Naponta frissülő tartalommal, ami gondolkodásra késztet

IFL Gazdaság

Lerántjuk a leplet az Orbán ügyről!

2014. december 19. - Szarvas Norbert

1_o_rahel-kapott.jpgOrbán Viktor természeténél fogva közszereplő, így cselekedetei a köz javáért és a köz figyelmével mehetnek végbe. Orbán Ráhel papíron örökölte ezt a dolgot, természeténél fogva nem szabadna közszereplőnek lennie, nem szabadna a vadkapitalista média áldozatává válnia. Pedig a mai napig ez történik, miközben az Orbán család részéről ezt egy nyílt és közvetett miniszterelnöki támadásnak veszik. A szemét libsi sajtó így akar fogást találni szegény Ráhelen, aki semmi rosszat nem csinált. Valóban semmi rosszat nem csinált, mint ahogyan Habony sem vagy Rogán sem vagy senki sem. De akkor miért írok most én is erről? Hát nagyon egyszerű a sztori! Orbán Ráhel közszereplővé avanzsálódott, amikor kényes helyzetének természetéből eredően szembement az ilyenkor ajánlott magatartási formákkal és aktívan elkezdett a sajtóval kommunikálni , mint a miniszterelnök lánya és nem, mint Orbán Ráhel autonóm személy. 

A lényegét a dolgoknak itt fognám meg, hiszen Orbán Ráhel lemondott saját autonómiájáról, ami alapvető joga lenne egy közszereplő családban, de helyette pontosan ugyanazokat az attitüdöket (persze magasabb minőségben) veszi fel, mint mondjuk Győzik lánya is. Legújabb bizonyítéka az autonómia vesztésnek a Facebook reagálása a Lausanne-i iskolájával kapcsolatban, aminek a végén bátran ecseteli, mennyire hisz Apja munkájában és egy demagóg idézettel próbálja hiteltérdemlően bemutatni családjának politikai gondolkodásmódját. "Édesapám azt tanította nekünk otthon, hogy sohase azt kérdezzem, mit tesz értem a hazám, hanem, hogy én mit tehetek a hazámért". Most persze egyből lehetnék rosszmájú, és képetekbe tolhatnám a megoldást, amit Orbán papa tehet. Ő úgy értelmezi ezt a John F. Kennedy idézetet, hogy a hazáért a lehető legtöbbet végtelen számú stadionok építésével lehet tenni (a saját kertbe).

Szóval lehet mártírkodni, de sosem szabad elfelejteni, hogy aki "kardot ragad, kard által vész el". Itt persze senkinek az élete nincsen veszélyeztetve, csak arról szól a történet, hogy aki belefolyik a politikába a miniszterelnök lányaként és kampányol, az ne csodálkozzon azon, hogy közszereplővé avanzsálva fókuszpont lesz. De a biztosítékot nálam nem ez verte ki, mert pont nem érdekel Orbán Ráhel, az élete és a tervei. Onnantól kezdett nekem érdekes lenni a dolog, amikor kiderült, hogy egy baromi elit iskolában tanul tovább, aminek a díja 58.860 CHF (15M forint). Ha őszinte akarok lenni, akkor egy ideális világban nem rökönyödnék meg azon, hogy egy ország legfontosabb politikusának futja ilyesmire. Ismétlem, egy ideális világban. Magyarország viszont minden, csak nem ideális, amikor papíron a saját vagyonnyilatkozatok alapján Orbán Viktor vagyona alig több, mint az Auchan bármelyik csoportvezetőjéé. Ha pedig így van , akkor miből futja egy olyan elit sulira, amit nem biztos, hogy havi 500-800e forintos netto jövedelemből lehetne finanszírozni egy olyan életszínvonal mellett, mint amit Orbánék is élnek?

Innentől azt gondolom, hogy közügy lett a dologból, hiszen a bevallott s köztudott bevételei alapján nem gondolom, hogy simán tudna a miniszterelnök egy ilyet sulit finanszírozni. Persze ezt azonnal O. Ráhel is alátámasztotta, aki kikéri magának a szijjártózást (Szijjártó Péter, akinek mindent a szülei vesznek:), és felnőtt 25 éves komoly élettapasztalattal (3 év munka suli mellett) a háta mögött határozottan kijelenti, hogy mindent önerőből értek el és finanszíroznak. Most kell megállni és a fejed fölé nézni! Rezeg, reped a plafon? Ugyanis a psoztból kiderül, hogy Ráhel a szállodaiparban dolgozott 3 évig. Ha Ráhel önerőből finanszírozza a saját iskoláját, akkor merül fel a kérdés, hogy miből? És itt most én karriertanácsot szeretnék tőle kérni, hiszen az ismerőseim szerint kezdőként a szállodaiparban az első 3 év alatt nem lehet tizenmilliókat összespórolni, kivéve ha tulajdonos vagy. De ő nem volt az (papíron)! Ha tényleg ő spórolt össze ennyi pénzt az életszínvonala mellett, akkor valóban autonóm személyként ment el az interjúra, vagy az Orbán nevet váltotta pénzzé? Akkor pedig hol ér véget a papa hatalma,és mikor kezdődik az önálló élet? Akkor, amikor már a pénzt kell felvenni a számláról? Mert azt gondolom, már önállóan végezte el.

orban-rahel-facebook.jpg

De nagyon jól tudjuk, hogy O. Ráhel házas ember, aki egy vagyonközösségben él önállóan a Közgép érdekeltségében dolgozó férjével. Több ezer építőipari cég közül mekkora a statisztikai valószínűsége annak, hogy a férj a papa oligarcha birodalmának közepében helyezkedik el? És akkor ne beszéljünk azokról a földvásárlós tuti tippekről, amikből a férj valójába a sokszorosát zsebre tudta tenni az elmút években Ráhel tandíjának. De itt már megint a kérdés az, ami önmagában is sértő lehet sokak számára! Valóban önállóan ért el mindent a férj, vagy pedig az Orbán nevet ő is pénzzé váltotta? 

Semmi baj nem lenne, hogyha a maszatolás és elvi síkra terelődés helyett az Orbán család kiállna, vagy Orbán Ráhel önálló családja és azonnal tisztázná a közvélemény előtt tandíjának és életének legális forrását. Mert jelenleg semmi sem kerek. Ráadásul emlékeim szerint azok a 25 év alatti fiatalok, akik az elmúlt években 15 millió feletti összeget gányoltak össze, azokat az év vállalkozóinak nevezte a Fiatal Vállalkozók Szövetsége. Szóval nagyon kíváncsi lennék a finanszírozás hátterére. Azt pedig határozottan elutasítom, hogy ennyi véletlen létezik, hogy az ORbán-Tiborcz duó mindent önerőből ért el az Orbán hatalom oltalma alatt. Mert abban biztos vagyok, hogy 25 évesen önerőből, alkalmazottként, és 3 év munkatapasztalattal a fizetésből nem futja az emberek 99%-ának ilyen tandíjra, ilyen életszínvonalra. Akkor pedig miért kell vetíteni, ha minden tiszta? Miért nem lehet azt mondani, hogy az örömapa adta a pénzt, vagy a sikeres nagypapa, vagy a sikeres közgéphaver férj? És miért nem lehet ezeknek a pénzeknek a forrását felkutatni, ha közérdekű? Hát azért, mert törvényileg nem közérdekű. Nem közérdek, hogy politikus 4 éves lányának ki olyan elmebeteg, hogy ad 100 millió forintot kölcön papíron? 

És akármennyire bizonygatja a hölgy, én minden pénzemet feltenném arra, hogy Ráhel pár éven belül politikai pályán fog játszani...

 

Tetszik a performance? Ez Like:

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://iflgazdasag.blog.hu/api/trackback/id/tr236997365

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Előkapta a zsidó kártyát és elsütötte vele a Hanuka-ágyút 2014.12.19. 15:41:54

Zsidóságával kérkedve pózol a médiában egy neofasiszta diktatúrának bélyegzett ország fővárosában Goodfriend ügyvivő. Bármit megtenne már, hogy a magyar szélsőjobbnál elszakadjon a cérna, kimenjen az utcára, és a lagymatag indítás után végre Magyarorsz...

Trackback: Tudtad, hogy Goodfriend egy frissen kirobbantott polgárháborúból érkezett Budapestre? 2014.12.19. 15:37:35

Más országból már rég kizavarták volna ezt az idegen belügyekbe avatkozó felforgató ügynököt, aki korábbi állomáshelyén, Szíriában részt vett a százezrek halálát követelő "Arab tavasz" nevű vérengzés kiprovokálásában. Mi is megtehetnénk, amit a nálunk ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

toportyánzsóti 2014.12.19. 12:54:31

Nagyon kellett még 1 nagyétvágyú fatolvaj traktorral esküvői fotót készítő házaspárocska a csuti focianalfabéta stábjába,rendesen ki lettek stafírozva,2 év alatt 500x annyi bevétele lett az ifiembernek.

toportyánzsóti 2014.12.19. 12:58:32

Mangalicának nem kellett volna még Svájcba sem menni,elég lett volna az"Apák és fiúk pamfeletet elolvasni csurkától itthon.Kidobott pénz ilyen kaliberű bucit Svájcban oktatni.

Dr Gregory House 2014.12.19. 13:29:15

Mert megérdemled!
/L'Oréal/

Guillaume sous guillotine 2014.12.19. 13:33:04

Mit képzel magáról ez a kis mitugrász k>>va? a plafon nem szakad rá? én a helyében meghúznám magam mikor 4 millió ember él a létminimum alatt köztük a minimálbéres dolgozók is, ő meg itt pattog hogy baloldal. kit érdekel a baloldal? 5 éve kormányoznak és csak megyünk bele a sz@rba

stoppos76 2014.12.19. 13:35:57

Pálya typo az uccsó sorban. ;)

lobster thermidor 2014.12.19. 13:38:16

Azért megérne néhány tanulmányt a papa fű alatti gazdagodása is, hiszen ő is csak egy szimatszatyros, alföldi papucsos csóróként került a politikába, és mit tesz isten, mára sok száz milliárdos vagyont síbolt össze a közpénzekből a strómanjainak. Mert ne legyen kétségünk, hogy a felesége, a veje, Mészáros, Flier, Garancsy, a Vitézy család, Viktor testvére, apja, és még sokan mások nem az Orbán klán vagyonát őrzik.

miva? 2014.12.19. 13:38:52

Pályán. Utolsó mondat. Legalább ezt javítsátok. A hozzászólásomat kérem törölni.

lófüle elemér 2014.12.19. 13:41:14

Alma a fájától...

Ha apuci nem kerül a politikába, egy ügyvédi irodában még az üres szerződéstervezetek megírását sem bíznák rá, annyira sík hülye, de ez a purdé sem lenne diplomás apuci nélkül. Egy normális világban közölték volna vele, hogy tanulj még néhány tíz évig, akkor talán ragad rád valami a mocskon kívűl ami a családodat körbelengi.

humanir 2014.12.19. 13:46:19

Az apai idézetről tudni kell, hogy azt John Fitzgerald Kenedy 1960 szeptemberében Houstonban mondta egy beszédében. Jó, ha tudjuk.

KolompárRómeó 2014.12.19. 13:49:47

Apu mondta, hogy nem kell ide diplomás, meg értelmiség. Ugye a kedves lánya is varrónőnek tanul odakint?

én szerintem 2014.12.19. 13:52:04

Azért a végén, az a "politikai páján", az fájt.

nnnnnnnn 2014.12.19. 13:57:11

egyrészt ez egy egyszeri képzés, aminek az összege kb 15 milka. másrészt nem állította, hogy ezt ő fizette volna. annyit állít, hogy elboldogul a suli mellett odakint önállóan.

jobbdemokrata · www.jobbdemokrata.blog.hu 2014.12.19. 13:57:39

Ha már van papír, akkor ugyan írjátok le, hogy mennyi Orbán vagyona.

Ha már leírtátok ,akkor értelmezzétek, amit Ráhel írt.

A facebookon, és nem a sajtóval kommunikálva.

Szarrágók... :)

Tudományos libsizmus 2014.12.19. 13:59:38

Orbán magánvagyona 2000 milliárd forint. Vagy dollár? Ezt minden libsi biztos forrásból tudja:)

Krétagarbó 2014.12.19. 14:01:26

@$$$=$$$: attól a kérdés még kérdés marad, honnan telik arra az egyszeri képzésre ennyi pénze OV-nak, amikor a vagyonnyilatkozatában szereplő adatok nem indokolják?

jobbdemokrata · www.jobbdemokrata.blog.hu 2014.12.19. 14:02:02

@Krétagarbó: nem OV-nak telik, de amúgy mennyi nem indokol ennyit? :)

Krétagarbó 2014.12.19. 14:02:38

@jobbdemokrata: ez nem szarrágóság, mint ahogy az sem volt az, amikor Gyurcsány vagyona felett ment az elmélkedés.

pocaklakó minimanó 2014.12.19. 14:06:25

Mondjuk, az is érdekes volt, hogy a hirtelen kíváncsi természetűek valahogy kevésbé voltak kíváncsiak, amikor alig pár éve kiderült a vagyonbevallásból, hogy a Nemzetmentő Ferenc testvér 100+ millás egyévi vagyongyarapodását nem kísérte megtakarítás, mert ő közölte, hogy nagy a család, ezért szépen fel is élték, továbbá ajándékozott is. Egy év alatt felélt annyit ez az áldott ember, mint amennyibe a mostani "botrányhős" lakása került, valamint legalább három tucat órát is tudott volna belőle venni. Nem is beszélve a drága luxustáskák tömegéről.

HOL VOLTATOK, FINNYÁS LELKEK? :)

Krétagarbó 2014.12.19. 14:08:39

@jobbdemokrata: a posztot olvastad? Nyilván a posztíró megnézte a vagyonnyilatkozatát, mikor azt írta, hogy 500-800ezer Ft-nyi fizetése van papíron OV-nak.
Ha nem ő fizeti, akkor ki? Gondolom nem Ráhel, a 3 év munkával a szállodaiparban. A férj pedig megint csak közpénzen éldegél, ha a Közgép-es cégből illetve a kétes földbérletekből folyik be annyi, ami mellett ennyit ki tudnak perkálni.
Addig, amíg engem egy pitiáner külföldi út vagy egy pármilliós tétel (hallottam már Suzuki Swift-es történetet) miatt elő tud venni a NAV, hogy honnan telt rá, addig azt gondolom, talán jogosan merül fel a kérdés olyan esetekben is, akiknél eléggé alaposan feltételezhető, hogy javarészt közpénzen éldegélnek.

Krétagarbó 2014.12.19. 14:12:04

@pocaklakó minimanó: nyugi, akkor is már ugyanilyen kíváncsi voltam. Nincs is viccesebb, mint amikor a másikkal próbálnak a fidesznyikek takarózni, mint Pistike az óvodában. Hát nem azon a gyakorlaton akartunk változtatni, amit most a Fidesz is csinál?

bölcsbagoly 2014.12.19. 14:14:31

Jó hőbőrfgést balfácának!
1. Férjes asszony;
2. Jól kereső állása volt 3 léveig;
a férjei igen jómódú.
Látom az osztályharcos hevület tobvábbra is fűti alumpenprolikat.

jobbdemokrata · www.jobbdemokrata.blog.hu 2014.12.19. 14:15:22

@Krétagarbó:

én ugyan nem írtam Gyurcsányról, de nem is érdekes... :D

Pan Modry 2014.12.19. 14:15:23

@pocaklakó minimanó:

akkor is itt voltunk, ne terelj kiskomam, ne a kocsmaban vagy az alkoholista csaladoddal akik beveszik a hulyesegeidet

átlátó 2014.12.19. 14:15:34

Én a köz - és a magánérdekeimet is figyelembe véve megcsinálnám. Oszt jónapot.

Tehetséges ugandai buzi 2014.12.19. 14:16:08

@pocaklakó minimanó: Az nem mentesít senkit a lopás vádja alól, ha azzal védekezik, hogy más is lopott. Az ott és akkor, abban a pillanatban senkit nem érdekel. Most róla van szó. Ha az ő számonkérésével végeztünk, akkor utána esetleg elővesszük a másokat is.

Nem taggyűlés volt · http://coub.com/view/3zq19 2014.12.19. 14:19:06

Lévai Anikónál kéne kezdeni a vagyonosodási vizsgálatot.
Tizenéve a taggyűléses szituban több mint 40 kft tulajdonosa, vezetője volt ez a drága jó asszony. Egy kft alaptőkéje 3.000.000,- forint volt ezidőtájt. Lehet számolgatni. Jó, tudom sok vállalkozó már az alapítás másnapján kivette az alaptőkét, de a pénztárba így papíron bekerül ez az összeg! Meg hát ilyet csak nem csinál a főni felesége, ügyelni kell, hogy "szabályos" legyen minden kéremszépen! :)
És ezek csak a kftk, évekkel ezelőttről, föld, egyéb vagyonelemekről nem is beszéltünk.
Mondjuk Anikó okosabb, mint a lánya, nem kezdi el magyarázgatni a bizonyítványt, lapít, és csöndben van.
Érdekes, ez is egyfajta kognitív disszonancia lehet, amikor az összeharácsolt vagyon mellett valaki elkezdi bizonygatni, hogy teljesen tisztességes, minden önerőből ment, blablabla.
Kissé szánalmas.

Krétagarbó 2014.12.19. 14:24:03

@jobbdemokrata: gondolom az adóforintjaid sem érdekelnek. te tudod.

Locassen 2014.12.19. 14:25:21

@pocaklakó minimanó: szerintem voltak mások elegen, akik ezt felhánytorgatták, és meg is lett az eredménye, Fletó, meg a szocik elfüstöltek annak rendje s módja szerint.

Úgy gondolom, hogy semmi probléma nincs azzal, hogy most ez után megy a kíváncsiskodás, annak minden lehetséges következményével.

nick papagiorgo 2014.12.19. 14:27:27

ez nem új eset
egy régi Hofi idézet:
...."a feltalálót mindig is zargatták a bunkók, hogy mibű' telik neki akkora szép villára? Pedig a feltaláló egy bunkóhoz se ment még oda, hogy mondja már bunkókám, csak így egymásközt, mibű' telik magának akkora üres telekre? Itt a fejibe' ?"

Két apróság:
1,a facebookon való kommentelés nem a sajtóval való kommunikáció. Mert ha az lenne, akkor csak kis hazánkban több millió közszereplő élne, ugye, hehe.
2. meglepődnék, ha OV éves jövedelme annyi lenne, mint egy Auchan csoportvezetőjéé. Szerintem a cikkiró itt csúnyán benézett valamit. Egyfelől OV sem ennyit keres, másfelől meg ha ennyit keres egy Auchanos csopvez, akkor pl. én is szeretnék ott dolgozni.

Szóval rágni kellett volna még egy kicsit a ceruza végét, ugye :)

wantaan 2014.12.19. 14:36:45

szánalmas egy fszkalap ez a zorbán. szerintem rendezzünk gyűjtést neki, hogy ne kelljen már lopnia. az olyan ciki egy minielnök esetében.

vasgyuszi 2014.12.19. 14:37:24

Magyarázkodhat a kis ringyó ;)
Sokkal szimpatikusabb volt akkor, amikor még nem került a köztudatba és nem sz´lalt meg 'hivatalosan'. Most szophatja a közgépes faszt meg a többit ;)

zolika78 2014.12.19. 14:38:07

"egy baromi elit iskolában tanul tovább, aminek a díja 58.860 CHF (15M forint)"
Magyarország jobban teljesít

William Kidd 2014.12.19. 14:46:12

Ne legyetek mar nevetsegesek... A legpitianerebb Fideszes ogy, kepviselonek milliardjai vannak, tudjatok a 15-20%. A vagyonbevallasi nyilatkozatnal az a budipapir tobbet er, mint amivel a picsamat kitoroltem, ez egy vicc es ezt ok is tudjak. Hogy mekkora vagyona lehet Orbannak, az orszag tejhatalmu uranak?! Akiralynak, aki mindenrol dont? Neki mit gondoltok hanyan es hany helyrol osztanak vissza?! Ne legyetek ennyire komolytalanok...

Szarvas Norbert 2014.12.19. 14:48:25

@stoppos76: uhhh köszi, nagyon ciki, de javítottam:)

Krétagarbó 2014.12.19. 14:49:22

@nick papagiorgo: a szövegből azért csak az derül ki, hogy az ellenzéki támadásokra kíván válaszolni és nem éppen csetel a face-n a barátnőivel. (Ez eléggé nyögvenyelős magayarázatnak tűnik amúgy is a részedről.) Most olvasom, hogy törölte (vagy legalábbis eltűnt) a szöveg az idővonaláról. Gondolom szóltak neki az apja sajtósai, hogy hülye ötlet volt...

Trompf · http://trompf.blog.hu 2014.12.19. 14:55:51

Előbb tisztázni kéne hogy ki, és mire kíváncsi.

Mert a DK azt sugallja, hogy Orbán fizeti Rachel tanulmányait.
Ami nyilvánvalóan ökörség, hisz mint ahogyan te is írod a Közgép igazgatóságában ül, így bizonyosan eleget keres ezekre a kiadásokra.
Részletek:
hvg.hu/kkv/20130904_Ebbol_el_Orban_Rahel_volegenye/

De ha ők maguk fizetik, akkor milyen alapon kíváncsiskodsz ?

Ilyen erővel minden az állammal valaha szerződést kötött cégvezetővel, igazgató tanács beli tag zsebében turkálhatnál.
Ami nem ördögtől elrugaszkodott ötlet, csak némi törvény és alkotmány módosítást igényel.

Nos tehát.
A napnál világosabb, hogy azért írsz erről, mert rühelled Orbánt, és ezokból simán átgázolsz bármely családtagján is.

Nem szép dolog, de teljeen érthető.

Bizonyára lesz, aki Gyurcsány, Medgyessy, Mesterházy, Schiffer, ..., avagy a volt, jelenlgei, és leendő miniszterelnökö, miniszterek gyermekeinek a zsebében turkál azért, hogy politikailag lejárassa az adott formációt.

Nem szép dolog, de igény az van rá.

lutria 2014.12.19. 14:57:20

Ezek szerint vagy őt fizették meg a ilyen jól a szállodaiparban,vagy kedves férje vágta hozzá a 15 millát hogy menjen tanulni valami hasznosat (lehetőleg jó messze tőle)és ne üljön otthon...
@pocaklakó minimanó: És arra emlékszel hogy a Gyurcsány már az legelső bemutatásán felmutatta azt a gépalkatrészt amit egyedül az ő cége gyártott Európában amiből meggazdagodott és később is annak cégnek a nyereségéből vette fel a millióit?Valamint hogy a parlamenti/kormányfői fizetését sem vette fel?És nem is emlékszem hogy az ő háza is így nőtt volna éjszakánként mint a fideszeseké,házakat vett volna a gyerekeinek,még az anyja is egy panelházban él stb.

brumeszkosz 2014.12.19. 15:03:18

Lop csal hazudik, a fideszbunkók ezért szeretik. Az ország sűjjed a szegénység nő de a cigány segge tiszta mert van aki nyalja!!

Trompf · http://trompf.blog.hu 2014.12.19. 15:16:17

@lutria:

Hello-hello..

Azért tisztázzunk már néhány apró részletet.
Gyurcsány nem valamiféle startup vállalkozásba működött feltalálóként.
Hanem szorgalmasan jelentgetett az MSZMP KB-nek pl a Dialógus csoportról, elvette az Apró klán Klára nevű üdvöskéjét, és mindezekért cserébe 3 millió törzstőkével megvehette a Motim-ot .
Ami a vétel után több száz millió törzstőkét emelt azonnal.
Továbbá számos ingatlant vett meg az államtól, amiket az állam visszabérelt úgy hogy 5 év alatt megtérüljön a vétel, és közben ha már ott vannak alaposan fel is újították azokat.

nick papagiorgo 2014.12.19. 15:19:24

@Krétagarbó: a szövegből nekem pl. az derül ki, hogy szeretné, ha békén hagynák, és az ellenzék nem rajta keresztül támadná az apját. Mert hogy kb ezt írja le. Nem pedig az, amit a cikkíró ír, hogy "a sajtóval aktívan kommunikál", meg közszereplővé avanzsálódott (pusztán ettől), amit a cikkíró szeretne sugallni.

Teljesen pártállástól függetlenül, én nagyon rühellem, ha megkeresik XY gyerekét, rokonát stb. és belemásznak az életébe, hogy rajta keresztül a politikus rokont is elkaphassák. Ez nem csak OB gyerekére vonatkozik, pl. Gyurcsány családjához is hasonlóképp állnék hozzá.

Énnekem fogalmam sincs, hogy az 15 milliós tandíjat ő maga szedte össze, a férje segített be, vagy apuci, vagy a férje családja stb. stb. De nem is nagyon érdekel. Ha OV lopott, akkor őt kapják el, ne a lányát. Vagy már a lánya is lopott? :)

Trompf · http://trompf.blog.hu 2014.12.19. 15:21:03

@lutria:
"nem is emlékszem hogy az ő háza is így nőtt volna éjszakánként mint a fideszeseké"

Pedig de.. Volt idő, mikor az egyébként zsidó családtól elkobzott villáját, amit Apró Antall-tól örökölt (aki kb Nagy Imre és társai kivégzééséért cserébe kapta az ingatlant a párttól) felújította, és uszodát épített bele.
Felmerült az adócsalás ténye is a felújítások során, de mire a bíróságra került az ügy, a bűncselekménye elévült.

martineden 2014.12.19. 15:31:42

@pocaklakó minimanó:,, Egy év alatt felélt annyit ez az áldott ember, mint amennyibe a mostani "botrányhős" lakása került, valamint legalább három tucat órát is tudott volna belőle venni. "...Tudod repedtsarku,az a kulonbseg ,hogy bevallott,leadozott jovedelemmel mindenki azt csinal amit akar.A baj az ,hogy a goreny fideszcsurhe korrupciobol es lopasbol szerzett adozatlan penzbol urizal,

martineden 2014.12.19. 15:37:02

@bölcsbagoly: Ejnye Pistike,ne szolj bele a nagyok dolgaba mert anyu a seggedre fog verni.Inkabb gyakorold tovabb a helyesirast,a korrupt ,toplvaj fiudeszcsurhe nelkuled is eleg kart okoz.

martineden 2014.12.19. 15:47:58

@Trompf:,, De ha ők maguk fizetik, akkor milyen alapon kíváncsiskodsz ?"...tudod a lopott,korrupciobol szerzet penz altalaban a gyerekek szamlajan realizalodik.ott valik legalis vagyonna,igy lessz a 10 eves gyerekeknek szazmillas lakas,kulfoldi bankszamla,draga maganiskola.Tolvaj,korrupt,hazaarulo fideszcsurhe ,pfuj.

martineden 2014.12.19. 15:54:03

@Trompf....:,, Hanem szorgalmasan jelentgetett az MSZMP KB-nek pl a Dialógus csoportról, , és mindezekért cserébe 3 millió törzstőkével megvehette a Motim-ot .....mIint orban apja a kobanyakat,felesege Tokajhegyaljat es par ezer hold foldet,stb.

martineden 2014.12.19. 15:58:26

@nick papagiorgo: ,,De nem is nagyon érdekel. Ha OV lopott, akkor őt kapják el, ne a lányát. Vagy már a lánya is lopott? "...Szerinted.,hogy hivjak azt aki a lopott penzt kolti?Buntars,akit ugyanugy buntet a jog,mint a tolvajt magat.

program készítő 2014.12.19. 16:03:29

Szerezz egy bányát,és küldjük varjúval a fiadat-így kezdődött a mese,

nick papagiorgo 2014.12.19. 16:04:02

@martineden: hagyjuk már ezeket a bűntárs dolgokat! Nem ártana először bizonyítani, hogy apuci lopott, aztán pedig azt, hogy a lánya tudott róla, hogy apuci lopott pénzéből tanul. Ha már a jogra hivatkozol, ugye. Én értem, hogy téged ez a dolog bosszant, de attól még nem kellene hülyeségeket írkálni, meg felelegesen vádaskodni (mert ez így önmagában csupán vádaskodás, és semmi köze a joghoz, hacsak az nem, hogy ha elég sokáig hangoztatod, esetleg majd jól beperelnek érte).
Kellemes karácsonyt!

Trompf · http://trompf.blog.hu 2014.12.19. 16:14:20

@martineden:

Megpróbálom felvenni a vitakultúrád jellegzetesebb, és személyiségedről sokat eláruló elemeit.

Te hazaáruló mszp-s görány, pfuj.

Te jössz,.

igazi Ténytár 2014.12.19. 16:18:30

@ Mi ez a álszent duma hogy nem közszereplő? Könyörgöm BÜSZKÉN VÁLLALTA amikor apuci segedelmével országos rendezvény szervezője lett meg arról nyilatkozgatott össze-vissza!

____
elnoksegtudositoi.eu/rovatok/esemeny/interju-orban-rahellel-az-europa-kemping-egyik-foszervezojevel/
___
Az lett amikor nyilvánosan beszólt, támadta a volt tanárát mert bírálni merészelte az apját!

_____
nepszava.hu/cikk/1001701-beszolt-volt-tanaranak-orban-rahel-mert-a-kormanyfot-szidta
____

Az lett amikor a a Városmajori Gimnázium igazgatója KEZETCSOKOLVA TÜNTETTE KI ballagásán

____
Kitüntették Orbán lányát
Borsonline, 2007.05.08. 07:30

A virágcsokrok mellé kitüntetést is kapott ballagására Orbán Ráhel, Orbán Viktor volt miniszterelnök lánya. Az ifjú hölgynek, elismerése jeléül még az iskola igazgatója is kezet csókolt.
____

Az lett amikor az állami szervezet talpnyalói országos díjat adtak neki munkájára.

____
cink.hu/most-mar-hivatalos-orban-rahel-a-legujszerubb-magyar-t-485802878
____

O azok sajat erobel elert dolgok ugye...

martineden 2014.12.19. 16:23:40

@Trompf: Muhaha fideszgoreny,faj az igazsag ,mi?Mentek a szemetdombra,muhaha

s 2014.12.19. 16:28:37

"Ugyanis a psoztból kiderül, hogy Ráhel a szállodaiparban dolgozott 3 évig. Ha Ráhel önerőből finanszírozza a saját iskoláját, akkor merül fel a kérdés, hogy miből?"

Kurvának állt, és az eredmények szerint még csak nem is a legolcsóbb fajtának. A legtöbben ma Magyarországon nem engedhetik meg maguknak, hogy a hölgy bájait élvezzék ennyi pénzért. (Már aki egyáltalán megpiszkálná a kis ribancot.)

martineden 2014.12.19. 16:28:52

@nick papagiorgo: Igen hulye fidesztroll,most egyfolytaban remegek,muhaha.Szoval el ismered ,hogy a fidesz lop.csal,es korrupt.Masreszt minden bunozo a penz elkoltesenel bukik,ha nem tudnad,bevett szokas ,hogy a csaladtagokat figyelik meg.

s 2014.12.19. 16:34:25

@$$$=$$$: Szopik a kicsike. Vannak ezzel így még páran.

s 2014.12.19. 16:35:49

@Krétagarbó: Ösztöndíj. A tolvaj ösztöneit díjazta saját maga.

s 2014.12.19. 16:38:59

@Krétagarbó: "Ha nem ő fizeti, akkor ki?" A habonyárpi. Rendesen szájba is lövi a kis ribancot ezért napjában háromszor. Úgy hallottam. Ha nem igaz, akkor engemet is becsaptak, de ez szinte kizárt.

s 2014.12.19. 16:44:58

@Krétagarbó: A netről semmit nem lehet letörölni. Ez a buta pina még ezt sem tudja. Itt az ideje a mémmé válásának.

s 2014.12.19. 16:47:10

@Trompf: A kibaszott adóforintjai után kutat, ahogy az olvasók többsége is. Ebben a teherbe baszott nagy magyar mutyipusztán.

s 2014.12.19. 16:49:09

@brumeszkosz: Ez a j - ly téma nem nagyon megy ma nektek, baszki.

s 2014.12.19. 16:50:33

@Trompf: Ki a fasz mondta, hogy a gyurcsótányt nem kell fellógatni? Közvetlenül orbán mellé természetesen.

s 2014.12.19. 16:56:13

@nick papagiorgo: "nagyon rühellem, ha megkeresik XY gyerekét, rokonát stb. és belemásznak az életébe, hogy rajta keresztül a politikus rokont is elkaphassák"

Maffiacsaládoknál így szokás. Persze lehetett volna nem annak lenni, de ezt az utat választották. Örüljenek, hogy nem robbantják fel őket a picsába.

mrbateman 2014.12.19. 17:01:23

@nick papagiorgo: Nehéz lehet hosszú távon azt játszani, hogy nem érted!
"Nem ártana először bizonyítani, hogy apuci lopott, aztán pedig azt, hogy a lánya tudott róla, hogy apuci lopott pénzéből tanul. - See more at: http://iflgazdasag.blog.hu/2014/12/19/lerantjuk_a_leplet_az_orban_ugyrol#comment-form"

Figyelj te kis hülye! A felvetés lényege éppen az, hogy honnan van a lé, amiből a tandíjat és egyéb kiadásokat finanszírozzák. Mert ugye van a legális jövedelem vezető politikuséknál havi bruttó 1 guriga körül, amiből a felszínre kerülő kiadások összege közel sem fedezhető. Tehát a kérdés csupán annyi, hogy akkor az, hogy miből?!

Trompf · http://trompf.blog.hu 2014.12.19. 17:07:57

@mrbateman:
Ha elolvastad volna a psoztot akkor tudnád, hogy Rachel férje többek között a Közgépben igazgatósági tag, de van még számtalan más üzleti érdekeltsége legalábbis a HVG szerint.
Szerintem keres annyit hogy teljen rá.

Ha az a kérdés, hogy a Közgép, pofátlanul sok állami megrendelést kap-e, akkor persze a válasz igen.
Mint a Betonút a szocik alatt.

De ez nem törvénytelen, hanem a klientúra kiszolgálása.

Tudsz olyat aki nem a saját klientúrájának osztja a munkákat ?

Holnap megszavazom.

mikka 2014.12.19. 17:21:37

Lehet lehiggadni faszkalap liberál tetvek.
Bármilyen kormányfők gyerekei ingyen tanulnak ezekben a jó nevű magánintézményekben. Értelem szerűen az iskolák saját, jól felfogott érdekük miatt biztosítják ezen lehetőségeket a pedigrés szülők gyerekeinek. Nem véletlenül van ez így. Észak-Koreától Új Zélandig..
Van az pont ahol be kell fejezni a mocskolódást a politikusok elleni
" harcban " A gyerekek egy ilyen pont.

dr doktorka 2014.12.19. 17:21:43

Hiányzó láncszem nélkül meg van szervezve a fidesz maffia állam a nagyfatertól (a vén Orbán, Kövér MSZMP párttitkár nagyfateroktól) a karrierista suttyó diktátor gyerekeken át, a hisztériás hatalomvédésre betanított unokákig (Orbán Ráccsel)

A fidesz klán nemzedékeken átívelő banda hálózat. Az orosz gazdi Putyin feltöltötte a svájci bankszámlájukat, ezek a barmok azt hiszik, hogy övék a világ. De előbb-utóbb jön a bukásuk (most már előbb mint utóbb), és a nép most már nem fogja elmulasztani az elszámoltatásukat.

Fognak még a fideszes maffiózók kedvenc hazájukban, Oroszországban élni! Gulág városa szeretettel fogja őket várni!

dr doktorka 2014.12.19. 17:26:54

@mikka:

Te nagybarom fidesz szolga, a téma pont az, hogy csak a legnagyobb maffiózók engedhetik meg Keletről, hogy a gyerekeik a legelitebb helyeken tanuljanak.
Még a nyugati politkuis eliteknek is rengeteg pénz egy ilyen fajta iskola, amire a gyerek hitelt vesz fel.

Az tehát szintén egy kérdés, hogy Ráccselke készpénzben fizette ki a tanítási költséget vagy diákhitelt vett fel?
Vagy Putyin fizette ki neki mert Orbánya apuka annyira hatékonyan szolgálja Oroszországot az EU elleni harcában.

martineden 2014.12.19. 17:37:38

@mikka:,, Bármilyen kormányfők gyerekei ingyen tanulnak ezekben a jó nevű magánintézményekben. Értelem szerűen az iskolák saját, jól felfogott érdekük miatt biztosítják ezen lehetőségeket a pedigrés szülők gyerekeinek"....te magadtol vagy ilyen hulye vagy fizetnek erte?Szoval aki gazdag nem fizet,aki szegeny ,az nem tud,mibol is el az iskola?Amugy milyen pedigrevel szuletnek faluvegi putrikban,persze ha nem kutyakra gondoltal?

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2014.12.19. 18:05:51

Görény ballib tetvek a politikusok gyerekeit se kímélik.

Tudjuk hogy szar emberek vagytok, és a Gyurcsány faszára izgultok.

Ismerünk titeket majmok, mint a rossz pénzt.

A rossz hír számotokra, hogy soha a büdös életben nem fogtok Magyarországon kormányozni többet, akár lementek kutyába, mint most is, akár nem.

tralalala 2014.12.19. 18:20:43

Mekkora hányadék ez a gyerekeken rágózás, ráadásul álszent képmutatás is, mert nyilván nem Ráchelt akarjátok baszogatni, hanem az apját, csak most épp itt találtatok fogást. Maffia módszere ez a gyerekekkel szívózás a szülők megtörésére, szégyelljétek magatokat.

wantaan 2014.12.19. 18:20:58

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Szerintem meg pont TZe izgusz be a Ferire. Lásd pl a nickneved. ....te kis indentitás zavaros puhapöcs.

wantaan 2014.12.19. 18:24:25

@tralalala: Azért szerintem lenne aki ....de pont a szerencsétlen Ráchel adta föl a magaslabdát. ....meg ugye ha a zapucinak megmondaná , hogy Fater ne lopj és ne hazudj olyan pofátlanul ....na akkor lehet hogy nem is baszogatnák azt a Ráchelt.

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2014.12.19. 18:28:18

@wantaan:

Szaremberek vagytok, magatok bizonyítjátok nap, mint nap.

Már a gyerekeket se kímélitek, annyira begolyóztatok attól, hogy kurvára rühell titeket mindenki az országban, mocskos ballib gennyládák !

mikimanó 2014.12.19. 18:30:05

Alma nem esik messze a fájától!

mikimanó 2014.12.19. 18:36:29

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
Ideges vagy? Mostanában minden fideszes nagyon ideges.Fél éve Te jobblib voltál., most meg jobbiiiib.Miért? Mert Orbán az lett.

profilo 2014.12.19. 19:00:07

@dr doktorka:

"Még a nyugati politkuis eliteknek is rengeteg pénz egy ilyen fajta iskola, amire a gyerek hitelt vesz fel."

Neked muszáj minden nap ilyen és ehhez hasonló idióta mondatokkal kiröhögtetned magad?

1ghost 2014.12.19. 19:12:49

Hát igen! Miután a Narancsos Tetvek szétverték a felsőoktatást, a finanszírozás mára reálértékben csak fele a 2010. évinek - helyette stadion lett, no meg több pénz a felső tízezernek - a saját porontyaikat meg olyan oskolába járatják, melyről egy átlag magyar nem is álmodhat.

Gerinctelen, jellemtelen, képmutató, szarházi társaság uralja ma a hont, de már nem sokáig. Mert a magyaroknál kitelt e korrupt, tolvaj banda becsülete egy életre. Már csak néhány hitvány, jellemét rútul pénzért eladó szégyenmagyar áll mögöttük. Az ország ítélőszéke elé biz' majd ők is odaállnak.

wantaan 2014.12.19. 19:20:11

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: No kis puha pöcs kiderítetted már ,hogy fiú vagy-e vagy lány?

nick papagiorgo 2014.12.19. 19:53:26

istenem, mennyi szellemi óriás! Azért üzenném a sok okosnak, hogy talán majd egyszer éljétek át, hogy a Ti gyereteket vegzálják azért, mert XY azt állította (be nem bizonyította persze, csak állította, úgy látszik, kis hazánkban már ez is elég), hogy Ti loptatok. Éljétek át, egyszer, mondjuk úgy egy napig.

Még egy apróság, a "nem tudom elérni a célszemélyt, ezért elkapom a lányát, hátha erre lép valamit", az emberrabló terroristák lelkivilága. A "túl gyesza vagyok a főnököt bosszantani, ezért belekötök valami még nálam is gyengébbe, hátha az neki fáj" elve. Gratulálok az ilyen felfogáshoz. Nm tudom, az ilyen erkölcsi alapokon álló embereknek milyen joguk van az égvilágon bárkit is kritizálni.

mikka 2014.12.19. 19:54:41

@dr doktorka: egy interneten élősködő féreg vagy semmi több.

sutyerák 2014.12.19. 20:01:34

@martineden: ha a sok százmilliárdos rabolt vagyon szét van terítve a kis család között,akkor már ne is keresse senki?

nick papagiorgo 2014.12.19. 20:04:13

Összefoglalva, nagyon szeretném, ha egyszer az életben összejönne legalább egy olyan erkölcsi minimum ebben a kis hazában, ahol az van, hogy az érdekelt felek egymást támadják, de egymás családját a balhéból kihagyják. Lehet, túl sokat kívánok :)
Viszont, ha összejönne, erre már lehetne úgymond építkezni. Az "ezzel a mocsokkal szemben minden megengedett" elvet vallók meg kb ugyanolyan erkölcsi nullák, mint akit szidnak. Csak nem íg,y hanem amúgy.

pöcsköszörű · http://sunt.blog.hu 2014.12.19. 20:27:44

Legalább a címben figyelj már oda a helyesírásra te szerencsétlen!

Szúnyog 2014.12.19. 20:52:03

@Trompf: nem. Azért ír erről, mert proli.

lombozódó 2014.12.19. 21:33:46

Na és az a szomszéd akácerdeje az mennyit is ért :-))

♔batyu♔ 2014.12.19. 21:34:48

Ahelyett, hogy követné a ballibsi politikusok lányainak a példáját.
Az összes panelban lakik, autóra gyűjt (átlagosan még 10 évük van hátra) és azért járnak a teszkóba, mert ugyan az a zsömle soha nem látott lisztet, de 2 Ft-al olcsóbb.

Szúnyog 2014.12.19. 22:26:13

@♔batyu♔: te talán értékeled az alábbi infot :-)
www.iflgroup.hu/kapcsolat/

s 2014.12.19. 22:39:25

@mikka: "Lehet lehiggadni faszkalap liberál tetvek."
Kurva anyádat basszad teherbe a könnycsatornáján át, te mocsok kis féreg. orbán papa az én pénzemet költi. Ha nem elég világos, akkor elmagyarázom egy sörétes puskával, te fasz.

s 2014.12.19. 22:42:32

@dr doktorka: Ráhelke leszopott mindenkit, aki szembe jött vele, ez a magyarázat. Ettől még nem egy ordas nagy kurva, de azért már majdnem.

s 2014.12.19. 22:45:01

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: "Görény ballib tetvek a politikusok gyerekeit se kímélik."

Kurva anyádat. Látod, kímélem az utódot. Az elődöt kevésbé.

s 2014.12.19. 22:46:33

@tralalala: Elpirultam. De télleg, ne röhögj.

s 2014.12.19. 22:47:48

@wantaan: Szerintem leszopta fletót.

s 2014.12.19. 22:52:54

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Elgurult a gyógyszered, baszkikám? Mit tüdőzöd le a dolgot? Ki neked ez az orbán ráhelke? A be nem teljesült mocskos fantáziád tárgya? Menj, és mondjad meg neki: ráhelke, úgy basználak szájba, hogy még a füleden is geci spriccel kifelé. Eredj, légy férfi!

s 2014.12.19. 23:02:13

@nick papagiorgo: "a Ti gyereteket vegzálják azért, mert XY azt állította (be nem bizonyította persze, csak állította, úgy látszik, kis hazánkban már ez is elég), hogy Ti loptatok."

Nos, akkor már csak az a kérdés, hogy loptunk -e. Én személy szerint azért nem lopnék, mert eleve ellenkezik mindennel, amire neveltek, az egész belső lényegem tiltakozna ez ellen. Másrészt a családomat sem tenném ki efféle meghurcoltatásnak, de hangsúlyozom, ez a gyengébbik érv a lopás ellen. Remélem érthető voltam.

Másoknál ez a mérce alacsonyabbra van helyezve. Ők kénytelenek a következményekkel szembenézni. Nehogy már az legyen, hogy a lopás anyagi előnyeit is élvezik, de még szólni sem lehet, mert az esetleg rosszul esik nekik. Faszom nem kellene?

s 2014.12.19. 23:03:42

@mikka: De hát te is, nem?

s 2014.12.19. 23:10:02

@nick papagiorgo: "Összefoglalva, nagyon szeretném, ha egyszer az életben összejönne legalább egy olyan erkölcsi minimum ebben a kis hazában, ahol az van, hogy az érdekelt felek egymást támadják, de egymás családját a balhéból kihagyják."

Én meg azt szeretném, ha az az erkölcsi minimum jönne össze, hogy az érdekelt felek ilyen ügyek miatt nem is támadhatják egymást, mert ilyen ügyek nem is léteznek. A politikusok nem a zsebeik teletömésével foglalkoznak, hanem az ország dolgaival és vitatkozni is legfeljebb ezen ügyek miatt vitatkoznak.
Lehet, túl sokat kívánok :)

s 2014.12.19. 23:17:39

@♔batyu♔: Kedvelem a tisztességes versenyt. Ott ugye az alap, hogy valaki nem fél pálya előnnyel indul és trolibusszal megy, miközben a többieknek a teljes hosszt kel befutni. Ha érted, hogyan gondolom. Bár erős kétségek gyötörnek ezzel kapcsolatban.

martineden 2014.12.19. 23:37:59

@sutyerák: szerintem te ezt masnak akartad kuldeni ,ugye?

igazi Ténytár 2014.12.20. 04:08:31

@ Persze sajat erobel ert el indent ugye?
.
____
A készülődés már tart egy ideje: kátyúztak a lagzi helyszínére vezető úton, felújították a templom mögötti járdát, majd tegnap a templom környékén egyfalat is lefestettek, hogy eltüntessék a graffitiket.
.
www.origo.hu/itthon/20130906-orban-rahel-eskuvojere-a-templomot-is-atfestik.html

index.hu/belfold/2013/09/06/orban-eskuvo_mar_a_margit_koruti_templomnal_is_aszfaltoznak/

index.hu/belfold/2013/09/05/utat_epitenek_az_orban_lany_eskuvojere/
_____

igazi Ténytár 2014.12.20. 04:10:38

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: "Szaremberek vagytok, magatok bizonyítjátok nap, mint nap.Már a gyerekeket se kímélitek, annyira begolyóztatok attól, hogy kurvára rühell titeket mindenki az országban, mocskos ballib gennyládák ! "

A FIDESZ SZEKTATAGNAK van pofaja SAJAT MOCSKUKAT MASRA KENNI!!

______
FIDESZ.HU >

szentes.fidesz.hu/index.php?Cikk=54218&menu=nyomtathato

Csokit lopott Gyurcsány fia?

Gyurcsány Ferenc első házasságából származó, nagyobbik fiát áruházi szarkának nézték - írja a Napi Ász. Úgy tudják, a kamaszt március 21-én az egyik III. kerületi hipermarket biztonsági őrei állították meg.

Létrehozva: 2006. április 5., 10:07 | Utoljára frissítve: 2006. április 6., 15:51
_____

igazi Ténytár 2014.12.20. 04:12:45

@tralalala: "Mekkora hányadék ez a gyerekeken rágózás... Maffia módszere ez a gyerekekkel szívózás a szülők megtörésére, szégyelljétek magatokat. "
.
Mi van trallala szopni jársz ide, vagy elismerted hogy a FIDESZ EGY MAFFIA?

_______
FIDESZ HONLAPJA !!!

szentes.fidesz.hu/index.php?Cikk=54218&menu=nyomtathato

Csokit lopott Gyurcsány fia?
______

igazi Ténytár 2014.12.20. 05:00:56

@dr doktorka: A FIFA is ugye ugy korrupt, hogy odaitelik a VB egy orszagnak aztan kiderul, hogy a szervezok ilyen olyan osztondijat adtak a gyerekeiknek, rokonaiknak.

Egyebkent ebben a Rachel tandij ugyben nem is a mibol telik korrupcio a leg felhaboritobb.

Hanem az hogy Orbán az egész országnak 16 eves korig tanulo SZAKMUNKÁS LETÉT AKAR mert az a jovo.

Meg ne legyenek gimnazistak, ilyen olyan értéktelen diplomások, MIKÖZBEN A LÁNYA PERSZE NE SZAKMUNKÁS LEGYEN.

De meg csak nem is apja szerint értékes diplomás (mérnök, mert ugye azt nem tudna elvégezni) hanem könyvtár-büfé szintű turisztika diplomás
.
___
www.168ora.hu/landingpage/hogy-mi-van-131533.html
huppa.hu/orban-szakmunkas-alapu-tarsadalma/
____

imres 2014.12.20. 10:00:08

Na elmehetsz te a picsába! Már miért is ne válaszolhatna egy közszereplő gyermeke az ellene indított igaztalan támadásokra?
Attól még nem lesz közszereplő, te barom.

wantaan 2014.12.20. 12:10:07

@imres: No te "barom" Semmilyen támadás nem érte Orbán lányát! Ugyanis nem tőle kérdezik hogy miből hanem az apjától. Az Orbán lány úgy jött a képbe hogy Ő válaszolt s hülyeségeket mondott.
Tehát jobb lett volna ha hallgat s megvárja hogy mit mond a papuska. S akkor helyeselhetett volna vagy azt mondja , hogy rosszul tudja a fater mert innen és innen van rá a pénz. Ennyi Te "barom"!

s 2014.12.20. 22:38:43

@imres: Közszereplő például attól is leszel, ha nyilvánosan hülyét csinálsz magadból. Ha például odahugyozol az Oktogon sarkára éjjel kettőkor, akkor maximum egy kibaszott bunkó vagy, amit néhány részeg hajléktalan és pár józanabb taxis tanúsíthat. Ellenben amennyiben főműsor időben egy nézettebb csatornán valamelyik beszélgetős műsorban odaszarsz a kanapéra, szétkened mindenkin, a maradékot pedig jóízűen befalod, akkor másnap a többségnek lehetnek az eseménnyel kapcsolatban nem szokványos kérdései feléd. Közszereplő lettél, a körülmények kedvezőtlen együttállása okán, bár ebben azért neked is volt némi szereped, ez nem vitás.

ráhelke nagyjából ezt csinálta, tehát semmi ok a megütközésre.

s.g.l. 2014.12.21. 03:10:09

Ráhel 25 férje 28 éves, tudtommal nem gyerekek, nagykoruak, minden cselekedetükért önállóan felelősek.

s.g.l. 2014.12.21. 03:13:18

@egy igazi Ténytár: Schmitt copy Palkó lányai is így kaptak ösztöndíjat.

igazi Ténytár 2014.12.21. 04:39:25

@imres: Olvasd mar el a blogot amibe írsz mielőtt pofázol.

1, Még hogy nem kőszereplő amikor országos rendezvényeket szervez, majd dicsekszik vele?!

2, Nem közszereplő amikor ország nyilvánossága előtt szol be másoknak, volt tanarainak?!

3, Nem kőszereplő amikor az apja állandóan hazivideokat keszit vele PR célból?

4, Nem közszereplő amikor az apja blikkes módra hajhászta a népszerűséget az eskuyőjevel?

5, Nem kőszereplő amikor az esküvője kedvéért templomokat, utakat újítanak fel?

6, Nem közszereplő amikor tízmilliókba kerülő vadászatot indít a TEK (!) a telefon eltűnése miatt?

Ja, nem az...

___
iflgazdasag.blog.hu/2014/12/19/lerantjuk_a_leplet_az_orban_ugyrol/full_commentlist/1#c25462249
___

igazi Ténytár 2014.12.21. 04:52:34

@ "de sosem szabad elfelejteni, hogy aki "kardot ragad, kard által vész el""

nepszava.hu/cikk/1001701-beszolt-volt-tanaranak-orban-rahel-mert-a-kormanyfot-szidta

igazi Ténytár 2014.12.21. 04:58:02

@ "és felnőtt 25 éves komoly élettapasztalattal (3 év munka suli mellett) a háta mögött határozottan kijelenti, hogy mindent önerőből értek el és finanszíroznak. "

Hogy mondja dakota?

Aki illegális favágó traktorok közé keveredik...

Persze veletlen esetek minden magyar allampolgarral megeseik naponta.

_____
www.hir24.hu/belfold/2013/09/20/fatolvaj-traktor-elott-pozoltak-orban-rahelek/

Orbán Ráhel és a traktor: az NNI nem boldogult a fatolvajokkal
2014. május 29. 12:37

Nagy mennyiségű fát vágtak ki ENGEDÉLY NÉLKÜL a Csabdi-Tükröspusztán lévő Tiborcz-birtok tőszomszédságában, a Tiborcz Eszter által elnyert 157 hektár állami föld két szántója közt fekvő, magántulajdonban lévő területen.

Orbán Ráhel AZZAL A TRAKTORRAL pózolt, AMIVEL ELSZALLITOTTTAK A FAT. Az NNI nem találja a tolvajokat.

www.hir24.hu/belfold/2014/05/29/orban-rahel-es-a-traktor-az-nni-nem-boldogult-a-fatolvajokkal/

www.hir24.hu/belfold/2014/05/28/igy-elozott-be-mindenkit-orban-rahel-sogornoje/
_______

igazi Ténytár 2014.12.22. 16:35:34

@s:

nepszava.hu/cikk/1043013-orban-rahel-ferjemmel-sajat-erobol-boldogulunk

Ha csak igy nem ;-)))

"http://nepszava.hu/cikk/1043013-orban-rahel-ferjemmel-sajat-erobol-boldogulunk"

Ja igen...

___________

index.hu/belfold/2014/12/22/megjosoltak_orban_vejenek_gyozelmet/

A szekszárdi képviselők 2012 augusztus 17-én kapták meg az előterjesztést, majd augusztus 21-én már szavaztak is a várostól mintegy 100 millió forintos önrészt igénylő projekt előkészítéséről.
_____________

pocaklakó minimanó 2015.01.14. 10:08:54

@Krétagarbó: "nyugi, akkor is már ugyanilyen kíváncsi voltam." Hát persze. Telesírtad a fórumokat. Biztos meg is tudod mutatni a sirámaidat. :)

pocaklakó minimanó 2015.01.14. 10:09:56

@Pan Modry: "ne a kocsmaban vagy az alkoholista csaladoddal" Most a kocsma mellett vagyok a prostituálódó családoddal. Nézem, ahogy igazoltatják őket a rendőrök.

pocaklakó minimanó 2015.01.14. 10:11:59

@Tehetséges ugandai buzi: "Ha az ő számonkérésével végeztünk, akkor utána esetleg elővesszük a másokat is." Nem fogjátok. Ha már akkor nem tettétek, most sem fogjátok. Ahhoz túlságosan is a hátsó felébe vagytok bújva. Amúgy pedig nem utólag kell a rinya, hanem akkor. Utólag senki nem hiszi el, hogy titeket érdekel a dolog. Vagy ha igen, akkor tegyétek úgy, hogy előveszitek a korábbit és ha már azzal végeztetek, akkor veszitek elő ezt. Ha már egyszer fáziskésésesek vagytok, legyetek egyenlő mércével azok. :)

pocaklakó minimanó 2015.01.14. 10:13:41

@Locassen: "Úgy gondolom, hogy semmi probléma nincs azzal, hogy most ez után megy a kíváncsiskodás, annak minden lehetséges következményével." Persze, hogy nincs, csak tegyék azok, akik akkor is tették, ne pedig ezek a senkiháziak, akik csak akkor tudna rinyálni, ha a másik teszi, míg a kedvenceikét meg simán elnézik. Rövidre zárva: Aki akkor nem rinyált, ne rinyáljon most sem, mert kamu a rinyája.

pocaklakó minimanó 2015.01.14. 10:16:42

@lutria: "És arra emlékszel hogy a Gyurcsány már az legelső bemutatásán felmutatta azt a gépalkatrészt amit egyedül az ő cége gyártott Európában amiből meggazdagodott és később is annak cégnek a nyereségéből vette fel a millióit?" Igen, az úgy szokott lenni, hogy egy frissen egyetemet végzett emberkéhez mindjárt hozzávágnak egy céget (vagy a saját zsebéből veszi meg, mert megteheti), mert látják benne a zsenit. Nem csodálkoztál, amikor a végzettséged után nem kínáltak meg valami cégvezetői poszttal? Nem vágtak hozzád egy timföldgyárat? Nagy hiba. :)

pocaklakó minimanó 2015.01.14. 10:18:12

@martineden: "Tudod repedtsarku..." Miért valamelyik nőrokonodnak címezted azt, amit nekem szántál?

igazi Ténytár 2015.02.02. 17:01:12

"Orbán Ráhel közszereplővé avanzsálódott, amikor kényes helyzetének természetéből eredően szembement az ilyenkor ajánlott magatartási formákkal és aktívan elkezdett a sajtóval kommunikálni , mint a miniszterelnök lánya és nem, mint Orbán Ráhel autonóm személy. "

Meg amikor ANNAK KÉPZELI MAGÁT!

www.hir24.hu/belfold/2015/01/30/peldatlan-amit-orban-rahel-tett/

444.hu/2015/01/27/apjahoz-es-az-operahaz-kiralyi-paholyaba-szervezett-osztalykirandulast-orban-rahel/

igazi Ténytár 2015.02.05. 16:19:34

@ AZERT HOGY SAJAT APJA "MOCSKOSOZZA" LE A LANYAT es FIAT IS AZ SZEP :-0

______________
Orban Viktor:
index.hu/belfold/2015/02/05/orban_be_kell_reteszelni_magyarorszag_ajtajat/

"„Magyarország egyedülálló az átláthatósági szabályaival, amelynek jóval szigorúbbak a német szabályoknál, így nem meglepő, hogy a kevésbé korrupt országok közé tartozunk.

A Fidesz plebejus párt, és az ösztönök is ilyenek az országban, AZ EMBEREK MÉRTÉKLETESSÉGET, SZERÉNYSÉGET és ALÁZATOT VÁRNAK EL.”"
______________

Reactor 2021.07.11. 23:15:50

Réccsölke gondoskodik róla ő maga is, hogy fogást találjanak rajta. A legtutibb az volt eddig, amikor a szaros pelenkát ballisztikus ívben szépen bekúrta a bozótba. Mondjuk mit csodálkozok itten, az ő fajtájánál már az is csoda, ha nem maga alá piszkít. A tettével ráadásul még utalt is az ország színvonalára.
Mondjuk...egész frankó kalapácsvető válhatna belőle...
Hogy minek jár iskolába, amikor ostobább hat pár rendőrcsizmánál is, az viszont rejtély. Rangos iskolába járatni agyhalottat kb. annyira kifizetődő, mint 320x200 felbontású képekhez HD-monitort venni...

@jobbdemokrata: Ha befizeted az adót az emberek helyett, akkor senki nem fog szarrágni. Akkor majd kummoghatsz. Addig meg STFU.

@bölcsbagoly: Megvolt a napi prolizásod, remélem jó nagyot élveztél rá! Fidesznyik retard.
Elég szégyen, hogy a kormánypárt mellett már csak a magadfajta menthetetlenül idióta agyatlan söpredék áll ki - de hát az államhatalom mindig is így működött: a végsőkig kizsákmányolja az ostobákat, majd halállal fizet nekik.

@Krétagarbó: Szerinted adózik az ilyen? LOL. Ha 1 forint lenne az adó, ő azt is elcsalná. És akkor ő nevez másokat szarrágónak. Hát whehehehe. Viccnek is gyenge.

@nick papagiorgo: Keresni valóban nem keres. Hogy lopni mennyit lop, az ugye már más téma...
Bizonyították már éppen elegen, hogy a Viktátor és a sleppje mennyit lopott. Hogy honnét, miből, az nem kérdés, mert a magánvagyonuk valahogy sose volt annyi, hogy minden forintra magyarázatot adjon. És mégis ki vonhatná felelősségre? A fideszes zsernyákok? A bíróság akiket szintén ő fizet? De még ha el is ítélnék, mi történne? Zsebbű' megveszi a börtönt, és fütyörészve kisétál. Egy szó mint száz: jogi, törvényes eszközökkel te akkor se fogsz fogást találni rajta, ha a szemed előtt követne el bűncselekményeket, nanoszekundum pontossággal dokumentálva.
A morálizálásról meg annyit, hogy nem kéne okot adni arra az embereknek, hogy akár őt, akár a lányát vegzálják. Itt kezdődik a mese. Terrorista módszer? Hát kérlek, sárkány ellen sárkányfű.
süti beállítások módosítása