Naponta frissülő tartalommal, ami gondolkodásra késztet

IFL Gazdaság

Pray for Europe! Párizs, Brüsszel. Azt mondták ilyen nem volt! Hazudtak

2016. március 23. - Szarvas Norbert

unknown_1.png
Amikor az első újkori migráns fecskék megérkeztek a Keletihez, akkor már éreztem, hogy baj lesz. Baj lesz, mivel az európai túlvilágosult társadalom nem fogja tudni kezelni az idegeneket( = más szokások, más kultúra, más törvények). Az európaiak nagyon szélsőségesek tudnak lenni. Ebben az esetben sem történt másként. Vagy nagyon utáljuk a migránsokat vagy a saját otthonunkba beengednénk őket, mint valami kóborgó kutyát. Több politikussal Facebook csatába keveredtem, akik szent meggyőződéssel védték a migránsokat, mint menekülő embertársaink. Én mindig magunkat féltettem! Mindig azt mondtam, hogy elég ha a migráns tömeg 0,01%-a terrorista, aki a tömeggel kérdezés nélkül jut be. Párizs 147 halott. Brüsszel (jelenleg) 31 halott. Európai vezető politikusai pedig még mindig a szavazataikat számolgatják..

Még ma is olvasom Facebookon vezető politikusok érveit a migránsok mellett:

a migránsok is ezek elől menekültek.

Nagyon popularista és emberbarát megközelítés. Ezzel szavazatokat lehet nyerni és elhitettni mindenkivel, hogy ez a politikus nem adná el az anyját három forintért, ha arról lenne szó. A valóság viszont máshogy működik. Pontosan annyi esélyünk volt a terroristák beengedésére, mintha fognád magad és a főtéren influenza időszakban minden járókelőt megcsókolnál!

Mindenkitől elkapod az influenzát? Nem! 

Megvan az esélye, hogy a járokelők közül előbb-utóbb találj olyat, akitől megkapod? Igen!

Végigsmárolod a teret emberszeretetből? Nem!

Meg tudod mondani előre, hogy kiben lappang a betegség? Nem!

Félsz? Igen!

Ehhez képest a migránsokkal szemben máshogy működtünk, működünk. Nem tudja senki megmondani, hogy kiket engedünk be a területünkre. Senki nem tudja! Sosem a menekülő és szenvedő migránsok ellen voltam, hanem a dögvészt hozó elmebeteg iszlamista barbárok ellen, akiknek az életcéljuk a pusztítás. Nagyon sajnálom, de nem lehet megkülönböztetni az iszlamista gyilkológépet a szír iskolai tanártól. 

Akkor pedig az a megoldás, hogy mindenki jöhet?

Párizs, Brüsszel és a terrorriadó. A halottak, sebesültek, félelemben élő európaiak azoknak az embereknek köszönhetik ezt a helyzetet, akik nem hallgattak a józan észre, hanem szavazatokat kezdtek számolgatni és szimpátia intézkedéseket hoztak az emberek biztonságának háttérbe szorítása mellett. 

Beengedtük az iszlámot és mostmár mindenki hátradőlhet és lehet magyarázkodni. Ez a legnagyobb veszély, ami fenyegeti Európát mostanában! Az önigazoló, egoista és báránylelkületűnek mutatkozó politikusok, akik a népszerűségvesztés veszélye miatt nem fogják beismerni, hogy tévedtek.

Tévedtek, amit több száz ember az életével fizetett meg.

Itt nincsen helyen a "bocsánatnak" és a "tévedtemnek". Nem lehet megbocsájtani, ami történt. Viszont előre kell nézni és megállítani a zuhanást. Európa kialakított magának egy társadalmi kultúrát és életteret. Ezt kell mindenáron megvédeni. 

Multikulti?

A multikulti nem azt jelenti, hogy holnaptól mindenkit befogadsz és megértesz. A multikulti azt jelenti, hogy olyan embereket és népeket fogadunk be és el, akik az általunk ismert kultúr társadalmi jegyekkel rendelkeznek, akik hajlandóak egy idegen országban a "hazai" kultúrát elfogadni és szabályok szerint élni. A multikulti arról szól, hogy az emberiség végre magára találjon és megtanuljon békében együtt élni. 

De vannak olyan társadalmak, akik annyira mások, hogy képtelenség multikultizni. Akkor őket nem kell mindenáron "integrálni", hiszen az a legalapvetőbb eszménket, a szabadságot (legalábbis annak látszatát) sérti. 

Hazudtak, mert ilyen már volt

Azt olvasod mindenhonnan, hogy itt a világvége és ilyen még nem volt. A sajtó és politika megpróbálja történelmileg felnagyítani az európaiak által kialakított helyzetet. A Huffington Post készített egy infografikát az összes európai terrortámadásról 1970 óta. Brutális számok és rájösz, hogy ez még csak most kezdődik. Ilyen már volt. Ha a számokat akarod összehasonlítani, akkor számítsd ki az adott városok (München, Bologna...stb) népsűrűségének a változását is. 1980-ban meghalt 85 ember Bolognában. Ez mai "értéken" akár 120 embert is jelenthetne. Ennyivel sűrűbben lakottak ezek a területek és egy robbantás ennyivel több embert érhet el...

o-terrorism-570.jpg

 

Még egy érdekes grafikát közölt az újság. A terrorizmus áldozatai 2001-2014 között Európán kívül. Kérlek hangosan olvasd fel a számokat és az országokat. Ezután mond ki hangosan:

Pray for Paris: 147

Pray for Brussel: 31

Csak engem kerülget a sírás? A gyötrő fájdalom, hogy mennyi embert öltek meg értelmetlenül a világban? A félelem, hogy ez csak most kezdődik?

o-terrorism-570-1.jpg

 

Csak Magyarországon több százezer migráns haladt át. Ha a migránsok 0,5%-a bújtatott terrorista, aki robbantani akar, akkor 4000 emberrel van dolgunk.

Párizs és Brüsszel után megtudtuk, hogy a terrorista mai árfolyama nagyjából 26,7 halott/ terrorista. 4000x26,7=

106.667 potenciális áldozattal számolhat Európa a következő időszakban, ha nem tesz valamit.

 

Ez a szám egy becslés. Nem tudjuk, hogy hányan vannak. Nem tudjuk, hogy milyen tűzerővel rendelkeznek. Nem ismerjük a támadások helyszíneit. Nem tudunk lófaszt sem. De lehet okoskodni. Már egy európai halála is értelmetlen volt. Ahogyan a menekülő jószándékú migránsok, úgy az európaiak sem kérték ezt a háborút. De mi hova menekülünk tovább? 

Ma az európai multkulti bírkalelkű panelaktivista hüledezik és elfehéredik, mert meghalt 10-20-30 ember Európában. Mert meghalt 420 ember 2001-2014 között. A világon ezen időszak alatt több, mint 400,000 ember halt meg ugyanezen okokból kifolyólag. 

Tudod miért hüledezünk? Mert Európa a sötét középkorban és más szörnyű időszakokban már átment ezen és több millió ember vérével építette fel a ma ismert "húdejóléti" rendszert, amiben az embereket leszoktatták egymás megöléséről. Helyette a focimeccseken akaszkodnak össze a nemzetek és detonátorral felszerelt szabadságharcosok helyett eltunyult kövér félmeztelen apukák sörrel és hamburgerrel felszerelkezve mennek egymásnak. Itt is van erőszak, de a lakosság 0,000000000001%-a megy gyilkos szándékkal bárhova. Milliók életének az árén tanultuk meg a leckét.

Afganisztánban élő kedves ügyfelemmel beszélgettem a helyzetről. Ő ott dolgozik és pontosan tudja mi történik. Idézek:

Olyan, hogy afgán nem létezik. Itt sokféle népcsoport gyilkolássza egymás a saját igaza nevében. Ezek állatok, akiket Angie (Merkel) sosem fog integrálni.

És hogyan tovább?

A férgek már bejutottak. Itt vannak és elbújtak. Minden és mindenki célpont lehet. Ez nem ijesztgetés, hanem a valóság. Hogyan rejtőzködhetett 5 hónapig Európában a legkeresetteb terrorista?

Eláruljam?

A liberális demokrácia kinyírta saját magát!

2013. Edward Snowden túl sok titkos információt szivárogtatott ki a titkosszolgálatok módszereiről. A terroristák pedig megtanulták hogyan rejtsék el a kommunikációjukat. Az egyszerűbb bűncselekményeket is nehezebb lett feltárni. 

Itt elmosódik a határ a sajtószabadság és "az embereknek mindent tudniuk kell" illetve a józan ész között. A túlfejlett társadalmak nem hajlandóak felfogni, hogy nem tudhatnak mindent a rendszer működéséről és módszereiről, mivel a tudást a rossz emberek, terroristák és bünözők is olvassák. Ráadásul ők ezt meg is értik és megtalálják a rendszer gyenge pontjait. 

Snowden egy "captain truth" azaz az igazság kapitánya. Közben pont leszarja, hogy ezzel igazából nem az igazságot, hanem a terrorzimust támogatta. 

 

Eközben a magyar ellenzék a saját fejét a seggében tartja

Még mindig nem állt össze az egyezség ezügyben. A kormány bejelentette, hogy titkosszolgálati eszközöket fog vásárolni, készültségbe kerül az ország. Ebből annyit olvas le az ellenzék, hogy Orbán kamu pánikot kelt és ezzel fogja az emberek magánéletét mégjobban korlátozni. 

Álljon már meg a tricikli!

Itt most nem a magánéletről, hanem úgy általában az életről van szó. Minden kormány ugyanezt csinálná. Erősítené a rendet és a titkosszolgálatot! Mindenki! A Fidesz, MSZP, Jobbik és Ilike néni is. Ráérünk ezzel a Fidesz megalomán diktatúrával akkor foglalkozni, ha megoldódott a probléma. De addig is:

Ne szavazatokat gyűjtsetek már tisztelt ellenzék! Fejeket ki a seggből és tessék gondolkodni! 

Valami még csak most kezdődik. Ha még mindig az ovis, jóléti egymásra mutogatósdit játszunk, akkor az Iszlám Állam és társai elsöprik mindazt a Föld felszínéről, amiért egyébként megy az acsarkodás...

 

u.i.: a legelején pray for Belgium képet raktam ki. Csak azért, mert így többen fogjátok a cikket megnyitni és elolvasni. A célom pedig az, hogy elolvassátok és gondolkozzatok. Ne nekem adjatok igazat, hanem találjátok meg a saját igazságotokat. Továbbra sem értek egyet ezzel a Facebook kép szinezős marhasággal, amin valószínűleg az ISIS is kúrva jót röhög. Ők mocskos bombákkal jönnek, mi meg színes képekkel védekezünk. De ha te ettől jobban érzed magad, akkor színezz nyugodtan. Láttuk a Pray for Paris is mennyit segített a terrorizmus ellen, a halottakon vagy a sérülteken... 

 

kepernyofoto_2016-03-19_23_02_34.png

A bejegyzés trackback címe:

https://iflgazdasag.blog.hu/api/trackback/id/tr118520026

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Online Távmunkás · http://onlinetavmunka.blog.hu 2016.03.23. 14:09:45

Közben a Migration Aid megint a sajtófotó díjakra pályázik, vittek a görög táborokba pár táblát a belgákkal együttérző feliratokkal és azokkal fényképezik az illegális bevándorlókat...

Untermensch4 2016.03.23. 15:32:04

"A liberális demokrácia kinyírta saját magát!"
Csak nem tavaly. A nagy számolgatás közepette biztos kimaradt hogy az elkövetők mekkora hányada volt nem első generációs "migráns" aki már itt született. Ennek alapján nem a 0.001% érkező "kész" terrorista a nagy fenyegetés hanem a most érkezők gyerekei közül valakik 30 év múlva. Ki kell nyírni Sarah Connort... :)
"egy infografikát az összes európai terrortámadásról 1970 óta."
A már helyismerettel rendelkező, hagyományos európai terroristák közül foghatnánk mondjuk az északírországi két oldalt és közös ellenségként nagylelkűen nekik adjuk az európai iszlámot...
A népsűrűség-változással számolgatni főleg vicces. Az azóta feltalált robbanóanyagokat és a bombagyártás technológiai és információs elérhetőségi fejlődését sikerült beleszámolni? A terror-elhárítással foglalkozó szakszolgálatok "reálértékét"?

SzerződésSertés 2016.03.23. 16:15:17

Egyszerűen csak meg kell nevezni Európa ellenségét: a muzulmánokat. És kitessékelni őket innen. Mindet. Nem hazardírozunk többet, hogy hátha, meg talán... ELÉG VOLT. Takarodjanak haza a vallásukkal együtt. Európa a mi otthonunk.

EGYIKRESEM 2016.03.23. 17:34:36

Most toroltelek a kovetendo blogok kozul.
Pont ugyanolyan hulye szelsoseges vagy mint a menekultek segget kerdes nelkul kinyalok.
Nem vagyok kivancsi egy ilyen ember tanacsaira.

Untermensch4 2016.03.23. 18:14:19

"Ráérünk ezzel a Fidesz megalomán diktatúrával akkor foglalkozni, ha megoldódott a probléma."
Reichstag felgyújtós sztori megvolt?

Serrin 2016.03.24. 16:24:08

Most nem értek egyet veled, pedig pl.: a következő "tuti biznisz" cikk nagyon jó lett.

Tudom, hogy szeretsz írni a politikáról is, meg a te blogod, stb. Ellenben ezek sokkal kevésbé sikerülnek jól. A politikai témákra van ezer blog minden oldalon, nem kell még egy...

báró Csekonics 2016.03.25. 15:22:49

@Untermensch4: "A nagy számolgatás közepette biztos kimaradt hogy az elkövetők mekkora hányada volt nem első generációs "migráns" aki már itt született"
A poszt arról szól, hogy a mostani migránsokkal együtt jöttek be.
És ez azóta igazolást is nyert. Belgiumban született emberke aki radikalizálódott, kiment Szíriába kiképzésre és visszajött, mint szegény menekült.
Merthogy a nagy áradatot egyszerűen senki nem volt képes (?) kezelni, inkább mindenféle ellenőrzés nélkül engedték át minden határon.
süti beállítások módosítása