Naponta frissülő tartalommal, ami gondolkodásra késztet

IFL Gazdaság

Itt a következő Orbán Viktor!

2014. november 27. - Szarvas Norbert

Unknown-1_2.jpegVan, amit én tudok a világról és van, amit te képzelsz róla. Néha a kettő találkozik, máskor teljesen ellentétes sugarú kört vesznek a dolgok. Ráklikkeltél a cikkre, hiszen alapvető emberi természetednek akarsz eleget tenni. A kamu duma, miszerint valójában érdekel téged Orbán Viktor reinkarnációja, ördögi mása, ikertestvére és ezek permutációja. A történet ennél sokkal egyszerűbb. Te most tőlem egy ömlengős cikket vársz, ahol egy ösznépi Orbán ellenes fröcsögésbe kezdhetünk bele még az Éjjel-Nappal Budapest előtt. Na de ki lesz a következő Orbán Viktor?

Ő most vezér vagy szektafőnök? Zseniális marketinges vagy kiválló szónok?         Rápakol vagy lelassít?Kivezet minket a sikeres jövőből vagy elhozza nekünk azt? Bizonyossággal megismerjük a következő Orbánt, azonnal fel kell térképeznünk        a modern kor elvárásainak megfelelő vezér apafiguráját, aki képes egy egész nemzetet oltalma alá venni.

Van, hogy a magyar ember szereti elhinni magáról, hogy a bolygó legokosabb iránymutató nemzetének gyermeke. Ez az irritáló egoizmus beleívódott a kultúránkba és nem engedi meglátni a valóságot. Az átlagos modern magyar egy teátrális áldemokráciát akar, amiben a szabadság és önmegvalósítás látszatában osztozva mondják meg neki, ,hogy mit csináljon, kinek higgyen,.
 Rólunk beszél és nekünk. Mi sikerünk, mi szabadságunk. 

Tudod már ki lesz a következő Orbán Viktor? Tipp?

E napokban elterjedt a hír, hogy az ország legkirályabb mutyimágnes kollégiumi Versace alias Simicska úgy döntött, valószínűleg nem elégszik meg az orbáni ajándék közmilliárdokkal, és indul a politikai pályán Orbán Viktor gyűlölt kamuszagotérzek  ellenlábasaként. Tipikus Abszurdisztánban történt szerelmi történt az övék. Az egyik tette a másikat győztessé és naggyá, majd a másik az egyiket milliárdosította, hogy a másik legyőzhesse az egyiket a saját pályáján. 

::::

Tudod miért írodott ez a cikk? Hogy egy valódi tükröt tartsak eléd az értelem és az érzelem szintjein. Fel akartam neked fedezni politikusi éned eltitkolt részeit, ahol nem a tény, hanem az orbánozás az, ami számít. Orbán Viktor figurája nélkül szegényebb lenne az életünk. Ő nem egy személy, hanem egy karakter megtestesítője. Egy típus, amire szüksége van az embereknek a politikai élet döntéshozói szerepkörében. Hiszen kell, hogy valakit lehessen okolni saját életünkért. Volt ebben a szerepben Gyurcsány, Bajnai, és sokan mások. Ma Orbán a soros, de a kérdés, hogy holnap kit fogunk utálni? Persze ez nem egy objektív sorrend, hiszen ettől még léteznek káros és kevésbé káros vezetők. Mi meg próbálunk jól választani. Te meg addig is mindenre klikkelsz, ami Orbánozik. 

Eláruljam ki a következő Orbán Viktor?

A bevezető rész (vastag betű) utáni sorok kezdőbetűjét kezd el összeolvasni, amíg ki nem rajzolódik számodra a valódi Orbán Viktor utód, előd és jövőd! Sok szerencsét a megismeréshez!

 

Tetszik a performance? Ez Like:

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://iflgazdasag.blog.hu/api/trackback/id/tr16937881

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

imres 2014.11.27. 17:58:05

Idióta!
Olvasd át még egyszer, ha már klimpíroztál!
Javítsd ki a nyomdahibákat!
Tartalmilag egy nagy szar az egész.

istvankah 2014.11.27. 18:09:05

szerintem,még egy orbán viktort nem bír el az ország!

mikimackó 2014.11.27. 21:30:00

@istvankah: összeengedve őket egy ketrecben igen......., aztán utólsó vérig !!!

high up! 2014.11.28. 09:11:11

Orbanszkut nem lehet egy nyálas értelmiséginek megvernie. Se egy félbátor, de üresfejü akárkinek.
Ehhez egy értemiségi Bruce Lee kell.

Amúgy meg értelme Dincs tüntetgetni, ha nem mondják ki, hogy a cél Orbánt és a holdudvarát a közbeszerzéseken át a magánvafgyonukig az utolsó fillérrel elszámoltatni, a föld, tzrafik, kaszinó és egyéb mutyijaik miatt pedig fegyházba zárni.
Enélkül csak a meglevö mutyi társadalom teremtödne újra.

FOLYTASSUK!

2014.11.28. 10:01:52

a kovetkezo miniszterelnok majd lazar jani lesz, hisz a leheto leggatlastalanabb, legnagyobb fereg tollasodik, hatalmasodik a leggyorsabban.

az lesz az a pont, amikor visszasirjuk orban szimpla nepnemzeti ostobasagat es csolatasat, populista gazdasagrombolasat. nehez elhinni, de azt se hittuk volna, hogy egyszer majd kijelenthetjuk: nem gyurcsany volt a legrosszabb dolog, ami az orszaggal tortent.

az lesz az a pont, amikor tenyleg barmit meg lehet majd tenni, mindenfele kovetkezmeny nelkul, es lazar janos pont olyan, hogy meg is teszi.

nnnnnnnn 2014.11.28. 11:28:03

@dont be such a nazi: nem nagyon hagynám el a bunkerem amúgysem.

ⲘⲁхѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2014.11.28. 11:45:47

@$$$=$$$: Mondjuk az rendes lenne tőled, mert csökkenne az esztétikai környezetszennyezés.
süti beállítások módosítása