Naponta frissülő tartalommal, ami gondolkodásra késztet

IFL Gazdaság

Simicska böfögött kettőt, amitől a sajtó bugyija benedvesedett

2015. február 09. - Szarvas Norbert

119251.jpgTúlzás lenne azt állítanom, hogy ez a rózsadombi műértő kaviárkáromkodás Simicskától nem igazán hatott meg engem? Nem telt el pár nap sem, hogy az ájfónomon szembesültem Simicskával, akit a magyar sajtó a pofámba nyomott. Egy hiteltelen és hihetetlen Simicska cunami tartol végig a magyar sajtón, amit több ezer lájk és kisdobos taps követett. De mi is történik itt igazából? Valaki tényleg tudja, vagy csak még mindig aktuális egy multimilliomos kormánypárti kisiparos nyomdafestéket nem tűrő taxis szlengje a  magyar médiában, amit egyébként a kisember igazi főnökszerű szimbólumához intéz mindenfajta kockázat nélkül? Hát ez a Simicska tényleg egy igazi jampi.

"Orbán egy geci"

Böffenti az éterbe Simicska valóban jampisan, olyan minden mindegy alapon. Mellélőni nem tud, hiszen a Fidesz klán egyik legfontosabb háttérembereként számontartott Lajos úgy gecizheti a miniszterelnök istencsászár urat, ahogyan senki másnak nem szabad. Különben jön a TEK. Közben a nép pedig izgatott robog neki az első szembejövő szemetesnek, annyira eltöltött mindenkit az erő, hogy na végre valaki megmondja pacekba a dolgokat, valaki mer lázadni, valaki tényleg tesz valamit. 

Néphülyítés 2.0

Én is anyáznék, meg tolnám a proli szlenget a mégprolibb bulvárnak, ha közben siralmam tárgya telenyomná a zsebem milliárdos állami pénzekkel.  És akkor most neked tényleg attól habzik a szád, mert egy  állami pénzekből csitrilliárdossá vált jakuzzi forradalmár ugyanúgy beszél, mint te vagy a haverok? Ez még mindig meglepetés, hogy ugyanúgy káromkodnak ezek az emberek, mint te? És ha ilyen merészeket mond a tévébe, akkor mi van? Simicska ámokfutásáról egyébként a most futó rtl széria VV Fannija jutott eszembe, akinek ugyanolyan harsány és mélyszántó gondolatai vannak napról napra, mint amit Simicska produkált. Kettő közt az a különbség, hogy az egyik kilopta a szemed, a másik meg csak szimplán hülye. És sajnos most nem a jobbnak tapsikálnak, hanem a sokkal rosszabbat tömjénezik.

Látszólag a sajtó előtt Orbán és Simicska belekezdett egy kollégista (kollégiumi haverok bűvös köréből jöttek mindketten, mint oly sokan) Pál utcai fiúk szerű adok-kapok puffogásba, sértődésbe és hisztibe. Látszólag valamin jól összekaptak, aztán nyolcadikosokat megszégyenítő gyerekességgel próbálják megnyerni a csatát. Na meg ahogyan megtetszett álmodni. Ebben semmi véletlen nincsen, viszont annál több tudatosság. Évek óta hangoztatom, hogy a Fidesz kommunikációs technikáját tanítani kellene minden ezzel a témával foglalkozó egyetem. A Fidesz a zseniális kommunikációjával tart ott ahol, és most sem változott semmi. Egyszerűen tovább fejlődtek.

Most már annyi csontváz borult ki a szekrényből, hogy szinte lehetetlen tartani a frontot. Rájöttek arra, hogy az igazi trükk, amikor a frontvonal mindkét oldalát ők irányítják. Nem véletlenül kebelezték be a komplett sajtót, majd engedte a napokban útjára az Orbán (nem lesz több támogatás hivatalosan), ami után Simicska (mint Média Cár) robbant egy hatalmasat, hogy majd ő most jól megmutatja mennyire független. A francokat független, csak a rossz, negatív kritikánál sokkal jobb a tudatos és irányítot kritika. Ugyanis a kritikát nem tudják megkerülni, maximum irányítan, és előre felkészülni belőle. Most Simi megalakította a látszólagos frontot, aztán Tahitin majd egy koktél mellett jót fognak röhögni Viktorral a magyarokon, akiknek tényleg elég a cirkusz.

Tudod miről beszélek?

Hogy megint hülyére vettek téged, a média pedig habzó szájjal várja a folytatást, amivel lehet növelni az olvasottságot. Azt már le sem kakkantod, ha a vonaton, buszon egy 50-es manusz elkezdi anyázni Orbánt. Sőt még jól el is ítéled, mert mentális közszeméremet sért, a jó ízlést terrorizálja. De ha Orbán legfontosabb embereinek egyike viselkedik így, akkor máris készíted a dechatlonban megvásárolt palotaforradalom szettedet és hangulatba kerülsz. Ez baromira nincsen így jól, de valójában ez a magyar közöny és valóság. Nem véletlen, hogy a 90-es évektől kezdve, Üvegtigrisestül és mindenestül minden magyar humorkodni akaró modorosságot a bazdmeg és a gecizés visz el, nem a dramaturgia, az igazi poénok. Meghallgatod a mai stand up felhozatalát, és rájösz miről beszélek. Ha már gyengül a poén, akkor egy bazdmeggel lehet bebikázni a közönséget.

Most tényleg erre van szükségünk? 

Kicsit más! Múltkori felmérésünk szerint a megkérdezettek 45%-ának nincsen semmilyen gyermek előtakarékossága. Ez nagyon magas szám, ami leginkább a megfelelő alternatíva és információ hiányának tudható be! Ha szeretnél információhoz jutni, akkor megkérdezhetsz engem is! Klikk 

 

 

Tetszik a performance? Ez Like:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://iflgazdasag.blog.hu/api/trackback/id/tr567154863

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BolondIstók 2015.02.09. 18:01:36

Húbazmeg ez geci gyenge volt. Csak, hogy stílszerű maradjak.

centenárium 2015.02.09. 19:31:15

Felkavarják ezek a belliberális tetú blogok.

program készítő 2015.02.09. 22:34:15

Volt az a pénz,amiért létrejött a cikk,sajnos volt fizetett újságíró aki pontosan idézte.Kinek az érdeke,hogy egy hétig mindenhol a bibas koleszos lala legyen?

lombozódó 2015.02.09. 22:38:15

Az eddigi blog bejegyzések közül te vagy a legnyomottabb.:-)
De nem baj a Lenini úton haladva csak előre:-?
A Kisdobos nyakkendődet ne feledd otthon :D

Szarvas Norbert 2015.02.09. 22:59:14

@program készítő:

pont erről szól a cikk basszus, hogy mindenki felfújta és ez egy tudatos dolog:D

esküszöm, hogy nem kaptam ezért pénzt, mertha kaptam volna akkor befizetnélek OKJ szövegértelmező tanfolyamra! Komolyan:D

nu pagagyí 2015.02.10. 05:56:25

A cikk tökön ragadta a lényeget. Kevés a gyermekmegtakarítás az országban. Valószínűleg ez lehet a legnagyobb gondja az itt élő embereknek! A következő posztot javasolnám a Helyi Thémában megjelentetni! Színvonala passzolna a dunsztos üvegek kedvenc takaró anyagához.

lavór 2015.02.10. 06:59:41

Hm... Mi és ki ebben az országban hiteles?
Mérhetetlen vagyonokat halmoztak fel, kedves blogger. Biztos minden fillérrel el tudnak számolni... Peeerszeee...

Ezért a kamuzásért adtak 250 forintot?

Netuddki. 2015.02.10. 08:20:19

Szóval te is leragadtál a gecizésnél. Pedig mondott még mást is az idézett "úriember".
Hát én meg nem tudom eldönteni, hogy a blog írója most hülyére akar venni amikor pont a leglényegtelenebb dolgon rugózik. Mármint, hogy az orbán egy geci, amit idáig is tudtunk. Arról írjál inkább bejegyzést mit mondott még az orbánról a simicska!

Netuddki. 2015.02.10. 08:28:13

@Szarvas Norbert: Nemtom de nekem az jött le, hogy a simicskának aza baja, hogy az orbán átbaszta a palánkon. Ami után nem biztos, hogy közös koktélozás lesz.

Mellesleg tegnap a Kossuthon mivel foglalkoztak a déli krónikában? Persze, hogy a bevándorlással. Amit az egyik "meghívott" szóvá is tett a végén. Mármint, hogy most sokkal fontosabb dolgok történtek pénteken mint a huszadrangú "bevándorlással" foglalkozni. Magyarul finoman és diszkréten elküldte az annyába a halászzsuzsát. Ezt se sűrűn hallani a "köz"-nek csúfolt fideszes médiában.

Szarvas Norbert 2015.02.10. 08:43:11

@nicktolvajmentesítő_kovi1970:

Azer lett errol a gecizesrol irva mert a magyar sajto ezen rugozott, az emberek ezen rugoztak, hogy ez mekkora dolog.

@lavór: nem ertem a kommented lenyeget

@nu pagagyí: a gyerek resznek semmi koze a temahoz, viszont rendszeres olvasoknak szol, akik par hete kitoltottek az ide illo szavazast! Nekik informacio. Akit nem erint az hagyja ki. Ennyi.

centenárium 2015.02.10. 08:47:08

kapják be a mocskos faszom a libsi bloggerek.

Szűtté mamá? Szűjjé! 2015.02.10. 09:49:10

@centenárium: Szedjél nyugatót! Így még kifingasz idő előtt, és a hozzászólásaid alapján úgy gondolom, hogy nagyon hiányoznál.

Rónarider 2015.02.10. 10:16:12

Ha tényleg koleszos szobatársak voltak, nincs a gecizésben sem semmi. Bármelyik volt koleszos szobatársam az marad életünk végéig, lehet bármekkora csaló, gazember, vagy szent, vagyépp politikus.
Soha nem tudnék rájuk úgy nézni, hogy micsoda nagy államférfiak, főleg hogy egymást többször kivakartuk a...khm...szóval amikor túltoltuk az alkoholt, vagy nyomtuk az alibidumát egymás aktuális nőjének stb. Nem tudom milyen koliban lakhattak együtt, a mienk kifejezetten jó hangulatú, koedukált hely volt. Semmi feszültség, semmi para. Egy ilyen környezetben átélt 5-6 év után simán belefér amit Simicska mondott. Attól függetlenül persze egy utolsó trágár tuskó. De valószínüleg Orbán sem Shakespeare szonettjeiből idézve beszél a "civil" valójában.

Barbaarb 2015.02.10. 10:39:21

Szerintem téves az elképzelés. Egyrészt nem az robbant, hogy kevesebb állami megrendelést kapnak, és nem is a gecizés, hanem az új reklámadó-tervezet, és a vezetők lemondása. Ezeket a lényegtelen részleteket, te meg sem említed.
Másrészt én egy előítéletes ember vagyok, és nehezen fogadok el ilyen kaliberű álláspontot egy VV-nézőtől, valamint olyantól, aki egy ilyen rövid posztot nem olvas át közzététel előtt, hogy azokat a hibákat, amelyeket nehezen értelmezhetővé teszik (pl.: "Évek óta hangoztatom, hogy a Fidesz kommunikációs technikáját tanítani kellene minden ezzel a témával foglalkozó egyetem. - See more at: http://iflgazdasag.blog.hu/2015/02/09/simicska_bofogott_kettot_amitol_a_sajto_bugyija_benedvesedett#comments"), kiszűrje.

turista a saját országában 2015.02.10. 10:44:08

"Lajos úgy gecizheti a miniszterelnök istencsászár urat, ahogyan senki másnak nem szabad. Különben jön a TEK. "

De nincs, nincs itt diktatúra...csak valahogy mindenki tartja magát a tudathoz, ha Orbánnal szemben átlép egy bizonyos haztárt, jönnek a rendvédelmi szervek.

Még jó, hogy Gyurcsány fotóját anno le lehetett köpni televíziós műsorban, lekeverés nélkül...

gmihaly 2015.02.10. 10:50:45

A magyar média sz@rul muzsikál. Pont.

turista a saját országában 2015.02.10. 10:52:24

Erről a gecizésen való rugózásról nekem South Park - érzetem támad. Az egyik részben a szar szó hangzott el a tévében, egyszer. Megdöbbenés. Aztán kétszer is elhangzott egymás után. Aztán ezen nekibátorodva fölrúgták az illemet , és mindenkinek szabad volt szaroznia. A védőszentek leszálltak a földre, hogy igazságot tegyenek...

Tudományos libsizmus 2015.02.10. 11:19:48

Kíváncsi vagyok, mennyit fog ezen keresni a geci "baloldal". Van egy fogadásom, hogy semennyit. Gyúrjatok Veszprémre fiúk, mert jön az újabb nagy perec:)

A lófa szára 2015.02.10. 11:45:54

Fel lett fújva? Akkor Te miért fújod teli tüdővel tovább. sokan csak a trágár kifejezést ismételgetik. Pedig nem zörög aharaszt ......
A kiváltó okot, úgy látszik nem láttad meg az eseményben, csak az alpári stílust.
Lehelet gyenge írás.

R. Igor Mortis 2015.02.10. 11:52:22

A TEK-től félni olyan, mint betojni egy bébifókától.
Operetthadsereg...

Az mh 25/88, na ott vannak kemény emberek. A TEK meg ....eh!

eßemfaßom meg áll 2015.02.10. 13:40:19

"Lajos úgy gecizheti a miniszterelnök istencsászár urat, ahogyan senki másnak nem szabad. Különben jön a TEK."

Sok dolga lehet a TEK-nek mostanában mert minden demokrata kommentelő-fórumozó naponta százszor leirja nagyboldogan, hogy orbán egy geci

Tudományos libsizmus 2015.02.10. 21:37:10

@tudományos kaksizmus:
Jé. Még egy nicktolvaj?
Jó, te rendes vagy, mert nem szó szerint koppintottad le tiszteletre méltó és becses nevemet.

tudományos kaksizmus (törölt) 2015.02.10. 22:13:58

@Tudományos libsizmus: 1) szarok a nevünkre
2) honnan tudod, hogy a másik nem én vagyok??

Orbán Viktor (törölt) 2015.02.10. 23:30:19

nem vagyok g.ci
süti beállítások módosítása