
Zaol.hu
Vaol.hu
Veol.hu
Feol.hu
Duol.hu
Fejér Megyei Hírlap
Dunaújvárosi Hírlap
Veszprém Megyei Napló
Vas Népe
Zalai Hírlap
888.hu
Atmedia

PÁR BIZTOS KIMARADT, NEM KÖVETEM NAPONTA!

"A magyar sajtó valóban szabad"
Igen, az országos sajtó kb 10%-át (és egyre kisebb az arány) jelentő magyar sajtó az szabad. a 90%-os nem magyar, hanem fideszes, az pedig mocskos, aljas hazug pártpropaganda, ami kapcsán még csak említeni is röhejes a "szabad" jelzőt.

"a tapló dolog az, hogy a szabadságot a te véleményeddel egyezőként definiálod"
hazuggálunk, hazudgálunk? :) csak nem fidezses vagy? nahááááát! :DDD

pamut 2017.04.14. 17:17:52

@Joooe:

nesze itt egy kis friss hazudozás, amivel nyilván te is mostad az agyad már:

kep.cdn.indexvas.hu/1/0/1671/16714/167149/16714938_19f40da6d4296e37db14df9410b2929a_wm.jpg

ez meg egy régebbi, de annál viccesebb!:
www.youtube.com/watch?v=voUf5xOYVmI&feature=youtu.be

Egyáltalán az megvan neked te fogalmatlan, hogy a 888, meg több másik azok KÖZVETLENÜL HABONY szennylapjai? Tudod, orbán Göbbelszének lapjai... de majd biztos az igazat mondják :DDDDDDDDDDDDD

Joooe 2017.04.16. 05:49:32

@pamut: Jajj de nagyon belelovalltad magad a témába, azt se tudom mire válaszoljak, meg van-e értelme egyáltalán, szóval csak röviden...

Kezdjük a média befolyásolással.
Sajnos itt azt nem sikerült felfognod, hogy én nem azt mondtam, hogy nem gusztustalan amit egyes fidesz közeli médiumok művelnek néha, csak azt, hogy szörnyű nagy vakság nem látni hogy mit csinál a másik oldal.
Azon kívül, hiába sorolsz fel 888db olyan médiumot amiről az emberek 90%-a még csak nem is hallott soha (így hogy milyen mértékben és mennyire gusztustalan módon kormánypártiak sem eldönthető, f.szom fog utánajárni az Alsóbivalybasznádi Harsonának de tényleg...), Azt is kell nézni, hogy hány emberhez jut el, és azért a retekklub, index messze a legnépszerűbb hírforrások. Másodsorban ott van a tv2 meg az origo persze, a 444 meg a 888 meg már csak a politikát kifejezetten kereső emberekhez jut el. Szóval az kijelenthető, hogy a média túlnyomó többsége (NYILVÁN nem kell hangsúlyozni, hogy ez nem felületek drabszámát, hanem az elért médiafogyasztók számát jelenti) erőteljes ballib propagandát tol, még ma is, néhány éve meg még nagyítóval kellett keresni olyan hírforrást ami nem a ballib úthenger része. Szerintem a magyar sajtó egészségesebbé vált azzal, hogy ma már nem csak a komcsi-libsi propaganda megy a fősodorban, hanem egyrészt az ellenzék is megosztott (a ballib vonal mellett ott van újonnan jelentőssé vált hangként a jobbikos is) illetve van számottevő jobboldali/fideszes/kormánypárti média is.
Láttam én már napkeltét, meg közmédiát a szoci érában, meg idexen nőttem fel, tudom mi az a propaganda, és sosem mondtam hogy amit a fidesz csinál az nem ugyanolyan rossz, csak hogy vedd észre a másik oldalt is...

Az ország helyzetéről úgy általában: igen nem tagadom hogy sok a mutyi, és a fidesz megérdemelne egy pofánvágást. Csak mégis ki jönne helyette? Az ex maszop-szadesz maradványaiként élő csökevény kispártok? A szélsőséges-radikális jobbik? A szélsőségesen töketlen LMP, akik semmiben nem tudnak rendesen állást foglalni , és az országot rombadöntő mszp majd a saját kis mutyibordalmát építgető fidesz mellett megjelenő erős választói proteszt igény mellett is csak újra meg újra azért vakaróznak hogy valahogy a parlamentbe jussanak be? Sokat lehet beszélni egyéni preferenciákról, de ha aki a fidesz ellen nem konstruktív módon hadakozik, abba is bele kéne gondolnia, hogy ha nem a fidesz, akkor mi? Amennyiben a fidesz támadása ezen alternatívák bármelyikének csak az esetleges támogatását jelenti, azt nagyon nem tartom értelmes dolognak. Hogy el kéne zavarni a fieszeseket a k anyjukba? Talán igen, de biztosan nem ezekkel az alternatívákkal. Nem a fidesz a mocskos, a politika a mocskos, és persze ezen bbelül a fidesz is.

A marika néni takarító bennfentes információt meg hagyjuk, nagyon hiteles persze mert hallotta hogy mit beszél a portás a gondnokkal, stb., de beszéljünk inkább országosan is érthető ügyekről. Pl. hogy annak idején a szoci kormány erős eladósodás mellett (államadósság, örkormányzatok, cégek, lakosság adóssága mind elszállt) tudott némi kamu gazdasági növekedést mutatni, ami már 1 évvel a világgazdasági válság előtt megtorpant ahogy tovább eladósítani már nem lehetett. Ehhez képest érdemi gazdasági növekedés van, béremelkedés van, munkaerő hiány van úgy, hogy közben az előző bagázs adósságát is törlesztjük... (ugyan az államadósság még csak lassan csökken, de önkormányzati, céges, lakossági szinten meredeken csökkent az adósságállomány, nem kis részben köszönhetően a kormáyn intézkedéseinek) Az adósság felvétel pedig mindig növekedést generáló, az adósság tölesztés pedig mindig növekedést visszafogú hatású, ezt nem hiszem hogy bárki vitatná, ennek ellenére hosszútávon kifizetődőbb az utóbbi.

Korábban nyakig voltunk a szarban és süllyedtünk lefele, most derékig vagyunk már csak és kifele mászunk. És a tüntikézések fő érve, hogy még mindig büdös van jogos, csak nehogy az legyen a megoldás, hogy visszafordulunk...

Untermensch4 2017.04.16. 08:53:23

@Joooe: " hiába sorolsz fel 888db olyan médiumot amiről az emberek 90%-a még csak nem is hallott soha (így hogy milyen mértékben és mennyire gusztustalan módon kormánypártiak sem eldönthető, f.szom fog utánajárni az Alsóbivalybasznádi Harsonának de tényleg...)"
" (így hogy milyen mértékben és mennyire gusztustalan módon kormánypártiak sem eldönthető, f.szom fog utánajárni az Alsóbivalybasznádi Harsonának de tényleg...)"
"az kijelenthető, hogy a média túlnyomó többsége (NYILVÁN nem kell hangsúlyozni, hogy ez nem felületek drabszámát, hanem az elért médiafogyasztók számát jelenti) erőteljes ballib propagandát tol"
/taps, taps, taps.../
A népszabadság-cirkusz jól takarta hogy a népszabival együtt volt a csomagban a 19 megyei napilap. Ezek mind olyanok hogy csak megyei szinten terjesztik/olvassák ezért nem meglepő módon az ország többi 95%-a nem hall róla... közben viszont a 19X5%-nyi "lefedettséggel" olyan célcsoportot is el lehet érni velük akik nem annyira aktív nethasználók, sőt akár az egyetlen sajtótermék amit olvasnak a helyi lap.
" igen nem tagadom hogy sok a mutyi, és a fidesz megérdemelne egy pofánvágást. Csak mégis ki jönne helyette?"
Tételezzük fel hogy piréziában a derék polgárok besokallnak a politikai vezetés korrupciójától. Az éppen hatalmon lévő politikusokat feltrancsírozzák egy úthengerrel miután kgb-s stílusban szájon át hasba lövöldözték őket egy kis kaliberű lőfegyverrel.
Új választások, az eddigiekhez hasonló logikával a pirézek szavaznak a "legkevésbé rossz" pályázóra. Azok is korruptnak bizonyulnak, megismétlődik a fenti csoportos rendkívüli felmondás.
Új választások, megint megválasztják a legkevésbé rossz jelölteket (mert a pirézek tehetséges relativizálók, a "legkevésbé rossz = legjobb"), de azok is korruptnak bizonyulnak...
Hogy meggyorsuljon az állásinterjúztatás, esetleg a pirézek kipróbálják hogy a relativizálós-összekacsintós-bűnrészes megközelítés miatt ("a családjának lop, te is lopnál a családodnak ha hatalomra kerülnél") elkezdik a leszerepelt politikusaiknak az egész családját is a felmondás jogkövetkezményeinek hatálya alá vonni, hiszen a fenti kgb-s (a takarítás megkönnyítése által tömeggyártásra alkalmas) módszer feltalálása tájékán mondta a népek tanítómestere hogy "ha nincs ember, nincs probléma", és a korrupció mint probléma nyilván eltűnik ha eltűnnek az elkövetők és haszonélvezők.
És a pirézek nem félnek hogy ők is a korrupcióellenes terror áldozatává válnak, a tömegbázis megmarad. Véletlenül át lehet hajtani a piroson de véletlenül senki nem épít politikusi karriert.

Feketeistván 2017.06.17. 22:30:28

Ezeket az un ujságírókat egyszer hazaárulásért jó sokáig be kell csukni, ha mód lesz rá.

Reactor 2022.05.25. 01:16:39

Hát, a kocsmai bunyóknál nem feltétlen igaz a cikk állítása. Bizony megesik párszor, hogy valaki vérbe fagyva marad ott a kocsma kövén, esetleg az épület mögötti sikátorban.
Az Origónak szokása hazug cikkeket megírni és leközölni, ez tiszta sor (látszik, hogy az impresszum megléte vagy nem léte 0% garanciát ad a hír valódiságára), ha van egy eset aminek akár csak egy gramm politikai színezete is adódik, minden hírportál nekiáll tovább színezgetni a neki megfelelő színre, az egyik így, a másik úgy, a végeredmény pedig a hamis, hazug tömegtájékoztatás. Hadd nyugtassalak ám meg: amit az Origo csinál, az még hagyján ahhoz képest, ami a Zsindexnél meg a kutyakölykeinél (444, telex) megy: ott akkor se tudnának igazat írni, ha az életük múlna rajta. Legalja, egymás mocskában tobzódó zsldócsahos söpredék dolgozik náluk, és a hasonszőrűeknek gyártja zsinórban a hazugságokat. Nem véletlen, hogy Magyarország leghitványabb, legszánalmasabb portálocskái, a kilincsorrúak nyaloncain és a totális elmebetegeken kívül más nem is olvassa őket.

@Joooe: És? Szerinted attól változna az igazságtartalma? Nyet.
A Zsindex a legnépszerűbb oldal :DDD április elseje már elmúlt! Amúgy viccnek jó volt!
Hogy ki jönne az Ormányviktor helyett? Felőlem jöhet bárki, de az első gyanús ügyletnél lámpavasra lehessen húzni, a komplett politikai garnitúrával együtt. Mocskos a politika, igen, de meg lehet tisztítani. Az ókorban ez remekül működött, nem egy rossz római császár végezte a Tiberisben a halak vacsorájaként. De talán a legeslegjobb az lenne, ha senki nem jönne utánuk.

@Zionnépe: Egyrészt ne nyilatkozz a falka nevében. Másrészt pedig lehet, hogy utálatos dolog a számodra, viszont nem lehet sajnos minden ügyet szép szóval, mézeskaláccsal megoldani. Hogy szerinted az az igazi, amikor okos emberek építő kritikákat fogalmaznak meg, ezt 12 pontba szedik, aztán jólnevelt kissrácok módjára viszonylag csöndben levezénylik, amit le kell.. ez az, ami már hosszú ideje nem hoz eredményt. A racionalitás ereje korlátolt, legyen egy ember bármennyire okos, csak esetlenül képes megoldani a világ problémáit, legyen bármilyen éles szemű kritikus, nem lát meg minden hibát. Aztán ez az elitista felfogás úgy véli, hogy akkor majd szakértelmiségiek egy csoportjának konszenzusából megszületik a tökéletes megoldás. Nem, nem fog megszületni, a végeredmény talán egy kisebb kalap szar lesz, de szar lesz. Amennyire bájos ez az igyekezet egy konzervatív szemszögből, éppen olyan esetlen és hatástalan is.
Ezzel szemben a tiszta és artikulátlan lázadás, amikor emberek fogait verik ki szívlapáttal, nos, az tökéletes a maga módján, hiszen az emberi természet legelemibb szeletének felszabadulása. Tiszta és elvezethet ahhoz a szabadsághoz, ami máshogy nem adathat meg. Amíg minden láb az átlagemberen tapos végig, addig mindig kell, hogy legyen helye az ilyesminek. Persze ez néha olyan szörnyűségekhez vezet, mint a különböző iskolai lövöldözések, forradalmak, de a szabadságnak is megvan a maga ára. Aki ezt nem hajlandó megfizetni, az megérdemli az urait.
Ki garantálja mellesleg, hogy az "egységes, közös ellenzék" nem fogja ugyanazt folytatni csak más előjellel, mint az Ormányviktor? Ja, senki? Akkor köszönjük, de inkább nem kérünk belőlük. Az ördög, akit ismerek, még mindig jobb annál az ördögnél, akiről fogalmam sincs.

@Wiktor Benkő: Jól van törperős, szellőztessél egy kicsit, nagyon jön az izomszag.

@: Mi van, kisapám, fáj a kemény rögvalóság a rózsaszín kis lelkednek? Pedig ideje volna szembenézned a realitásokkal: a semmiből nem lesz semmi. Ha csak ücsörögsz nyakig a fosban, és még örülsz is neki, milyen jó meleg, abból itt nem lesz se jólét, se stabilitás, se nyugati életszínvonal. Két lehetőséged van a gátlástalan, elnyomó, tönkretevő rendszer ellen - vagy fegyvert ragadsz és védekezel, vagy törvénytisztelő módon hagyod magad bedarálni, és kipusztulsz mint a dínók. Mivel te nagy ívben szarsz a saját érdekeidre is, és mást idiótázol, aki helyetted is vásárra vinné a bőrét, én az utóbbit tartom kívánatosnak. Így is túl sok van már belőletek, elcseszett legalja prolikból.
Úgyhogy tunyulj nyugodtan tovább a Maunikasó előtt, frissen bontott Kőbányásszal a kezedben, és maradj a hatalom hasznos, passzív hülyéje továbbra is. Lábtörlőre is szükség van a társadalomnak. Ha meg idiótát akarsz látni, nézz tükörbe, te is láthatsz egy igen szép méretes példányt.

@tűz fal: Mit vársz attól a söpredéktől, akiknek ezek az oldalak a Szent Bibliák? Náluk már az is jelentős előrelépés, ha nem piszkítanak maguk alá.

@Skankhunt42: Szépek vagytok így ketten a haveroddal, pofára ment a válogatás?
Ideje volna már kiadni rátok, életképtelen kis csírákra a kilövetési engedélyt. Maggot.
süti beállítások módosítása